İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu doğru bir davranış değil haklısınız ama sadece buna odaklanıp karşı tarafın da haklı olduğu şeyleri görmemezlikten gelemeyiz...sonuçta orda yaşananlar bir bütün ....yapılanlara sinirlendiyse arkadaş öyle bir şey demiş olabilir....maksa burda parayı almak olmayabilir yani...neyse daha fazla yorum yapmam doğru olmaz

Ben de zaten yorumum da dikkat ettiyseniz didemin bu davranışının çok yanlış olduğunu da söyledim.. bu konuda ki eleştireler kesinlikle haklı yere. Umursamaz tavrı çok yanlış.. benim eleştirim falı çıkmadı paramı ıade etmiyor diyen bayana.. üstüne üstlük burda bir arkadaşımıza malın önde gideni diye hakaret etmiş..üsluba bakar misin

didemle ben hiç sorun yaşamıyorum
mesaj atıyorum müsait olunca döner misiniz diyorum
o da hep dönüş yapıyor
hatta hiç beklemiyorum
tanımam etmem nosunu burdan aldım
ama falları bende gayet tutarlı
anı-geçmişi-kişileri-olayları falan baya baya iyi yorumluyor
2. kez baktırdım
yine tutarlıydı hiç bi ekstra görmedim
dediklerinde çıkanlar da oldu
ne bilim ben fala baktırırım sonra kafamdan atarım çok yoğunlaşmam
çıktı-çıkmadı olabilir sonuçta geleceği Allah'tan başka kimse bilemez,bunu kendi de dile getiriyor zaten

Canım sen en öncr bütün yazdıklarımı oku. Para konusunu bana ilk açan didemdir. Birazdan da buraya screenini atayım da içiniz rahat etsin. Hatta bir arkadaşıma da hesabıma parayı iade edeceğini söylemiş. Ben ona ilk para konusunu açıp yeter ki hakkımda bişy yazma ben başka falcılara benzemem gibi cümleler edince ben screen almıştım zaten. Hala aynı muhabbrti bugünd e yaptı bir arkadaşım aracılıgıula hatta ben de madem böyle kafa tutuyo dedim bün paraları göndersin suana kadar baktırdıgım. İşi yokuşa sürdüm yani. Çok katı bir dillr elrştirmişsin ama önce bir sormalıydın hiç olmazsa özelden. Bu kadar yazdıklarımdsn sonra hala baktırmak isteyen kendi bilir. Ben uyardım. Siz baktırmayınca benim çıkarım olucak ki.

Malın önde gideni yazdıgım kızın benim tlefonuma attıgı msjları atayım mı sana? Neyse Allah herkesin kınadıgını başına çevirir merak etmeyn. Bugün eleştiren yarın aaa haklıymış kız aynısını yaşadım der buna emin olun.

Evet bu didemin ilk para mevzusunu kendi açıp "beni orda burda karalama" cümlelerinin geçtiği konuşma. Yani ben drğil o açtı o mevzuyu. Ben de bu kadar yiğit madem dedim gönder evet hatta bütün baktırdıklarımı gönder de göreyim.

Lütfen taraf tutarak eleştirmeyin. O hakaret ettiğim kişinin bana yazdıgı "ahlama zırlama" lafları size çok normal geliyor galiba sadece mal kısmına takıldıgınıza göre..

Eklentiler

• Screenshots_2015-08-04-16-11-42.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 282
Bu arada dideme sadece 3 kere fal baktırdım 2 karalama 1 su. Pişmanlık.. tavırları parayı yatırana kadar ....hanım haberdar edin beni, vs vs arar yatırdınız mı? Yatırınca 2 gün soru sorma haklarımız 12 günü bulur sonra zaten cvp yok o haklar da yanar. Ya ben bunları yazmıyım diye kadın bana para iadesi yapacagını söyledi. Ben tamam olur gönder hemen deyince de "ben emek verdim vakit ayırdım enayi miyim" dedi. Şimdi anladınız mı inceyi?

slm kızlar fal deneyımlerımı yazayım bende uzun zamandır yazmamıstım
laf cafe andaç artık arkadas gıbı oldugumuz ıcın sohbet havasında pek tutarlı degıl falları
laf cafe çigdem an durum tesbıt kısılık analızı guzel gelecek bılınmıyor
su aralar telwe.com selena bınnaz asmaraya fakat selena gercekten ıyı fakat falcılar musterı memnunıyet konusunda sıfırlar cok beklıyorsun 3-4 gun ve soru soruyorsun hıc oralı olmuyorlar pay hesabından 20 tllık kredı alıyorsun 50 tl dusuluyor bırde bukadar bekleyıp soru soracaksın gunlercede bu sekılde beklıyorsun tam bır fıyasko

Ups. Sen çok beğeniyordun diye Hatırlıyorum Didem i. Didem eskiden de bu tarz şeyler yapmış eski konular da var. Çok beğenen arkadaşlar olduğu gibi benim özelime nedense çok kötü diye Yazılan msjların haddi Hesabı yok. Bana niye yazıyorsunuz diyorum :) HAKLI olarak. Buraya yazmaya çekiniyorlar. Herneyse yazdığı cin li msjlar korkutucuymuş Didem in. Ben korkarım bu tarz şeylerden. Umarım tatlıya bağlanır

Ben onun cinlerini elinden alırım yavrum, hiç korkum yok :)
Bana da yazan yazana dünden beri. Biz de böyle düşünüyorduk, sen nasıl bu kanıya vardın vs vs.

Pek yazmak istemiyordum ama yazayim bare:) arkadaslar butun ozelinizi paylastiginiz bir insanla kavga gurultu neyin nesi ben anlamadim..bir kere baktirdiniz cikmadi memnun kalmadiniz diyelim 3-4 defa baktirmazsiniz olur biter.oara kinusuna gelince sila bu konuda suistimal etti mesela.ben bir daha gitmem.tavsiye de etmem.daha once de yazdik hic bir falin garantisi yok.ustelik enerji meselesi..memnun olanlar olmayanlar fikirlerini paylasiyor zaten.birbirinize hakaret noktasina nasil geliyorsunuz anlamiyorum.ben bugune kadar fal cikmayinca para iadesi hic duymadim.didem e gelince ben memnun kaldim..parayi sonra istiyor once degil.bu benim icin iyi niyetli bir davranis.yani para yatiran olur olmaz.kaybi o goze aliyor..

Bi
Ben onun cinlerini elinden alırım yavrum, hiç korkum yok :)
Bana da yazan yazana dünden beri. Biz de böyle düşünüyorduk, sen nasıl bu kanıya vardın vs vs.
Bir de merakindan soruyorum yanlis anlamayin.bir cok yerde didem in bildigini soylediklerinin ciktigini soylemissiniz...

Bi

Bir de merakindan soruyorum yanlis anlamayin.bir cok yerde didem in bildigini soylediklerinin ciktigini soylemissiniz...

Canım sen konunun sonuna yetişmişsin, anlamaman normal. Baştan sonra okursan aslını anlarsın. Benim konuşmamızdan bir parçayı screenle önceki sayfada paylaşmışlıgım da var. Konu para değil yani, böyle birşeyi hiçkimse iddia edemez.

Merhaba. Yönetime teşekkür ederim ayrıca yazima müsade ettikleri için.
Bu zamana kadar bir çok yazı gönderildi bu siteden kopyalanan ekran görüntüsü alınan. Çoğuna ses cikartmadim her falcı için yazılabilir dedim fal çıkmadı tarih tutmadı vs. normal şeyler.

Amma velakin ne zaman ailemi beni çocuklarımı kararkterimi ortaya koyup hakaret boyutuna getirilince is susamiyorum. Birinci trabzonluyum çingene değilim ikincisi onlarda insan.

Burda insanlara tehdit mesajlarını isteyene göndereyim gibi yazılar yazip eksik dolduruyorsun. Ben bana yazdığına karşılık "üç harflerine o parayı buldurmussundr " sözüne karşılık sana cinlerim carpmasin dedim bu bir ben falı çıkmadı dedin diye yine insanca Son baktirdigin falinda ücreti için senden hesap no istedim sen karşılığında bütün baktirdigin fallarin ücretini istedin. Bunlarıda yazki insanlar bilsin.

Para benim için hiç önemli değil bana gece gündüz gonderdigin mesajlar var bukadar kötüyum ruh hastasıyım madem ki bu hakarete girer o çok ayrı bir konu. Neden bukadar ısrarla aradın.

Genel olarak söylemek istediğim bişey var tövbe haşa önce rabbim bilir herseyi. Benim evimi bastıran karşılığında açtığım hakaret davaları ve yasal olmayan bu iş için ceza olarak ödediğim paraların belgeleride var elimde bana hakaret etmek ve ben ediyormusum gibi burda paylaşmak doğru değil.

Baktirmak istemeyen baktirmaz bukadar net.
Ben kimseyi zorla bana fal baktirir diye baskı yapmıyorum hatta ve hatta didem burdan ekmek yiyor gibi yazılar geliyor ben burdan ekmek yemiyorum. 15 yıldır burada yazilmiyorum.

Site yönetimi olarak hakkımda Son yazılan hakaret içerikli yazıyı site kuralları yazinizda ki şeklinde yasal yollara basvuracagim.

Ve lütfen buradan numaranızı aldık diye randevu talebinde kimse bulunmasın bakmayacagim.

Sevgiler.

------------------------------------------------------------------------------

Didem'den yazılanlara gelen yanıttır. Kendisi durumdan şikayetçi olduğunu kendisinin durumu izah edip edemeyeceğini sorduğunda bir yazı yollamasını bunun da burada yayınlanacağını ifade ettik.

Artık konu kapansın inanın bizde sıkıldım 2-3 ayda bir yapılan bu çıkışlardan ...

Slm kızlar ben bu forumda yenıyım bırılerı okan dıye bırını ovmus forumda bende merak ettım gıttım bu cafeye gercekten adam dehset tuylerınız urperıcek herseyımı bıldı soledı saskınım soktayım ve ınanılmaz sıra var dıyebılırım fısıltım cafe okanı herkese tavsıye ederım herseyımı bıldı

BAKIRKOYDE EN IYI SUPER ERMIS FALCI OKANI HERKESE TAVSIYE EDERIM KIZLARR:))slm kızlar ınanın heryere fala gıttım falın hastasıyım dıybılırım cok yere gıttım fal baktırdım memnun kalmadım bu forumda okan dıye bır falcıya suteklı yorum atöıslar begenmısler falını harıka falan dıyıp bende meraktan bu yorumlardan bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafe dıye olan yerı buldum sora sora okanbeyle goruscektım dedım fala basladı ınanın bu adam gercekten ermıs olmalı herseyımı bıldı sıraya dızdı sok oldum bu forumda gordum yorumlarda ole buldum gıttım oraya adam dehset herseyı bılıyo soke oldum kızlar bole bıse hayatımda bu yasımakadar gormedım tuylerınız urperıcek soledıklerı karsısında herkese tavsıye ederım tek kelımeyle super baskada bısey demıyorum numarasınıda paylası gıdın baktırın derım ... gıttınızde falcıya benım numara verdıgımı solemeyın rıca edıyorum numarasını gızlı paylastım bılse numarasını paylasdıgımı kızar heralde bana benden ızınsız numaramı sıteye nıye yayınladın dıyıp tepkı gosterebılır oyuzden benım sıteye verdıgımı solemeyın rıcam herkese tavsıye ederım

Son düzenleyen: Moderatör:
Şok şok hemen arayıp baktırayım ermiş insan da bi başka olur zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Fal cikmadi diye falciyi aramak nedir ya. Bende bunu bir turlu anlayamadim. Nasil yakasina yapisabilirim ki? Tovbe ama Allah mi bu. Neyin garantisini verebilir ki. Bu kadar da kendinizi cidden kaptirmayin ya. Evet umut ediyoruz bekliyoruz. Bende oyleyim bekliyorum. Cikmazsa da ne diyebilirim ki. Sevgilizini donduren sizi evlendiren Didem mi. Ya da diger falcilar mi. Ilahi bi sey mi bekleniyor?
Bu sekil polemige girerseniz kadin da sizi basindan atmak icin her seyi soyleyebilir. Kaldi ki kadinin derdi basindan askin. Annesi hastaydi. Hastanededir. Ilac lazimdir. Doktor gelmistir gitmistir. Kadim o mesajlarinizi da gorunce insanlar ne derttedir diyordur belki. Insanlik hali ki. En yakin arkadasimizin mesajini bile zor zamanlarimizda otelemiyor muyuz? Ne diyosun ben ne dertteyim sen ne derttesin demiyor muyuz? Ben sahsen diyorum.

Didem de sonuna kadar hakli demiyorum elbette. Yaptigi yanlislarda cok. Ama insan da biraz elini vicdanina koysun cikmadi diye aramak hastaliktan baska bisey diil kizlar.

Bir de burada yazilanlari gidip falcilara aktarmak nedir ya? Kimlerden yanasiniz? Burada herkes kendini bi umuda baglamis. Bi sekilde bu sekil yasamaya calisiyo. Kimlerden yanasiniz? Falcilardan mi? Cidden yazik size.

Yiğitin telefon numarası nedir arkadaşlar ? Bulamadım hiç bir yerde . Özelden gönderebilirseniz çok sevinirim
Ben özelden yazarım canım yeni baktırdım resmen şok oldum baktırdığım falcıların en iyisi şimdiye kadar artık benim için fal siteleri bitmiştir. 2 kişiye baktıracağıma Yiğit'e baktırırım daha iyi zaten aldı başını gidiyor fal fiyatları yazılı fala bile 30 tl istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…