İstanbul'da Fal - Falcılar

mrblar..Didemin telini bir de ben alabilir miyim acaba? :) bi de ben deniyeyim..benim enerjim tutar belkimmm..

Arkadaşlar merhaba. 3 kişiden çok bahsediliyor. Yiğit (bu kişi Bakırköy'de ama orada 2 yiğit var cafede bakan mı yoksa evde bakan mı ),Şehrazat zannedersem bir site de bakıyor.digeri de Didem
bu kişiler Nerede tel.numaralari nasıl ogrenebiliriz. bende baktiricam.

arkadaşlar mesajlarınız arasında bir yolun var. com da şehrazatı buldum , 2 saat beklemem sonucunda falıma baktırdım. şoka girdim. 30 temmuza kadar bekliycem bakalım dedikleri tam olarak çıkacak mı. ama halen yiğit ve didemin bilgilerini alamadım ve açıkçası yiğiti çok merak ediyorum

Sizde de bildi mi ani sehrazat ?

valla detay vermediğim halde bildiği çok şey çıktı. bir tek tarihleri bekliyorum
yiğiti merak ediyorum. hangisi bakırköyde 2 tane varmış yiğit çünkü tel numarası nedir. bulursam ona da baktırıcam sonrada şehrazatla ikisini karşılaştırıcam. hangisi bana çıkarsa ona baktırırım artık. dediğim gibi şehrazatta tarihler için biraz zaman var o da çıkarsa cidden başka falcı aramam

Sehrazat beni de bildi animi ve didemle ayni seyleri soyledi , ama gelecek hk da daha farkli yorum yaptilar yani aslinda sonuc ayni ama gidisat farkli.. Sehrazat pembe tablocu diil bence sende de hep olumlu konusmadi dimi ?

yoo Şehrazat öyle pembe tablocu değil. neyse onu söyledi. peki sende hangisinin gidişatı doğru görünüyor

Valla suan net bisey diyemiyorum , onumuzdeki hafta belli olur ama didemin dedikleri cikiyor gidisat olarak , sehrazata gecen hafta baktirdim onun dedigi tarihleri bekliyorum.. Benzer seyler soylediler ztn ama sehrazat daha cok yorulacagimi soyledi ..

Sehrazatin bana en yakin soyledigi sey : 10 gun icinde karsi taraftan cok onemli bi haber alcaksin , bekliyorum boyle biseyi zaten ben , olabilir bu yani .. Ayni seyleri soyluyor derken ne demis mesela
Herkesin olaylari farkli
Benim baska bi arkadasim da baktirdi , onda da gecmisi ve ani bildi , gelecek hakkinda super olumlu konusmadi , ve ayni seyleri soylemedi .. Tarih olarak yani

Sehrazat sana karsi tarafla ilgili bilgi vermistir heralde seviyor vs yada baska bilgiler , bunu teyit etme sansin var mi ? Dogru mu yani karsi tarafla ilgili dedikleri ?

Sehrazat sana karsi tarafla ilgili bilgi vermistir heralde seviyor vs yada baska bilgiler , bunu teyit etme sansin var mi ? Dogru mu yani karsi tarafla ilgili dedikleri ?
karşı taraf sırra kadem bastığı için bişey diyemiycem:))) ama geri kalanlar kişi ve kişilerle ilğili bilgiler hepsi doğru ve verdiği tarih 11-12 gün içinde tel görüşme 2 aya kadarda yüzyüze görüşme ve durumların düzeleceği.bakalım

Super super :) ben sehrazata aslinda didemi teyit ettirmek icin baktirmistim, acaba anla ilgili ayni seyleri mi solicekler diye , oyle de oldu :)
Insallah gerceklesir ya :))

Verdigi bilgilerin dogru olmasi tabiki :))
Ani bilmeleri cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…