Bence baya safozluktur,sen günahını vebalini unut,mubarek gün deme fal baktır,sonra tut beğenmesen de kul hakkıdır diye para yatır bu ne perhiz bu ne turşu suyu :)O KADAR ATEŞLİ SAVUNUYOSUN Kİ SENİN KİM OLDUĞUN BELLİİİ SİZZ HADDİNİZİ BLECEKSİNİZ . REKLAMDAN BAŞKA BİR İŞİNİZ YOK KULLL HAKKIDIR BE GÜNAHTIR 50 TL Yİ MİLLET SOKAKTAN TOPLAMIO HERHALDE FİKRİMİZİ YAZACAZ GÜZELLL DESEYDİK ALKIŞLARDIN DEĞİLMİİİ. TERBİYESİZ
kul hakkı kadar kötü değildir fal emin olBence baya safozluktur,sen günahını vebalini unut,mubarek gün deme fal baktır,sonra tut beğenmesen de kul hakkıdır diye para yatır bu ne perhiz bu ne turşu suyu :)
buraya günah sevap tartışmaya değil fikrimi söylemey geldimBence baya safozluktur,sen günahını vebalini unut,mubarek gün deme fal baktır,sonra tut beğenmesen de kul hakkıdır diye para yatır bu ne perhiz bu ne turşu suyu :)
Evet merber Didem olamaz asla bir sürü falcı için yazıştık beraber..ooooo MERBER namı diğer DİDEM Ben kimseyi ne karaladım ne yerdim dideminnnn benimle ilgili hiç bir şey bilemediğini söyledim hepsi bu iki günde bir çıkıp yeriolar diyip karşıyı suçlayacağınıza didemi suçlayın burda pusuya yatmış dideme gelen kötü yorumları bertaraf etmek işini geçin artık .
Allah Razı olsun kızlar Sağolun parçalasın kendini istediği kadar idda etsin benim Didem olduğumu yönetici gerekeni gerektiği şeklde yapacaktır ztnEvet merber Didem olamaz asla bir sürü falcı için yazıştık beraber..
belli kişiler dışında begenen yok üstelik bu kişilerde çok sert savunucuları . bu düşündürücüYahu başka Didem'e fal baktırıp beğenen kim var? Eğer söylediğiniz isimler dışında beğeniliyorsa demek var bir hikmet. yok sadece söylediğiniz kişilerse beğenenler o zaman bir düşünülür.
Aynen.bende öyle diyorum ama..dinleyen yok :)Evet merber Didem olamaz asla bir sürü falcı için yazıştık beraber..
kimse kim fikirlere saygılı olsun yeter.Aynen.bende öyle diyorum ama..dinleyen yok :)
Bu arada yeni üyeler bu konu hakkında iyi - kötü demeyin bence. 2 türlü de inandırıcı olmaz :)
Canım sen düşünmeye devam et..belli kişiler dışında begenen yok üstelik bu kişilerde çok sert savunucuları . bu düşündürücü
Oluyor ama. Bence ikinizde Haklısınız ama uslup hoş olmadı. Merber hiçbi zaman harika hemen ona baktırın demedi.her zaman enerji der.. Sende tatsız bi tartışmanın ortasında gelip kötüleyince falı yanlış anlaşma oldu bence.kimse kim fikirlere saygılı olsun yeter.
Kötünün onun kadarı bunun kadarı mı olur,ya iyidir ya kötü,kul hakkı da kötüdür fal da kötü,boş atıp dolu tutmayın rica ederimkul hakkı kadar kötü değildir fal emin ol
bi sen mi dolu atıyorsun .Kötünün onun kadarı bunun kadarı mı olur,ya iyidir ya kötü,kul hakkı da kötüdür fal da kötü,boş atıp dolu tutmayın rica ederim
Ben üşenmedim koca paragraf yaZdım fikrinize saygı duyduğumu sadece işi hakaret boyutuna getirmemeniZ gerektiğini söyledim sen hala bana fikre saygıdan mı bahsediyorsun benim kavgam başkasıylaydı sen çıktın bi anda olayın içine attın kendini kavgayı benle yapmaya başladın karakterleride türkçe yazmaya dikkat ettim ama anlaşılmadı herhalde tek bir mesajla seviyeyi indiren sensin ben Değilim bir daha benim şahsıma Yönelik tek bir kelime bile etme sana karşı hala bu kadar saygılı konuşuyosam bu benim aldığım terbiyeden kaynaklıdırkimse kim fikirlere saygılı olsun yeter.
ben uzatmıyorum benim için konu kapandıOluyor ama. Bence ikinizde Haklısınız ama uslup hoş olmadı. Merber hiçbi zaman harika hemen ona baktırın demedi.her zaman enerji der.. Sende tatsız bi tartışmanın ortasında gelip kötüleyince falı yanlış anlaşma oldu bence.
Beğenmeyebilirsin.. O da beğenebilir. Bu kadar basit aslında konu. Uzatmayalım bence
çok terbiyelisin şimdi yazmaBen üşenmedim koca paragraf yaZdım fikrinize saygı duyduğumu sadece işi hakaret boyutuna getirmemeniZ gerektiğini söyledim sen hala bana fikre saygıdan mı bahsediyorsun benim kavgam başkasıylaydı sen çıktın bi anda olayın içine attın kendini kavgayı benle yapmaya başladın karakterleride türkçe yazmaya dikkat ettim ama anlaşılmadı herhalde tek bir mesajla seviyeyi indiren sensin ben Değilim bir daha benim şahsıma Yönelik tek bir kelime bile etme sana karşı hala bu kadar saygılı konuşuyosam bu benim aldığım terbiyeden kaynaklıdır
O halde sıkıntı yok :)) emin ol memnun olanlar kadar memnun olmayanlar var. Enerji midir artık nedir bilmiyorum. O Yüzden fal işi biraz sakat :) 1 tane Çınar ın olacak.arada başkalarına baktırcaksın.ama o Çınar hep olacak :) benim öyle. Mutluyum .tavsiye ederimben uzatmıyorum benim için konu kapandı
offffff dayanamadim yazayım dedim sadece okuyordum forumu ben de Dideme baktirip begenenlerdenim falindan çok da tarzını üslubunu begendim hiç para muhabbeti yapmadan bakti falima bir kaç gün sonra yatirdim birde parasini ben baktiracagim zaman da reklam demislerdi olsun dedim ve aradi hiç de reklam değil gayet de güzel fal bakiyor artı bana dedikleri de çıktı Merber i tanimam ama burda tanıdığım başka dostlarim oldu sizede tavsiyem dost edinin kavga edeceginize benim acim inan ki burda konustugum kizlar sayesinde hafifledi. Artı ben asıl Ankara topigindeyim ama Didemi burda buldum hakini yiyorsunuz diye düşünüyorum.belli kişiler dışında begenen yok üstelik bu kişilerde çok sert savunucuları . bu düşündürücü
Evet,zoruna mı gitti :)bi sen mi dolu atıyorsun .
senle uğraşamıycam malesef başka yerde aran :)))Evet,zoruna mı gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?