- 19 Mart 2015
- 12
- 2
- 36
Su Falı attık biz.Bu şehrazat a ben de fal atayım diyorum. Ne kadar bilgi verdiniz siz? nelerden bahsetmem yeterli? yardım ederseniz çok mutlu olurum :)
Teşekkür ederim, online yakalayabilirsem su falı atacağım ben de :)Su Falı attık biz.
İsim, Anne Adı, Doğum Tarihi veriyorsun. Sevdiğin var ise onunda aynı bilgilerini iletiyorsun.
Sitede ücret bilgisi de mevcut.
Nesibe an da ve geçmişte gerçekten iyiydi bende.Arkadaşlar yigitten pek memnun kalinmamis heralde bende şansımı didemden yana kullanicam. birde bahsi geçen selena ve nesibe vardı bu kişiler hayalmi oldu hiç bahsedilmiyor
Verdiği tarihler patladı derken anlamadım tutmadı mı tarihler? Yiğit in tuttumu? Birde gelecek için dedikleri çıkan varmı ikisinde? ayrıca Didem su falına kaç dakika bakıyor arkadaşlar.
selena,didem, yiğit valla kafam gitti iyice...kime net karar vericem bilemiyorum. selena zaten hep dolu. nasılki falı bu kadar iyimi?Online falcilarda su bakimi yapan ve gunlerce bekletmeyip hemen donus yapan onerebileceginiz iyi bir falci varmi kizlar?
selenada hep aynı yazı "falcı günlük fal sınırına ulaşmıştır" hep aynı yazıselena,didem, yiğit valla kafam gitti iyice...kime net karar vericem bilemiyorum. selena zaten hep dolu. nasılki falı bu kadar iyimi?
Enerjin kapalı. Bazı insanlarda oluyor o. Neredeyse hiçbir falcı doğru dürüst tutturamaz emin ol sana.. Bence hiç boşuna paranı harcama. Yazık olur.. Didem ve Yiğit tutturamadıysa diğerleri hiç tutturamaz. Yine en iyileri bunlar
Ben Didem'e de Yiğit'e de baktirdim. Ikisinin de enerjisini çok sevdim, ikisi de hemen hemen aynı şeyleri söyledi, ama Didem'in verdiği tarihler patladı :/ Ramazan'da çok yogun oldugu icin bir daha da ulaşamadım/geri dönüş alamadım kendisinden :/ kaç gundur bekliyorum da yok, bi türlü müsait olamıyorha tarihler dışında söyledikleri cikar mi (ikisinin de) onu bekleyip görecegiz de çok umutsuzum
Zehrayı bilmiyorum.. Ama yiğit sevenlerdenim ben de.. Dediği bir iki olayı yaşadımYiğit zehradan iyi mi? Ben bu sıralar zehraya baktırmayı düşünüyorum da. Ankarada bakan bir kadın duymuşsundur zehra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?