İstanbul'da Fal - Falcılar

yok yahu tuğba emre oğuz bunlar gayette bilinen isimler :) melekler kahvesi ve damlalar cafe de çalışan kişiler bunlar önce ki yorumlarda bol bol isimleri geçiyor.

Ya okudukça tuhaf oluyorum oda bir falci ilahmi tövbe tövbe ne korkması ne korkutmasi. Bazen ne kadar abartiliyor, valla kul hakkı olmaz ben cafede baktırdım kahve paramı odedim daha iyi atan falci alın dedim çıktım okadar. Artık kimin ne olduğunu anlayabiliyoruz

kahkaha attım resmen ya çok iyi demişsin

Korkuyorum cümlesi elbette espriydi. Ama ne gerek var tartışmaya. Normal hayatımda da böyleyimdir,Gülerim geçerim takmam .burda mı kavga edeceğim :)) hayat kısa uçuyor kuşlar :)
ama diğer insanlara yardımcı olmak için ne olursa olsun fikrimizi söylemeliyiz

Arkadaşlar ben sizi anlamıyorum gerçekten kimse kimseyi ne topa tutuyo ne de hakaret boyutuna varan Şeyler söylüyo herkes istediğini Yazıyo kimsenin fikre Saygısızlık yaptığı yok burda hiçbirimizde Ali Kıran baş kesen değiliz amaç belli paylaşımda bulunmak birilerine laf çarpmadan önce eğer o yeteneğiniz varsa düşünmenizi tavsiye ederiz ben hiçbir zman Didem nasıl kötü fal bakar öyle bişey olamaz herkesi mutlaka bilir gibi keskin Cümleler konuşmadım hatta yeri geldi bende tarihimin geçtiğini söyledim yiğiti sevmem elektriğim tutmaz ama forumda Yiğit yanlısı olanlarına bana hiç çıkmadı şöyle kötü böyle fos demedim,Hayatınızda aksiyon mu yok nedir buraya gelip 2-3 günde bir Didem'i karalamaya bizi de içine çekmeye çalışıyosunuz,bizim benx nikli şahsa Dediğimiz tek şey arkadaş daha aynı gün içinde falın çıkmamış tarihler geçebilir bu kadar aceleci olmaya gerek yok burda olan herkes ztn bi yerlerden çare medet umuyo hemen insanları demoralize etmeyelim Dediğimiz tek şey bu ama sizler nasıl bi düşünce yapısına sahipseniz olayı evirdiniz çevirdiniz yine bir Didem polemiği yarattınız Didem benim ne arkafaşım ne akrabam bende para veriyorum bende bekliyorum Köşeye sıkışınca hemen Didem'in savunucuları yok reklam bilmem ne,bi de işin garip yani yeni yeni isimler ortaya çıkıyo madem siz önceden baktırdınıZ Didem'e hiç beğenmediniz ve üstelik 2 hafta beklediniz önceden neden yazmadınız kendinize Yandaş arıyosunuz demekki kendi Özgür iradeniz yok mu birilerinin kötülemesini ya da kavga çıkarmasını bekliyosunuz şu olaya bi son verin artık rica ediyorum forumda başka adam akıllı falcı kalmadı olanıda bu şekilde Aşağıya çekmeye çalışıyosunuz tekrar söylüyorum Didem'in bazı kişilerle enerjisi uyuşmamış olabilir dedikleri çıkmamış olabilir tarihler geçmişte olabilir ki hepimiz bunu söylüyoruz bunların hepsi normal Şeyler ama şuraya sırf iş olsun diye Çıkıpta karalama yapmayın bu mesajada istediğiniz cvbı yazın daha fazla sizi muhattap Alıp cvp vermem ama sakın işi hakaret boyutuna vardırmayın benx arkafaşın yaptığı gibi Kafayı yemişsin demek gibi,haddinizi bilin!!!!

ama diğer insanlara yardımcı olmak için ne olursa olsun fikrimizi söylemeliyiz
Cnm eskilerde çok şey Denmiş zaten. Arada yine yazılıyor.sürekli kadın üstünden bi Tartışma var.biri reklam diyo diğeri başka şey. Araya girip girip eski yazılanları neden yazayım. Ben eskilere bakıyorum. Bundan sonra baktırcak olanlarda ltfn eski mesajlara da baksınlar. Yukarda akıllı arama butonu var.konu içinde ara diyince hepsi çıkıyo valla :)

yok yahu tuğba emre oğuz bunlar gayette bilinen isimler :) melekler kahvesi ve damlalar cafe de çalışan kişiler bunlar önce ki yorumlarda bol bol isimleri geçiyor.
Canım diyorum ya ben baktırmadım, o yüzden bilmemem normal biraz

ooooo MERBER namı diğer DİDEM Ben kimseyi ne karaladım ne yerdim dideminnnn benimle ilgili hiç bir şey bilemediğini söyledim hepsi bu iki günde bir çıkıp yeriolar diyip karşıyı suçlayacağınıza didemi suçlayın burda pusuya yatmış dideme gelen kötü yorumları bertaraf etmek işini geçin artık .

Merber i çok severim fal arkadaşımdır :) ltfn hakaret etmeyin. Fal sonuçta yani. Enerji tutmuş tutmamış. Çıkan çıktı der Çıkmayan çıkmadı. Bence kapanmalı bu mevzu .kalp kırmaya değmeyeceğini düşünüyorum

O KADAR ATEŞLİ SAVUNUYOSUN Kİ SENİN KİM OLDUĞUN BELLİİİ SİZZ HADDİNİZİ BLECEKSİNİZ . REKLAMDAN BAŞKA BİR İŞİNİZ YOK KULLL HAKKIDIR BE GÜNAHTIR 50 TL Yİ MİLLET SOKAKTAN TOPLAMIO HERHALDE FİKRİMİZİ YAZACAZ GÜZELLL DESEYDİK ALKIŞLARDIN DEĞİLMİİİ. TERBİYESİZ

Merberin Didem olduğunu düşünmüyorum. Sürekli fikir alışverişindeyiz.ve hiçbi zaman illa Didem'e baktır demedi bana.

ÇIKMIŞ KOCA BİR PARAGRAF YAZMIŞ GECE GÜNDÜZ PUSUDA DİDEME GELEN YORUMLARI BERTARAF ETMEKTEN BAŞKA İŞİN YOK MU "MERBER" .GEÇ ARTIK REKLAM VERMEYİİ

Sevgili Asiye.. Azcık sakin olsan ? Günah diyorsun da şu anda merber in Didem olduğundan çok eminsin ve suçluyorsun. Ben değil diyorum.. Sence bu da günah değil mi ??

Merberin Didem olduğunu düşünmüyorum. Sürekli fikir alışverişindeyiz.ve hiçbi zaman illa Didem'e baktır demedi bana.
GECE GÜNDÜZ SİTEDE DİDEME YAPILAN YORUMLARA CEVAP VERİYOR . SADECE DİDEMİ SAVUNUYOR VE ATEŞLİ BİR SAAVUNMA ŞEKLİYLE BİZ KİMSEYE Bİ SAYGISIZLIK YAPMADAN FİKİR BEYAN ETTİİKK . ONUN GİBİ HAKARET ETMEDİK NE DİDEMMİŞ BEEE . SEVGİYE BAKKK

Bence biraz sakin ol. Eğer zaten iyi falcı kötü falcı ya da iyi yorum kötü yorum olayını göze alamıyorsan, buradan falcı toplamana lüzum yok, olaylarını bekler ve görürsün. Kimse kimseyi ateşli savunmuyor. Hep söylüyorum, kadına da eğer bu şekilde hitap etti iseniz, size olumsuz yorum yapması bence çok normal.. Burayı Meclise çevirdiniz resmen. Grup toplantısı gibi, sanki bütçe görüşüyoruz da bu kadar ağır konuşuluyor, büyük harflerle yazılıyor falan. Ayıp.

Sevebilir. Bende Selma yı,Çiğdemi ,havayı ,Mert'i hatta cezmi yi seviyorum.ne var bunda :))
Tartışmayın ltfn. Doğru 10 tl bile olsa kolay kazanılmıyor para.haksa Hakk'ını helal etmezsin olur biter

Senin seviyene inip üyeliğimden olmıcam terbiyeyi öğreneceğim son kişi belkide sensin sen beni ister Didem san ister başka biri umrumda değil ben özellikle isim verip işi hakaret boyutuna varan Kişiyi söylediğim halde sen çıkmış ortaya Kahramanlık mı yapıyosun gülüyorum şuan bu kadar hak aramaya meraklıysanız gidin gerçek hayatta arayın Hakkınızı

HAK ARAMA DEĞİLLL BU ENAYİ DURUMUNA BAŞKASI DÜŞMESİN DİYE YAZDIM BEGENENLER NASIL YAZIYORSA BEGENMEYENLERDE YAZACAK ... SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR PUSUDA DURUNN..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…