İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlaaaaaaaaaarrr nerdesiniz nereye gitti benim fal Arkadaşlarım ya forum can çekişiyo resmen eski tadı kalmadı baktırmıyo mu kimse fal herkes beklemeye mi Aldı kendini :)

merhaba,
ben dideme baktrcaktım ama dönüş yapmadı kaç gundur, artık umudu kestim.
burağın telefon numarasını bilen varsa yazabilir mi ?
birde yiğitin..
teşekkür ederim

Selam kızlar size birşey soracaktım. Birine yapılmış hacı hocalık büyü tarzı birşeyleri bozabilecek bir hoca biliyor musunuz?

kızlar şimdi Didemle görüştüm Özel durumu bitti yarında itibaren bakacak ama daha önce yazan herkes yeniden yazsın hastanede olduğu için karışmış randevular.Yarından itibaren bakacak..Birde baktığı ama para yatırmayanlar olmuş önceden para işini önemsemezdi didem ama şimdi yatırmayana bakmıcam diyo çok yatırmayan olmus çünkü emek sonuçta ....

Bu kadar iyi mi gerçekten an konusunda
An konusunda tek geçerim.. Hayatını senin yanında yaşamış gibi biliyor resmen.. Bide bana dediği bir durum çıkmıştı.. bir kız arkadaşım var onun adını söyleyip bu kız arkarkadaşın çok büyük sıkıntı yaşayacak demişti.. Kız arkadaşımn eşi onu terkedip gitti.. Dediği oldu

An konusunda yiğit çok iyi.. İsimlere kadar söylüyor yani

Kızlar bende baktıracağım benim için an önemli ama anda olumsuz bir şey varsa onu söylüyor mu Yiğit ? Yani atıyorum adamın hayatında kız var bunu söylemiyorsa hiç anlamı yok. Benim gelecek çıkmaz da çünkü

Selam kızlar size birşey soracaktım. Birine yapılmış hacı hocalık büyü tarzı birşeyleri bozabilecek bir hoca biliyor musunuz?

Evet canım babamın telefonundan almaya çalıştığım hocanın numarasını alabildim. Çok etkilidir bozar büyüleri çok başarılı bir şekilde. Üzerinize ne yapıldıgını kim tarafından yapıldıgını bile bilir ama isim vermez çok zorlamadıkça. Bana özelden yazarsan sana numarasını atarım.

Arkadaşlar merhaba. istiklal sembol cafe de Levent diye biri varmış bir arkadaşımın arkadaşı çok methetti dedikleri çıkmış evleneceğini bilmiş. Hiç bilen baktıran falan oldu mu? Ben ki Taksim'de baktırmadığım kalmadı sanırdım bilmiyorum

Taksim'de ki en iyi falci kim yardimci olur musunuz acik lazım lutfen

Taksimde şuana kadar gittiklerim arasından en gerçekçi ve dedikleri zaman içinde çıkan ZAZA dır. Önemli olan bir falcının gelecekte dediklerinin çıkması. An konusunda yiğit gibi didem gibi zehra gibi aşırı ayrıntıcı değil ama gelecekte dedikleri çıkıyor. Geçen pazar tekrar gittim. Ve bana didemin zehranın dediği şeyleri söyledi. Ona git canım bence.

Ö
çok teşekkür ederim anaksarete. Özelden yazdım bekliyorum

Bu bahsettiğim hoca gelecekten haber vermiyor kesinlikle falcı değil. O yüzden böyle bir bilgi almak için aramayın, cevapsız bırakır sizi söyliyim.

Bu bahsettiğim hoca gelecekten haber vermiyor kesinlikle falcı değil. O yüzden böyle bir bilgi almak için aramayın, cevapsız bırakır sizi söyliyim.
Tahmin ediyorum bu hocaları sadece büyü varsa bozarlar...onun dışında hiçbirşey yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…