İstanbul'da Fal - Falcılar

canım özeldende yazdım ama zehra bugun bakarım dedi bakar dimi aramazsa arıyayımmı?
Zehraya baktırdıktan sonra görüş paylaşır mısınız? ben de baktırmak istiyorum ama şu anda pek müsait değil para durumum. olumlu görüşlere göre de durum ayarlamaya çalışacağım

ben baktırınca yazarım canım inş bugun görüşecem çok yoğun(

merhabalar falcınızın telefonunu alabilir miyim. Nerde nasıl kaça bakıyor . Teşekkürler

istanbul anadolu yakasında yapılan bir şeyin kimin yaptığına dair isim verebilecek falcı varmı arkadaşlar önerisi olan?

dün öğleyin randevu aldım zehradan ve akşam 11 de bakacaktı.parasını da yolladım.11de aradım meşgule attı ve dönmedi.bugün tekrar aradı unuttuğunu söyledi ve döneceğini söyledi ve hala bekliyorum dönmesini anlayacağınız parayı yolladım 2 defa aradım,whatsuptan yazdım ama falıma bakmadı.

eyvahh bende bekliyorum neden hep bekletiyolar yaa

Ben de randevu için aradım şimdi bitürlü alamamıştım
randevularında çok yığılma olmuş ve ev randevusu alıp bi kişi gelicez diyenler bi kaç kişi halinde gitmiş randevular bu yüzden çakışmış
bugün bekleyen herkese mutlaka bakıcam dedi. Randevu bekleyenler msj yazarlarsa tek tek hepsini bugün arayacağım dedi kızlar hiçbirini atlamak istemem gecikme için üzgünüm bekleyenler msjla bildirsin tek tek bu gün içinde herkese döncem diyo

Kızlar Zehra fiyasko, anı bile bilmedi. Ben evli olduğum halde hayatımdaki kişiyle evlilik görünmüyor felan dedi. Ben artık dayanamadım sallamalarına evliyim ben ama ayrıyım dedim. Bu sefer birleşeceksiniz dedi. Daha önce evine gitmiştim, sonra telde baktırayım dedim. Kişilik analizi için aynı şeyleri söyledi. Ezberlemiş bir iki cümle onu söylüyor. Ben hiç beğenmedim.

Didemin ki daha iyiydi ama onun da verdiği tarih 1 hafta geçti ve olacağnı söylediği şey henüz olmadı. Burda birkaç kişi zamana takılma, sarkıyor ama oluyor dediler. İnansam mı inanmasam mı bilmiyorum. Didemde gördüğü şeyin uzun zaman geçmesine rağmen çıkmadığı oldu mu? Çıkan mı daha çok çıkmayan mı? Çıktı ve çıkmadı diyenler yazarsa durum anlaşılır sanırım

Yaa herkes zehrayı begeniyodu dideme sallıyodu ben anlamadım bu işi şimdi ya enerjisi tutanamı iyi bakıyor kimi iyi diyor kimş kötü inş benle enerjisi tutar

Yaa herkes zehrayı begeniyodu dideme sallıyodu ben anlamadım bu işi şimdi ya enerjisi tutanamı iyi bakıyor kimi iyi diyor kimş kötü inş benle enerjisi tutar
Bence bu hem falcinin o anki enerjisine/moduna; hemde aranizdaki enerjiye bagli ...

Eveeeeeeettttt kızlar çıkan fal haberim var,Didem'in bana söylediği çok ince bir Ayrıntı bugün itibariyle çıkmış bulunmakta hemde özel Hayatla ilgili,daha fazla Ayrıntı veremicem tarihlerim sarktı çOk bekledim ama çok şükür bugün ilk adım atıldı Devamıda gelcek inş,darısı bekleyen herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…