Safa yatıyo safa :))Ve Israrla hala devam ediyo çok beğendim yazdım demeye:))))
Şehrazat var diyolar o da bi türlü online olmadıallahım akşam akşam fake hesaplar forumu coşturuyoro değilde bir yolun var sitesinden önerebileceğiniz biri var mı su falı olabilir ya da katina tarot mu ney
Ben yine dayanamıyorum sanırım,cevap vericem,kim olduğun ne zaman üye olduğun gerçekten önemli değil.Baktırdığın falı çok begenmiş bir kullanıcı da olabilirsin,okanın fal baktığı cafeyi yeni açmış cafe sahibi de olabilirsin,okanın kendisi de olabilirsin.Öngörülerin kuvvetlidir,gerçekten fal bakabiliyorsundur ama bu yeteneğinin birileri tarafından bilinmeye ihtiyacı vardır.Yolu bu değil,siteyi takip etmediğin belli,insanların tepkisi yalnız sana değil,sen gibi davranan herkese aynı tepkiyle yaklaşılıyor çünkü bu tavır çok irrite edici,yaZdıklarını bir oku,gerçekçi olsun diye başkalarına atıp tutarken biran evvel okanı öveyim diye öyle çarçabuk yazmışsın ki okurken yoruluyor insan.Bunun yerine adım okan,fal konusunda kendime güveniyorum ve evet yeniyim bu işte tanınmaya ihtiyacım var desen,emin ol insanlar yeni biri diye şans verecek,ya da desen ben falanca cafenin sahibiyim,cafemde okan diye bir arkadaş başladı çalışmaya gelin bir deneyin,memnun kalacağınıza inanıyorum,yine aynı insanlar hele bir siftah olsun aynı insanlara baktırdık,değişiklik yapalım vardır bir keramet dicek belki,ama böyle olmaz,sen devam ettikçe bu şekilde kendinle dalga geçtirmekten ve dikkate alınmamaktan başka birşey olmaz senin adınaBugun uye olmus olabılırım ama ben tezcanlı bırıyım herkes bursa fala meraklı bende dahıl mucde verım herkese paylasım dedım ben baktırdım herseyı bıldı oyuzden burda meraklı olan arkadsslarda baktırsın dıye dusundum farklı amac yok yanı bunda bence sen abarttın konuyu herkez ıyı bakan falcı bırını anlatır paylasır bende baktırdıgım yerden gercekten etkılendım falından tavsıye sundum degerlerı ınsanlara anladın bunun altından lutfen farklı bıseye aramayın bende ılk basta ne bılıcek falıma nasıl bakıcak dıye dusunuyodum bır ınsan bukadarmı herseyı bılır sonrada dıyosunkı ılgun uye oldun tavsıye ettın dıyosun sasgınlık yadadım bırakta bı zahmet ıyı olan falı burda paylasım dımı:)
AğZına sağlık canımBen yine dayanamıyorum sanırım,cevap vericem,kim olduğun ne zaman üye olduğun gerçekten önemli değil.Baktırdığın falı çok begenmiş bir kullanıcı da olabilirsin,okanın fal baktığı cafeyi yeni açmış cafe sahibi de olabilirsin,okanın kendisi de olabilirsin.Öngörülerin kuvvetlidir,gerçekten fal bakabiliyorsundur ama bu yeteneğinin birileri tarafından bilinmeye ihtiyacı vardır.Yolu bu değil,siteyi takip etmediğin belli,insanların tepkisi yalnız sana değil,sen gibi davranan herkese aynı tepkiyle yaklaşılıyor çünkü bu tavır çok irrite edici,yaZdıklarını bir oku,gerçekçi olsun diye başkalarına atıp tutarken biran evvel okanı öveyim diye öyle çarçabuk yazmışsın ki okurken yoruluyor insan.Bunun yerine adım okan,fal konusunda kendime güveniyorum ve evet yeniyim bu işte tanınmaya ihtiyacım var desen,emin ol insanlar yeni biri diye şans verecek,ya da desen ben falanca cafenin sahibiyim,cafemde okan diye bir arkadaş başladı çalışmaya gelin bir deneyin,memnun kalacağınıza inanıyorum,yine aynı insanlar hele bir siftah olsun aynı insanlara baktırdık,değişiklik yapalım vardır bir keramet dicek belki,ama böyle olmaz,sen devam ettikçe bu şekilde kendinle dalga geçtirmekten ve dikkate alınmamaktan başka birşey olmaz senin adına
Bunun uzerine daha fazla cevap vermeye gerek yok bence , gayet guzel yazmissin canim , anlayana..Ben yine dayanamıyorum sanırım,cevap vericem,kim olduğun ne zaman üye olduğun gerçekten önemli değil.Baktırdığın falı çok begenmiş bir kullanıcı da olabilirsin,okanın fal baktığı cafeyi yeni açmış cafe sahibi de olabilirsin,okanın kendisi de olabilirsin.Öngörülerin kuvvetlidir,gerçekten fal bakabiliyorsundur ama bu yeteneğinin birileri tarafından bilinmeye ihtiyacı vardır.Yolu bu değil,siteyi takip etmediğin belli,insanların tepkisi yalnız sana değil,sen gibi davranan herkese aynı tepkiyle yaklaşılıyor çünkü bu tavır çok irrite edici,yaZdıklarını bir oku,gerçekçi olsun diye başkalarına atıp tutarken biran evvel okanı öveyim diye öyle çarçabuk yazmışsın ki okurken yoruluyor insan.Bunun yerine adım okan,fal konusunda kendime güveniyorum ve evet yeniyim bu işte tanınmaya ihtiyacım var desen,emin ol insanlar yeni biri diye şans verecek,ya da desen ben falanca cafenin sahibiyim,cafemde okan diye bir arkadaş başladı çalışmaya gelin bir deneyin,memnun kalacağınıza inanıyorum,yine aynı insanlar hele bir siftah olsun aynı insanlara baktırdık,değişiklik yapalım vardır bir keramet dicek belki,ama böyle olmaz,sen devam ettikçe bu şekilde kendinle dalga geçtirmekten ve dikkate alınmamaktan başka birşey olmaz senin adına
Bayanlara mujde!!! Medyum Okan ayaginiza geldi!! Tarot, Su, Kahve bakilir. Hemen teslim edilir.Ben dusuncelerımı yazdım fal baktırdım bayan arkadsslarıma mujde vermek ıcın yazdım sonucda benım fal hosuma gıtyı begendım burayada tavsıye ettım hepsı bu bunun dısında farklı bıseler yok
Ben yine dayanamıyorum sanırım,cevap vericem,kim olduğun ne zaman üye olduğun gerçekten önemli değil.Baktırdığın falı çok begenmiş bir kullanıcı da olabilirsin,okanın fal baktığı cafeyi yeni açmış cafe sahibi de olabilirsin,okanın kendisi de olabilirsin.Öngörülerin kuvvetlidir,gerçekten fal bakabiliyorsundur ama bu yeteneğinin birileri tarafından bilinmeye ihtiyacı vardır.Yolu bu değil,siteyi takip etmediğin belli,insanların tepkisi yalnız sana değil,sen gibi davranan herkese aynı tepkiyle yaklaşılıyor çünkü bu tavır çok irrite edici,yaZdıklarını bir oku,gerçekçi olsun diye başkalarına atıp tutarken biran evvel okanı öveyim diye öyle çarçabuk yazmışsın ki okurken yoruluyor insan.Bunun yerine adım okan,fal konusunda kendime güveniyorum ve evet yeniyim bu işte tanınmaya ihtiyacım var desen,emin ol insanlar yeni biri diye şans verecek,ya da desen ben falanca cafenin sahibiyim,cafemde okan diye bir arkadaş başladı çalışmaya gelin bir deneyin,memnun kalacağınıza inanıyorum,yine aynı insanlar hele bir siftah olsun aynı insanlara baktırdık,değişiklik yapalım vardır bir keramet dicek belki,ama böyle olmaz,sen devam ettikçe bu şekilde kendinle dalga geçtirmekten ve dikkate alınmamaktan başka birşey olmaz senin adına
Bayanlara mujde!!! Medyum Okan ayaginiza geldi!! Tarot, Su, Kahve bakilir. Hemen teslim edilir.
Canim ben gittim ona ya haklisin. Bu bayanlar falcidan anlamazlar bosver
Hayatimi ortaya doktu. Sana da oyle yapti dimi. O olmasa sende yolunu bulamazdin oyle degil mi? Valla ayni ben. :)
Ay cok guldum yaaAyıp ayıp dalga geçmek yakışıyor mu Ayıp ayıp
Ay cok guldum yaa
Bana mı bu?Ben miyim mekan sahibi,ah be şekerim keşke olsam vallahi,gıda sektörü hiç bitmez güzel olur,ama mekan sahipleri çok cahil cühela,reklam yapalım mekanı çalışanları övelim derken batırıyorlar afedersin,ne oluyo sonra yedikleri haltla kalıyorlar,halbüse azcık akıllı olsalar,ahh para ben de yok ki,hem mekan açayım hem reklamımı yapayım,peşinden de herkes takdir etsin,reklama deydi desin,nerde o günlerBence sen bukadar alay gectıgıne gore sen mekan sahıbısın senın zoruna gıdıyo bırılerını ovmek burda paylasmak ayıp ınsanların yetegıne saygısızlık yapma bence sana dusmedı ınsanları burda yargılak bukadar neden gocunuyosunuz anlam veremedım sıze burda herkez her ıstedıgını paylasır cunku burası halka acık yer nçmutlu olduysam paylasırım sızden ızın alıcak degılım onemlı bıseyler paylasırken ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?