İstanbul'da Fal - Falcılar

didem bende fena patladi kizlar.ne dediyse tersi oldu maalesef.ama cikan fallarida var okudugum kadariyla.kibristan fal bakan birini buldum whatsaaptan bakiyo.foto fln yolluyosunuz.catir catir anlatiyo.soyledikleride cikarsa no veririm sizede.
Pembe tablo mu çizmişti size de ve tersi mi çıktı yani olmadı mı? Kendisine söylediniz mi ne dedi? Çok iddialı konuşuyor, dediklerinin hep çıktığını söylemişti bana.

Pembe tablo mu çizmişti size de ve tersi mi çıktı yani olmadı mı? Kendisine söylediniz mi ne dedi? Çok iddialı konuşuyor, dediklerinin hep çıktığını söylemişti bana.

Bana da bugün "eğer olucak diyosam olucaktır emin ol" dedi bir konu hakkında. Ne diyim inşallah

aynen is ask hepsi tersi oldu.soyledim kendisine yarin bakayim dedi.bi daha ses yok.epey zamanda oldu.bu hst isinden once yani.bakmadi bende tsk ettim.ne yapayim:)))

aynen is ask hepsi tersi oldu.soyledim kendisine yarin bakayim dedi.bi daha ses yok.epey zamanda oldu.bu hst isinden once yani.bakmadi bende tsk ettim.ne yapayim:)))
sen bir kaç gün sonra tekrar yaz bence kader bu değişir olabilir belkide enerji tutmadı bende mesela zehra hiç tutmadı an bile bilemedi ama herkes begenmiş

Cok kararsiz kaldim. Dideme mi yoksa yigite mi baktirsam? Yigit yuz yuze bakiyor ku yoksa sadece telefonda mi?

Canım bu anlattığın kişinin iletişim bilgilerini bukre34@hotmail.com

kişisel gelişim merkezimizin kadrosuna profesyonel fal yorumcularımız da eklendi. istanbul içindeki dostlar için yüz yüze, istanbul dışı için skype üzerinde bakım mümkündür. ayrıntılı bilgi için facebook sayfamıza göz atabilirsiniz.

.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bana bir haller oldu. Hiç fal baktırasım yok. Anladığım kadarıyla heyecan yaratan yeni falcı keşfi de yok. En son geçen hafta Çiğdem'e baktırdım, online olarak da Serüven. Sanırım bunlarla jübilemi yaptım. Ya da sıcak çarptı, belli mi olur? Hava serinleyince yine falcı yollarına düşerim.

An konusunda zaten hiç tartışmam. Yıllardır baktiriyorum ama bu tayin işini hiç beklemiyorduk.% 99 olumsuzdu. Ona şaşırdık. Yiğit iyi kızlar bir kez daha tescilledim.
Slm an konusundan kastın nedir mesela bir iki ay da cok uzak gelecek sayılmaz. Onları biliormu

antalya saadet kimde var hala 250 mi zam yaptı diye duydum birinden ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…