İstanbul'da Fal - Falcılar

Seruvenin kitap falına baktıran varmı söyledikleri çıkıyor mu?

Bu şehrazat a ben de fal atayım diyorum. Ne kadar bilgi verdiniz siz? nelerden bahsetmem yeterli? yardım ederseniz çok mutlu olurum :)

Yoksa Şehrazat Didem mi.. Dırırııııı.. Kader ağlarını örüyor muydu.. Yoksa bütün bunlar bir hayal ürünü müydü..
Bakalım kahramanlarımızın başına daha neler gelecek..

Valla Didem ve Şehrazat şu an benim için 10 Numero..
Yiğit'in benim için önemli olan konulardaki verdiği tarihler geçti.. İşini değiştireceksin demişti, değişmedi aynı yerdeyim..
Ama tabi tutturduğu çıkan şeyler yok mu, elbette ki var.

Kimse kimseye de bu saatten sonra çamur atmasın, Didem kendini artık kanıtlamış biridir..
Benim çalışacağım kat'ı bile bildi, atmış da olabilir evet, ama tutuyor yani kusura da bakmayın..

Bu şehrazat a ben de fal atayım diyorum. Ne kadar bilgi verdiniz siz? nelerden bahsetmem yeterli? yardım ederseniz çok mutlu olurum :)
Su Falı attık biz.
İsim, Anne Adı, Doğum Tarihi veriyorsun. Sevdiğin var ise onunda aynı bilgilerini iletiyorsun.
Sitede ücret bilgisi de mevcut.

Yarın İstanbul'a dönüyorum. Kanlı canlı fal bakılacak birine çok susadım yea
Kalmadı değil mi artık böyle falcılar? Ah be eski günler.. Ah..

Arkadaşlar yigitten pek memnun kalinmamis heralde bende şansımı didemden yana kullanicam. birde bahsi geçen selena ve nesibe vardı bu kişiler hayalmi oldu hiç bahsedilmiyor

Nesibeyi ben de denedim geçen gün bende de iyiydi çok tatlı konuşuyo insana huzur veren bi ses tonu var:) gelecek için de bekliyorum umarım tutar..

Ben Didem'e de Yiğit'e de baktirdim. Ikisinin de enerjisini çok sevdim, ikisi de hemen hemen aynı şeyleri söyledi, ama Didem'in verdiği tarihler patladı :/ Ramazan'da çok yogun oldugu icin bir daha da ulaşamadım/geri dönüş alamadım kendisinden :/ kaç gundur bekliyorum da yok, bi türlü müsait olamıyor ha tarihler dışında söyledikleri cikar mi (ikisinin de) onu bekleyip görecegiz de çok umutsuzum

Verdiği tarihler patladı derken anlamadım tutmadı mı tarihler? Yiğit in tuttumu? Birde gelecek için dedikleri çıkan varmı ikisinde? ayrıca Didem su falına kaç dakika bakıyor arkadaşlar.

Verdiği tarihler patladı derken anlamadım tutmadı mı tarihler? Yiğit in tuttumu? Birde gelecek için dedikleri çıkan varmı ikisinde? ayrıca Didem su falına kaç dakika bakıyor arkadaşlar.

Evet tarihler tutmadı. Yigit zaten tarih vermiyor, ama dedigim gibi ikisi de aynı seyleri söyleyi, yani geçmişle/anla ilgili biliyorlar kesinlikle. Kac dakika sürdü hatırlamıyorum da sorularin oldugu kadar bakıyor, hemen kestirip atmıyor yani.

Online falcilarda su bakimi yapan ve gunlerce bekletmeyip hemen donus yapan onerebileceginiz iyi bir falci varmi kizlar?

Yiğit zehradan iyi mi? Ben bu sıralar zehraya baktırmayı düşünüyorum da. Ankarada bakan bir kadın duymuşsundur zehra

Canım ben de didemle ilgili bir sürü şy yazıcam da buraya bekliyorum bir hafta daha beklicem. Eğer dedikleri hala çıkmazsa yazık etmişim dicem inanıp ümit bağlayarak. Dediği şeyler çıktı gibi gösterip çıkmıyor. Yani ailevi şeyler çıktı yol vardı tatil vardı çıktı ama asıl konu aşktı ben de ve şuan bir çıkmaz içine girmiş durumdayım. Zamanında çok korudum didemi. Karşı çıktım söylenenlere ama dediği ilişki başlıcak deyip verdiği tarihler geçince ve de ilişki başlıcak gibi olup başlamayınca bir güvensizlik geldi bana. 2 gün önce fenalık geçiriyordum aglamaktan. Cidden dideme gereginden fazla güvendiğimi anladım. Ona bir dhaa baktırmayı düşünmüyorum. Ha ama çıkarsa dedikleri (belki bir ay sonra) zamana pek takılmam ben, o zaman yanlış düşündüğümü anlarım ama şuanlık gidişat saçmalık yani. Birkaç gün içinde zehrayı denicem bakalım yine gelişmeleri yazarım. yaktınbenididem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…