Genel olarak seninle aynı durumdayız canım. Aynen dediğin gibi, biri dokunsa ağlayacak haldeyim ki dokundukları zaman aynen de ağlıyorum bu ara. İyi kötü ota oka her şeye. Böyle normal zamanlarda içten güldüğüm bir anım bile yok.Ben 1-2 gün önce Şehrazat'ı online yakaladım, su falı attım, bugun yorumladı. Söylediklerinin daha zamanı var, bakalım artık. Genel olarak memnun kaldım ama. Bir de Bilgehatun'a tarot attım, çok kötü bir sey söylememiş olmasına rağmen inanılmaz derecede enerjimi düşürdü. Sanırım bu fal olayını çok abarttım, benden bu kadar. Uzunca bir süre baktırmam artık. Şu an enerjim o kadar düşük ki, depresyondan bi adım uzağım :/
Genel olarak Didem, Şehrazat ve Selena çok iyi, Yiğit iyi, Zehra iyi/orta. Bilgehatun yorumundan ziyade tarzını, o gereksiz samimiyetini vs sevmedim ve imla hataları, yazı dili çok yorucu.
Aynen, Bana da online diye mail geldi, Kullanıcı Adı girdim Şifre girdim. Bir baktım kırmızı olmuş. Çıkmış.
Hatta dünde aynı şey oldu. Bir girdim yine çıkmış.
Ben 2 kere Yazdım siteye. Ne zaman döneceği belli değil diyorlar başka da bir şey demiyorlar.
Bu konularda Bir Yolun Var hiç iyi değil. Hep aynı kişiler online. Ve o aynı kişiler 24 saat online neredeyse.
Allah bir an önce şu beklediklerimizi verse de bu lanet şeylere ihtiyacımız kalmasa ya !!!
Ömrümden ömür gidiyor resmen. Kendi derdimizi online oldu mu olmadı mı cevap geldi mi gitti mi, dedikleri çıkacak mı o olacak mı bu uçacak mı demekle unuttuk valla.
Genel olarak seninle aynı durumdayız canım. Aynen dediğin gibi, biri dokunsa ağlayacak haldeyim ki dokundukları zaman aynen de ağlıyorum bu ara. İyi kötü ota oka her şeye. Böyle normal zamanlarda içten güldüğüm bir anım bile yok.
Ancak beklediğim kişiden bir şey olacak da ancak o zaman hayata sıkıca bağlanayım.
Bilmiyorum, fal baktırmanın etkisi mutlaka. Enerji oldukça düşüyor ve kafa cidden uzun bir süre dolu oluyor. Öyle demişti böyle demişti bu mu olacak şu mu olacak diye bir süre geçip gidiyor.
canım sen arayarak mı randevu aldın dideme? ben whatsuptan yazdım ancak okumadı yazdıklarımı? randevu almak istiyordum.Ya sorma canım ya. Dideme baktırdım dün ben daha olayı söylemeden açar açmaz gündemimdeki ve beni günlerdir ağlatan konuyu bildi. Şok etti beni yine. Zehrayla aynı şeyi söyledi o konuyla ilgili. Çıkarsa ikisininki birden çıkmış olcak, inşallah çıkar
canım sen arayarak mı randevu aldın dideme? ben whatsuptan yazdım ancak okumadı yazdıklarımı? randevu almak istiyordum.
teşekkürler canım.Şu sıralar bakmıyor canım sen arama extra. O msjına döner müsait olunca ama bu hafta sanmıyorum döneceğini
Melekler khvesi erene baktırıp da gelişmelrri söylicek var mı
Yiğit an konusunda gerçekten mükemmel.. Adeta beyin okuyor
Yiğit an konusunda gerçekten mükemmel.. Adeta beyin okuyor
bana da 8 gün demişti.3 yılda hallolmayan işimin 8 günde olamayacağını bildiğim için 40 tlye çok acımıştım doğrusu medcezir.o parayla sokakta kaç canı beslerdimSehrazat bende catır catır patladı..8 gun diye sure vermisti..zaman konusu patladı yani.
bana da 8 gün demişti.3 yılda hallolmayan işimin 8 günde olamayacağını bildiğim için 40 tlye çok acımıştım doğrusu medcezir.o parayla sokakta kaç canı beslerdim
Sehrazat bende catır catır patladı..8 gun diye sure vermisti..zaman konusu patladı yani.
@desbella kız şehrazat online. Attın mı su falı?
Bir de bu kadın falları ne kadar sürede yorumluyor bilen var mı?
arkadaşım sen dideme yüz yüzemi baktırıyosun falları. birde daha önce baktırdınmı yani çıktımı?Ya sorma canım ya. Dideme baktırdım dün ben daha olayı söylemeden açar açmaz gündemimdeki ve beni günlerdir ağlatan konuyu bildi. Şok etti beni yine. Zehrayla aynı şeyi söyledi o konuyla ilgili. Çıkarsa ikisininki birden çıkmış olcak, inşallah çıkar
Başka bildikleri oldu mu? An konusunda nasıldı?Kızlar şu an soklardayim. Bir kaç gün önce yigite tekrar baktirmistim. Benimkiyle alakali tayin bekliyoruk ustelik doguya. Yigite sordugumda' i'harfli bir yer olcak. Belki de Doğu olmaz dedi. Ki ben cok umutsuzdum.Şu an edirneye çıktığını öğrendik. Hala inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?