İstanbul'da Fal - Falcılar

İçimizde Zehraya en eski baktıranlardan biri sensin sanırım...sana gelecek ile ilgili söyledikleri çıktı mı ??..tam tersi çıkan şeyler oldu mu ??....bana bir konu ile ilgili çok farklı bir şey söyledi de gelecek ile ilgili, yanılmış olabilir mi diye araştırıyorum

Şimdi gelecek derken öyle uzun vadeli gelecek üzerine çıktı ya da çıkmadı diyemem çünkü hatırlamıyorum ama tespitleri çok doğrudur bi adam için illa iyi olumlu demez kötüyse kötü bundan hayır gelmez Bırak sen bunu diye açık açık der bana da yakın gelecekle ilgili dedikleri çıkmıştır

arkadaşlar ben bugün zehra' ya baktırdım. acayip tatlı bir kadın ve açık sözlü. ne düşünüyorsa dolandırmadan hemen söylüyor. özellikle 2 tane tane bingo atış yaptı bana ben şok oldum bu kadar isabetli olamaz heralde. ama gelecekle ilgili olan konularda kesinlikle tarih konusunu kendisi de açıkça belirtiyor tam tutmayabilir diye bakalım olacakmı. ama bana verdiği tarihler şehrazatla aynı.

bu arada sırada aklımda didem ve selena kaldı. sizce öncelikli kim olmalı.

Kizlar aranizda buraga baktiran hic yok mu ?

Kızlaar ben geldim. Lütfen bu yazımı okuyun mutlaka. Burdan birçoğunuza ZEHRAnın nosunu verdim benim hatırladıgım 13 kişi ve 6 kişi zehraya fal baktırmış dün, bugün de 2 kişi saat almış ama dün baktıranlardan sadece 1 kişi ücretini yatırmış. Kadın utana sıkıla beni aradı dedi ben şimdi napayım sormaya çekiniyorum ayıp olur mu vs vs dedi. Kızlar kadın bu kadar mütevazi olup sizden tek tek para istememiş oldugu halde eğer aranızda baktırıp da ödemeyen varsa çok ayıp eder. Çok büyük kul hakkı bu. Lütfen ücretlerinizi biran önce yatırın, ayıp biraz utanmalıyız.

Bana önceden yatırtmıştı parayı, sonra baktı demek sonradan tarzı değişmiş, iyi olmamış onun için

Baktırıp yatırmayan çok oluyomuş
çoğu falcı önceden ödeme alıyo zaten

Kizlar telefonda fal bakan , burak yigit didem zehra disinda kim var iyi ?
Elmira haric ..

Kızlar kimler baktırmıştı ve kimler yatırdı
yazık değil mi baktırıp da yatırmamak

@anaksarate yazar mısın kimler tel no almıştı
Madem aramış kadın yatırmadılar demiş ben yatırdım nickim bu diyenler sana msj atsın geriye kalan üyelerin yatırmadığı netleşir
umarım gün içinde hallederler onlar da

Kadın zaten beğendin mi memnun kaldın mı diyor hem beğenip hem yatırmamak uyanıklık oluyo biraz
anaksarate 19 kişi demiş
kaldı geriye 18

Canım nosunu bana da gönderebilir misin? Bir de sadece telde mi bakıyor yüzyüze baktıramıyor muyuz? Ve son olarak ne kadara bakıyor. Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…