Fal piyasası şu an çok durgun. Yunanistan'ın krizi bizi de vurdu
Kimmiş o bacım hiç duymadım benarkadaşlar okkalı kahve derya yı bilen var mı nasıl
Denemek istiyorum amaa barista cafe aslıyla istanbul cafe sema arasında kaldım açıkcası
Merhaba bende dün arzuhalcafeye gittim mekan çok degişmiş çok güzel yapmışlar kadroyuda yenilemişler güler yüzlü yepyeni biyer olmuş fallarıda çok iyiydi dinlerken agzım açık kaldı yeni bir arzu hanım gelmiş ben çok memnun kaldım hızmetlerinden sizede tavsiye ederim :)gidipte memnun olanlar var, olmayanlarda var gibi. çokta pahalı değil ama, bilemiyorum yani
Aslında cikali bir kaç gün oldu da ben büyük olaya takılı kaldığım için yazmamistim. Başka bir arkadasla konuşurken aklıma geldi foruma yazayım bekleyenler için umut olur diye kii @es23 un yazisini gördüm
Arzu Ekinci ,arzu hal cafe. Güzel kombinasyon
Aynen. Bildirim geliyo heyecanla bakıyorum falı çıkan mı olmuş,yeni bi falcı mı çıkmış diye.. Sürekli reklama denk geliyorum.gıcık geldi artık.Ha ha ha hepde sana denk geliyor bu reklamcılar
Ben de araştırırken buldumKimmiş o bacım hiç duymadım ben
Hayır bi kerede bile reklam olduğunu anlıyoruz ztn ama yeterli gelmiyo çifte Dönüyorlar :))Tamam Arzu'cum anladık. Bir kere yazman yeterli. Gerçekten.
Müsait bir zamanımızda gideceğiz, söz. Fal Sözü
Hayır bi kerede bile reklam olduğunu anlıyoruz ztn ama yeterli gelmiyo çifte Dönüyorlar :))Tamam Arzu'cum anladık. Bir kere yazman yeterli. Gerçekten.
Müsait bir zamanımızda gideceğiz, söz. Fal Sözü
Hahah seninki aynı en azından. Sonunda tel vermedin.arzu halcim slmDedim ve bende Çifte döndüm netin azizliği kızlar Ahahahhahha:)
Komedi ya önceden biraz gizli yapmaya çalışırlardı şimdi işi iyice ortaya döktüler saf sanıyolar herhalde buradakileri:)Hahah seninki aynı en azından. Sonunda tel vermedin.arzu halcim slm
Burdan giden var mı bilmiyorum ama bana çok itici geliyor, gidesim varsa da gitmem yaniKomedi ya önceden biraz gizli yapmaya çalışırlardı şimdi işi iyice ortaya döktüler saf sanıyolar herhalde buradakileri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?