İstanbul'da Fal - Falcılar

Yanı dıger mekanlara gıttım gercekten memnun kalmadım bu gıttım son baktırdıgım superdı gercekten faldan cok etkılendım dogrusu falı super kızlar bende ol bastan ne solucek dıye dusundum ama hakkını fazlasıyla verdı tskr efıyorum kendısıne azına yuregıne saglık dılıyorum burdan kendısıne guzeldı falı

Çok komik durmuyorlar mı. Bazen eğlenceli oluyor bunları okumak pek bii zavallı ve amatörce yapıyorlar. Hiç mi kafaları basmiyooo acaba

Hayır bi de üşenmemiş başka kafeleri falcıları Yazmış ya :))))

Yaz canım yaz üşenme biz okur üstüne de guleriz

Aklinca gerçekmiş süsü verecek yaa de inaniriz yaa
Yemeyiz kiii

Kazen Mune

Medyum Okan I'n falına Kazen ile Mune bakacakmış :))

On numara beş yıldızlar valla :)

Yanı zaten gercek herkez burda goruslerını payladtı faldan memnun kaldım bende paylastım herkez emın ben mutluyum memnun kaldısam paylasırım kızlar

Yanı zaten ben baktırdım sırada bussuru ınsanda bosa beklemıyo ben gelıyorum dıye sırada beklemedıler yanı sonucta falını begendım hepsı bu ıster ınan ıster ınanma

Bence senın bukadar ınsanların gorusuyle alaycı davranman yanlıs ayıp herkesı kendınle karıstırmassan sevınırım ortada ayrıca komık bı durumda yok olanları anlattım

Yanı zaten ben baktırdım sırada bussuru ınsanda bosa beklemıyo ben gelıyorum dıye sırada beklemedıler yanı sonucta falını begendım hepsı bu ıster ınan ıster ınanma

Inandık canım niye inanmiyalim kii. Aferin sana böyle meşhur medyum bulursan yine yaz biz yine inaniriz kii

Bence senın bukadar ınsanların gorusuyle alaycı davranman yanlıs ayıp herkesı kendınle karıstırmassan sevınırım ortada ayrıca komık bı durumda yok olanları anlattım

Ayıp mı bundan sen ve senin gibiler bahsedemez. Asıl sizin yaptığınız Ayıp burda dertlerini sıkıntılarını paylaşan insanları avlanacak keklik gibi görüp kandırmaya çalışmanız ayıbın dibidir.

Ben dusuncelerımı yazdım fal baktırdım bayan arkadsslarıma mujde vermek ıcın yazdım sonucda benım fal hosuma gıtyı begendım burayada tavsıye ettım hepsı bu bunun dısında farklı bıseler yok

Nerden bılıyosun arkadsım ınsan avına cıkdımı burası halka acık bıryer herkes goruslerını paylasır anladın senmısın bır dogru yanı burda bence kırıcı konusmayın cok ayıp gercekten dogruları paylasmak neden sıze bukadar tepkı yarattı anlamadım sızı ben neden bukadar kırıcı oldugunuzu paylasıcagım fal veya baska bıxeyı paylasımı dıye sıze sorcak halım yok arkadsım bence sen reklam tarzında burda bıseyler paylasmıssın bukadar dert oldu sıze dogruları paylasmak ayıp valla

Ben dusuncelerımı yazdım fal baktırdım bayan arkadsslarıma mujde vermek ıcın yazdım sonucda benım fal hosuma gıtyı begendım burayada tavsıye ettım hepsı bu bunun dısında farklı bıseler yok
Yapmayın Allah aşkına daha bugün üye olmuşsun hemende birini tanıtıyosun buradaki insanlar bu kadar Çaresiz ve salak mı gözünüzde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…