İstanbul'da Fal - Falcılar

didem isim falan aldı müsait olunca yazıcam dedi ama dönmedi hatırlatmaya gerek var mı? yoksa dönüyor mu herkese

didem isim falan aldı müsait olunca yazıcam dedi ama dönmedi hatırlatmaya gerek var mı? yoksa dönüyor mu herkese
onun özel bir durumu var günde bir kişiye bakabiliyor suan döner ama bu hafta dönmezse yine yaz canım

banada aynı şekilde isim falan aldı ama hala dönmedi malsef

burağın telefon numarası olan varmı kızlar ?

bu burak eğer benım tahmın ettiğim buraksa baya iyiydi.

taksimde asmin cafede bakıyodu yıllar önce 2 kez gittim, tekrar gittiğimde ayrılmıştı.

o zaman dedikleri çıkmıştı bana.

ama aynı kişimi bilmiyorum.

Ben de Zehra hanım'a baktırdım telefonda. Ücret konusunda şunu söyleyeyim ne zaman ödediğini dert etmiyor, ben ondan daha çok stres yaşadım Zehra hanım ödedim gelmiş mi siz de bir kontrol edin diye. Genel olarak çok dudaklarım uçuklamadı, hatta bazı şeyleri bilemedi ama realist bir şekilde baktı ve umarım kalbimdekiler olur, hayırlısı diyorum. Abla gibi yaklaşıyor ve sesi de samimi. Zaten bu fal baktırma olayı hepimiz için terapi değil mi. O yüzden bildi mi olur mu olacak mı sorularından çok ruh halimi düzeltti mi diye düşündüm ben. Ve evet telefonu kapattığımda iyi hissediyordum. Hesap ödeme konusunda da bu aralar o kadar yoğunmuş ki belki de bu yüzden kim yatırdı kim yatırmadı takip etmekte zorlanıyordur.

Kızlar bugün Zehra'nın dediği birşeyi yaşadım özel hayatımla ilgili.
Ve aradım kendisini. Dedim böyle böyle oldu, ki bana aynen oldugu şekliyle söylemişti böyle olucak diye. O da hatta faldayken söylediği cümlelerini aynıyla tekrar etti. Maşallah o kadar kişiye bakıyor ama unutmamış ne söylediyse aklında. Yani gelecekle ilgili de bir örnek oldu şuan bana. Anı ve geçmişimi süper bilmişti. Gelecekten şüpheliydim herkes gibi ama dediği olunca çok sevindim çünkü cidden andansa geleceğe ihtiyacımız var şimdi diğer söylediklerini bekliyorum. Darısı baktıranların başına. İnşallah herkesin gönlünce olsun

Canlar Zehra Hanıma fal baktırdım. Özelden isteyen olursa yorum yapabilirim fal ile ilgili.

Canım genel olarak bilgi versen malum baktiran var memnun olan memnun olmayan var bekleyenler varr fikir olurr herkese

Bana da özelden yazabilirsin canım detaylari

kızlar didem'in telini bana verebilir misiniz?

cok tşk ederim. yardımcı olan arkadaşlara

kesinlikle haklısın tatlım aynı fikirdeyim hiç dğilse anı bilseydi oda yok

Kizlaar dideme son baktirdigim su falinda , bana isle ilgili olumsuz bi durum yasayacagimi soylemisti, tarih araligi vermisti.. Dedigi olay bugun gerceklesti , dedigi sekilde ve verdigi tarih araligi icinde ... Olumsuz bisey ama onemli olan falin cikmasi , ins olumlu soyledikleri de kisa zamanda gerceklesir :)

Didem maşallah olumsuzlari iyi tutturuyooo hemen çıkıyor kötü olaylarrr amma velakin bizz buna bile sevinen garibanlariz niyeee çünkü olumlularda çıkacak umudu filizleniyooooo teyyy teyyy

Didem maşallah olumsuzlari iyi tutturuyooo hemen çıkıyor kötü olaylarrr amma velakin bizz buna bile sevinen garibanlariz niyeee çünkü olumlularda çıkacak umudu filizleniyooooo teyyy teyyy
Sanırım tüm falcılar olumlu gördüklerini biraz abartıyor, zorluyor gibi geldi bana....o yüzden mi çıkmıyor ne ....siz yine de umudunuzu kaybetmeyin...belki ben negatif yüklendim son zamanlarda

Sanırım tüm falcılar olumlu gördüklerini biraz abartıyor, zorluyor gibi geldi bana....o yüzden mi çıkmıyor ne ....siz yine de umudunuzu kaybetmeyin...belki ben negatif yüklendim son zamanlarda

Ben de şöyle düşünüyorum kuzuuu biz olumsuzlari tinlamiyoruz onlara yogunlasmiyoruz onlar çabuk oluyorr. Ama olmasını istediklerimize acayip yogunlasip kafamiza takiyoruzz olmuyorrr yada geç oluyorrr.
Neyse umutt çok şükür varrr. Umut Allah'tan canım ben hiç kesmem kii zatennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…