İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar selam. Önceleri ben de çok fazla yorum yazmasam da sıkı takipçisiydim forumun. Bayaadır fal işleriyle ilişkimi kesmiştim ki şu aralar yeniden bir baktırmam gerekiyor. O yüzden gidebildiğim kadar gerilere baktım, yeri gelmiş sert atışmalar olmuş filan ama Didem'i bir denemek istiyorum. Acaba telefon numarasını bilen bir arkadaş paylaşabilir mi benimle? Çok teşekkürler şimdiden :)

yahu niye didem ve yiğit fos çıkınca diğerleri de fos çıksın ki -.- ben didem i beğenmedim ama beğendiğim başkaları oldu mesela

Ben de Ankaradanım. Dideme baktırdım, umutsuz vaka olan bir durum için ısrarla olacak diyor, ama mahkemelik olmuşuz, hatta karar verilmiş. Size de olmayacak birşey için olacak dediği şey mi çıktı? Çıkmıyor diyenler de olduğu için moralim bozuk, umutsuzum ve acı çekiyorum.

Biliyorum canım seni. Bana baktığında olacak dedigi şey imkansız değil zor birseydi oldu. Evettt didemin tarzı biraz ısrarlı konusuyor. Esas olaya daha var arada başka dedigi kucuk şeyde oldu. Senin de olur inşallah üzülme "olmaz olmaz deme" neler oluyor neler değişiyor. Zaman ne kadar var olacak dedigi şeye

Bide şöyle düşün mahkeme kararı olsa ne yazar durumu tam bilmiyorum da diyelim ki boşanma karari cikti geri evlenilmez mi , beraber olunmaz mı. Hani senin kini bilmiyorum daa öyle düşün. Ayet değil yaa mahkeme kararı sonucta

Bu hafta içi görüşecek seninle dedi, adam tatilde 2 haftadır. Ailesi istemiyor kendi istemiyor, mahkeme boşadı. İmkansız yanii. Dideme göre temmuz ayının sonunda da barışacakmışız.

Bu hafta içi görüşecek seninle dedi, adam tatilde 2 haftadır. Ailesi istemiyor kendi istemiyor, mahkeme boşadı. İmkansız yanii. Dideme göre temmuz ayının sonunda da barışacakmışız.

Ayyy canım sarkabilir tarihler takılma tarihe de. Yüzyüze görüşmek olmaz da telde konusursunuz falan. Bilmiyorum kii yaşayıp göreceğiz inşallah istediğin gibi olur herşey

Ayyy canım sarkabilir tarihler takılma tarihe de. Yüzyüze görüşmek olmaz da telde konusursunuz falan. Bilmiyorum kii yaşayıp göreceğiz inşallah istediğin gibi olur herşey
Tarihler ve olaylar sarkıyo arkadaşlar bizzat yaşamış biriyim ama an konusunda Didem'den daha iyisi yok anı bilip karşı Tarafın düşüncelerini bildiği sürece gelecek için sadece beklemek kalıyo maalesef

Beğenmedim demedim tamam yaklaşım güzel ama şimdi söylemeyeyim diyorum söyleteceksiniz tekerlekli sandalye de oturan insana koşa koşa gidiyorsun kanatlarını açmış deyince (mecazen de olsa) insan soğuyor kusura bakmayın.

Sizde anı mı bilemedi didem ?

Ne kusura bakıcaz kendi falın kendi görüşün bizi ilgilendirmez herkes burda kendi fikrini özgürce paylaşcak tabiki ama Didem'i iki övdük diye hemen şöyle saldırılara başlamayın!!!

Burda Konun oldu zfn senin enerjin kapalı vs. Diye Yiğit bile bilememiş demekki falcılarda bi sıkıntı yok arkadaşım neyse tartışmaya çevirmeye gerek yok umarım gönlüne göre birini bulursun buradaki herkesin amacı bu çünkü

tamam benim enerjim kapalı hanımefendi kusura bakmayın doğrudur siz öyle diyorsanız öyledir.

moderatörler benim hesabımı kapatabilir mi rica etsem , hata ben de sayfaları okuyup gene de girdim ben buraya yolda görsem selam vermeyeceğim insanlarla muhatap oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…