İstanbul'da Fal - Falcılar

Zaza'nın ilk falları iyidir kızlar, ilk kez tanışıyorsanız ve ilk kez bakıyorsa güzel biliyor yani,benim hepsi takır takır çıkmıştı. Ama ilkinden sonra biraz daha kişilik analizine kayıyor o yüzden pek tavsiye etmem ilkten sonrayı:)

evet yaz catlarız yoksa:)
Şöyle söyleyeyim ben de 20sine kadar sana dönüyor dediği kişi 16sında aramıştı yana yana :) Tarihleri falan da iyi yani. Karşıdaki kişiyi de iyi biliyor.

Nişantaşı'nda sembol'de Özgür'e baktırdım ben de, Fulya çok doluydu diye. Bakalım çıkacak mı şu an için bekliyoruz.

Caddedeki sembol'de Serkan'ı duydum referans olabilecek var mı?

telefonla baksa baktırırdık ama uzagız gelemiyoz

Merhabalaar, Serkan'ın falı çıkıyor mu acaba ufak ufak? Bi gelişme var mı? Sormak istedim baktıracam da :))

Nerdeki Falciya gitti. Ki ya cok kararsız kaldim o yusden melekler kahvesin cok duydum da o yusden zaza yi ilk defa gordum de pişman olmak istemiyorum bu aralar moral bozukluğu oldugu icin

Melekler Kahvesi'ne giderseniz Emre'ye baktırın çok konuşuluyordu bi ara, ben daha baktıramadım ama çok metini duydum. Giderseniz haber verin bize de=) Ama randevu alıp gitmek daha mantıklı sanırım çünkü çok sırası oluyormuş Emre'nin.

Aldım

Aldım randevuyu zazadan bakalim nasil bilcek mi bakalim

İyi bir tercih yapmışsın canım melekler kahvesi emreyi burda bi aralar övmüştüm ama dedikleri çıkmadı. Bu arada bir tanıdığından aldığım bilgiye göre emre eskiden melekler de çaycılık yapıyomuş. Sonradan falcı diye sürmüşler piyasaya. Birkaç bişy öğrenmiş demek ki gide gele. Ama ben zazaya ilk gittiğimde kimsenin söylemediği birşeyi bilmişti. Ve çıktı. Çıktıgını görür görmez geçen haftasonu birdaha gittim ve sonuç cidden yine çok iyiydi. 2 - 3 ay arayla gitmen gerekiyor. Daha erken olursa tanıma riski var. Gerçi beni tanıdı ama hikayemi unutmuş tabi haliyle. Git bakalım ne dicek. Pembe tablocu değildir. Açık açık söyler moralin bozulsa bile onu kötüliceğini bilse bile söyler. Çekinmez.

Bu arada "biryolunvar" daki SEMA ya hiç baktıran oldu mu kızlar?
Onu da övmüşler şehrazat hiç online olmuyor.

Hadi bakl
Aay insalllah geldim
Kahve mi
Iciyorum sabrziliklaa bekliyorum yardımlarınız icin cok tesekkur ederim

Semboldeki ozgur nasildi ? Tavsiye eder misin ?

Bende zazayı tavsiye etmistim reklam olmasin diye surekli yazmak istemedim cünkü polimiklerden sıkılıyorum birde anakstrete duyumun doğru 2008 yılında hesap ve cay islerine bakiyordu melekler kahvesi emre ben adına istinaden gittim baktim o caktirmadim ama hakkını yemiyeyim 2 ay once beğendiğim kisinin harflerini verdi fena bakmadi ama cok kısa ve paraya yazık bence ...

Arkadaş ne Didem mis. Aramio kadın sinir oldum.bakamicaksa donus yapıcam demesin nasıl is bu ya.yigit vr zehra dan başka telde bakan yoktu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…