İstanbul'da Fal - Falcılar

çıkan fal haberi ile geldim
ama benimki değil. Bi arkadaşımınki. Ankara topiğine yazdım burda da dursun
En az benimki kadar sevindim nazar değmesin
özet geçiyorum
Giden adam döndü valla.
tarihinden geri arama biçimine kadar zehra didik didik bilmiş
Darısı bizim fallara

Bilen kim bebeim?

Bu arada kizlar Sehrazata su fali atin!!!

Ayy darisi bizim fallara ya , moral oldu super :))

Ben arafa tarot baktirmistim canim bwn begendim baya ayrintili bir faldi.Gecmiste ve anda cok iyiydi gelecekte beklemede.Ben on tl ken baktirmistim.İki uc cumle yazip fali bitirmiyor.

Kızlar selamlar. Taksim tarafında falcı öneriniz var mı? Seneler önce Melekler Kahvesi'nde Şengül mü ne bi kadın vardı (adından emin değilim çok uzun zaman geçti) o çok iyiydi ama sonra ayrılmıştı oradan izini de bulamadık bir daha. Yine aynı yerde Can diye birine baktırmıştık enerjisi çok iyiydi ama aman aman bildi diye hatırlamıyorum. Başka öneriniz varsa açığım bu aralar çok fal modumdayım=)

Taksim Melekler Kahvesi'nde Emre diyorlar baktıran var mı? Randevu alıp gidebiliyor muyuz? Bir de bir arkadaşım telefonda bakan birinden bahsetti Ayhan diye. Bodrum'da yaşıyormuş ama 100 TL'ye bakıyormuş memnun kalmış o daha önce. Twitter sayfası falan da var, ünlülerin falcısıı diye geçiyo google'da bakınca. Bir anda o kadar para vermek istemedim ama içinizde baktıran oldu mu merak ettim.

Merhaba ben Emre'ye baktırmıştım. Geçmişte ve anda iyi ancak geleceği bilemiyorum henüz. Hatta bilen varsa ben de dinlerim:)

Merhabalar forumu uzun zamandır takip ediyorum yeni katılmak nasip oldu:) Benim de bir takım fal deneyimlerim oldu bunları paylaşmak istiyorum.
Cafe laf Çiğdem: Kendisi benim favorimdir harika bir enerjisi var bana ilk baktığı fal efsaneydi dedikleri hep çıktı fakat daha sonra baktıklarında anı iyi olsa da gelecek prk tutmadı. Yine de çok tatlı kadın:)
Cafe laf Andaç: Bana çok güzel bakamadı ama anneme çok güzel baktı enerji meselesi tabi
Cafe laf Zeynep: Anda fena değildi ancak gelecek çıkmadı
Enfal: Takır takır tüm isimleri saysa da gelecek çıkmadı enerjisini de çok beğenmedim açıkçası ufaktan bi ukalalığı var
Sentinus cafe Zekiye: Cansuda çok sıra var diye baktırdık ama çok çok kötüydü
Cafe46 Nil: Kendisi çok tatlıdır uzun bakar dedikleri de kısmen çıktı diğerlerine de zaman var umarım çıkar
Yine bu forumda cafe fincan Şenayı duydum ama emin olamadım bakırköy civarlarında başka önerebileceğiniz varsa açığım tabi:)

Merhaba ben Emre'ye baktırmıştım. Geçmişte ve anda iyi ancak geleceği bilemiyorum henüz. Hatta bilen varsa ben de dinlerim:)

Teşekkürler yanıtınız için. Daha önce buradaki forumlarda beğenildiğini okumuştum bi de melekler kahvesinin sitesinde de iyi yorumlar var genel olarak. Ama ben bu aralar çok üşeniyorum bir de arkadaşlarım çalıştığı için tek başıma gidesim yok hafta içi sıkılırım beklerken diye. Baktırırsam paylaşırım ben de yorumlarımı.

Ben baktirdim cok emreye. Cikan seyler cok oldu. Bu zamana kadar en memnun kaldigim falci o.

Melekler eren baya patladi. Ani cok iyi ama gelecek sifir.

Zehra kim bu arada? Telefondan bakiyor mu? Ozelden numarasini atabilir misiniz?

Emre benim en memnun kaldigim falci. Hatta yarin gidip ben de baktiricam tekrar. Bu zamana kadar dediklerinin buyuk cogunlugu cikti. Oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…