Mesela ne kadar ermiş?BAKIRKOYDE EN IYI SUPER ERMIS FALCI OKANI HERKESE TAVSIYE EDERIM KIZLARR:))slm kızlar ınanın heryere fala gıttım falın hastasıyım dıybılırım cok yere gıttım fal baktırdım memnun kalmadım bu forumda okan dıye bır falcıya suteklı yorum atöıslar begenmısler falını harıka falan dıyıp bende meraktan bu yorumlardan bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafe dıye olan yerı buldum sora sora okanbeyle goruscektım dedım fala basladı ınanın bu adam gercekten ermıs olmalı herseyımı bıldı sıraya dızdı sok oldum bu forumda gordum yorumlarda ole buldum gıttım oraya adam dehset herseyı bılıyo soke oldum kızlar bole bıse hayatımda bu yasımakadar gormedım tuylerınız urperıcek soledıklerı karsısında herkese tavsıye ederım tek kelımeyle super baskada bısey demıyorum numarasınıda paylası gıdın baktırın derım ... gıttınızde falcıya benım numara verdıgımı solemeyın rıca edıyorum numarasını gızlı paylastım bılse numarasını paylasdıgımı kızar heralde bana benden ızınsız numaramı sıteye nıye yayınladın dıyıp tepkı gosterebılır oyuzden benım sıteye verdıgımı solemeyın rıcam herkese tavsıye ederım
Mesela ne kadar ermiş?
Şimdi ne yapacağımı bilecek kadar ermiş midir ?
Numarasını paylaştınız diye kızar diyorsunuz, hmmmm daha 2 gün önce kendisine üye olmuştu siteye, hemde ayan beyan kendi adıyla, onu yolladık vekil diye sizi gönderdi sanırım.
Çok içimden geldi falınıza bakayım, görüyorummmm 3 üyelik görüyorum, biri z ile başlıyor, Z zehrasen , biri B betulliz , diğeri @gulseen01
Reklam için gelmişlerrr
Merhaba. Yönetime teşekkür ederim ayrıca yazima müsade ettikleri için.
Bu zamana kadar bir çok yazı gönderildi bu siteden kopyalanan ekran görüntüsü alınan. Çoğuna ses cikartmadim her falcı için yazılabilir dedim fal çıkmadı tarih tutmadı vs. normal şeyler.
Amma velakin ne zaman ailemi beni çocuklarımı kararkterimi ortaya koyup hakaret boyutuna getirilince is susamiyorum. Birinci trabzonluyum çingene değilim ikincisi onlarda insan.
Burda insanlara tehdit mesajlarını isteyene göndereyim gibi yazılar yazip eksik dolduruyorsun. Ben bana yazdığına karşılık "üç harflerine o parayı buldurmussundr " sözüne karşılık sana cinlerim carpmasin dedim bu bir ben falı çıkmadı dedin diye yine insanca Son baktirdigin falinda ücreti için senden hesap no istedim sen karşılığında bütün baktirdigin fallarin ücretini istedin. Bunlarıda yazki insanlar bilsin.
Para benim için hiç önemli değil bana gece gündüz gonderdigin mesajlar var bukadar kötüyum ruh hastasıyım madem ki bu hakarete girer o çok ayrı bir konu. Neden bukadar ısrarla aradın.
Genel olarak söylemek istediğim bişey var tövbe haşa önce rabbim bilir herseyi. Benim evimi bastıran karşılığında açtığım hakaret davaları ve yasal olmayan bu iş için ceza olarak ödediğim paraların belgeleride var elimde bana hakaret etmek ve ben ediyormusum gibi burda paylaşmak doğru değil.
Baktirmak istemeyen baktirmaz bukadar net.
Ben kimseyi zorla bana fal baktirir diye baskı yapmıyorum hatta ve hatta didem burdan ekmek yiyor gibi yazılar geliyor ben burdan ekmek yemiyorum. 15 yıldır burada yazilmiyorum.
Site yönetimi olarak hakkımda Son yazılan hakaret içerikli yazıyı site kuralları yazinizda ki şeklinde yasal yollara basvuracagim.
Ve lütfen buradan numaranızı aldık diye randevu talebinde kimse bulunmasın bakmayacagim.
Sevgiler.
------------------------------------------------------------------------------
Didem'den yazılanlara gelen yanıttır. Kendisi durumdan şikayetçi olduğunu kendisinin durumu izah edip edemeyeceğini sorduğunda bir yazı yollamasını bunun da burada yayınlanacağını ifade ettik.
Artık konu kapansın inanın bizde sıkıldım 2-3 ayda bir yapılan bu çıkışlardan ...
Tuğba ya Ramazandan önce gitmiştim en son oradaydı.kızlar şimdi taksime gidicem önereceğiniz falcı var mı? damlalar da bi tuğba vardı hala ordamı acaba
özelden ikisini de tel nosunu verir misin?Merhaba kızlar iki tane çıkan fal haberiyle geldim.Bakırköyde mandal cafe toprağa tarot baktırmıştım bir ay önce.Bana 1 ay içersinde tekstil ya da inşaat firmasında çalışacağımı konuşma kalem yazı görüyorum dedi böyle bir iş yapıcaksın dedi.Ben de 5 aydır iş arıyodum sıkıntıdan patlıyodum.İnternetten bir mühendislik firmasının sekreterlik ilanına başvurdum görüşmeye gittim ve olumlu sonuçlandı ama ben vazgeçtim.Aradan bir hafta geçti bir tekstil firmasına başvurdum ve pazartesi işe başlıycam.O kadar fal baktırdım bana hiçbirisi çıkmazdı kolay kolay bu sefer çıktı.Bir de taksim majestic cafe sedata kahve falı baktırmıştım o sağlıkla ilgili bir konuyu bildi.Bana ayak parmağımla ilgili 2 hafta içinde bir problem yasayacağımı ama geciçi bir durum olcağını söyledi.Çıkarken de ayak parmağıma ne olabilir dedim.Denize girdim ve kumdaki cam ayak baş parmağımı kesti 1 hafta içersinde geçti.Bazıları benim falım çıktı bana verdiği tarih tuttu derdi benim gelecekle ilgili nadiren çıkar bu da o ikisi oldu geçmişi kötü bir falcı değilse hepsi biliyor zatenÖnemli olan aşkla ilgili söylediklerinin çıkması o çıksa ne mutlu olurdum ama.Bu arada kızlar bakırköyde tavsiye edebileceğiniz bir falcı var mı.Bu haftasonu belki gidebilirim.
istanblda mı bu cafelerCanım ben de numaralarını bilmiyorum.Bakırköyde arkadaşım gitmişti mandal cafe toprağa ben de meraklıyımdır bu fal olaylarına gittim.Diğeri de taksim majestic cafe sedat.Ablamla taksimde alışveriş yaparken bir girelim dedim öyle canım.TEllerini bilmiyorum.
tamm canmEvet canım istanbuldaki cafeler.
hayıryıgıde bugun ve dun baktıran oldumu fal
bilmiyormBakırköy'de kim iyi fal bakıyor laf cafe de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?