İstanbul'da Fal - Falcılar

Mrb bu zaza hangi cafedeydi adını duymuştum sanki buket in olduğu cafe mi ?

kızlar dün yğite baktırdım, an konusunda gayet ıyıydı. enerjısınıde cok sevdim...geleceği bilemem tabiki..didemi cok merak ediyorum hala dönmedi .. :)

Kızlar Didem de bitmeyecek deyip de bittiğini veya bitecek deyip de bitmediğini yaşadığınız oldu mu? Acaba pembe tablo mu çiziyor veya görüyor merak ediyorum. Söyledikleri 2 hafta geçmesine rağmen olmadı..

Kızlar Didem de bitmeyecek deyip de bittiğini veya bitecek deyip de bitmediğini yaşadığınız oldu mu? Acaba pembe tablo mu çiziyor veya görüyor merak ediyorum. Söyledikleri 2 hafta geçmesine rağmen olmadı..
biraz zamanda sapma olsada oldu bana ama bilemicem tabi senin durumunu canım

Ben de çok kırıldım ya dideme. Hiçbişekilde ne sorulara dönüyor ne msjlara. Hani dersin meşgul müsait olunca döner. 1 hafta geçiyor nerdeyse aradan eğer bu meslekse ne bileyim bu kadar ihmali haketmiyoruz ya. Biz de magdur olmasak zaten neden arayalım ki?

canım sen durumu biliyorsun sanırım ama suan hastanede yakınının yanında bugun cıkacak bende yazdım on kere dönmedi aradım açmadı ama hastanede bugun cıksın döner sanırım..

didem bende fena patladi kizlar.ne dediyse tersi oldu maalesef.ama cikan fallarida var okudugum kadariyla.kibristan fal bakan birini buldum whatsaaptan bakiyo.foto fln yolluyosunuz.catir catir anlatiyo.soyledikleride cikarsa no veririm sizede.

didem bende fena patladi kizlar.ne dediyse tersi oldu maalesef.ama cikan fallarida var okudugum kadariyla.kibristan fal bakan birini buldum whatsaaptan bakiyo.foto fln yolluyosunuz.catir catir anlatiyo.soyledikleride cikarsa no veririm sizede.

Hadi ya ne falı bakıyo?

kahve tarot degil oyle.isim veriyosun anlatiyo zaten.foto varsa yolluyosun fln.soru sordugumda bi sorayim diyo:)))agustos ayi icinde soyledigi olursa no yazarim.50 tl ye bakiyo.kimseninde vebalini alip para verdirmiyim.bi ciksin hele soyledigi.bu arada bahsettigin hocanin nosunu atarsan memnun olurum.

Kızlar Didem'le görüştüm biraz önce annesi rahatsızdı burda yakın olanlar bilir ztn bugün hastaneden çıkış yapmışlar Akşama kadar yine yoğun olcağını ama akşamdan itibaren bekleyenlere geri dönüş yapcağını herkesten özür Dilediğini iletmemi rica etti elçiye zeval olmaz Didem'i bekleyenlere duyurulur

evet aynen aksama dönüş yapacak herkese akşam üstü çıkaracaklar annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…