İstanbul'da Fal - Falcılar

anaksarete bende istiyorum bilgileri :)

Mesajda attım sana canımcım :)
Umarım memnun kalırsınız. Baktırdıktan sonra buraya yazmayı unutmayın kızlar. Bir de soru sorarsanız daha çok verim alırsınız ama en önce onun söyleyeceklerini bitirmesini bekleyin.

Zehra 1,5 ay önce 50 tl'ye bakıyordu...sonra 75 tl yaptı...bu rağbete artık 100 tl yapar diye düşünüyorum

Kizlar elmirayi onerir misiniz ? Anda basarili mi ve ozel hayat, askla ilgili dedikleri size cikti mi ?

Zehra 1,5 ay önce 50 tl'ye bakıyordu...sonra 75 tl yaptı...bu rağbete artık 100 tl yapar diye düşünüyorum
sende beğendinmi falını zehranın peki. yani falcının geçmişi bilmesi pek o kadar da önemli değil. gelecekle ilgili yaşadığın şeyler oldumu ?

Ben bugun baktirdim Zehra'ya, cok begendim. Dedikleri cikar mi zaman gösterecek ama güzel bakıyor, geçmişle/anla ilgili her seyi biliyor. Didem ve Yiğit de gelecekle ilgili benzer seyler söylemişti, bu durumda bana sabredip beklemek kalıyor :)

Kizlar kiva'da kerim varmis taksimde. Hic duydunuz mu? Bilen giden var mi?

Banada numarasını verebilir misiniz rica etsem

Sehrazat hic online gorunmuyor, nasil baktirdiniz?

Ankara'da mıymış Zehra tüh
Bu arada görme engelli Didem diyodum ya, ona ulaştım. Komik bi şekilde. Salı baktırcam .

didemin bi dediği de çıkmak üzre..sadece tarihinde azcık saçma oldu..ama beklemediğim bişeylerdi...:)
geçen bu msjı atmıştım...
dün itibari ile didemin dediği şey 6 gün sapmalı olarak çıktı..
hemde öyle bi durum söz konusu bile değilken..aslında önemli bi olay değil..hani önem açısı beklediğim bi olayın yanında biraz daha düşük kalıyor ama sonuçta kadın,mayıs ayında bakıp dünkü olacak olayı bildi...şimdi sırada asıl benim için önemli bi olay var..bakalım o da sapmalı yada sapmasız çıkacak mı :)

Iyi bayramlar kızlar forumda Zehra patlaması olmuş ben geçen yaz Zehra'nın müdavimiydim ilk falları çok iyidir dediği şeylerin çoğunu yaşamışımdır ama sonra artık herşeyimi bildiği için bozmaya başlamıştı Zehra maceram bitmiştir ama iyi bi falcıdır insan olarakta çok iyi niyetli bir kadındır tavsiye edebilirim.kızlar Burak hakkında bilgiisi olan var mı?bu geçmiş sayfalardaki Burak?

Darısı bizim falların başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…