İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlaaar yeni favorim ZEHRA :)
Kadın hayatımdaki herşeyi bildi ve atmasyon bilgiler vermedi. Didem bana pembe tablo çizmiş onu anladım. Ama sonuç ikisinde de aynı fakat baya gerçekçi ve bir anne gibi uyararak konuştu zehra. Mesela şuanki ruh durumumuzu çizdi karşımdakiyle ilgili didemden hiç duymadığım enteresan bilgiler verdi. Resmen karşımdakinin vüxudununda neresinde ben var onu bile görüyor kadın suda. Bir önceki benim için bitmiş olan eski kişiyi gördü. Esmer arap bir adam görüyorum dedi. İyi ki kurtulmuşsun dedi. Benim şuankiyle ilgili mesela didemin bana söylemediği : "sen bunu istediğin şekle sokamazsın eğer sen onun istediği gibi biri olursan bununla mutlu olursun......" (ve daha neler neler) söyledi.ok ayrıntı veremicem özel hayatın gizliliği nedeniyle
ama baktırın derim. Didem beni hayal kırıklıgına uğrattı ama çok şükür Rabbime, fal bittikten sonra "hakkınu helal et eğer memnun kalmadıysan sakın ücreti yatırma" diyen mütevâzi bir kadın çıkardı karşıma. Yalan dolan ayrıntıdansa hakikati söylemesi çok önemli. Tavsiye ediyorum. Burda bir sürü kişi tavsiye ettim zamanında, zehra içlerinde en iyileri. Hayırlı Bayramlar kızlar, herşey gönlünüzce olsun ♡

Tuhaf bi şekilde bu hatunu burda herkes kötüledi ama gerçekçi bakım yapan biri. Kimseye toz pembe yalan söylemiyo

Siz telefonda mı baktırdınız evinde mi ??

Iyi bayramlar kızlar...
Anaksarete, Zehra'nın tlf ve ne Kadar'a baktığını rica etsem Söyler misin?

Tuhaf bi şekilde bu hatunu burda herkes kötüledi ama gerçekçi bakım yapan biri. Kimseye toz pembe yalan söylemiyo

Çünkü canım malesef ki çoğu insan yalan da olsa "seni seviyor, gelicek" gibi cümleler duymak istiyor. Hakikat neyse onu bilmek ve ona göre yoluna devam etmek en akla uygun olanı oysa ki.

zehra anda da basarili, yaptigi yorumlarda da .. Ozellikle tarih vermekten kacinmasi ve yakin tarihler soylememesi bence guzel . Pembe tablocu da degil, neyse onu soyluyor, baktirdigim en gercekci fal diyebilirim

Neresinde beni var peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…