Canım K. bakma işim nedeniyle geç oldu yorumum. Şahsen ben beğendim yani öncelikle kişilik analizleri gerçekten iyi geçmiş de öyle kendi hissettiklerim olsun yaşadıklarım konusunda olsun iyiydi. Pembe tablo çizmedi. Gelecek tabi ki beklemede göreceğiz . Özelden durumumdan yola çıkarak yazayım sanaCanım genel olarak bilgi versen malum baktiran var memnun olan memnun olmayan var bekleyenler varr fikir olurr herkese
Bana da özelden yazabilirsin canım detaylari
Merhaba ajlandan memnun kaldınız mı acaba? Tavsiye eder misiniz?arkadaşlar geçen gün nostradamus diye bir cafenin şaşkınbakkal şubesinde ajlan diye biri varmış.baktıran bir erkek arkadaşım
bahsetmişti.oldukça ilginç biri olduğunu söyledi.tarot ,iskambil ve kahve falı 3.ne birden bakıyormuş,sorunlu
olduğunuz konularda danışmanlıkta yapıyormuş.kişilik analizleri tam tutuyormuş.arkadaşıma sevgilisi ile ilgili
söylediği şeyler birebirmiş.barışacaksınız demiş.oysa ilişkileri kesin bitmişti.barıştılar.bende gidecem yerini tarif etti.yalnız kasada duran kız sürekli gelip süre doldu demesi
arkadaşımı çıldırtmış.yarım saatden fazla bakıyormuş birde çok sıcakkanlıymış.bildiğimiz bazı gudubet falcılardan değilmiş.hayırlısı
bakalım kendime bir iyi falcı bulamadım.çok sık gidiyorum.selen diye biri varmış beyoğlunda bide adreisini bulamadım
bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
Yok bende de oyle oldu. Rastgele biseylere bastim. Sonra da gonderdim. Sonra zaten kendi secimlerime gore yaptim diyor ve bakimi yapiyor.arkadaşlar birisi burada yazmıştı. selena kelebek falındada iyi diye. bu kelebek falını atarken bulmaca gibi zaman harcadığım şey bir banamı denk geldi acaba sinir etti beni
Selena nın hangi falına baktırdınız? Tarot, su, katina vs.?Ben burada popüler olan üç kişiye (Didem, Yiğit, Zehra) ayrıca tellwe.com'dan Selena'ya baktırdım. Dördüne de ilk ve de birer defa baktırdım, dördünün de adını bu forumdan öğrendim, yani hepsine eşit mesafede uzağım. Üçü (Didem, Yiğit, Selena) ilişki durumumu ben anlatmadan bildi, Zehra o konuda pek tutturamadı ama sonradan benim destegimle toparladı :) Netice olarak dördü de gelecekle ilgili aynı şeyi söyledi ama. Daha önce de yazdığım gibi Didem'in verdigi tarih tutmadı ama zaten çok yakın bir tarihti ve icinde bulunduğum durum itibari ile tutması imkansızdı. Didem isim vermedi ama şekli şemali vs çok guzel tutturdu. Yiğit en yakınımda olan kişilerden birinin adını pat diye söyledi, şok oldum. Ailemle ilgili ayrıntıya sadece Zehra girdi ve iliski durumumu bilemese de ailevi konuları çatır çatır bildi, anne babamin rahatsızlıklarına kadar her seyi söyledi. Iliski durumum ile ilgili en gerçekçi yorum ise Selena'dan geldi. O da gelecek ile ilgili diğer üçü ile aynı şeyleri söylese de, tozpembe bir tablo çizmeyip, olacak ama bunlar bunlar bunlar da olacak, bu bu bu sıkıntılar da seni bekliyor dedi. Oluş bicimi de Zehra'nın söyledikleri ile birebir aynı. Ve en yakın arkadaşımın adını da bildi Selena :) Özetle ben dördünü de beğendim, (Didem çok nazik, yiğit cok şeker, Zehra çok anaç, Selena sadece yazdıklarını okuduğum icin bir yorum yapamicam) dördü de benim durumumla ilgili gayet tutarlı, en iyisini Rabbim bilir tabii ki, ama bu isimler boş değil. Biri ak derken digeri kara dese aklım karışırdı da hepsi üc aşağı bes yukarı aynı şeyi söyledi. Ha enerjiniz hangisi ile tutar, onu deneyip görmeniz gerekiyor :) ben yakalayabilirsem son olarak bir de şehrazat'a baktırmak istiyorum, sonra da bir sure bu fal merakına ara vericem, zira fazlası hem bünyeye hem bütçeye zarar :)))
Hepsine su falı baktırdım (gerçi yiğit suya fln bakmıyor, dogrudan anlatıyor galiba, emin degilim, diğerleri su)Selena nın hangi falına baktırdınız? Tarot, su, katina vs.?
zehra'yı bilmiyorum ama yiğit an konusunda gayet iyiKızlar yiğit ve zehra ne kadar bakıyor?
Bir de an konusunda hangisi daha iyidir? Gelecek çok da önemli değil
Kızlar yiğit ve zehra ne kadar bakıyor?
Yiğit an konusunda gerçekten mükemmel.. Adeta beyin okuyorKızlar yiğit ve zehra ne kadar bakıyor?
Kızlar yiğit ve zehra ne kadar bakıyor?
Kızlar ŞEHRAZATa su falı baktırmak istiyorum sizce YİĞİTe mi baktırayım şehrazata mı?
Dideme zehraya tekrar tekrar baktırdım yiğiti hiç denemedim şehrazatı da övüyolar. İkisinin de gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı? Bana bi acil cvp yazarsanız sevinirim ya.
Şehrazat'ı bekliyoruz ki online olsun. Ama onlayn monlayn hak getire. Bayramdan bu yana girmiyor.
Bende Şehrazatın iş konusunda dedikleri çıktı. 5 gün biçmişti, 5 gün içinde de oldu. Hiç umudum olmamasına rağmen.. Yiğit'in dedikleri pek çıkmadı iş konusunda. Ayrıca beklediğim büyük olayıma Haziran dedi. Ama Haziran uçtu gitti. Bir şeyde olmadı..
Şehrazata at. Su Falı. Bende onu bekliyorum açıkçası. Çok zor da kalmadıkça da Yiğit'e baktırmayı bir daha düşünmüyorum.
Kızlar ŞEHRAZATa su falı baktırmak istiyorum sizce YİĞİTe mi baktırayım şehrazata mı?
Dideme zehraya tekrar tekrar baktırdım yiğiti hiç denemedim şehrazatı da övüyolar. İkisinin de gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı? Bana bi acil cvp yazarsanız sevinirim ya.
Şehrazat'ı bekliyoruz ki online olsun. Ama onlayn monlayn hak getire. Bayramdan bu yana girmiyor.
Bende Şehrazatın iş konusunda dedikleri çıktı. 5 gün biçmişti, 5 gün içinde de oldu. Hiç umudum olmamasına rağmen.. Yiğit'in dedikleri pek çıkmadı iş konusunda. Ayrıca beklediğim büyük olayıma Haziran dedi. Ama Haziran uçtu gitti. Bir şeyde olmadı..
Şehrazata at. Su Falı. Bende onu bekliyorum açıkçası. Çok zor da kalmadıkça da Yiğit'e baktırmayı bir daha düşünmüyorum.
Aynen, Bana da online diye mail geldi, Kullanıcı Adı girdim Şifre girdim. Bir baktım kırmızı olmuş. Çıkmış.Hadi ya dediğin çok mantıklı da şehrazat bi online olsa. Ya bugün 17 : 47 de oldu online saniyesine kaçar gibi çıktı ben açtıgımda (aynı dk) offline olmuştu sen düşün.siteye yazdım hemen bi el atın şu işe diye. Sen de yaz belki döner yani sonuçta o sitede çalışıyosun ya, müsait değilim vs vs not yaz "sitemdeyim" yazısı yerine madem. Ben de ona çok gerildim canım inşallah bugün veya yarın baktırabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?