Kız sende 2 kere mesaj atmışsın.. Yoksa yoksa yoksa hayıııırrrHayır bi kerede bile reklam olduğunu anlıyoruz ztn ama yeterli gelmiyo çifte Dönüyorlar :))
Ahahahahaa büyük mü konuştum nedir :)))Kız sende 2 kere mesaj atmışsın.. Yoksa yoksa yoksa hayıııırrr
Bilen kim bebeim?çıkan fal haberi ile geldim
ama benimki değil. Bi arkadaşımınki. Ankara topiğine yazdım burda da dursun
En az benimki kadar sevindim nazar değmesin
özet geçiyorum
Giden adam döndü valla.
tarihinden geri arama biçimine kadar zehra didik didik bilmiş
Darısı bizim fallara
Ayy darisi bizim fallara ya , moral oldu super :))çıkan fal haberi ile geldim
ama benimki değil. Bi arkadaşımınki. Ankara topiğine yazdım burda da dursun
En az benimki kadar sevindim nazar değmesin
özet geçiyorum
Giden adam döndü valla.
tarihinden geri arama biçimine kadar zehra didik didik bilmiş
Darısı bizim fallara
Sehrazat kim ??Bilen kim bebeim?
Bu arada kizlar Sehrazata su fali atin!!!
Zehra var ya ankaradaki kahve ve su falı bakanBilen kim bebeim?
Bu arada kizlar Sehrazata su fali atin!!!
benim gidişat kötü ama umarım hepimizin iyi olurAyy darisi bizim fallara ya , moral oldu super :))
şehrazata su baktırdım ben de... dehşetti walla. online falda bugüne kadar neredeyse en doğru falımdı
Taksim Melekler Kahvesi'nde Emre diyorlar baktıran var mı? Randevu alıp gidebiliyor muyuz? Bir de bir arkadaşım telefonda bakan birinden bahsetti Ayhan diye. Bodrum'da yaşıyormuş ama 100 TL'ye bakıyormuş memnun kalmış o daha önce. Twitter sayfası falan da var, ünlülerin falcısıı diye geçiyo google'da bakınca. Bir anda o kadar para vermek istemedim ama içinizde baktıran oldu mu merak ettim.
Merhaba ben Emre'ye baktırmıştım. Geçmişte ve anda iyi ancak geleceği bilemiyorum henüz. Hatta bilen varsa ben de dinlerim:)
Merhaba ben Emre'ye baktırmıştım. Geçmişte ve anda iyi ancak geleceği bilemiyorum henüz. Hatta bilen varsa ben de dinlerim:)
Teşekkürler yanıtınız için. Daha önce buradaki forumlarda beğenildiğini okumuştum bi de melekler kahvesinin sitesinde de iyi yorumlar var genel olarak. Ama ben bu aralar çok üşeniyorum bir de arkadaşlarım çalıştığı için tek başıma gidesim yok hafta içi sıkılırım beklerken diye. Baktırırsam paylaşırım ben de yorumlarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?