canım özeldende yazdım ama zehra bugun bakarım dedi bakar dimi aramazsa arıyayımmı?Msj at canım yollarım.
Zehraya baktırdıktan sonra görüş paylaşır mısınız? ben de baktırmak istiyorum ama şu anda pek müsait değil para durumum. olumlu görüşlere göre de durum ayarlamaya çalışacağımcanım özeldende yazdım ama zehra bugun bakarım dedi bakar dimi aramazsa arıyayımmı?
Tamam canım haber bekliyoruz senden, mutlaka yaz olur muben baktırınca yazarım canım inş bugun görüşecem çok yoğun(
selam kızlar,
arada benden falcı telefonu fln istemek için msj atanlar oluyor ama o donemi atlattım cok şükür 9 yıldır beraber oldugum sevdiğimle nişanlıyım artık. ztn burdan aldığım bilgilerle sadece bi falcıya gitmiştim. sonra zamanla hersey duzeldi yoluna girdi başka bişeye gerek kalmadı. Zaman, sadece zaman diyorum başka bişey demiyorum zamanla rabbim herkesin yuzunu gulduruyor hakettiğini veriyor nasibinizde varsa eger hayırlısı neyse onu versin hepinize :)
Gönderdimarkadaşlar merhaba,
rica etsem bana da Zehra ve Didem in telefonlarını özelden gönderebilir misiniz?
teşekkürler
Yazdımmerhabalar.sisteme bugün üye oldum sırf şu 3 falcının nosu için :) nette yiğit mi zehra mı didem mi :) hangisini önerirsiniz ve nolarını yazabilir misiniz? tşk
canım özelden yazdım bakarmısın?Yazdım
canım sen ücreti yatırdın mı? randevu verdi mi sana?eyvahh bende bekliyorum neden hep bekletiyolar yaa
yatırdım bugun verdi ama yogunumda dedi sen watsaptan yazınca ne dedi dönecem dedimi bende yazdım birine bakıyom dönecem dedicanım sen ücreti yatırdın mı? randevu verdi mi sana?
Ben de randevu için aradım şimdi bitürlü alamamıştımdün öğleyin randevu aldım zehradan ve akşam 11 de bakacaktı.parasını da yolladım.11de aradım meşgule attı ve dönmedi.bugün tekrar aradı unuttuğunu söyledi ve döneceğini söyledi ve hala bekliyorum dönmesini anlayacağınız parayı yolladım 2 defa aradım,whatsuptan yazdım ama falıma bakmadı.
Yaa herkes zehrayı begeniyodu dideme sallıyodu ben anlamadım bu işi şimdi ya enerjisi tutanamı iyi bakıyor kimi iyi diyor kimş kötü inş benle enerjisi tutarKızlar Zehra fiyasko, anı bile bilmedi. Ben evli olduğum halde hayatımdaki kişiyle evlilik görünmüyor felan dedi. Ben artık dayanamadım sallamalarına evliyim ben ama ayrıyım dedim. Bu sefer birleşeceksiniz dedi. Daha önce evine gitmiştim, sonra telde baktırayım dedim. Kişilik analizi için aynı şeyleri söyledi. Ezberlemiş bir iki cümle onu söylüyor. Ben hiç beğenmedim.
Didemin ki daha iyiydi ama onun da verdiği tarih 1 hafta geçti ve olacağnı söylediği şey henüz olmadı. Burda birkaç kişi zamana takılma, sarkıyor ama oluyor dediler. İnansam mı inanmasam mı bilmiyorum. Didemde gördüğü şeyin uzun zaman geçmesine rağmen çıkmadığı oldu mu? Çıkan mı daha çok çıkmayan mı? Çıktı ve çıkmadı diyenler yazarsa durum anlaşılır sanırım
Bence bu hem falcinin o anki enerjisine/moduna; hemde aranizdaki enerjiye bagli ...Yaa herkes zehrayı begeniyodu dideme sallıyodu ben anlamadım bu işi şimdi ya enerjisi tutanamı iyi bakıyor kimi iyi diyor kimş kötü inş benle enerjisi tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?