E gelecek sıfır demişsin ama?Emre benim en memnun kaldigim falci. Hatta yarin gidip ben de baktiricam tekrar. Bu zamana kadar dediklerinin buyuk cogunlugu cikti. Oneririm
E gelecek sıfır demişsin ama?
E gelecek sıfır demişsin ama?
TamamAferin sana kuzumm ne demiştim ben sanayapıyor musun dediğimi?
Emre benim en memnun kaldigim falci. Hatta yarin gidip ben de baktiricam tekrar. Bu zamana kadar dediklerinin buyuk cogunlugu cikti. Oneririm
Merhaba , online veya telefonda baktırabileceğimiz biri var mı? Mobilde olduğumdan doğru düzgün okuyamadım eski sayfaları su falı bakan şehrazat falan denmiş espri mi gerçek mi anlamadık emre denen kişinin kafesi nerede ?randevuyla mı gidiliyor?
Tamamkafam dağılsın diye girdim iki dk. ama
Canım sen hiç Didem'e fal baktırdın mı ?şehrazata su baktırdım ben de... dehşetti walla. online falda bugüne kadar neredeyse en doğru falımdı
Bu Şehrazat ne zaman online oluyo kızlar ya var mı belli bi saati
Çok teşekkürler üşenmemişsin destan yazmışsın maşallah bizde hemen gidicez müthiş okana hiç merak etme:)))Bakırkoyde en ıyı falcıyı buldum kızlar:)okadar cok fal meraklısıyımkı gezmedıgım yer kalmadı enı sonunda buldum once enfala gıttım bıraz bıseyler soledı ama memnun kalamadım sonra cıngene cafeye gıttım orda bıtane travestı bayan baktı cok ıyıyım dedı ama hıcbısey bılmedı bısey anlamadım sonra amoss dıye bıryere gıttım gene bıselerı ufaktan bastan soledı sonunu sacmaladı resmen hıc tutturamadı enı sonu bır kac gun once kadınlar kubunde marıka dıye bayan burda yorumda bulunmustu kısmet bugunemıs gıttım marıkanın tavsıye ettıgı yere fısıltım cafeye buldum okan dıye genc bır arkadas fal bakıyodu gıttıgımde herneyse sıra bana geldı ısmımı anne soy adını aldı adam basladı anlatmaya gercekten dedıklerı kadar var hakıkaten bu adam ermıs olmalı benım butun sıcılımı saydı sooktayım bıde ınanılmaz sıra var ılkkez bukadar bırısınden etkılendım sok oldum tuylerım urperdı soledıklerı karsısında sasırdım ısım verdı kalbım carptı heycanlandım bu adam ınsan olamaz super falcı ılıyonız gıbı sankı muthıs herkese tavsıye ederım gıdın baktırın azınız acık kalıcak bu ermısın falını gorunce fısıltım cafede okan dıye bırı harıka ıstanbul caddesınde yanılmıyosam morsumbul sokakta cafe herkese bolsans
evet baktırdım ona da. ondan da memnunum benCanım sen hiç Didem'e fal baktırdın mı ?
Bakırkoyde en ıyı falcıyı buldum kızlar:)okadar cok fal meraklısıyımkı gezmedıgım yer kalmadı enı sonunda buldum once enfala gıttım bıraz bıseyler soledı ama memnun kalamadım sonra cıngene cafeye gıttım orda bıtane travestı bayan baktı cok ıyıyım dedı ama hıcbısey bılmedı bısey anlamadım sonra amoss dıye bıryere gıttım gene bıselerı ufaktan bastan soledı sonunu sacmaladı resmen hıc tutturamadı enı sonu bır kac gun once kadınlar kubunde marıka dıye bayan burda yorumda bulunmustu kısmet bugunemıs gıttım marıkanın tavsıye ettıgı yere fısıltım cafeye buldum okan dıye genc bır arkadas fal bakıyodu gıttıgımde herneyse sıra bana geldı ısmımı anne soy adını aldı adam basladı anlatmaya gercekten dedıklerı kadar var hakıkaten bu adam ermıs olmalı benım butun sıcılımı saydı sooktayım bıde ınanılmaz sıra var ılkkez bukadar bırısınden etkılendım sok oldum tuylerım urperdı soledıklerı karsısında sasırdım ısım verdı kalbım carptı heycanlandım bu adam ınsan olamaz super falcı ılıyonız gıbı sankı muthıs herkese tavsıye ederım gıdın baktırın azınız acık kalıcak bu ermısın falını gorunce fısıltım cafede okan dıye bırı harıka ıstanbul caddesınde yanılmıyosam morsumbul sokakta cafe herkese bolsans
Çok teşekkürler üşenmemişsin destan yazmışsın maşallah bizde hemen gidicez müthiş okana hiç merak etme:)))
Ay ben bunları kib yapmaktan bıktım :))Çok teşekkürler üşenmemişsin destan yazmışsın maşallah bizde hemen gidicez müthiş okana hiç merak etme:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?