İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence baya safozluktur,sen günahını vebalini unut,mubarek gün deme fal baktır,sonra tut beğenmesen de kul hakkıdır diye para yatır bu ne perhiz bu ne turşu suyu :)

Bence baya safozluktur,sen günahını vebalini unut,mubarek gün deme fal baktır,sonra tut beğenmesen de kul hakkıdır diye para yatır bu ne perhiz bu ne turşu suyu :)
buraya günah sevap tartışmaya değil fikrimi söylemey geldim

Yahu başka Didem'e fal baktırıp beğenen kim var? Eğer söylediğiniz isimler dışında beğeniliyorsa demek var bir hikmet. yok sadece söylediğiniz kişilerse beğenenler o zaman bir düşünülür.

Evet merber Didem olamaz asla bir sürü falcı için yazıştık beraber..

Yahu başka Didem'e fal baktırıp beğenen kim var? Eğer söylediğiniz isimler dışında beğeniliyorsa demek var bir hikmet. yok sadece söylediğiniz kişilerse beğenenler o zaman bir düşünülür.
belli kişiler dışında begenen yok üstelik bu kişilerde çok sert savunucuları . bu düşündürücü

kimse kim fikirlere saygılı olsun yeter.
Oluyor ama. Bence ikinizde Haklısınız ama uslup hoş olmadı. Merber hiçbi zaman harika hemen ona baktırın demedi.her zaman enerji der.. Sende tatsız bi tartışmanın ortasında gelip kötüleyince falı yanlış anlaşma oldu bence.
Beğenmeyebilirsin.. O da beğenebilir. Bu kadar basit aslında konu. Uzatmayalım bence

kimse kim fikirlere saygılı olsun yeter.
Ben üşenmedim koca paragraf yaZdım fikrinize saygı duyduğumu sadece işi hakaret boyutuna getirmemeniZ gerektiğini söyledim sen hala bana fikre saygıdan mı bahsediyorsun benim kavgam başkasıylaydı sen çıktın bi anda olayın içine attın kendini kavgayı benle yapmaya başladın karakterleride türkçe yazmaya dikkat ettim ama anlaşılmadı herhalde tek bir mesajla seviyeyi indiren sensin ben Değilim bir daha benim şahsıma Yönelik tek bir kelime bile etme sana karşı hala bu kadar saygılı konuşuyosam bu benim aldığım terbiyeden kaynaklıdır

ben uzatmıyorum benim için konu kapandı

çok terbiyelisin şimdi yazma

ben uzatmıyorum benim için konu kapandı
O halde sıkıntı yok :)) emin ol memnun olanlar kadar memnun olmayanlar var. Enerji midir artık nedir bilmiyorum. O Yüzden fal işi biraz sakat :) 1 tane Çınar ın olacak.arada başkalarına baktırcaksın.ama o Çınar hep olacak :) benim öyle. Mutluyum .tavsiye ederim

belli kişiler dışında begenen yok üstelik bu kişilerde çok sert savunucuları . bu düşündürücü
offffff dayanamadim yazayım dedim sadece okuyordum forumu ben de Dideme baktirip begenenlerdenim falindan çok da tarzını üslubunu begendim hiç para muhabbeti yapmadan bakti falima bir kaç gün sonra yatirdim birde parasini ben baktiracagim zaman da reklam demislerdi olsun dedim ve aradi hiç de reklam değil gayet de güzel fal bakiyor artı bana dedikleri de çıktı Merber i tanimam ama burda tanıdığım başka dostlarim oldu sizede tavsiyem dost edinin kavga edeceginize benim acim inan ki burda konustugum kizlar sayesinde hafifledi. Artı ben asıl Ankara topigindeyim ama Didemi burda buldum hakini yiyorsunuz diye düşünüyorum.
Başka begenen varsa demissiniz buyrun ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…