Bence gitme , kesinlikle pisman olursun , iskambil kagitlarina bakti bende sadece , 3 rakami goruyor, 3 vakte kadar bla bla , 5 rakami cikiyor, 5 vakte kadar bla bla..Kadinlar kahvesindeki Pelin nasil size bilgisi olan var mi gitsem pişman olurmuyum
Çok tesekkur ederim baska bildigin falci varmi iyi bi falciBence gitme , kesinlikle pisman olursun , iskambil kagitlarina bakti bende sadece , 3 rakami goruyor, 3 vakte kadar bla bla , 5 rakami cikiyor, 5 vakte kadar bla bla..
Baska hic birsey yok , fincana bakmadi bile zaten
Ama dilek iyiydi fena degil yani , yine kadinlar kahvesinde
Ben didem, yigit ve sehrazati (online) oneririm sana..Çok tesekkur ederim baska bildigin falci varmi iyi bi falci
:))Kızlar bana bir haller oldu. Hiç fal baktırasım yok. Anladığım kadarıyla heyecan yaratan yeni falcı keşfi de yok. En son geçen hafta Çiğdem'e baktırdım, online olarak da Serüven. Sanırım bunlarla jübilemi yaptım. Ya da sıcak çarptı, belli mi olur? Hava serinleyince yine falcı yollarına düşerim.
Şehrazat online oluyor ama nedense fallara bakmıyor ..ya Şehrazat nerde?
Benim online olarak tek baktirdigim kisi sehrazat.. Memnun kaldim falindan tavsiye ederimonline önerebileceğin başka var mı?
valla ben gitmedim ama ZAZA varmış ona git diyolarBugün falciya gidicem Taksim'de kime gitsem yardımcı olun bana lütfen acil
Karar veremedim ki senin gittiğin memnun kaldığın biri var mivalla ben gitmedim ama ZAZA varmış ona git diyolar
neden ZAZA ya gitmiyon ben hiç taksimde gitmedim bilsem dicem sana:)Kadinlar kahvesinden remziyeye mi gitsem Dilek mi yoksa Meryem mi yardimci olun
Nerdeki Falciya gitti. Ki ya cok kararsız kaldim o yusden melekler kahvesin cok duydum da o yusden zaza yi ilk defa gordum de pişman olmak istemiyorum bu aralar moral bozukluğu oldugu icinneden ZAZA ya gitmiyon ben hiç taksimde gitmedim bilsem dicem sana:)
Aldım randevuyu zazadan bakalim nasil bilcek mi bakalimneden ZAZA ya gitmiyon ben hiç taksimde gitmedim bilsem dicem sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?