bizede yaz buraya merak ederiz şimdimi baktıracanAldım
Aldım randevuyu zazadan bakalim nasil bilcek mi bakalim
Dediğim gibi canım için rahat olsun zaza'nın ilk falları iyidir :)Nerdeki Falciya gitti. Ki ya cok kararsız kaldim o yusden melekler kahvesin cok duydum da o yusden zaza yi ilk defa gordum de pişman olmak istemiyorum bu aralar moral bozukluğu oldugu icin
Dediğim gibi canım için rahat olsun zaza'nın ilk falları iyidir :)[/QUOTE
Insallah cok tesekkur ederim yardimci olduğunuz icin yazicam baktirdiktan sonra size
Insallah cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin baktirdiktan sonra yazicamDediğim gibi canım için rahat olsun zaza'nın ilk falları iyidir :)
evet yaz catlarız yoksa:)Insallah cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin baktirdiktan sonra yazicam
:)
Şöyle söyleyeyim ben de 20sine kadar sana dönüyor dediği kişi 16sında aramıştı yana yana :) Tarihleri falan da iyi yani. Karşıdaki kişiyi de iyi biliyor.evet yaz catlarız yoksa:)
telefonla baksa baktırırdık ama uzagız gelemiyozŞöyle söyleyeyim ben de 20sine kadar sana dönüyor dediği kişi 16sında aramıştı yana yana :) Tarihleri falan da iyi yani. Karşıdaki kişiyi de iyi biliyor.
Nişantaşı'nda sembol'de Özgür'e baktırdım ben de, Fulya çok doluydu diye. Bakalım çıkacak mı şu an için bekliyoruz.
Caddedeki sembol'de Serkan'ı duydum referans olabilecek var mı?
Merhabalaar, Serkan'ın falı çıkıyor mu acaba ufak ufak? Bi gelişme var mı? Sormak istedim baktıracam da :))Symbol Cafe var Şaşkınbakkal'da. Ordan Serkan'a baktırdım ben bir arkadaşın tavsiyesi üzerine. Adam geçmişte çok iyi. Seni de iyi analiz ediyor. Geçmiş'le ilgili isimlerde çok iyi Cafe'deki herkes baktırdıktan sonra ağzı açık döndü masaya. Gelecek konusunu bilemiyorum çünkü henüz bir şey yok .
Didem'e whats appdan yazıyorum ama dönüş yapmıyor. Özel durumları olduğunu anlıyorum ama ne kadar sürecek? Yazdıklarımız boşa mı gidiyor anlamadım. Bir bilgimiz olsa keşke. Yanibir süre tamamen bakmayı mı bıraktı? az kişiye bakıyorsa falan de bir defteri falan olur sanki ne bileyim 10 gün sonra bakabileceğim falan dese keşke. Böyle sessiz beklemek de çok sıkıcı.
çok acil falım geldi baktırmak istiyorum :)
Nerdeki Falciya gitti. Ki ya cok kararsız kaldim o yusden melekler kahvesin cok duydum da o yusden zaza yi ilk defa gordum de pişman olmak istemiyorum bu aralar moral bozukluğu oldugu icin
Aldım
Aldım randevuyu zazadan bakalim nasil bilcek mi bakalim
Aay insalllah geldimİyi bir tercih yapmışsın canım melekler kahvesi emreyi burda bi aralar övmüştüm ama dedikleri çıkmadı. Bu arada bir tanıdığından aldığım bilgiye göre emre eskiden melekler de çaycılık yapıyomuş. Sonradan falcı diye sürmüşler piyasaya. Birkaç bişy öğrenmiş demek ki gide gele. Ama ben zazaya ilk gittiğimde kimsenin söylemediği birşeyi bilmişti. Ve çıktı. Çıktıgını görür görmez geçen haftasonu birdaha gittim ve sonuç cidden yine çok iyiydi. 2 - 3 ay arayla gitmen gerekiyor. Daha erken olursa tanıma riski var. Gerçi beni tanıdı ama hikayemi unutmuş tabi haliyle. Git bakalım ne dicek. Pembe tablocu değildir. Açık açık söyler moralin bozulsa bile onu kötüliceğini bilse bile söyler. Çekinmez.
Semboldeki ozgur nasildi ? Tavsiye eder misin ?Şöyle söyleyeyim ben de 20sine kadar sana dönüyor dediği kişi 16sında aramıştı yana yana :) Tarihleri falan da iyi yani. Karşıdaki kişiyi de iyi biliyor.
Nişantaşı'nda sembol'de Özgür'e baktırdım ben de, Fulya çok doluydu diye. Bakalım çıkacak mı şu an için bekliyoruz.
Caddedeki sembol'de Serkan'ı duydum referans olabilecek var mı?
Hadi bakl
Aay insalllah geldim
Kahve mi
Iciyorum sabrziliklaa bekliyorum yardımlarınız icin cok tesekkur ederim
An konusunda iyi canim, su anki durumunu vs cok iyi biliyor ama soyledikleri için 2-3 hafta vade var simdi Agustos bitince ancak 'cikti' ya da 'cikmadi' diyebilirimSemboldeki ozgur nasildi ? Tavsiye eder misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?