İstanbul'da Fal - Falcılar

hadi gözün aydın cnm :)

kızlar geçmiş biliniyor ama geleceği Allahtan başka kimse bilemez bunu biliyoruz, peki bazı falcıların dedikleri çıkıyor ve yiğit bu konuda çok iyi.sadece tesadüf mü?geçen yıl ocak ayında 2015 sonu yüzük yılın demişti, dün baktırdım yine aynı şeyi söyledi (ihtimali bile zor okul var) arada baktırdığım da oldu ama her defasında nasıl tutarlı bu çocuk ben sık baktıran biri değilim merakımdan soruyorum detaylı bileniniz var mı ?

Demiştim sana didem iyi ama su ara bakamıyor özel bir durumu var

canım ben baktıramadım ki 2 gündür ücreti de yolladım ama yok yani bakmıyor,dönmüyor.gitti galiba 75 tl.
Öyle bir şey yapmaz herhalde, bir şekilde geri döner diye düşünüyorum ama kafam çok karıştı.. Zehra iyi mi kötü mü

Canım az öncr seninle ilgili bana bir msj geldi 2 ay önce ankarafski falcılar forumuna yine Zehrayı karalayan msjlar atmışsın ve yine aynı cümleleri yazmışsın. Elimde görüntüleri de var hatta. Beni burda herkes bilir baktırmadıgım falcı kalmadı ama azıcık utansan bunu yapmazsın zaten. ALLAH korkun olmadıgı belli. Aynı şeyleri diğer foruma 2 ay önce yazmandan ben senin falcı olduğunu anlarım ve kesinlikle kim olduğunu da az çok tahmin ediyorum. Ne diyim Allah böyle birilerini karalayan insanları bildiği gibi yapar zaten. Benim eb son baktırdıgım ve en memnun kaldıgım falcı zehra. Didemden de çok memnun kalmıştım ama "şuanlık" dedikleri çıkmadı verdiği tarih 12 - 13 gün atladı. Hala da bi gelişme yok bakalım bekliyoruz. Ama burdakilerin böyle insanlara karnı tok yani karalamanı git başka yerde yap :))

canım ben baktıramadım ki 2 gündür ücreti de yolladım ama yok yani bakmıyor,dönmüyor.gitti galiba 75 tl.

Canım bana gece 2 45 gibi dönmüştü arıyor yani merak etme. Sen bekle. Asla hak yicek bi kadın değil. Eğer böyle bişy yaparsa zaten ben silerim onu buraya da yazarım ama asla yapmaz emin ol yani. Ben merak ettim şimdi ona yazdım seninle ilgili. Cevap yzarsa sana dönerm canım.

Kızlar az önce zehraya yazdım . Hemen arasınlar dedi.

Eklentiler

• Screenshots_2015-07-21-21-12-53.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 135

Oyy oyyyy ne güzel bir haber umutsuz bir animda okudum inşallah olmasını istedigimiz şeyler olurrr çok sevindim yaaaa.

Ben anlamad
ım size benle ilgili kimden mesaj geliyor? Demekki sana Zehranın avukatlığını yapman için birileri görev vermiş yoksa niye mesaj gelsin. Burda birilerini beğenmeyen herkese falcı etiketi yapılıyor, hiç şaşırmadım zaten, zeka meselesi. Benim hiç öyle bir yeteneğim yoktur, benim derdim bana yeter, o derdim olmasa 9 aydır falcılara verdiğim parayı vermezdi. Zehrayı beğenmedim bunu da söylemek en doğal hakkım. Sılayı da Yiğit i de beğenmedim vce zehra da dahil bu kişileri kadınlar kulubünden buldum. Siz beğenebilirsiniz, başkasının fikrine saygı duyun. Siz zehrayı savunuyor veya beğeniyorsunuz diye ben de size falcı etiketi hatta zehra etiketi yapıştırayım o zaman. Ben inşallah başımdaki derdimden kurtulursam falcıları zengin etmeyeceğim, sizinle de başka muhatap olmayacağım.

Ne kadar sarktı, inşallah benim beklediğim şey de çıkar biran önce

Selamlar.bugun zehra yiğit ve Didem in telini atan arkadaslara tekrar tsk.dideme baktiramadim musait değildi. Zehra hanima baktirdim .yani aman aman agzimi ucuklaticak bişi demedi an konusunda. Ztn randevulastigimiz saatte telini açmadı vs.bence yuzustu bi fal oldu.anvak benden önce bi arkadaşıma baktı ona bayagi tutturdu.ben aman aman diyemem.gelecekle ilgili ztn bekleyip göreceğim.az evvel yiğit beye baktirdim ki an konusunda oldukça isabetliydi. Baya bildi.gelecekle ilgili zehra nin tersi konuştu. Artık ne olur bilemiyorum.ama dediğim gbi durumumu olanları bayağı iyi bildi.onun dışında bgn maillerimi karistirirken binnaz abla coma baktirdigm eski fal lari buldum ne kadar salakmisim ki baktirmadigim kalmamış ve hepsi fiyaskoymus.kaldi ki şu an içinde bulunduğum durum yuzunden yaklaşık 1 aydır yine binnaz abla da baktiriyorum. Daha ölsem para vermem çok netimbunu da anekdot geçiyorum belki bir faydam dokunur hahaha.dideme bakrirabilirsem yazacağım. Sevgiler

Zehra ismi ankara topiğinde çok geçti kii dönem dönem geçermiş dee zaten kendisi ankarada oturuyoo ve ben de burdan bulup baktırdım kendisine yüzyüze. Ani ve geçmişi bildi okey tamam onu zatennnn kafe falcilarida biliyooo gelecek ile ilgili söylediği şeye daha varr bekliyorum tarih vermedi olacak dediiii. M misstulip arkadaş için yazılan yoruma üzüldüm çünkü onun falcı olmadığını sıkıntısı olan bizler gibi biri olduğunu biliyorum. İnşallah bu bir yanlış anlamadir diyorumm.
Baktırıp daa begenmeyen çok fazla kişi varr saygı duymak lazım hatta Zehra için çok daha ağır ithamlar konusuldu ankarada ki falcilar topigini arastirin insan onları okuyunca ucuz kurtulmusum diye düşünüyor valla

arkadaşlar birisi burada yazmıştı. selena kelebek falındada iyi diye. bu kelebek falını atarken bulmaca gibi zaman harcadığım şey bir banamı denk geldi acaba sinir etti beni

Canlar Zehra Hanıma fal baktırdım. Özelden isteyen olursa yorum yapabilirim fal ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…