Kaça bakıyor Zehra canım?Kızlaar ben geldim. Lütfen bu yazımı okuyun mutlaka. Burdan birçoğunuza ZEHRAnın nosunu verdim benim hatırladıgım 13 kişi ve 6 kişi zehraya fal baktırmış dün, bugün de 2 kişi saat almış ama dün baktıranlardan sadece 1 kişi ücretini yatırmış. Kadın utana sıkıla beni aradı dedi ben şimdi napayım sormaya çekiniyorum ayıp olur mu vs vs dedi. Kızlar kadın bu kadar mütevazi olup sizden tek tek para istememiş oldugu halde eğer aranızda baktırıp da ödemeyen varsa çok ayıp eder. Çok büyük kul hakkı bu. Lütfen ücretlerinizi biran önce yatırın, ayıp biraz utanmalıyız.
Canım nosunu bana da gönderebilir misin? Bir de sadece telde mi bakıyor yüzyüze baktıramıyor muyuz? Ve son olarak ne kadara bakıyor. Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
zehranın numarasını ve ne kadara baktığını öğrenebilir miyim
aynen zaman az biraz sarkıyor...kızlar bence en iyisini sorarsanız Didem..en ince ayrıntıya kadar herşeyi döktü önüme ve pembe tablolarda cizmedi hiçbir zaman..çok yogun oluyor hemen dönemiyor ama illa bakıyor ve cok iyi benim en ihtiyacım olan zamanda baktı ve dedikleri cıktı süre sarksada cıkıyor..ben Didem diyorum..
Canım bana da yollar mısın Zehra nın numarasınıı :)Tamam canım gönderiyorum
Canım bana da yollar mısın Zehra nın numarasınıı :)
Kızlar bana dedikleri neden çıkmıyor, deli olacağım. Ne kadar süre sarkıyor?kızlar bence en iyisini sorarsanız Didem..en ince ayrıntıya kadar herşeyi döktü önüme ve pembe tablolarda cizmedi hiçbir zaman..çok yogun oluyor hemen dönemiyor ama illa bakıyor ve cok iyi benim en ihtiyacım olan zamanda baktı ve dedikleri cıktı süre sarksada cıkıyor..ben Didem diyorum..
canım sana özelden yazdım bir bakarmısın:)Tamam canım yolluyorum :)
merhabalar.sisteme bugün üye oldum sırf şu 3 falcının nosu için :) nette yiğit mi zehra mı didem mi :) hangisini önerirsiniz ve nolarını yazabilir misiniz? tşk
Kızlar bana da zehranın numarasını yollarmısunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?