Şu an yaz mahmurluğu var bebeim. Havalar çok sıcakKızlaaaaaaaaaarrr nerdesiniz nereye gitti benim fal Arkadaşlarım ya forum can çekişiyo resmen eski tadı kalmadı baktırmıyo mu kimse fal herkes beklemeye mi Aldı kendini :)
Kimse kalmamış ya bakıyorum sıkılıp çıkıyorum atın şu mahmurluğu üstünüzden kuzum :))Şu an yaz mahmurluğu var bebeim. Havalar çok sıcak
Attım Bebeim. Ben sağlama için atmıştım. Hepsi süper çıktı. Tutarlı yani. Seviyorum Şehrazatı
Evet canım babamın telefonundan almaya çalıştığım hocanın numarasını alabildim. Çok etkilidir bozar büyüleri çok başarılı bir şekilde. Üzerinize ne yapıldıgını kim tarafından yapıldıgını bile bilir ama isim vermez çok zorlamadıkça. Bana özelden yazarsan sana numarasını atarım.
Evet canım babamın telefonundan almaya çalıştığım hocanın numarasını alabildim. Çok etkilidir bozar büyüleri çok başarılı bir şekilde. Üzerinize ne yapıldıgını kim tarafından yapıldıgını bile bilir ama isim vermez çok zorlamadıkça. Bana özelden yazarsan sana numarasını atarım.
canim banada atarmisin numarasini.ozelBu bahsettiğim hoca gelecekten haber vermiyor kesinlikle falcı değil. O yüzden böyle bir bilgi
almak için aramayın, cevapsız bırakır sizi söyliyim.
Mrb bu zaza hangi cafedeydi adını duymuştum sanki buket in olduğu cafe mi ?Taksimde şuana kadar gittiklerim arasından en gerçekçi ve dedikleri zaman içinde çıkan ZAZA dır. Önemli olan bir falcının gelecekte dediklerinin çıkması. An konusunda yiğit gibi didem gibi zehra gibi aşırı ayrıntıcı değil ama gelecekte dedikleri çıkıyor. Geçen pazar tekrar gittim. Ve bana didemin zehranın dediği şeyleri söyledi. Ona git canım bence.
Mrb bu zaza hangi cafedeydi adını duymuştum sanki buket in olduğu cafe mi ?
biraz zamanda sapma olsada oldu bana ama bilemicem tabi senin durumunu canımKızlar Didem de bitmeyecek deyip de bittiğini veya bitecek deyip de bitmediğini yaşadığınız oldu mu? Acaba pembe tablo mu çiziyor veya görüyor merak ediyorum. Söyledikleri 2 hafta geçmesine rağmen olmadı..
Kızlar Didem de bitmeyecek deyip de bittiğini veya bitecek deyip de bitmediğini yaşadığınız oldu mu? Acaba pembe tablo mu çiziyor veya görüyor merak ediyorum. Söyledikleri 2 hafta geçmesine rağmen olmadı..
canım sen durumu biliyorsun sanırım ama suan hastanede yakınının yanında bugun cıkacak bende yazdım on kere dönmedi aradım açmadı ama hastanede bugun cıksın döner sanırım..Ben de çok kırıldım ya dideme. Hiçbişekilde ne sorulara dönüyor ne msjlara. Hani dersin meşgul müsait olunca döner. 1 hafta geçiyor nerdeyse aradan eğer bu meslekse ne bileyim bu kadar ihmali haketmiyoruz ya. Biz de magdur olmasak zaten neden arayalım ki?
didem bende fena patladi kizlar.ne dediyse tersi oldu maalesef.ama cikan fallarida var okudugum kadariyla.kibristan fal bakan birini buldum whatsaaptan bakiyo.foto fln yolluyosunuz.catir catir anlatiyo.soyledikleride cikarsa no veririm sizede.
evet aynen aksama dönüş yapacak herkese akşam üstü çıkaracaklar annesiniKızlar Didem'le görüştüm biraz önce annesi rahatsızdı burda yakın olanlar bilir ztn bugün hastaneden çıkış yapmışlar Akşama kadar yine yoğun olcağını ama akşamdan itibaren bekleyenlere geri dönüş yapcağını herkesten özür Dilediğini iletmemi rica etti elçiye zeval olmaz Didem'i bekleyenlere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?