İstanbul'da Fal - Falcılar

beğenebilirsiniz saygı duyarım

Ahh beee kuzumm keşke yazini görünce hemen yazsaydim Didem bana haftaya olacak bekle dedi bende senin gibi hafta geçti olmadı diye düşünmüştüm ki öbür hafta çarşamba günü oldu yaniii tarihler sarkabiliyor. Bekleyen arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin

Ahahah merberi ben tanıyorum ya kızla görüşüyoruz bakın benim de tepem atmaya başladı kızım sen kimsin asiye misin nesin? Kendine gel. Bizim burdan bir grup kişiyle watsap grubumuz var. Görüşüyoruz tanıyorum ben onu. Nasıl böyle çirkinleşebiliyosunuz ya kendinize gelin. Kimbilir hangi falcısınız biz baktırdık dideme memnun kaldık. Patlayan fallarımı burda bangır bangır bagırayım mı insanlar bakyırmış moralleri mi bozulsun. Yani üstünden 1 ay geçer çıkmaz anca öyle yazarsın. Pofu'nun da dediği gibi gününde yazmak nedir? Biz ona tepki gösterdik. Bunu fırsat bilen diğer falcılar da üşüşmüş. Ben burda her gittiğim deneyimi yazarım kimse de bana didem diyemez. Dideme baktıralı bir hafta bile olmadı daha :)) kendinize gelin akıllı olun. Gerek yok böyle şeylere..

attığı bir şey bile tutsa yazmayacktım . terbiyeni takın . farklı görüşlere açık değilseniz yazmayın

belli kişiler dışında begenen yok üstelik bu kişilerde çok sert savunucuları . bu düşündürücü

Kızım sen ramazan ramazan sabrımızı mı sınıyosun? Kendine gel. Al ben de geldim. Ben de mi didemim? Asabımı bozma. Benim gibi pozitif enerji vemreye çalışan birinin bile sinirlerini hoplattın yani. Bi kendine gel.

sen kimsin be yandaşlar grubunuz mu var . hade ordan senle uğraşmaya gelmedim . kaybol

haaa bide sizin takımdan 2 kişi eksik onlar nerde DD mahşerin 4 atlısı

Asiye bize tarot kahve baksana kız?
Maşallah 10 kişiye birden laf yetiştiriyosun. Bu marifetten falcı olur. Hatta eminim bi falcı olmuş bile. Didemi kıskanan bir rakip falcı daha ahahaha

Kıyamam ya.. Gerçekten acınacak haldesin, Allah şifa versin. Ben uzaklaşıyorum daha fazla düşemiycem. Şu ramazan hürmetine dilerim çabuk iyileşirsin..

Asiye bize tarot kahve baksana kız?
Maşallah 10 kişiye birden laf yetiştiriyosun. Bu marifetten falcı olur. Hatta eminim bi falcı olmuş bile. Didemi kıskanan bir rakip falcı daha ahahaha
hahaha ne komik ne komik diğer ikiniz de gelsin bence didemler çıkıo yavaştan

Kıyamam ya.. Gerçekten acınacak haldesin, Allah şifa versin. Ben uzaklaşıyorum daha fazla düşemiycem. Şu ramazan hürmetine dilerim çabuk iyileşirsin..
ramazan hürmetine reklam yapmayı kestiğiniz an iyleşicem canım . sana reklam yasak bu sitede ben oldukça

terbiyesiz... çıktı foyanız meydana
Sen hala devam mı ediyosun bana bak yeter artık sen kimsin ya kimsin geldin ortalığı birbirine kattın amacın belli Didem'i savunanları kışkırtıp üyelik iptal ettirip sen cirit atcaksın dimi ortada senin terbiyesiz demenle ben terbiyesiz olmam haddini bil terbiyeni Takın ağzını topla Asiye misin her neysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…