- 15 Temmuz 2015
- 1
- 0
- 6
- 41
Umutsuz vaka, dideme göre öyle olmasa daAyyy canım sarkabilir tarihler takılma tarihe de. Yüzyüze görüşmek olmaz da telde konusursunuz falan. Bilmiyorum kii yaşayıp göreceğiz inşallah istediğin gibi olur herşey
Umutsuz vaka, dideme göre öyle olmasa dainşallah
Arkadaşlar merhaba. 3 kişiden çok bahsediliyor. Yiğit (bu kişi Bakırköy'de ama orada 2 yiğit var cafede bakan mı yoksa evde bakan mı ),Şehrazat zannedersem bir site de bakıyor.digeri de Didem
bu kişiler Nerede tel.numaralari nasıl ogrenebiliriz. bende baktırıcam.
Sizde de bildi mi ani sehrazat ?arkadaşlar mesajlarınız arasında bir yolun var. com da şehrazatı buldum , 2 saat beklemem sonucunda falıma baktırdım. şoka girdim. 30 temmuza kadar bekliycem bakalım dedikleri tam olarak çıkacak mı. ama halen yiğit ve didemin bilgilerini alamadım ve açıkçası yiğiti çok merak ediyorum
yiğiti merak ediyorum. hangisi bakırköyde 2 tane varmış yiğit çünkü tel numarası nedir. bulursam ona da baktırıcam sonrada şehrazatla ikisini karşılaştırıcam. hangisi bana çıkarsa ona baktırırım artık. dediğim gibi şehrazatta tarihler için biraz zaman var o da çıkarsa cidden başka falcı aramamvalla detay vermediğim halde bildiği çok şey çıktı. bir tek tarihleri bekliyorum
karşı taraf sırra kadem bastığı için bişey diyemiycem:))) ama geri kalanlar kişi ve kişilerle ilğili bilgiler hepsi doğru ve verdiği tarih 11-12 gün içinde tel görüşme 2 aya kadarda yüzyüze görüşme ve durumların düzeleceği.bakalımSehrazat sana karsi tarafla ilgili bilgi vermistir heralde seviyor vs yada baska bilgiler , bunu teyit etme sansin var mi ? Dogru mu yani karsi tarafla ilgili dedikleri ?
Super super :) ben sehrazata aslinda didemi teyit ettirmek icin baktirmistim, acaba anla ilgili ayni seyleri mi solicekler diye , oyle de oldu :)karşı taraf sırra kadem bastığı için bişey diyemiycem:))) ama geri kalanlar kişi ve kişilerle ilğili bilgiler hepsi doğru ve verdiği tarih 11-12 gün içinde tel görüşme 2 aya kadarda yüzyüze görüşme ve durumların düzeleceği.bakalım
süper olan ne anlamadım şimdi :)))Super super :) ben sehrazata aslinda didemi teyit ettirmek icin baktirmistim, acaba anla ilgili ayni seyleri mi solicekler diye , oyle de oldu :)
Insallah gerceklesir ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?