onun özel bir durumu var günde bir kişiye bakabiliyor suan döner ama bu hafta dönmezse yine yaz canımdidem isim falan aldı müsait olunca yazıcam dedi ama dönmedi hatırlatmaya gerek var mı? yoksa dönüyor mu herkese
ok cnm saolonun özel bir durumu var günde bir kişiye bakabiliyor suan döner ama bu hafta dönmezse yine yaz canım
Canlar Zehra Hanıma fal baktırdım. Özelden isteyen olursa yorum yapabilirim fal ile ilgili.
evet çok özel değilse merak ettikkk bizzz:)))))Canım genel olarak bilgi versen malum baktiran var memnun olan memnun olmayan var bekleyenler varr fikir olurr herkese
Bana da özelden yazabilirsin canım detaylari
didem şu sıra bakamıyor yalnızÇok fena fal baktırasım var
kesinlikle haklısın tatlım aynı fikirdeyim hiç dğilse anı bilseydi oda yokKızlar Zehra fiyasko, anı bile bilmedi. Ben evli olduğum halde hayatımdaki kişiyle evlilik görünmüyor felan dedi. Ben artık dayanamadım sallamalarına evliyim ben ama ayrıyım dedim. Bu sefer birleşeceksiniz dedi. Daha önce evine gitmiştim, sonra telde baktırayım dedim. Kişilik analizi için aynı şeyleri söyledi. Ezberlemiş bir iki cümle onu söylüyor. Ben hiç beğenmedim.
Didemin ki daha iyiydi ama onun da verdiği tarih 1 hafta geçti ve olacağnı söylediği şey henüz olmadı. Burda birkaç kişi zamana takılma, sarkıyor ama oluyor dediler. İnansam mı inanmasam mı bilmiyorum. Didemde gördüğü şeyin uzun zaman geçmesine rağmen çıkmadığı oldu mu? Çıkan mı daha çok çıkmayan mı? Çıktı ve çıkmadı diyenler yazarsa durum anlaşılır sanırım
Kizlaar dideme son baktirdigim su falinda , bana isle ilgili olumsuz bi durum yasayacagimi soylemisti, tarih araligi vermisti.. Dedigi olay bugun gerceklesti , dedigi sekilde ve verdigi tarih araligi icinde ... Olumsuz bisey ama onemli olan falin cikmasi , ins olumlu soyledikleri de kisa zamanda gerceklesir :)
Sanırım tüm falcılar olumlu gördüklerini biraz abartıyor, zorluyor gibi geldi bana....o yüzden mi çıkmıyor ne ....siz yine de umudunuzu kaybetmeyin...belki ben negatif yüklendim son zamanlardaDidem maşallah olumsuzlari iyi tutturuyooo hemen çıkıyor kötü olaylarrr amma velakin bizz buna bile sevinen garibanlariz niyeee çünkü olumlularda çıkacak umudu filizleniyooooo teyyy teyyy
Sanırım tüm falcılar olumlu gördüklerini biraz abartıyor, zorluyor gibi geldi bana....o yüzden mi çıkmıyor ne ....siz yine de umudunuzu kaybetmeyin...belki ben negatif yüklendim son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?