İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım genel olarak bilgi versen malum baktiran var memnun olan memnun olmayan var bekleyenler varr fikir olurr herkese

Bana da özelden yazabilirsin canım detaylari
Canım K. bakma işim nedeniyle geç oldu yorumum. Şahsen ben beğendim yani öncelikle kişilik analizleri gerçekten iyi geçmiş de öyle kendi hissettiklerim olsun yaşadıklarım konusunda olsun iyiydi. Pembe tablo çizmedi. Gelecek tabi ki beklemede göreceğiz . Özelden durumumdan yola çıkarak yazayım sana

Merhaba ajlandan memnun kaldınız mı acaba? Tavsiye eder misiniz?

Ben burada popüler olan üç kişiye (Didem, Yiğit, Zehra) ayrıca tellwe.com'dan Selena'ya baktırdım. Dördüne de ilk ve de birer defa baktırdım, dördünün de adını bu forumdan öğrendim, yani hepsine eşit mesafede uzağım. Üçü (Didem, Yiğit, Selena) ilişki durumumu ben anlatmadan bildi, Zehra o konuda pek tutturamadı ama sonradan benim destegimle toparladı :) Netice olarak dördü de gelecekle ilgili aynı şeyi söyledi ama. Daha önce de yazdığım gibi Didem'in verdigi tarih tutmadı ama zaten çok yakın bir tarihti ve icinde bulunduğum durum itibari ile tutması imkansızdı. Didem isim vermedi ama şekli şemali vs çok guzel tutturdu. Yiğit en yakınımda olan kişilerden birinin adını pat diye söyledi, şok oldum. Ailemle ilgili ayrıntıya sadece Zehra girdi ve iliski durumumu bilemese de ailevi konuları çatır çatır bildi, anne babamin rahatsızlıklarına kadar her seyi söyledi. Iliski durumum ile ilgili en gerçekçi yorum ise Selena'dan geldi. O da gelecek ile ilgili diğer üçü ile aynı şeyleri söylese de, tozpembe bir tablo çizmeyip, olacak ama bunlar bunlar bunlar da olacak, bu bu bu sıkıntılar da seni bekliyor dedi. Oluş bicimi de Zehra'nın söyledikleri ile birebir aynı. Ve en yakın arkadaşımın adını da bildi Selena :) Özetle ben dördünü de beğendim, (Didem çok nazik, yiğit cok şeker, Zehra çok anaç, Selena sadece yazdıklarını okuduğum icin bir yorum yapamicam) dördü de benim durumumla ilgili gayet tutarlı, en iyisini Rabbim bilir tabii ki, ama bu isimler boş değil. Biri ak derken digeri kara dese aklım karışırdı da hepsi üc aşağı bes yukarı aynı şeyi söyledi. Ha enerjiniz hangisi ile tutar, onu deneyip görmeniz gerekiyor :) ben yakalayabilirsem son olarak bir de şehrazat'a baktırmak istiyorum, sonra da bir sure bu fal merakına ara vericem, zira fazlası hem bünyeye hem bütçeye zarar :)))

arkadaşlar birisi burada yazmıştı. selena kelebek falındada iyi diye. bu kelebek falını atarken bulmaca gibi zaman harcadığım şey bir banamı denk geldi acaba sinir etti beni
Yok bende de oyle oldu. Rastgele biseylere bastim. Sonra da gonderdim. Sonra zaten kendi secimlerime gore yaptim diyor ve bakimi yapiyor.

Kızlar ben Yiğit'e baktırdım şu ana kadar sadece ve gayet iyi buldum. diğerleri ile kıyaslayamıyorum onlara da baktırırsam yazarım. haydi hayırlara vesile :))

Symbol Cafe var Şaşkınbakkal'da. Ordan Serkan'a baktırdım ben bir arkadaşın tavsiyesi üzerine. Adam geçmişte çok iyi. Seni de iyi analiz ediyor. Geçmiş'le ilgili isimlerde çok iyi Cafe'deki herkes baktırdıktan sonra ağzı açık döndü masaya. Gelecek konusunu bilemiyorum çünkü henüz bir şey yok .

Didem'e whats appdan yazıyorum ama dönüş yapmıyor. Özel durumları olduğunu anlıyorum ama ne kadar sürecek? Yazdıklarımız boşa mı gidiyor anlamadım. Bir bilgimiz olsa keşke. Yanibir süre tamamen bakmayı mı bıraktı? az kişiye bakıyorsa falan de bir defteri falan olur sanki ne bileyim 10 gün sonra bakabileceğim falan dese keşke. Böyle sessiz beklemek de çok sıkıcı.

çok acil falım geldi baktırmak istiyorum :)

Selena nın hangi falına baktırdınız? Tarot, su, katina vs.?

Kızlar yiğit ve zehra ne kadar bakıyor?
Bir de an konusunda hangisi daha iyidir? Gelecek çok da önemli değil

Kızlar ben de Didem'e baktırmayı düşünüyorum ama fal bakarken niyet tutturup sadece o kişiyle ya da niyetle ilgili olabilecek şeyleri mi görüyor yoksa gelecekle ilgili her şeyi mi söylüyor?

Kızlar ŞEHRAZATa su falı baktırmak istiyorum sizce YİĞİTe mi baktırayım şehrazata mı?
Dideme zehraya tekrar tekrar baktırdım yiğiti hiç denemedim şehrazatı da övüyolar. İkisinin de gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı? Bana bi acil cvp yazarsanız sevinirim ya.

Şehrazat'ı bekliyoruz ki online olsun. Ama onlayn monlayn hak getire. Bayramdan bu yana girmiyor.
Bende Şehrazatın iş konusunda dedikleri çıktı. 5 gün biçmişti, 5 gün içinde de oldu. Hiç umudum olmamasına rağmen.. Yiğit'in dedikleri pek çıkmadı iş konusunda. Ayrıca beklediğim büyük olayıma Haziran dedi. Ama Haziran uçtu gitti. Bir şeyde olmadı..
Şehrazata at. Su Falı. Bende onu bekliyorum açıkçası. Çok zor da kalmadıkça da Yiğit'e baktırmayı bir daha düşünmüyorum.

Hadi ya dediğin çok mantıklı da şehrazat bi online olsa. Ya bugün 17 : 47 de oldu online saniyesine kaçar gibi çıktı ben açtıgımda (aynı dk) offline olmuştu sen düşün. siteye yazdım hemen bi el atın şu işe diye. Sen de yaz belki döner yani sonuçta o sitede çalışıyosun ya, müsait değilim vs vs not yaz "sitemdeyim" yazısı yerine madem. Ben de ona çok gerildim canım inşallah bugün veya yarın baktırabiliriz.

Ben 1-2 gün önce Şehrazat'ı online yakaladım, su falı attım, bugun yorumladı. Söylediklerinin daha zamanı var, bakalım artık. Genel olarak memnun kaldım ama. Bir de Bilgehatun'a tarot attım, çok kötü bir sey söylememiş olmasına rağmen inanılmaz derecede enerjimi düşürdü. Sanırım bu fal olayını çok abarttım, benden bu kadar. Uzunca bir süre baktırmam artık. Şu an enerjim o kadar düşük ki, depresyondan bi adım uzağım :/

Genel olarak Didem, Şehrazat ve Selena çok iyi, Yiğit iyi, Zehra iyi/orta. Bilgehatun yorumundan ziyade tarzını, o gereksiz samimiyetini vs sevmedim ve imla hataları, yazı dili çok yorucu.

Aynen, Bana da online diye mail geldi, Kullanıcı Adı girdim Şifre girdim. Bir baktım kırmızı olmuş. Çıkmış.
Hatta dünde aynı şey oldu. Bir girdim yine çıkmış.
Ben 2 kere Yazdım siteye. Ne zaman döneceği belli değil diyorlar başka da bir şey demiyorlar.
Bu konularda Bir Yolun Var hiç iyi değil. Hep aynı kişiler online. Ve o aynı kişiler 24 saat online neredeyse.

Allah bir an önce şu beklediklerimizi verse de bu lanet şeylere ihtiyacımız kalmasa ya !!!
Ömrümden ömür gidiyor resmen. Kendi derdimizi online oldu mu olmadı mı cevap geldi mi gitti mi, dedikleri çıkacak mı o olacak mı bu uçacak mı demekle unuttuk valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…