Ben de Ankaradanım. Dideme baktırdım, umutsuz vaka olan bir durum için ısrarla olacak diyor, ama mahkemelik olmuşuz, hatta karar verilmiş. Size de olmayacak birşey için olacak dediği şey mi çıktı? Çıkmıyor diyenler de olduğu için moralim bozuk, umutsuzum ve acı çekiyorum.offffff dayanamadim yazayım dedim sadece okuyordum forumu ben de Dideme baktirip begenenlerdenim falindan çok da tarzını üslubunu begendim hiç para muhabbeti yapmadan bakti falima bir kaç gün sonra yatirdim birde parasini ben baktiracagim zaman da reklam demislerdi olsun dedim ve aradi hiç de reklam değil gayet de güzel fal bakiyor artı bana dedikleri de çıktı Merber i tanimam ama burda tanıdığım başka dostlarim oldu sizede tavsiyem dost edinin kavga edeceginize benim acim inan ki burda konustugum kizlar sayesinde hafifledi. Artı ben asıl Ankara topigindeyim ama Didemi burda buldum hakini yiyorsunuz diye düşünüyorum.
Başka begenen varsa demissiniz buyrun ben varım
Ben de Ankaradanım. Dideme baktırdım, umutsuz vaka olan bir durum için ısrarla olacak diyor, ama mahkemelik olmuşuz, hatta karar verilmiş. Size de olmayacak birşey için olacak dediği şey mi çıktı? Çıkmıyor diyenler de olduğu için moralim bozuk, umutsuzum ve acı çekiyorum.
Ben de Ankaradanım. Dideme baktırdım, umutsuz vaka olan bir durum için ısrarla olacak diyor, ama mahkemelik olmuşuz, hatta karar verilmiş. Size de olmayacak birşey için olacak dediği şey mi çıktı? Çıkmıyor diyenler de olduğu için moralim bozuk, umutsuzum ve acı çekiyorum.
Bu hafta içi görüşecek seninle dedi, adam tatilde 2 haftadır. Ailesi istemiyor kendi istemiyor, mahkeme boşadı. İmkansız yanii. Dideme göre temmuz ayının sonunda da barışacakmışız.Biliyorum canım seni. Bana baktığında olacak dedigi şey imkansız değil zor birseydi oldu. Evettt didemin tarzı biraz ısrarlı konusuyor. Esas olaya daha var arada başka dedigi kucuk şeyde oldu. Senin de olur inşallah üzülme "olmaz olmaz deme" neler oluyor neler değişiyor. Zaman ne kadar var olacak dedigi şeye
Bu hafta içi görüşecek seninle dedi, adam tatilde 2 haftadır. Ailesi istemiyor kendi istemiyor, mahkeme boşadı. İmkansız yanii. Dideme göre temmuz ayının sonunda da barışacakmışız.
Tarihler ve olaylar sarkıyo arkadaşlar bizzat yaşamış biriyim ama an konusunda Didem'den daha iyisi yok anı bilip karşı Tarafın düşüncelerini bildiği sürece gelecek için sadece beklemek kalıyo maalesefAyyy canım sarkabilir tarihler takılma tarihe de. Yüzyüze görüşmek olmaz da telde konusursunuz falan. Bilmiyorum kii yaşayıp göreceğiz inşallah istediğin gibi olur herşey
Sizde anı mı bilemedi didem ?Beğenmedim demedim tamam yaklaşım güzel ama şimdi söylemeyeyim diyorum söyleteceksiniz tekerlekli sandalye de oturan insana koşa koşa gidiyorsun kanatlarını açmış deyince (mecazen de olsa) insan soğuyor kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?