anaksarete bende istiyorum bilgileri :)
Bencede kesin 100 yapar :) populerligi artti bi anda :)Zehra 1,5 ay önce 50 tl'ye bakıyordu...sonra 75 tl yaptı...bu rağbete artık 100 tl yapar diye düşünüyorum
Ben dün baktırdım, baya formundaydı, çok memnun kaldımbu aralar yine baktırasım var formunda mı?
teşekkür ederim şeker :)))))Mesajda attım sana canımcım :)
Umarım memnun kalırsınız. Baktırdıktan sonra buraya yazmayı unutmayın kızlar. Bir de soru sorarsanız daha çok verim alırsınız ama en önce onun söyleyeceklerini bitirmesini bekleyin.
sende beğendinmi falını zehranın peki. yani falcının geçmişi bilmesi pek o kadar da önemli değil. gelecekle ilgili yaşadığın şeyler oldumu ?Zehra 1,5 ay önce 50 tl'ye bakıyordu...sonra 75 tl yaptı...bu rağbete artık 100 tl yapar diye düşünüyorum
Banada numarasını verebilir misiniz rica etsemBen bugun baktirdim Zehra'ya, cok begendim. Dedikleri cikar mi zaman gösterecek ama güzel bakıyor, geçmişle/anla ilgili her seyi biliyor. Didem ve Yiğit de gelecekle ilgili benzer seyler söylemişti, bu durumda bana sabredip beklemek kalıyor :)
Gönderdim özeldenBanada numarasını verebilir misiniz rica etsem
Sehrazat hic online gorunmuyor, nasil baktirdiniz?Yoksa Şehrazat Didem mi.. Dırırııııı.. Kader ağlarını örüyor muydu.. Yoksa bütün bunlar bir hayal ürünü müydü..
Bakalım kahramanlarımızın başına daha neler gelecek..
Valla Didem ve Şehrazat şu an benim için 10 Numero..
Yiğit'in benim için önemli olan konulardaki verdiği tarihler geçti.. İşini değiştireceksin demişti, değişmedi aynı yerdeyim..
Ama tabi tutturduğu çıkan şeyler yok mu, elbette ki var.
Kimse kimseye de bu saatten sonra çamur atmasın, Didem kendini artık kanıtlamış biridir..
Benim çalışacağım kat'ı bile bildi, atmış da olabilir evet, ama tutuyor yani kusura da bakmayın..
geçen bu msjı atmıştım...didemin bi dediği de çıkmak üzre..sadece tarihinde azcık saçma oldu..ama beklemediğim bişeylerdi...:)
Darısı bizim falların başına :)geçen bu msjı atmıştım...
dün itibari ile didemin dediği şey 6 gün sapmalı olarak çıktı..
hemde öyle bi durum söz konusu bile değilken..aslında önemli bi olay değil..hani önem açısı beklediğim bi olayın yanında biraz daha düşük kalıyor ama sonuçta kadın,mayıs ayında bakıp dünkü olacak olayı bildi...şimdi sırada asıl benim için önemli bi olay var..bakalım o da sapmalı yada sapmasız çıkacak mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?