Pembe tablo mu çizmişti size de ve tersi mi çıktı yani olmadı mı? Kendisine söylediniz mi ne dedi? Çok iddialı konuşuyor, dediklerinin hep çıktığını söylemişti bana.didem bende fena patladi kizlar.ne dediyse tersi oldu maalesef.ama cikan fallarida var okudugum kadariyla.kibristan fal bakan birini buldum whatsaaptan bakiyo.foto fln yolluyosunuz.catir catir anlatiyo.soyledikleride cikarsa no veririm sizede.
Pembe tablo mu çizmişti size de ve tersi mi çıktı yani olmadı mı? Kendisine söylediniz mi ne dedi? Çok iddialı konuşuyor, dediklerinin hep çıktığını söylemişti bana.
Evet çok emin konuşuyor ama görmedik daha.Bana da bugün "eğer olucak diyosam olucaktır emin ol" dedi bir konu hakkında. Ne diyim inşallah
aynen is ask hepsi tersi oldu.soyledim kendisine yarin bakayim dedi.bi daha ses yok.epey zamanda oldu.bu hst isinden once yani.bakmadi bende tsk ettim.ne yapayim:)))Pembe tablo mu çizmişti size de ve tersi mi çıktı yani olmadı mı? Kendisine söylediniz mi ne dedi? Çok iddialı konuşuyor, dediklerinin hep çıktığını söylemişti bana.
sen bir kaç gün sonra tekrar yaz bence kader bu değişir olabilir belkide enerji tutmadı bende mesela zehra hiç tutmadı an bile bilemedi ama herkes begenmişaynen is ask hepsi tersi oldu.soyledim kendisine yarin bakayim dedi.bi daha ses yok.epey zamanda oldu.bu hst isinden once yani.bakmadi bende tsk ettim.ne yapayim:)))
Canım bu anlattığın kişinin iletişim bilgilerini bukre34@hotmail.comBir arkadaşımla gitmiştik,bu fal bakarken saydı döktü;İşte hayatında biri var,fiziği şu,karakteri bu,siz buraya gitmişsiniz,bunu yapmışsınız...Arkadaşımda inkar etmeye çalışıyor aklinialirimsmile tabi biraz benden çekinerekten,bu kadın delirdi yalan söyleme yapmışsın işte diye kaydirigubbakcemile tabi arkadaş daha fazla saklayamadı kaydirigubbakcemile3
Yani böyle çok olay var,mesela bir arkadaş boşanıcak onları söyledi,dediki kız sen evden ayrılırken kocanın parasını almışsın (çalmışsın) kadın pancar yok,mok desede Nilüfer yermi :jeyyar:
Anlayacağınız hayatınız çok çetrefilli ve kimsenin bilmesini istemiyorsanız yanlız gidin zemuszemus
Canım bu anlattığın kişinin iletişim bilgilerini bukre34@hotmail.com adresine atar mısın çok teşekkür ederim şimdiden
Taksimde şuana kadar gittiklerim arasından en gerçekçi ve dedikleri zaman içinde çıkan ZAZA dır. Önemli olan bir falcının gelecekte dediklerinin çıkması. An konusunda yiğit gibi didem gibi zehra gibi aşırı ayrıntıcı değil ama gelecekte dedikleri çıkıyor. Geçen pazar tekrar gittim. Ve bana didemin zehranın dediği şeyleri söyledi. Ona git canım bence.
Cok kararsiz kaldim. Dideme mi yoksa yigite mi baktirsam? Yigit yuz yuze bakiyor ku yoksa sadece telefonda mi?
Slm an konusundan kastın nedir mesela bir iki ay da cok uzak gelecek sayılmaz. Onları biliormuAn konusunda zaten hiç tartışmam. Yıllardır baktiriyorum ama bu tayin işini hiç beklemiyorduk.% 99 olumsuzdu. Ona şaşırdık. Yiğit iyi kızlar bir kez daha tescilledim.
merhaba ankaradaki falcının numarasını buldaysanız benimle de paylaşır mısınız bukre34@hotmail.com adresim teşekkürlerYani şimdi nerede çalıştığını bilmiyor musunuz? Telefon numarasını vermeniz mümkün mü? Nasıl ulaşabiliriz?bilmiyorumkismile
merhaba ankaradaki falcının numarasını buldaysanız benimle de paylaşır mısınız bukre34@hotmail.com adresim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?