İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba , online veya telefonda baktırabileceğimiz biri var mı? Mobilde olduğumdan doğru düzgün okuyamadım eski sayfaları su falı bakan şehrazat falan denmiş espri mi gerçek mi anlamadık emre denen kişinin kafesi nerede ?randevuyla mı gidiliyor?

Seneler önce Şengül vardı Melekler Kahvesi'nde, acaip sıra olurdu o kadında. Sonra ayrıldı şimdi nerde ne yapıyor bilmem. Benim bir arkadaşıma yabancı kökenli bir şirkete geçeceksin dedi 1 hafta sonra teklif geldi geçti, şoke olmuştuk. Ama ayrılmıştı sonra, nerelerde bilinmez.

Can vardı Melekler'de o da pozitif, enerjisi iyi bi adamdı ama aman aman çıktığını hatırlamıyorum. Terapi gibi geçiyordu fal seansları. Emre'yi merak ediyorum bakalım...

Emre Taksim'de Melekler kahvesinde. İstiklal Caddesi'nde atlas pasajı/mavi jeanse gelmeden Garanti Bankası var köşede oradan giriyorsunuz düz devam ediyorsunuz aşağıda sağda diye hatırlıyorum. Şehrazat online fal bakıyor biryolunvar.com da. Su falını övmüşler bayağı ben baktırmayı düşünüyorum baktırırsam yorumlarımı paylaşacağım.

Bakırkoyde en ıyı falcıyı buldum kızlar:)okadar cok fal meraklısıyımkı gezmedıgım yer kalmadı enı sonunda buldum once enfala gıttım bıraz bıseyler soledı ama memnun kalamadım sonra cıngene cafeye gıttım orda bıtane travestı bayan baktı cok ıyıyım dedı ama hıcbısey bılmedı bısey anlamadım sonra amoss dıye bıryere gıttım gene bıselerı ufaktan bastan soledı sonunu sacmaladı resmen hıc tutturamadı enı sonu bır kac gun once kadınlar kubunde marıka dıye bayan burda yorumda bulunmustu kısmet bugunemıs gıttım marıkanın tavsıye ettıgı yere fısıltım cafeye buldum okan dıye genc bır arkadas fal bakıyodu gıttıgımde herneyse sıra bana geldı ısmımı anne soy adını aldı adam basladı anlatmaya gercekten dedıklerı kadar var hakıkaten bu adam ermıs olmalı benım butun sıcılımı saydı sooktayım bıde ınanılmaz sıra var ılkkez bukadar bırısınden etkılendım sok oldum tuylerım urperdı soledıklerı karsısında sasırdım ısım verdı kalbım carptı heycanlandım bu adam ınsan olamaz super falcı ılıyonız gıbı sankı muthıs herkese tavsıye ederım gıdın baktırın azınız acık kalıcak bu ermısın falını gorunce fısıltım cafede okan dıye bırı harıka ıstanbul caddesınde yanılmıyosam morsumbul sokakta cafe herkese bolsans

Çok teşekkürler üşenmemişsin destan yazmışsın maşallah bizde hemen gidicez müthiş okana hiç merak etme:)))

Çok teşekkürler üşenmemişsin destan yazmışsın maşallah bizde hemen gidicez müthiş okana hiç merak etme:)))

Harbi yaa destan gibi yazmış yazık

Ben gıttım ta avcıleardan geldım okanbeye baktırmak ıcın tavsıye uzerıne gercekten super baktı konuyu acıklım dedım oyuzden yazdım sızlerde baktırırsınız dıye ben baktırdım sızlerde bole super bakan falcı karsına cıkıp baktırırsınız sok olursunuz dıye ayrıntıya gırdım kızlar adam gercekten super bakıyo baskada bısey demıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…