İstanbul'da Fal - Falcılar

Bugun uye olmus olabılırım ama ben tezcanlı bırıyım herkes bursa fala meraklı bende dahıl mucde verım herkese paylasım dedım ben baktırdım herseyı bıldı oyuzden burda meraklı olan arkadsslarda baktırsın dıye dusundum farklı amac yok yanı bunda bence sen abarttın konuyu herkez ıyı bakan falcı bırını anlatır paylasır bende baktırdıgım yerden gercekten etkılendım falından tavsıye sundum degerlerı ınsanlara anladın bunun altından lutfen farklı bıseye aramayın bende ılk basta ne bılıcek falıma nasıl bakıcak dıye dusunuyodum bır ınsan bukadarmı herseyı bılır sonrada dıyosunkı ılgun uye oldun tavsıye ettın dıyosun sasgınlık yadadım bırakta bı zahmet ıyı olan falı burda paylasım dımı:)

Lutfen duzgun konusursanız sevınırım benle ugrasıp duruyosun derdınle anlamdımkı senı ben halla halla:)

Lutfen duzgun konusursanız sevınırım benle ugrasıp duruyosun derdınle anlamdımkı senı ben halla halla:)
Gerçekten halla halla:))) güldürdün beni arkadaşım Allah'ta seni güldürsün ne diyim:) tamam geldin tanıtımını yaptın burdan sna inanan olursa gider tavsiyene uyar halla halla ya:))))

Senınle polemıge gıremem ıyı olan hersey paylasılır burda ben bakılan faldan menun oldum mutlu oldum dusuncelerımı paylastım buda benım dogal hakkım bıse paylasmak ıcın sıze danısmam gerekmıyo herkez herkese saygı duymalı bence senın bukadar gergın olmanı cozeömedım dogrusu bır yerı tavsıye etmek yasak degıl hekese saygı bence alay gecmenın bı anlamı yok ayıp ınsanlarla alay gecmeyın lutfen rıcam

Baska turlu onsan kendısını nasıl anlatabılırkı alla alla demekten bahs edıyom:)

Yapmayın Allah aşkına daha bugün üye olmuşsun hemende birini tanıtıyosun buradaki insanlar bu kadar Çaresiz ve salak mı gözünüzde ya

Ayyy hala mı burda inanmıyorum. Ben bide bunun bayan olduğunu da düşünmüyorum bir erkek kokusu alıyorum S senademir12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…