İstanbul'da Fal - Falcılar

Genel olarak seninle aynı durumdayız canım. Aynen dediğin gibi, biri dokunsa ağlayacak haldeyim ki dokundukları zaman aynen de ağlıyorum bu ara. İyi kötü ota oka her şeye. Böyle normal zamanlarda içten güldüğüm bir anım bile yok.
Ancak beklediğim kişiden bir şey olacak da ancak o zaman hayata sıkıca bağlanayım.
Bilmiyorum, fal baktırmanın etkisi mutlaka. Enerji oldukça düşüyor ve kafa cidden uzun bir süre dolu oluyor. Öyle demişti böyle demişti bu mu olacak şu mu olacak diye bir süre geçip gidiyor.

Ya sorma canım ya. Dideme baktırdım dün ben daha olayı söylemeden açar açmaz gündemimdeki ve beni günlerdir ağlatan konuyu bildi. Şok etti beni yine. Zehrayla aynı şeyi söyledi o konuyla ilgili. Çıkarsa ikisininki birden çıkmış olcak, inşallah çıkar

Mutlu günlerimiz yakındır insallah canım. Ben kendimi bu sıkıntı ve sabırsızlık günlerinde sonuna geldim artık, bir nevi "son sınav"dır, son kez sabrım sınanıyordur herhalde diye avutuyorum, ancak öyle dayanabiliyorum..

canım sen arayarak mı randevu aldın dideme? ben whatsuptan yazdım ancak okumadı yazdıklarımı? randevu almak istiyordum.

@desbella kız şehrazat online. Attın mı su falı?
Bir de bu kadın falları ne kadar sürede yorumluyor bilen var mı?

@desbella kız şehrazat online. Attın mı su falı?
Bir de bu kadın falları ne kadar sürede yorumluyor bilen var mı?

bana da 8 gün demişti.3 yılda hallolmayan işimin 8 günde olamayacağını bildiğim için 40 tlye çok acımıştım doğrusu medcezir.o parayla sokakta kaç canı beslerdim

Benim o kadar imkansız degildi ama yine de ucuk bir tarihti canım..haklısın..40 lira az degil..

Sehrazat bende catır catır patladı..8 gun diye sure vermisti..zaman konusu patladı yani.

Yaaa kızlarrr
Moralim bozuldu şimdi. Bi arkadaş çıktı günü gününe falan yazmış. Üzüldüm şuan. Neyse ki bana hiç yakın tarih vermedi. Zaten fala göre hareket etmemek lazım. Ben işimi yine sağlama alcam :/

telefonda fal bakan yiğit'in telefon numarasını özelden paylaşabilir misiniz?
şimdiden teşekkür ederim :)

arkadaşım sen dideme yüz yüzemi baktırıyosun falları. birde daha önce baktırdınmı yani çıktımı?

Kızlar şu an soklardayim. Bir kaç gün önce yigite tekrar baktirmistim. Benimkiyle alakali tayin bekliyoruk ustelik doguya. Yigite sordugumda' i'harfli bir yer olcak. Belki de Doğu olmaz dedi. Ki ben cok umutsuzdum.Şu an edirneye çıktığını öğrendik. Hala inanamıyorum.

Başka bildikleri oldu mu? An konusunda nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…