- 28 Temmuz 2015
- 42
- 1
- 6
- 34
Iyi di ama o kadar da cok güzel degil bence cok beğenmedim benCanım sonuç nasıl?
Iyi di ama o kadar da cok güzel degil bence cok beğenmedim ben
Bu biraz da enerji meselesi herkese bilcek diye bisey yok canim :)Dedikleri çıktı bende. Olumsuz dye bazıları sevmiyor.
Merhabalaar, Serkan'ın falı çıkıyor mu acaba ufak ufak? Bi gelişme var mı? Sormak istedim baktıracam da :))
ehhh işte canım...Kızlaaaar Şehrazata hiç kahve falı baktırdınız mı :) ?
Ne oldu canim .? Onemli bir durum muydu? Biraz detay isterizkızlar didemin bana dediği olay 1 hafta rötar ile oldu bilginize ulaşmak şuan zor ama ben didem diyorum biliyorsunuz...
İkisi de iyidir ama ben Çiğdemciyim. Enerji meselesi tabi..Kizlar laf Cafe'de ki Çiğdem andaç nasil bilgisi olan var mi hangisi daha iyi
Dogru diyosun enerji meselesi ne kadara bakiyo sana dedikleri zamanın da cikti mi meselaİkisi de iyidir ama ben Çiğdemciyim. Enerji meselesi tabi..
35 tl ye bakıyo bana baktığı ilk fal süperdi dediği şeylerin çoğunu yaşadım hatta en önemli olay söylediği zamandan önce oldu:) Diğer fallarında dedikleri ufak tefek çıktı ama enerjisi çok iyidir çok sempatiktir anı da çok iyi bilir meselaDogru diyosun enerji meselesi ne kadara bakiyo sana dedikleri zamanın da cikti mi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?