hadi gözün aydın cnm :)Eveeeeeeettttt kızlar çıkan fal haberim var,Didem'in bana söylediği çok ince bir Ayrıntı bugün itibariyle çıkmış bulunmakta hemde özel Hayatla ilgili,daha fazla Ayrıntı veremicem tarihlerim sarktı çOk bekledim ama çok şükür bugün ilk adım atıldı Devamıda gelcek inş,darısı bekleyen herkese...
Allah tamamına erdirsin ve bozmasınhadi gözün aydın cnm :)
Demiştim sana didem iyi ama su ara bakamıyor özel bir durumu varEveeeeeeettttt kızlar çıkan fal haberim var,Didem'in bana söylediği çok ince bir Ayrıntı bugün itibariyle çıkmış bulunmakta hemde özel Hayatla ilgili,daha fazla Ayrıntı veremicem tarihlerim sarktı çOk bekledim ama çok şükür bugün ilk adım atıldı Devamıda gelcek inş,darısı bekleyen herkese...
canım ben baktıramadım ki 2 gündür ücreti de yolladım ama yok yani bakmıyor,dönmüyor.gitti galiba 75 tl.Zehra hanıma fal baktıranlar, yorumlarınızı alabilir miyim?
Öyle bir şey yapmaz herhalde, bir şekilde geri döner diye düşünüyorum ama kafam çok karıştı.. Zehra iyi mi kötü mücanım ben baktıramadım ki 2 gündür ücreti de yolladım ama yok yani bakmıyor,dönmüyor.gitti galiba 75 tl.
Kızlar Zehra fiyasko, anı bile bilmedi. Ben evli olduğum halde hayatımdaki kişiyle evlilik görünmüyor felan dedi. Ben artık dayanamadım sallamalarına evliyim ben ama ayrıyım dedim. Bu sefer birleşeceksiniz dedi. Daha önce evine gitmiştim, sonra telde baktırayım dedim. Kişilik analizi için aynı şeyleri söyledi. Ezberlemiş bir iki cümle onu söylüyor. Ben hiç beğenmedim.
Didemin ki daha iyiydi ama onun da verdiği tarih 1 hafta geçti ve olacağnı söylediği şey henüz olmadı. Burda birkaç kişi zamana takılma, sarkıyor ama oluyor dediler. İnansam mı inanmasam mı bilmiyorum. Didemde gördüğü şeyin uzun zaman geçmesine rağmen çıkmadığı oldu mu? Çıkan mı daha çok çıkmayan mı? Çıktı ve çıkmadı diyenler yazarsa durum anlaşılır sanırım
canım ben baktıramadım ki 2 gündür ücreti de yolladım ama yok yani bakmıyor,dönmüyor.gitti galiba 75 tl.
Eveeeeeeettttt kızlar çıkan fal haberim var,Didem'in bana söylediği çok ince bir Ayrıntı bugün itibariyle çıkmış bulunmakta hemde özel Hayatla ilgili,daha fazla Ayrıntı veremicem tarihlerim sarktı çOk bekledim ama çok şükür bugün ilk adım atıldı Devamıda gelcek inş,darısı bekleyen herkese...
ım size benle ilgili kimden mesaj geliyor? Demekki sana Zehranın avukatlığını yapman için birileri görev vermiş yoksa niye mesaj gelsin. Burda birilerini beğenmeyen herkese falcı etiketi yapılıyor, hiç şaşırmadım zaten, zeka meselesi. Benim hiç öyle bir yeteneğim yoktur, benim derdim bana yeter, o derdim olmasa 9 aydır falcılara verdiğim parayı vermezdi. Zehrayı beğenmedim bunu da söylemek en doğal hakkım. Sılayı da Yiğit i de beğenmedim vce zehra da dahil bu kişileri kadınlar kulubünden buldum. Siz beğenebilirsiniz, başkasının fikrine saygı duyun. Siz zehrayı savunuyor veya beğeniyorsunuz diye ben de size falcı etiketi hatta zehra etiketi yapıştırayım o zaman. Ben inşallah başımdaki derdimden kurtulursam falcıları zengin etmeyeceğim, sizinle de başka muhatap olmayacağım.Canım az öncr seninle ilgili bana bir msj geldi 2 ay önce ankarafski falcılar forumuna yine Zehrayı karalayan msjlar atmışsın ve yine aynı cümleleri yazmışsın. Elimde görüntüleri de var hatta. Beni burda herkes bilir baktırmadıgım falcı kalmadı ama azıcık utansan bunu yapmazsın zaten. ALLAH korkun olmadıgı belli. Aynı şeyleri diğer foruma 2 ay önce yazmandan ben senin falcı olduğunu anlarım ve kesinlikle kim olduğunu da az çok tahmin ediyorum. Ne diyim Allah böyle birilerini karalayan insanları bildiği gibi yapar zaten. Benim eb son baktırdıgım ve en memnun kaldıgım falcı zehra. Didemden de çok memnun kalmıştım ama "şuanlık" dedikleri çıkmadı verdiği tarih 12 - 13 gün atladı. Hala da bi gelişme yok bakalım bekliyoruz. Ama burdakilerin böyle insanlara karnı tok yani karalamanı git başka yerde yap :))
Ne kadar sarktı, inşallah benim beklediğim şey de çıkar biran önceEveeeeeeettttt kızlar çıkan fal haberim var,Didem'in bana söylediği çok ince bir Ayrıntı bugün itibariyle çıkmış bulunmakta hemde özel Hayatla ilgili,daha fazla Ayrıntı veremicem tarihlerim sarktı çOk bekledim ama çok şükür bugün ilk adım atıldı Devamıda gelcek inş,darısı bekleyen herkese...
bakmamazlık etmez asla merak etmeÖyle bir şey yapmaz herhalde, bir şekilde geri döner diye düşünüyorum ama kafam çok karıştı.. Zehra iyi mi kötü mü
Ben de öyle diyorum ama sonra falcı yaftasını yiyoruzKizlar abartmayin su Zehrayi ya. Agzi acik kalmayi beklemeyin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?