İstanbul'da Fal - Falcılar

Mesela ne kadar ermiş?
Şimdi ne yapacağımı bilecek kadar ermiş midir ?
Numarasını paylaştınız diye kızar diyorsunuz, hmmmm daha 2 gün önce kendisine üye olmuştu siteye, hemde ayan beyan kendi adıyla, onu yolladık vekil diye sizi gönderdi sanırım.

Çok içimden geldi falınıza bakayım, görüyorummmm 3 üyelik görüyorum, biri z ile başlıyor, Z zehrasen , biri B betulliz , diğeri @gulseen01
Reklam için gelmişlerrr

Abow

Ne ka ermis birisiniz mune hanim lutfen benm de falima bakar msiniz

Burda hiç kimsenin savunucusu olmak istemem ama bende Didem e hak veriyorum çünkü o da insan bütün fallar cıkacak diye bir kaide yok ki bende cok falcıya fal baktırdım bir çoğu çıkmadı ama ne paramı istedim ne de dönüp falcıya birşey dedim hatta memnunmusun diye sordu evet dedim.bana soran herkese özelden cevap verdim burdan kimseyi kötülemem.Evet didem cevap gec veriyor gec fala bakıyor ama o da insan ailesi var çocukları var annesi hasta birazda empati yapmak lazım siz aynı durumda olsanız ne yapardınız..sonuc olarak beğenmediğiniz falzı olursa cıktı cıkmadı yazalım ama hakaret boyutuna gitmesin kimseye yakışmıyor....

Burda o kadar çok kişiye hakaret ediliyor ki. Yalancı çingene dolandırıcı bok gibi sözcükler sebebi ile bir ceza davası ile evet karşılaşabilirsiniz.
Ayrıca iki kişi arasındaki yazışmaları ifşa etmek de suç teşkil ediyor.
Fala inanma falsız kalma demişler.
Bütün dünyanız falı çıkmayan falcılardan ya da hoşunuza gitmeyen sözler işittiğiniz falcılardan intikam alırcasına söylemlere bürünmesin.
Alt tarafı faldır. Bakmıştır parasını alır. Emektir. Bu bir eğlencedir. Geleceği zaten kimse bilemez kimisi doğru tahmin eder kimisi yanlış.
Didem herşeyi para cezasını vs göze alıp dava etse sonuna dek haklı.
Aynısı daha evvel zehraya da yapılmıştı. Nitekim meyve veren ağaç taşlanır.
Bu da bu sıkıcı forumda son mesajım olsun.

kızlar burağın telefon numarasını bilen varsa yazabılır mı :)
yıllar once bi cafede çalışırken baktırmıştım aynı kışı dıye tahmın edıyorum.
cok teşekkürler..

slm kızlar burdakı önerdıgınız falcılar ve gıdıp burda tavsıye yaptıklarımız bır zaman sonra yuz goz oluyoruz onları bas tacı yapan bız rezıl olanda bız tlfda baktıracagız bır falcıya parasını yatırıyoruz sonra pesınde kosuyoruz fal sıtelerınde baktırıyoruz gunlerce fal bakılıcak dıye beklıyoruz cafede bakanlarla akraba gıbı olup artık fal fallıktan degıl sohbete donusuyor bunun sebebıde bızlerız lutfen bız olmasak para kazanamıyacaklar yapmayın

Selam arkadaslar bayadr girmiyodm foruma ev tasima telasi falan dideme veryansn edenler falan yeni yeni falcilar bende dideme 2kere fal bakrdm ilk fali ckti ama ikinci falida kismi cikti en onemli mesele cikmams olsa bile helali hos olsn fal baktrmak eglence isidir paranizi geri isteyecek kadar fali ciddiye alip o yondr hareket etmek kusura bakmayin salaklk isidir ne demekbpara iadesi ya sozlesmemi yapiyosunuz ki didem bana asla parann hesabini yapmamstr hep sonradan gondermisimdir birkere bile sormamstr ne zamn gonderceksn diye son dedigi cikmadi olsn Allahn bilecegi is belki bende cok kafa yormusumdurda otelenmistir..bu arada biri bakirkoy kafe 46dan bahsetmis gitmeyin arkadaslar oraya sakn palavracilar baska bise degil ben guldum artk bi dakkadan sora cok komik falclar var paranz bosa gitmesin simdilk bukadar hoscakaln

Merhaba kızlar iki tane çıkan fal haberiyle geldim.Bakırköyde mandal cafe toprağa tarot baktırmıştım bir ay önce.Bana 1 ay içersinde tekstil ya da inşaat firmasında çalışacağımı konuşma kalem yazı görüyorum dedi böyle bir iş yapıcaksın dedi.Ben de 5 aydır iş arıyodum sıkıntıdan patlıyodum.İnternetten bir mühendislik firmasının sekreterlik ilanına başvurdum görüşmeye gittim ve olumlu sonuçlandı ama ben vazgeçtim.Aradan bir hafta geçti bir tekstil firmasına başvurdum ve pazartesi işe başlıycam.O kadar fal baktırdım bana hiçbirisi çıkmazdı kolay kolay bu sefer çıktı.Bir de taksim majestic cafe sedata kahve falı baktırmıştım o sağlıkla ilgili bir konuyu bildi.Bana ayak parmağımla ilgili 2 hafta içinde bir problem yasayacağımı ama geciçi bir durum olcağını söyledi.Çıkarken de ayak parmağıma ne olabilir dedim.Denize girdim ve kumdaki cam ayak baş parmağımı kesti 1 hafta içersinde geçti.Bazıları benim falım çıktı bana verdiği tarih tuttu derdi benim gelecekle ilgili nadiren çıkar bu da o ikisi oldu geçmişi kötü bir falcı değilse hepsi biliyor zatenÖnemli olan aşkla ilgili söylediklerinin çıkması o çıksa ne mutlu olurdum ama.Bu arada kızlar bakırköyde tavsiye edebileceğiniz bir falcı var mı.Bu haftasonu belki gidebilirim.

özelden ikisini de tel nosunu verir misin?

Canım ben de numaralarını bilmiyorum.Bakırköyde arkadaşım gitmişti mandal cafe toprağa ben de meraklıyımdır bu fal olaylarına gittim.Diğeri de taksim majestic cafe sedat.Ablamla taksimde alışveriş yaparken bir girelim dedim öyle canım.TEllerini bilmiyorum.

istanblda mı bu cafeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…