kızlar herkese merhaba,
21 temmuzdan beri Didem Hanım 'a defalarca yazdım, hastası vardı ok. hastane olayları bitti tekrar tekrar yazdım hala cevap yok. ve buarada baktıran arkadaşlar var.
numarasını telefonumdan sildim..
bakamıycam demek ayrı, sizi sıraya alıyorum dönüş yaapcağım demek ayrı..
keşke bakamıycam deyip kesseydi iletişimi.
herkese iyi fallar dilerim :)
Ben kendisini tanımam etmem...hiç te baktırmadım...ama uzun süredir bu forumu okuyorum...eskiden onun için yazılanlar belli...huy değişmez arkadaşlar.....bir insan zamanında kötü şeyler yaptıysa onda bu potansiyel her zaman vardır.....ilk bakımda insanlara çok iyi davranıyordur, nerdeyse insanların ona tapmasını sağlayacak derecede onları etkiliyor olabilir..ama insanlarla sorun yaşadığında çirkefleşiyorsa bu gerçek yüzüdür bence..falına bir şey diyemeyeceğim..sonuçta üç harflileri kullanıp bakıyordur...biliyordur da ...ama bu herşey değil.Yazımın üzerinden 1 saat geçmedi ki didem bana msjlar yagdırmaya başladı. Attıgı tehditleri dileyenlere mesajdan yollarım.
+ dikkat et cinlerim seni çarpmasın.
+ Aileni bulucam, ailen tarafından alcaksın o parayı.
+ Benim kötü yanımla tanışmamışsın sen hiç gibi..
Bu kadın tam bir ruh hastası, çingene. Ben de ona hodrimeydan dedim. Burda ona ne hakaret edenler oldu zmaanında biz onun için savaştık. Kendi agzını açıp birşey diyemedi. Bana tehditler yagdırıyor üstelik yaşıma veriyormuş. Hahhayyyt
Adresini buldurucam bugün. Evinde ziyaret ederim karşılıklı konuşuruz. Kimlerle kimlerle ugraştın bilmiyorum ilgilenmiyorum da açıkçası didem ama kızlar aklı olan "müşterisine böyle tehditler gönderen" birine bir daha fal baktırmaz. Parasını geri göndericem yazmış bir arkadaşa, sonra bana msj atmış sen beni enayi mi sandın diye. Cennet mahallesinden fırlamış gibi. Önümde iki seçenek var ya Allah'a havale edicem bırakıp ya da cidden çok inanılmaz bir kayaya toslıcak. Tavsiyeniz nedir?
Merber sorun para değil burda....burda hakaret eden biri varsa o da didem anladığım kadarı ile...burda kendisi ile ilgili yorumları okuyup çirkef bir şekilde bunlkarı yazankara dönmesi iyi bir şey değil....güzelce telefonu açıp cevap verebilirdi...beyenmeyince para iade ediyorum diyen de kendisi sanırım....madem böyle demesin o zaman...kadını tanımam etmem ama tarzı çok irrite edici benceEvet yine bir Didem vakasıyla karşı karşıyayız hortlamasanız Şaşarım ztn yeni üye yapsa anlıcam ama bunu yapan eskilerden ve Didem'i öve öve bitiremeyen biri!!! Acaba hangi falcıya gidip falınız çıkmadı paramı geri verin diye talepte bulundunuz şimdiye kadar evet Didem'e ulaşmak çok zor hele ki son günlerde bende aynı dertten müzdaribim o Yüzden bekleyen Arkadaşlara Fazlasıyla hak veriyorum lafım onlara değil kimse yanlış anlamasın ama Buraya Çıkıpta fal bakılmış bitmiş üstünden kaç gün geçmiş paramı geri ver muhabbeti kadar basit ve çirkin bi olay yok.kimse Didem'i savun demedi didem kendide böyle bişey talep etmedi zamanında olan tartışmalarda herkes fikrini söyledi geçti şimdi çıkmış ben onu savundum da şöyle de böyle de madem zamanında savundun falı çıkmasa bile şimdi bu karalama niye hangi aklı Başında insan buraya bunları yazar paramı geri isticem der git baktırdığın diğer falcılardan iste bakalım sana ne cvp verecekler veya en önemlisi cvp verecekler mi??? Ağlayıp zırlayıp Didem'e yalvar yakar fal baktırdığın ses kayıtlarının hepsi duruyomuş üstelik cinlerim çarpar muhabbetinin başlangıcınında nasıl olduğunu bizzat kendim okudum önce bi kendine bak sonra burda başkalarına hakaret et kullandığın kelimeler Üslup ortada senin seviyene kimse düşmez burda Didem yaşına bağlamış bazı şeyleri ve çokta iyi etmiş çünkü aklı Başında olan insan buraya Didem'le ilgili hakaretler yazıp kimsenin eline koz vermezdi kendin kaşındın sonuclarınada kendin katlancaksın maalesef burda külhanbeylik yapmakla olmaz bu işler.ben elimden geldiğince en azından insan olarak hak ettiğin şekilde konuştum seninle ama sakın bana hakaret etmeye kalkma davan birken iki Olmasın
O zaman sana tavsiyem şu sadece tek tarafı dinleyip yorum yapma bence mesele para meselesi değil bunu bende biliyorum bu şahsın kaçıncı olayı bu bilmiyorsunuz kadına başka Konuşuyo buraya başka yazıyo burda hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz herkesin her dediğinede bu kadar kolay inanmayın,Didem kaç kere alttan Aldı bişey demedi ama herkesin bi sabrı var ayrıca Didem ilk faldan sonra beğenmezseniz geri veririm Demiş üçüncü dördüncü fallardan sonra değil lütfen rica ediyorum olayın aslını bilmeden yorum yapmayın şuan yazabileceklerim bu kadar iMerber sorun para değil burda....burda hakaret eden biri varsa o da didem anladığım kadarı ile...burda kendisi ile ilgili yorumları okuyup çirkef bir şekilde bunlkarı yazankara dönmesi iyi bir şey değil....güzelce telefonu açıp cevap verebilirdi...beyenmeyince para iade ediyorum diyen de kendisi sanırım....madem böyle demesin o zaman...kadını tanımam etmem ama tarzı çok irrite edici bence
Evet yine bir Didem vakasıyla karşı karşıyayız hortlamasanız Şaşarım ztn yeni üye yapsa anlıcam ama bunu yapan eskilerden ve Didem'i öve öve bitiremeyen biri!!! Acaba hangi falcıya gidip falınız çıkmadı paramı geri verin diye talepte bulundunuz şimdiye kadar evet Didem'e ulaşmak çok zor hele ki son günlerde bende aynı dertten müzdaribim o Yüzden bekleyen Arkadaşlara Fazlasıyla hak veriyorum lafım onlara değil kimse yanlış anlamasın ama Buraya Çıkıpta fal bakılmış bitmiş üstünden kaç gün geçmiş paramı geri ver muhabbeti kadar basit ve çirkin bi olay yok.kimse Didem'i savun demedi didem kendide böyle bişey talep etmedi zamanında olan tartışmalarda herkes fikrini söyledi geçti şimdi çıkmış ben onu savundum da şöyle de böyle de madem zamanında savundun falı çıkmasa bile şimdi bu karalama niye hangi aklı Başında insan buraya bunları yazar paramı geri isticem der git baktırdığın diğer falcılardan iste bakalım sana ne cvp verecekler veya en önemlisi cvp verecekler mi??? Ağlayıp zırlayıp Didem'e yalvar yakar fal baktırdığın ses kayıtlarının hepsi duruyomuş üstelik cinlerim çarpar muhabbetinin başlangıcınında nasıl olduğunu bizzat kendim okudum önce bi kendine bak sonra burda başkalarına hakaret et kullandığın kelimeler Üslup ortada senin seviyene kimse düşmez burda Didem yaşına bağlamış bazı şeyleri ve çokta iyi etmiş çünkü aklı Başında olan insan buraya Didem'le ilgili hakaretler yazıp kimsenin eline koz vermezdi kendin kaşındın sonuclarınada kendin katlancaksın maalesef burda külhanbeylik yapmakla olmaz bu işler.ben elimden geldiğince en azından insan olarak hak ettiğin şekilde konuştum seninle ama sakın bana hakaret etmeye kalkma davan birken iki Olmasın
Merber sorun para değil burda....burda hakaret eden biri varsa o da didem anladığım kadarı ile...burda kendisi ile ilgili yorumları okuyup çirkef bir şekilde bunlkarı yazankara dönmesi iyi bir şey değil....güzelce telefonu açıp cevap verebilirdi...beyenmeyince para iade ediyorum diyen de kendisi sanırım....madem böyle demesin o zaman...kadını tanımam etmem ama tarzı çok irrite edici bence
Valla kızlar ben dideme en zor zamanımda fal baktırdım daha bu siteye girmeden önce bir kere bile vana paranın lafını etmedi ne zaman elime para gectiyse o zaman ödedim..diğer falcılar oara yatmadan bakmazkeb dideme ben 15 gün sonra para yatırdığım oldu..hiç para lafı eden biri değil hatta yatırmayan çok kişi olmu.ama bu da önemli değil bende mesela Zehrayı beğenmedim ama bir kere buraya yazmadım hep sorana özelden yazdım cünkü onun emeği var onla para kazanıyor..birine bir sey yapıldıysa didemle halletsin bence burdan yazmak olmaz etik gelmiyor bana ..iki kişi arasında yasanan orda kalır ve didem fala iyi bakıyor bakmazsa yaz ama kavgayı yazmak sacma iyi günler
kızlar herkese merhaba,
21 temmuzdan beri Didem Hanım 'a defalarca yazdım, hastası vardı ok. hastane olayları bitti tekrar tekrar yazdım hala cevap yok. ve buarada baktıran arkadaşlar var.
numarasını telefonumdan sildim..
bakamıycam demek ayrı, sizi sıraya alıyorum dönüş yaapcağım demek ayrı..
keşke bakamıycam deyip kesseydi iletişimi.
herkese iyi fallar dilerim :)
Ben çok müdahil olmak istemiyorum ama..sorun para iadesi değil sanırım..yani ben öyle anladım...sorun...burda didem hakkında kötü yazılınca didemin arkadaşı rahatsız etmesi ve tehdit etmesi...ayrıca telefonlarına dönüş yapmaması...geç değil hiç dönüş yapmaması...ha işte üstte biri yazmış....haftalardır hiç dönüş yapmıyor diye..sanırım siz ile yakınlığı var ki size geç te olsa dönüş yapıyorBurda falcı savunanlara karşı sürekli laf eden biriyim.. İşi polemiğe kadar bile götürebilirim.. O kadar nefret ederim falcı savunanlardan ama bu fal çıkmadı parayı iade et nasıl çirkin bir davranıştır ya üstüne üstlük burda parayı iade etmedi diye didemi resmen karalayanlar var.. evet didemin hataları var çok geç dönüş yapıyor.. Umursamıyor ama.. Fal çıkmadı diye ısrarla paranın iade edilmesi istendiğinede ilk defa şahit oldum.. Ben doğrusu davutum arkadaş.. Haksızlığa tahammülüm yok
Hayır bana da dönüş yapmadı .bende baktiramadim dideme daha ..döncem dedi ama bana da dönmedi ..siz bayanın yazdığını okumadınız galiba .. Aynen şunu yazmış ..falı çıkmadı diye paramin iade edilmesini istedim didemden ama cevap vermedi..siz bunu doğru bir davranış olarak görüyorsanız ben size başka bişey diyemem daha..Ben çok müdahil olmak istemiyorum ama..sorun para iadesi değil sanırım..yani ben öyle anladım...sorun...burda didem hakkında kötü yazılınca didemin arkadaşı rahatsız etmesi ve tehdit etmesi...ayrıca telefonlarına dönüş yapmaması...geç değil hiç dönüş yapmaması...ha işte üstte biri yazmış....haftalardır hiç dönüş yapmıyor diye..sanırım siz ile yakınlığı var ki size geç te olsa dönüş yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?