AhahhahahahhaEvet,zoruna mı gitti :)
beğenebilirsiniz saygı duyarımoffffff dayanamadim yazayım dedim sadece okuyordum forumu ben de Dideme baktirip begenenlerdenim falindan çok da tarzını üslubunu begendim hiç para muhabbeti yapmadan bakti falima bir kaç gün sonra yatirdim birde parasini ben baktiracagim zaman da reklam demislerdi olsun dedim ve aradi hiç de reklam değil gayet de güzel fal bakiyor artı bana dedikleri de çıktı Merber i tanimam ama burda tanıdığım başka dostlarim oldu sizede tavsiyem dost edinin kavga edeceginize benim acim inan ki burda konustugum kizlar sayesinde hafifledi. Artı ben asıl Ankara topigindeyim ama Didemi burda buldum hakini yiyorsunuz diye düşünüyorum.
Başka begenen varsa demissiniz buyrun ben varım
Ahh beee kuzumm keşke yazini görünce hemen yazsaydim Didem bana haftaya olacak bekle dedi bende senin gibi hafta geçti olmadı diye düşünmüştüm ki öbür hafta çarşamba günü oldu yaniii tarihler sarkabiliyor. Bekleyen arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin="benx, post: 41596263, member: 659444"]vee arkadaşlar didem'in su falı patlamış bulunmakta an itibari ile.. tabii o zaman buna emre oğuz eray zaza tuğba da dahil.. iki kişi bana temmuz tarihini vermiş idi.. bakalım o zaman ne olacak
ooooo MERBER namı diğer DİDEM Ben kimseyi ne karaladım ne yerdim dideminnnn benimle ilgili hiç bir şey bilemediğini söyledim hepsi bu iki günde bir çıkıp yeriolar diyip karşıyı suçlayacağınıza didemi suçlayın burda pusuya yatmış dideme gelen kötü yorumları bertaraf etmek işini geçin artık .
attığı bir şey bile tutsa yazmayacktım . terbiyeni takın . farklı görüşlere açık değilseniz yazmayınAhahah merberi ben tanıyorum ya kızla görüşüyoruz bakın benim de tepem atmaya başladı kızım sen kimsin asiye misin nesin? Kendine gel. Bizim burdan bir grup kişiyle watsap grubumuz var. Görüşüyoruz tanıyorum ben onu. Nasıl böyle çirkinleşebiliyosunuz ya kendinize gelin. Kimbilir hangi falcısınız biz baktırdık dideme memnun kaldık. Patlayan fallarımı burda bangır bangır bagırayım mı insanlar bakyırmış moralleri mi bozulsun. Yani üstünden 1 ay geçer çıkmaz anca öyle yazarsın. Pofu'nun da dediği gibi gününde yazmak nedir? Biz ona tepki gösterdik. Bunu fırsat bilen diğer falcılar da üşüşmüş. Ben burda her gittiğim deneyimi yazarım kimse de bana didem diyemez. Dideme baktıralı bir hafta bile olmadı daha :)) kendinize gelin akıllı olun. Gerek yok böyle şeylere..
belli kişiler dışında begenen yok üstelik bu kişilerde çok sert savunucuları . bu düşündürücü
Kahkahalarla gülüyorum ya :)))Kızım sen ramazan ramazan sabrımızı mı sınıyosun? Kendine gel. Al ben de geldim. Ben de mi didemim? Asabımı bozma. Benim gibi pozitif enerji vemreye çalışan birinin bile sinirlerini hoplattın yani. Bi kendine gel.
attığı bir şey bile tutsa yazmayacktım . terbiyeni takın . farklı görüşlere açık değilseniz yazmayın
sen kimsin be yandaşlar grubunuz mu var . hade ordan senle uğraşmaya gelmedim . kaybolKızım sen ramazan ramazan sabrımızı mı sınıyosun? Kendine gel. Al ben de geldim. Ben de mi didemim? Asabımı bozma. Benim gibi pozitif enerji vemreye çalışan birinin bile sinirlerini hoplattın yani. Bi kendine gel.
haaa bide sizin takımdan 2 kişi eksik onlar nerdeKızım sen ramazan ramazan sabrımızı mı sınıyosun? Kendine gel. Al ben de geldim. Ben de mi didemim? Asabımı bozma. Benim gibi pozitif enerji vemreye çalışan birinin bile sinirlerini hoplattın yani. Bi kendine gel.
Onlarda gelir sen Canını Sıkma hala devam ediyosun ya hala aynı tavır aynı Üslup şov yeri değil burası dediğim gibi git gerçek hayatta göster kendini burda değilhaaa bide sizin takımdan 2 kişi eksik onlar nerdeDD mahşerin 4 atlısı
hahaha ne komik ne komik diğer ikiniz de gelsin bence didemler çıkıo yavaştanAsiye bize tarot kahve baksana kız?
Maşallah 10 kişiye birden laf yetiştiriyosun. Bu marifetten falcı olur. Hatta eminim bi falcı olmuş bile. Didemi kıskanan bir rakip falcı dahaahahaha
Uzattıkça uzatıyorlar işi hakaret boyutuna vardırıyolar okuduysan görmüşsündür ztnen sonunda kavgalarınızla şu topiği kapattıracaksınız
Hadi bi git sen ya çatlakKıyamam ya.. Gerçekten acınacak haldesin, Allah şifa versin. Ben uzaklaşıyorum daha fazla düşemiycem. Şu ramazan hürmetine dilerim çabuk iyileşirsin..
ramazan hürmetine reklam yapmayı kestiğiniz an iyleşicem canım . sana reklam yasak bu sitede ben oldukçaKıyamam ya.. Gerçekten acınacak haldesin, Allah şifa versin. Ben uzaklaşıyorum daha fazla düşemiycem. Şu ramazan hürmetine dilerim çabuk iyileşirsin..
terbiyesiz... çıktı foyanız meydanaHadi bi git sen ya çatlak
Sen hala devam mı ediyosun bana bak yeter artık sen kimsin ya kimsin geldin ortalığı birbirine kattın amacın belli Didem'i savunanları kışkırtıp üyelik iptal ettirip sen cirit atcaksın dimi ortada senin terbiyesiz demenle ben terbiyesiz olmam haddini bil terbiyeni Takın ağzını topla Asiye misin her neysenterbiyesiz... çıktı foyanız meydana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?