İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalaar, Serkan'ın falı çıkıyor mu acaba ufak ufak? Bi gelişme var mı? Sormak istedim baktıracam da :))

Ya valla işte dediğim gibi oldu. Gelecekle ilgilil genel şeyler söyledi. Eski sevgilin dönecek ama senin hayatında başladı olacak dedi. Ona pek ihtimal vermiyorum yani geri döneceğine. Bunlar olmadı yani ama geçmişte çok iyiydi. İsim falan direk söyledi yani

EN DOLANDIRICI YALANCI FALCI MEKANI KIZLAR 46 CAFE KIZLAR kımse gıtmesın oraya bıgun ben oraya ıkı arkadss fal baktırmaya gıttım kılısenın arkasında 46 cafe dıye yere aralarındakı konusmaları duydum cıhaz yerlestırmısler bı kactane bayan koymuslar kızlar yaslı kadın oraya gelen musterılerı ses dınleyıcı cıhazla dınlıyolar oranın falcısına soluyolar sonra baktırıcak musterını sozde falına bakıyolar dınleme cıhazıyla musterıyı yaslı kadınla konusutup bılgı alıyolar senın hayatını cıhazla dınleyıp yalancı falcılarıda anlatıyo ses cıhazında duyduklarını NALAN DEDIKLERI DOLAN dırıcı gıtmeyın oraya derım hepsı komplo tezgah arayanlar 3 vakte kadar dıyolar ınsanları oraya cekmeye calısıyolar bızde safız ılk bastan ınandım gıttım sımdı herkeze soluyorum daha yenı oldu bu olay 46 cafe dolandırıcı bılgınız olsun paranıza yazık 46 cafenın sahıplerı hep erkek uye olup bırcok arkadaslarına msj attırıyolar sozde bayan gıbı ama 46 sole bole dıyen kısıler mekan sahıplerı bılgınız olsun yalancılar bunu ogrendım kımse gıtmesın 46DENILEN SAHTEKAR MEKANA bılgınız olsun.

Ama sutlu cafeyı tavsıye ederım guzel fal bakıyo sahıplerı ıyı guler yuzlu

Be dedıgım gıbı hepsı oyun 46 cafe yalan makınası ınsanları kandırıyolar fek hesapla bır cok kısıye bayan gıbı sıtede reklam yapıyolar ben cnm baktırmaya gıttım 46 denılen cafeye herkese aynı mualeme kımse gıtmesın 46 denılen dolandırıcı mekana fek hesapla sahıplerı ınsanları kandırıyolar bılgınız olsun yok soyle ıyı bole ıyı nalan dıyolar kendılerı msj atı pısman oldum 46 cafeye gıttıgıme

Selam Kızlar :) girmiyorum ,takip etmiyorum bayadır. Güzel Şeyler oluyor hayatımda paylaşayım istedim. Darısı başınıza inşallah
Yurtdışı mevzum vardı. Hatırlayanlar için gitmiyorum .çiğdem bu konuda yaşam koçum oldu adeta sürekli Aradım :)
Bi teyzeden bahsediyordum Gebze'deki ,falı konusunda bişey söyleyemeyeceğim ama yazdığı şey bana çok iyi geldi.hayatım şu an olumlu yönde ilerliyor. Nazar değmesin.belki yazdığı şey belki psikolojik bilemiyorum :) anı iyi bilmişti. Gelecek konusunda söyledikleri çok uzun vadeli bilemiyorum.yorum yapamayacağım
Kartalda ki ceylan ; idare eder. 100 tl değmez bence
Cezmi; severim.. Iyidir :)
Selma Taşpınar ; herkese fal baktırıp ona onaylatırım.değişmeyen falcımdır.
Yaman ; iyiydi. Yakın zamanda dediği şey henüz çıkmadı.çıkarsa yazarım tekrar
Burda bahsi geçmeyen didem; anı iyi bildi.iş konusunda dediği şey çıktı. Hatta ilerisi için çok iyi şeyler söyledi inşallah çıkar.bu arada bu kadının ya gözü Görmüyor ya da bi sorun var.kör Didem diyorlar :) tel ile baktırdım bilemiyorum
Pendik emek; vakit ve para kaybı..

Hatırladıklarım bunlar şu anlık.listem aslında çok kalabalıktır :)
Inşallah güzel şeyler yaşarsınız.. Sizde paylaşırsınız

valla özel anlatamam ama beklediğim bişey olacak dedi 1 hafta gecti olmadı dedim pzts olacak dedi bugun oldu daha ne diyeyim:)

Bende telefondan yigite baktırdım ve cok memnun kaldım aklımdaki herseyi ben sormadan kendi söyledi. Bende yiğiti deneyin derim

Dogru diyosun enerji meselesi ne kadara bakiyo sana dedikleri zamanın da cikti mi mesela
35 tl ye bakıyo bana baktığı ilk fal süperdi dediği şeylerin çoğunu yaşadım hatta en önemli olay söylediği zamandan önce oldu:) Diğer fallarında dedikleri ufak tefek çıktı ama enerjisi çok iyidir çok sempatiktir anı da çok iyi bilir mesela

kızlar herkese merhaba,
21 temmuzdan beri Didem Hanım 'a defalarca yazdım, hastası vardı ok. hastane olayları bitti tekrar tekrar yazdım hala cevap yok. ve buarada baktıran arkadaşlar var.
numarasını telefonumdan sildim..
bakamıycam demek ayrı, sizi sıraya alıyorum dönüş yaapcağım demek ayrı..
keşke bakamıycam deyip kesseydi iletişimi.

herkese iyi fallar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…