Başka bildikleri oldu mu? An konusunda nasıldı?
yazdım canım sana özeldenmerhaba,
ben dideme baktrcaktım ama dönüş yapmadı kaç gundur, artık umudu kestim.
burağın telefon numarasını bilen varsa yazabilir mi ?
birde yiğitin..
teşekkür ederim
Yiğit de yiğit ..An konusunda zaten hiç tartışmam. Yıllardır baktiriyorum ama bu tayin işini hiç beklemiyorduk.% 99 olumsuzdu. Ona şaşırdık. Yiğit iyi kızlar bir kez daha tescilledim.
Bu kadar iyi mi gerçekten an konusundaYiğit de yiğit ..
An konusunda tek geçerim.. Hayatını senin yanında yaşamış gibi biliyor resmen.. Bide bana dediği bir durum çıkmıştı.. bir kız arkadaşım var onun adını söyleyip bu kız arkarkadaşın çok büyük sıkıntı yaşayacak demişti.. Kız arkadaşımn eşi onu terkedip gitti.. Dediği olduBu kadar iyi mi gerçekten an konusunda
Selam kızlar size birşey soracaktım. Birine yapılmış hacı hocalık büyü tarzı birşeyleri bozabilecek bir hoca biliyor musunuz?
Taksim'de ki en iyi falci kim yardimci olur musunuz acik lazım lutfen
çok teşekkür ederim anaksarete. Özelden yazdım bekliyorumEvet canım babamın telefonundan almaya çalıştığım hocanın numarasını alabildim. Çok etkilidir bozar büyüleri çok başarılı bir şekilde. Üzerinize ne yapıldıgını kim tarafından yapıldıgını bile bilir ama isim vermez çok zorlamadıkça. Bana özelden yazarsan sana numarasını atarım.
Tahmin ediyorum bu hocaları sadece büyü varsa bozarlar...onun dışında hiçbirşey yapmazlarBu bahsettiğim hoca gelecekten haber vermiyor kesinlikle falcı değil. O yüzden böyle bir bilgi almak için aramayın, cevapsız bırakır sizi söyliyim.
Attım Bebeim. Ben sağlama için atmıştım. Hepsi süper çıktı. Tutarlı yani. Seviyorum Şehrazatı@desbella kız şehrazat online. Attın mı su falı?
Bir de bu kadın falları ne kadar sürede yorumluyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?