İstanbul'da Fal - Falcılar

Kaça bakıyor Zehra canım?

kızlar bence en iyisini sorarsanız Didem..en ince ayrıntıya kadar herşeyi döktü önüme ve pembe tablolarda cizmedi hiçbir zaman..çok yogun oluyor hemen dönemiyor ama illa bakıyor ve cok iyi benim en ihtiyacım olan zamanda baktı ve dedikleri cıktı süre sarksada cıkıyor..ben Didem diyorum..

Şu aralar tekirdag'dayim da, gelmişken burada fal baktırmak istiyorum. Tekirdag ve cevresinde bildiginiz iyi falcı/hoca var mi? (Sağlamtaş-Ayşe hoca hariç, onu biliyorum zaten)

aynen zaman az biraz sarkıyor...

Kızlar bana dedikleri neden çıkmıyor, deli olacağım. Ne kadar süre sarkıyor?

kızlar merhaba,
rica etsem bana didemin numarasını yollayabilir misiniz?
telefondamı bakıyor ?
eskiden bi ara umranıye dıdem vardı aynı kişimi acaba ?

teşekkürler.

merhabalar.sisteme bugün üye oldum sırf şu 3 falcının nosu için :) nette yiğit mi zehra mı didem mi :) hangisini önerirsiniz ve nolarını yazabilir misiniz? tşk

merhabalar.sisteme bugün üye oldum sırf şu 3 falcının nosu için :) nette yiğit mi zehra mı didem mi :) hangisini önerirsiniz ve nolarını yazabilir misiniz? tşk

Eğer moralin yerine gelsin yeni ümitlerle dol istersen "didem"
Ama sonra çıkmayınca hayal kırıklıgı, sinir krizi

Eğer gerçekleri duyayım ona göre önlemimi alayım, olcaksa ona göre hareket edeyim, olmıcaksa boşa beklemiyim dersen "Zehra" canım. :)

Burda bence hepsinin hesabı var yazdıklarımızı bişekilde okuyolar hesapları olmasa bile. Ama ben yine de hakikati söylerim. Yiğit hariç hepsini denedim. Ama olumlu cümleler kadar olumsuz cümlelere de ihtiyacımız oldugunu düşünüyorum. Benim didemden duydugum ve olacagına kesin inandıgım birşeyi YAŞAMADIM. Bu beni yıktı elmde değil normalde bu kadar baglanmam ama durumun didemin dediğinin tam tersi oldugunu söyledi zehra. Didem seninki iş yeri değişikliği düşünüyor dedi başvurmuş dedi. Zehra da asla öyle bişey yok yerinden memnun dedi :))
Tabi ki ben sonra sordum benimkine ayrılmayı düşünmediğini ve başka yere de başvurmadıgını söyledi. Boşuna telaş yaptım yani. İlişkimizin didemin dediğine göre çoktan başlaması lazımdı ama zehranın dediğine göre daha samimileşememizin sebebi benimkinin çekinceleri, utangaç yapısı cesaretsizliği. Ve cidden de görünürde de böyle :)
Yani canım sana kalmış.

Selam kizlar inteernette arastiriken yazdiklarinizin bir cogunu okudum . Bana da deneyimlerinizi payalasirmisiniz ozellikle telefondan nasil bakiyor Zehra :) herkes çok övmüş kendisini baktiranlar memnunmu ucreti nedir ne zaman cevap veriyor birde num paylasirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…