İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım aynı şey bana da soldu. Günlerdir cevap vermiyor iletiliyor cevap yazmıyor. "Baktıgınız fal olmadı, tekrar fal bakar mısınız" dedim umrunda değil. Bir zamanlar bu foruma benimle bilgi gönderirdi. Şimdi birkaç agır söz edince değişti işler. Bilmiyorum giden paralarıma yazık şuan. Yeter artık bu kaçıncı. Biraz daha yazmazsa dicem paramı geri gönder. Gider şehrazata baktırırım yani "bir numara" benim için şuan şehrazat. Zehra abla bir de.

(Birkaç fitne insan hemen koşa koşa gidip screenshot alıp dideme yetiştirmeyi unutmasın yazdıklamızı belki ücretsiz fal hakkına sahip olurlar. Hepsinin haberleri geliyor didem söylüyor bize. Didemin söylediğine göre 3-4 kişi burdan ekran fotosu gönderip benim yazılarımı atmış ona msj olarak )

arkadaşlar burdan birinden saadet hanıma randevu alıştım iki eylüle iptal olan kişinin yerine dün beri aldı.arkadaşımla birlikte.en ruhr olabileceğini konsantre olabileceğini yer dedi evimde ağırladı.sohbet mi soru cevap mi dedi.soru cevabı seçtim.onlarca öğrenmek istedin şeyleri bir kağıda yazdım ona verdim.o sordu ben cevapladim .nasıl cevapladigimi burdan yazmışım.yalnız korkak birinin yapacağı iş değil.iş bende bitiyor konsantre ildummu tamam.memnun kaldım mi sahaneydi .arkadaşımla sohbeti seçti oda memnun kaldım dedi ama ben ondan çok fazla memnun kaldım o korktugu için sohbeti seçti.gelelim asıl konuya bunu bana burdan bir arkadas bakınca yaz demişti adını unuttum.okuyunca bana sorabilirsin cnm ok.iletişim bilgilerini veremiyorum bu arada.

Yazımın üzerinden 1 saat geçmedi ki didem bana msjlar yagdırmaya başladı. Attıgı tehditleri dileyenlere mesajdan yollarım.
+ dikkat et cinlerim seni çarpmasın.
+ Aileni bulucam, ailen tarafından alcaksın o parayı.

+ Benim kötü yanımla tanışmamışsın sen hiç gibi..

Bu kadın tam bir ruh hastası, çingene. Ben de ona hodrimeydan dedim. Burda ona ne hakaret edenler oldu zmaanında biz onun için savaştık. Kendi agzını açıp birşey diyemedi. Bana tehditler yagdırıyor üstelik yaşıma veriyormuş. Hahhayyyt

Adresini buldurucam bugün. Evinde ziyaret ederim karşılıklı konuşuruz. Kimlerle kimlerle ugraştın bilmiyorum ilgilenmiyorum da açıkçası didem ama kızlar aklı olan "müşterisine böyle tehditler gönderen" birine bir daha fal baktırmaz. Parasını geri göndericem yazmış bir arkadaşa, sonra bana msj atmış sen beni enayi mi sandın diye. Cennet mahallesinden fırlamış gibi. Önümde iki seçenek var ya Allah'a havale edicem bırakıp ya da cidden çok inanılmaz bir kayaya toslıcak. Tavsiyeniz nedir?

çoğu kelimeyi hatalı yazmışım.tel nosunu burdan biri verdi.evimde agirladim .

Evet yine bir Didem vakasıyla karşı karşıyayız hortlamasanız Şaşarım ztn yeni üye yapsa anlıcam ama bunu yapan eskilerden ve Didem'i öve öve bitiremeyen biri!!! Acaba hangi falcıya gidip falınız çıkmadı paramı geri verin diye talepte bulundunuz şimdiye kadar evet Didem'e ulaşmak çok zor hele ki son günlerde bende aynı dertten müzdaribim o Yüzden bekleyen Arkadaşlara Fazlasıyla hak veriyorum lafım onlara değil kimse yanlış anlamasın ama Buraya Çıkıpta fal bakılmış bitmiş üstünden kaç gün geçmiş paramı geri ver muhabbeti kadar basit ve çirkin bi olay yok.kimse Didem'i savun demedi didem kendide böyle bişey talep etmedi zamanında olan tartışmalarda herkes fikrini söyledi geçti şimdi çıkmış ben onu savundum da şöyle de böyle de madem zamanında savundun falı çıkmasa bile şimdi bu karalama niye hangi aklı Başında insan buraya bunları yazar paramı geri isticem der git baktırdığın diğer falcılardan iste bakalım sana ne cvp verecekler veya en önemlisi cvp verecekler mi??? Ağlayıp zırlayıp Didem'e yalvar yakar fal baktırdığın ses kayıtlarının hepsi duruyomuş üstelik cinlerim çarpar muhabbetinin başlangıcınında nasıl olduğunu bizzat kendim okudum önce bi kendine bak sonra burda başkalarına hakaret et kullandığın kelimeler Üslup ortada senin seviyene kimse düşmez burda Didem yaşına bağlamış bazı şeyleri ve çokta iyi etmiş çünkü aklı Başında olan insan buraya Didem'le ilgili hakaretler yazıp kimsenin eline koz vermezdi kendin kaşındın sonuclarınada kendin katlancaksın maalesef burda külhanbeylik yapmakla olmaz bu işler.ben elimden geldiğince en azından insan olarak hak ettiğin şekilde konuştum seninle ama sakın bana hakaret etmeye kalkma davan birken iki Olmasın

Ben kendisini tanımam etmem...hiç te baktırmadım...ama uzun süredir bu forumu okuyorum...eskiden onun için yazılanlar belli...huy değişmez arkadaşlar.....bir insan zamanında kötü şeyler yaptıysa onda bu potansiyel her zaman vardır.....ilk bakımda insanlara çok iyi davranıyordur, nerdeyse insanların ona tapmasını sağlayacak derecede onları etkiliyor olabilir..ama insanlarla sorun yaşadığında çirkefleşiyorsa bu gerçek yüzüdür bence..falına bir şey diyemeyeceğim..sonuçta üç harflileri kullanıp bakıyordur...biliyordur da ...ama bu herşey değil.

Merber sorun para değil burda....burda hakaret eden biri varsa o da didem anladığım kadarı ile...burda kendisi ile ilgili yorumları okuyup çirkef bir şekilde bunlkarı yazankara dönmesi iyi bir şey değil....güzelce telefonu açıp cevap verebilirdi...beyenmeyince para iade ediyorum diyen de kendisi sanırım....madem böyle demesin o zaman...kadını tanımam etmem ama tarzı çok irrite edici bence

O zaman sana tavsiyem şu sadece tek tarafı dinleyip yorum yapma bence mesele para meselesi değil bunu bende biliyorum bu şahsın kaçıncı olayı bu bilmiyorsunuz kadına başka Konuşuyo buraya başka yazıyo burda hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz herkesin her dediğinede bu kadar kolay inanmayın,Didem kaç kere alttan Aldı bişey demedi ama herkesin bi sabrı var ayrıca Didem ilk faldan sonra beğenmezseniz geri veririm Demiş üçüncü dördüncü fallardan sonra değil lütfen rica ediyorum olayın aslını bilmeden yorum yapmayın şuan yazabileceklerim bu kadar i

Ay gelmiş malın ön safındaki. Seni muhatap olarak bile kabul etmiyorum. Defol git bir daha benim yazılarıma cevap dahi verme. Sana fikrini soran oldu mu?

Evet M merber isimli üye de daha önce msj yoluyla bana tehditler yağdırdı arkadaşlar. Etmediği hakaret kalmadı. onu da bilin fazlasıyla kuyruk acısına sahiptir benim tarafımdan. Sen bundan sonra istediğin kadar havla sana kemik atmıycam. Bir daha da bana bu şekilde saldırdıgını görmiyim.
Heryerden engelledim bu kızı arkadaşlar ama uslanmıyor. Israrla hakarete devam ediyor. Seni mahkemeye vericem yazdıklarınla birlikte şuan karar verdim. Didemi mahkemeye vermek gibi bir niyetim yok seni vericem ben mahkemeye. Görüşücez bakalım nasıl oluyormuş mezarından çıkıp çıkıp içindeki kini kusmak.. o dideme de söyle iplerini sıkı bağlasın seni üstüme salmasın.

Yöneticiler görüyorsunuz ben falcıdan şikayetimi bildiriyorum didem anında burda msjları okuyabiliyor ve başka üyeleri (sözde!) Üzerimize salıyor. Bu forumda zamanında savunmuştum da şimdi de yerebilirim buna yöneticiler hariç kimse karışamaz.
Sesini nefesini duymıyım birdaha seni muhatap almayan birine ısrarla yazmak da senin asıl reçeteni gösteriyor aslında.
Seninle konum burda kapandı gerçek hayatta açılcak ettiğin hakaretlerin bedelini ödeticem ben sana hiç kuşkun olmasın.

Arkadaşlar konunun aslı para değiş ayrıca bu aklı yarımın lafına bakıp da yanlış anlamayın. Falı çıkmadı ve ben bunu burda yazıyorum diye didem buna tahammül edemiyor
Tek sebep bu. Kendisi paranı göndericem dediği ilk zaman ben ona helal olsun ben oarasında değilim demiştim. Onun da screen shotları var sıkıyosa inkar etsin. Meselyi kişisel şahsi mesele haline getiren falcı sandıgımız dolandırıcı didemdir. Beni öyke bi inandırmıştı ki dedikleri kesin olucak gibi. Ben onun yüzünden günlerce agladım. Biz de zaten motiveyr muhtaç olmasak gidip baktırmayız dimi falcılara? Hepimiz biliyoruz arkadaşlar ama size tavsiyem ki önceden tam zıttını savunmuş bir canlı örnek olarak skın dideme fal baktırma hatasına düşmeyin. Onun benimle tek derdi buraya bunları yazıp onun ekmek teknesini batırıyo olmam. Başka hiçbir sebep yok emin olabilirsiniz. Çünkğ hangi hespla bilmem burdaki msjlara hemen ulaşıyor olmasının tek sebbei demek ki zamanında kendi reklamını da kendi yapmış burdan. Ben onun cinlerini de yok edicem hiç merak etmesin. Bu iş illegal başladıysa illegal olarak devam edicek aramızda. Gidip mahkemelre 38 milyar ceza ödedim diye övünen bir insanın akıl saglıgını varın siz düşünün. Bir insan 38 milyar para cezası ödüyor ve bu cezasıyla övünüyor. Adam öldürmekle övünenler gibi :))
Ahhaha bunu bi de bana yazmış ya seviyesizliği görebiliyo musunuz?
Açık ve net ben bir daha baktırmam ve bana hakaret edenleri tüm ıp leriyle fotoğraflarıyla birlikte savcılığa vericem yarın. Aradım avukatımı bugün saat tam 11.47 de :)
Ailesine de açıklar o merber artık, bir sevdiğim vardı beni aldatmıştı ben de dönmesini istiyodum ama bu kız bana boşver unut onu seni haketmiyo dedi diye ben de başladım bu kıza hakaret etmeye. Hikayemiz böyle der bakalım nasıl oluyor saldırmak.. merberin konusu didem falan değil onun derdi benim. Ben ona derdini sevmesini öğreticem ama izleyin ve görün. Son yzım (merberle ilgili) budur. Benim asıl konum didemdir ve ÇIKMADI falı bu kadar basit. ÇIK MA DI. Bi kişi de bunu yazmak yasak desin?

Hepsinin screenlerimi sana atayım cnm yazdıllarının. Bütün ses kayıtları da bende mevcut. Ses kaydı almadan fal baktırmadım ona. Burda birsürü kişiyi kötülemişti ilk falımda hep böyle kötlüyolar ama hanımcım ben hala ayaktaym görüyorsunuz nelerle ugrasıyoruz diye. Ben de mal gibi inanıyordum.

Valla kızlar ben dideme en zor zamanımda fal baktırdım daha bu siteye girmeden önce bir kere bile vana paranın lafını etmedi ne zaman elime para gectiyse o zaman ödedim..diğer falcılar oara yatmadan bakmazkeb dideme ben 15 gün sonra para yatırdığım oldu..hiç para lafı eden biri değil hatta yatırmayan çok kişi olmu.ama bu da önemli değil bende mesela Zehrayı beğenmedim ama bir kere buraya yazmadım hep sorana özelden yazdım cünkü onun emeği var onla para kazanıyor..birine bir sey yapıldıysa didemle halletsin bence burdan yazmak olmaz etik gelmiyor bana ..iki kişi arasında yasanan orda kalır ve didem fala iyi bakıyor bakmazsa yaz ama kavgayı yazmak sacma iyi günler

Canım cidden etik değil sana katılıyorım ama beni tehdit ediyor. Burda ona baktırmak isteyen insanlar bilsin ki baktırmasınlar. Benim derdim bu. Zamanında övmüşüm şuan kendimden özür diliyrum bu yolla ve burdakilerden. Belki ben övdüm diye baktırıp boşu boşuna zaman umut kaybedenler oldu.

tamam canım ama sonucta başkasının derdine derman olabilir sana çıkmamıs olabilir ama bana ve arkadasıma baktıkları hep çıktı ve zor zamanımda cok destek oldu sen didemle hallet işini herkesin kendi emeği ekmeği baktırmak isteyen baktırsın ben özelden sorana cevaplıyorum ama kimseye burdan kötü demiyorum sende öyle yap bana göre didem ve yiğit gayet iyiler ne dedilerse cıktı...

Arkadaşım valla ben de burada yazılanlara güvenip ulaşmaya çalıştım kendisine. Dediğin gibi hastası vardı başta, Allah acil şifalar versin. Ama sonra bana geçen hafta bir gün o akşam bakacağını söyledi haber gelmedi. O günden bu yana sorun mu var, aramadınız, fala bakacak mısınız acaba? şeklinde birden fazla mesaj gönderdim cvp yok!! Vardır belki bir problemi ama dediğiniz gibi "kusura bakmayın müsait değilim, çok yoğunum ya da bakmayacağım" demek de çok zor olmasa gerek. Kendimi kötü hissettim sürekli mesaj atmak zorunda kalıyorum diye. Hayır yani kendisi söz verdi bir de akşam bakacağım diye. Olsun dedim belki işi çıkmıştır, hastası vardır ama o günden beri cvp da vermiyor. Ben de vazgeçtim artık insanın içine de sinmiyor. Baktıran arkadaşların yolu açık olsun umarım memnun kalırlar gerçekten.

Burak vardı bir zamanlar burda Yiğit ile beraber ismi yarıştırılırdı. Burak inanılmaz sempatik biriydi geçmişi o da çok iyi bildi ama işle ilgili zamanı tutturamadı 2 ay gecikmeli oldu . Gerçi Yiğit de deniz yoluyla işe gideceksin falan demişti. o tutmuş oldu ama Burak da Yiğit de 2 ay gecikmeli bildiler diyebilirim. Zaten amaç biraz da moral kazanmak değil mi, belki de Burak'ı ararım tekrar ve Yiğit'i. Yani saygılı insanlar ve çok tatlı konuşuyorlar telefonda:) Burak'tan memnun olmayan var mıydı aranızdan? Ya da Yiğit'ten?

Burda falcı savunanlara karşı sürekli laf eden biriyim.. İşi polemiğe kadar bile götürebilirim.. O kadar nefret ederim falcı savunanlardan ama bu fal çıkmadı parayı iade et nasıl çirkin bir davranıştır ya üstüne üstlük burda parayı iade etmedi diye didemi resmen karalayanlar var.. evet didemin hataları var çok geç dönüş yapıyor.. Umursamıyor ama.. Fal çıkmadı diye ısrarla paranın iade edilmesi istendiğinede ilk defa şahit oldum.. Ben doğrusu davutum arkadaş.. Haksızlığa tahammülüm yok

Ben çok müdahil olmak istemiyorum ama..sorun para iadesi değil sanırım..yani ben öyle anladım...sorun...burda didem hakkında kötü yazılınca didemin arkadaşı rahatsız etmesi ve tehdit etmesi...ayrıca telefonlarına dönüş yapmaması...geç değil hiç dönüş yapmaması...ha işte üstte biri yazmış....haftalardır hiç dönüş yapmıyor diye..sanırım siz ile yakınlığı var ki size geç te olsa dönüş yapıyor

Hayır bana da dönüş yapmadı .bende baktiramadim dideme daha ..döncem dedi ama bana da dönmedi ..siz bayanın yazdığını okumadınız galiba .. Aynen şunu yazmış ..falı çıkmadı diye paramin iade edilmesini istedim didemden ama cevap vermedi..siz bunu doğru bir davranış olarak görüyorsanız ben size başka bişey diyemem daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…