İstanbul'da Fal - Falcılar

allahım akşam akşam fake hesaplar forumu coşturuyor o değilde bir yolun var sitesinden önerebileceğiniz biri var mı su falı olabilir ya da katina tarot mu ney

Bence sana yallah demelı bukadar alındıgına gore sana dert olmus bırılerını tavsıye etmek:))sadece guluyorum senınle polemıge gırmıcem bı sen durustsun burda

Herkes kendısınden emın anladın bence ınsanları assalamayı bırakın ısan gıbı yorumlarınızı paylasın sızın dısınızda kımse kımseyle dalga gecmıyo ayıp ınsanlarla dalga gecmeyı bırakın artık ayıp herkes onune baksın

Sedace guluyorum nekadar bırılerını konusmak paylasmak ınsanların neden zoruna gıdıyo anlam veremedım dogrusu falcıya gıtmem falı begenmem burda merakla bekleyen budsuru ıyı ınsanlarımız mucdelı haber beklıyo bı alınan sızzsınız oda ıcınızfe dert oldu ınsanlarla dalga gecmek ayıp ayıp kendınıze macera aramayın onsanlar alay etmekle bussuru ınsan neyın ne oldugunu goruyo burda onlar yazmıyo veya dalga gecmıyo bı dalgaya vuran sızlersınız ayıpya gercekten cok ayıp ınsanların paylastıgı bıseylerden bukadar rahatsız olmayın bence herkesın gorusune saygılı olmak lazım bence bole alay gecmekle olmaz

Ben yine dayanamıyorum sanırım,cevap vericem,kim olduğun ne zaman üye olduğun gerçekten önemli değil.Baktırdığın falı çok begenmiş bir kullanıcı da olabilirsin,okanın fal baktığı cafeyi yeni açmış cafe sahibi de olabilirsin,okanın kendisi de olabilirsin.Öngörülerin kuvvetlidir,gerçekten fal bakabiliyorsundur ama bu yeteneğinin birileri tarafından bilinmeye ihtiyacı vardır.Yolu bu değil,siteyi takip etmediğin belli,insanların tepkisi yalnız sana değil,sen gibi davranan herkese aynı tepkiyle yaklaşılıyor çünkü bu tavır çok irrite edici,yaZdıklarını bir oku,gerçekçi olsun diye başkalarına atıp tutarken biran evvel okanı öveyim diye öyle çarçabuk yazmışsın ki okurken yoruluyor insan.Bunun yerine adım okan,fal konusunda kendime güveniyorum ve evet yeniyim bu işte tanınmaya ihtiyacım var desen,emin ol insanlar yeni biri diye şans verecek,ya da desen ben falanca cafenin sahibiyim,cafemde okan diye bir arkadaş başladı çalışmaya gelin bir deneyin,memnun kalacağınıza inanıyorum,yine aynı insanlar hele bir siftah olsun aynı insanlara baktırdık,değişiklik yapalım vardır bir keramet dicek belki,ama böyle olmaz,sen devam ettikçe bu şekilde kendinle dalga geçtirmekten ve dikkate alınmamaktan başka birşey olmaz senin adına

AğZına sağlık canım

Bu arada bencede fek hesap olan mutlaka vardır bu sayfada onlarda bukadar ınsanlarla alay gecen dalga gecen bırılerıdır kesın bukadar alındıgınıza gore dalga gecenler fes oluyo alay etmeyende herzaman normaldır neden bukadar ısrarla bır ınsanı paylastım dıye bukadar alaycı davranıyosunuz ayıp gercekten ayıp

Bunun uzerine daha fazla cevap vermeye gerek yok bence , gayet guzel yazmissin canim , anlayana..

Bence sen mekan sahıbısın bukadar dert olduguna gore ugrastına gore bende bole dusunuyorum ayıp bukadar alındıgına gore herzaman bole yazanlar fek oluyo alaycı dalga gecenler sen cok alındın hayırdır ınsanlah

Ben dusuncelerımı yazdım fal baktırdım bayan arkadsslarıma mujde vermek ıcın yazdım sonucda benım fal hosuma gıtyı begendım burayada tavsıye ettım hepsı bu bunun dısında farklı bıseler yok
Bayanlara mujde!!! Medyum Okan ayaginiza geldi!! Tarot, Su, Kahve bakilir. Hemen teslim edilir.

Canim ben gittim ona ya haklisin. Bu bayanlar falcidan anlamazlar bosver
Hayatimi ortaya doktu. Sana da oyle yapti dimi. O olmasa sende yolunu bulamazdin oyle degil mi? Valla ayni ben. :)

Bence sen bukadar alay gectıgıne gore sen mekan sahıbısın senın zoruna gıdıyo bırılerını ovmek burda paylasmak ayıp ınsanların yetegıne saygısızlık yapma bence sana dusmedı ınsanları burda yargılak bukadar neden gocunuyosunuz anlam veremedım sıze burda herkez her ıstedıgını paylasır cunku burası halka acık yer nçmutlu olduysam paylasırım sızden ızın alıcak degılım onemlı bıseyler paylasırken ayıp

Ayıp ayıp dalga geçmek yakışıyor mu Ayıp ayıp

S senademir12 hepimizi bildi birimiz mekan sahibi birimiz reklamcı birimiz medyumm. Uuuuuu biz neymişiz

Bana mı bu?Ben miyim mekan sahibi,ah be şekerim keşke olsam vallahi,gıda sektörü hiç bitmez güzel olur,ama mekan sahipleri çok cahil cühela,reklam yapalım mekanı çalışanları övelim derken batırıyorlar afedersin,ne oluyo sonra yedikleri haltla kalıyorlar,halbüse azcık akıllı olsalar,ahh para ben de yok ki,hem mekan açayım hem reklamımı yapayım,peşinden de herkes takdir etsin,reklama deydi desin,nerde o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…