Ay ben bunları kib yapmaktan bıktım :))
Hayır bi de üşenmemiş başka kafeleri falcıları Yazmış ya :))))Çok komik durmuyorlar mı. Bazen eğlenceli oluyor bunları okumak pek bii zavallı ve amatörce yapıyorlar. Hiç mi kafaları basmiyooo acaba
Tavsıye varsa fal ıyıyse usenmem yazarım kızlar:)
Aklinca gerçekmiş süsü verecek yaa de inaniriz yaaHayır bi de üşenmemiş başka kafeleri falcıları Yazmış ya :))))
Çok komik durmuyorlar mı. Bazen eğlenceli oluyor bunları okumak pek bii zavallı ve amatörce yapıyorlar. Hiç mi kafaları basmiyooo acaba
Hayır bi de üşenmemiş başka kafeleri falcıları Yazmış ya :))))
Yaz canım yaz üşenme biz okur üstüne de guleriz
Aklinca gerçekmiş süsü verecek yaa de inaniriz yaa
Yemeyiz kiii
Ve Israrla hala devam ediyo çok beğendim yazdım demeye:))))Aklinca gerçekmiş süsü verecek yaa de inaniriz yaa
Yemeyiz kiii
Yanı zaten ben baktırdım sırada bussuru ınsanda bosa beklemıyo ben gelıyorum dıye sırada beklemedıler yanı sonucta falını begendım hepsı bu ıster ınan ıster ınanma
Oouuuwww sert yaptı :)))Inandık canım niye inanmiyalim kii. Aferin sana böyle meşhur medyum bulursan yine yaz biz yine inaniriz kii
Bence senın bukadar ınsanların gorusuyle alaycı davranman yanlıs ayıp herkesı kendınle karıstırmassan sevınırım ortada ayrıca komık bı durumda yok olanları anlattım
Yapmayın Allah aşkına daha bugün üye olmuşsun hemende birini tanıtıyosun buradaki insanlar bu kadar Çaresiz ve salak mı gözünüzde yaBen dusuncelerımı yazdım fal baktırdım bayan arkadsslarıma mujde vermek ıcın yazdım sonucda benım fal hosuma gıtyı begendım burayada tavsıye ettım hepsı bu bunun dısında farklı bıseler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?