Bu doğru bir davranış değil haklısınız ama sadece buna odaklanıp karşı tarafın da haklı olduğu şeyleri görmemezlikten gelemeyiz...sonuçta orda yaşananlar bir bütün ....yapılanlara sinirlendiyse arkadaş öyle bir şey demiş olabilir....maksa burda parayı almak olmayabilir yani...neyse daha fazla yorum yapmam doğru olmazHayır bana da dönüş yapmadı .bende baktiramadim dideme daha ..döncem dedi ama bana da dönmedi ..siz bayanın yazdığını okumadınız galiba .. Aynen şunu yazmış ..falı çıkmadı diye paramin iade edilmesini istedim didemden ama cevap vermedi..siz bunu doğru bir davranış olarak görüyorsanız ben size başka bişey diyemem daha..
Ben de zaten yorumum da dikkat ettiyseniz didemin bu davranışının çok yanlış olduğunu da söyledim.. bu konuda ki eleştireler kesinlikle haklı yere. Umursamaz tavrı çok yanlış.. benim eleştirim falı çıkmadı paramı ıade etmiyor diyen bayana.. üstüne üstlük burda bir arkadaşımıza malın önde gideni diye hakaret etmiş..üsluba bakar misinBu doğru bir davranış değil haklısınız ama sadece buna odaklanıp karşı tarafın da haklı olduğu şeyleri görmemezlikten gelemeyiz...sonuçta orda yaşananlar bir bütün ....yapılanlara sinirlendiyse arkadaş öyle bir şey demiş olabilir....maksa burda parayı almak olmayabilir yani...neyse daha fazla yorum yapmam doğru olmaz
Hayır bana da dönüş yapmadı .bende baktiramadim dideme daha ..döncem dedi ama bana da dönmedi ..siz bayanın yazdığını okumadınız galiba .. Aynen şunu yazmış ..falı çıkmadı diye paramin iade edilmesini istedim didemden ama cevap vermedi..siz bunu doğru bir davranış olarak görüyorsanız ben size başka bişey diyemem daha..
Ben de zaten yorumum da dikkat ettiyseniz didemin bu davranışının çok yanlış olduğunu da söyledim.. bu konuda ki eleştireler kesinlikle haklı yere. Umursamaz tavrı çok yanlış.. benim eleştirim falı çıkmadı paramı ıade etmiyor diyen bayana.. üstüne üstlük burda bir arkadaşımıza malın önde gideni diye hakaret etmiş..üsluba bakar misin
Ups. Sen çok beğeniyordun diye Hatırlıyorum Didem i. Didem eskiden de bu tarz şeyler yapmış eski konular da var. Çok beğenen arkadaşlar olduğu gibi benim özelime nedense çok kötü diye Yazılan msjların haddi Hesabı yok. Bana niye yazıyorsunuz diyorum :) HAKLI olarak. Buraya yazmaya çekiniyorlar. Herneyse yazdığı cin li msjlar korkutucuymuş Didem in. Ben korkarım bu tarz şeylerden. Umarım tatlıya bağlanırBu arada dideme sadece 3 kere fal baktırdım 2 karalama 1 su. Pişmanlık.. tavırları parayı yatırana kadar ....hanım haberdar edin beni, vs vs arar yatırdınız mı? Yatırınca 2 gün soru sorma haklarımız 12 günü bulur sonra zaten cvp yok o haklar da yanar. Ya ben bunları yazmıyım diye kadın bana para iadesi yapacagını söyledi. Ben tamam olur gönder hemen deyince de "ben emek verdim vakit ayırdım enayi miyim" dedi. Şimdi anladınız mı inceyi?
Ups. Sen çok beğeniyordun diye Hatırlıyorum Didem i. Didem eskiden de bu tarz şeyler yapmış eski konular da var. Çok beğenen arkadaşlar olduğu gibi benim özelime nedense çok kötü diye Yazılan msjların haddi Hesabı yok. Bana niye yazıyorsunuz diyorum :) HAKLI olarak. Buraya yazmaya çekiniyorlar. Herneyse yazdığı cin li msjlar korkutucuymuş Didem in. Ben korkarım bu tarz şeylerden. Umarım tatlıya bağlanır
Bir de merakindan soruyorum yanlis anlamayin.bir cok yerde didem in bildigini soylediklerinin ciktigini soylemissiniz...Ben onun cinlerini elinden alırım yavrum, hiç korkum yok :)
Bana da yazan yazana dünden beri. Biz de böyle düşünüyorduk, sen nasıl bu kanıya vardın vs vs.
Bi
Bir de merakindan soruyorum yanlis anlamayin.bir cok yerde didem in bildigini soylediklerinin ciktigini soylemissiniz...
Şok şok hemen arayıp baktırayım ermiş insan da bi başka olur zatenBAKIRKOYDE EN IYI SUPER ERMIS FALCI OKANI HERKESE TAVSIYE EDERIM KIZLARR:))slm kızlar ınanın heryere fala gıttım falın hastasıyım dıybılırım cok yere gıttım fal baktırdım memnun kalmadım bu forumda okan dıye bır falcıya suteklı yorum atöıslar begenmısler falını harıka falan dıyıp bende meraktan bu yorumlardan bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafe dıye olan yerı buldum sora sora okanbeyle goruscektım dedım fala basladı ınanın bu adam gercekten ermıs olmalı herseyımı bıldı sıraya dızdı sok oldum bu forumda gordum yorumlarda ole buldum gıttım oraya adam dehset herseyı bılıyo soke oldum kızlar bole bıse hayatımda bu yasımakadar gormedım tuylerınız urperıcek soledıklerı karsısında herkese tavsıye ederım tek kelımeyle super baskada bısey demıyorum numarasınıda paylası gıdın baktırın derım ...gıttınızde falcıya benım numara verdıgımı solemeyın rıca edıyorum numarasını gızlı paylastım bılse numarasını paylasdıgımı kızar heralde bana benden ızınsız numaramı sıteye nıye yayınladın dıyıp tepkı gosterebılır oyuzden benım sıteye verdıgımı solemeyın rıcam herkese tavsıye ederım
Ben özelden yazarım canım yeni baktırdım resmen şok oldum baktırdığım falcıların en iyisi şimdiye kadar artık benim için fal siteleri bitmiştir. 2 kişiye baktıracağıma Yiğit'e baktırırım daha iyi zaten aldı başını gidiyor fal fiyatları yazılı fala bile 30 tl istiyorlar.Yiğitin telefon numarası nedir arkadaşlar ? Bulamadım hiç bir yerde . Özelden gönderebilirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?