ilginçmişşş..ne kadara bakıyorlar peki?değişik faldan çok farklı..ben çok etkilendim.çünkü karşındaki kişiye sorup cevabını alamadığın her şeyi cevaplıyor.gelecekle ilgili fazla konuşmuyor.sadece kişinin düşüncelerini ve bakış açısını anlatıyor.beni şaşırtan kullandığı kelimeler merak ettiğim insanın kullandığı kelimeler le aynı olmasıydı. tavsiye ederim.
bi ara deneyebilirim..tşkler :)50 tl ye 40 45 dk falan bakıyor.ama dediğim gibi gelecekten çok kişiye odaklı bakıyor.
bende alabilir miyim telefon numarasını rica etsemdeğişik faldan çok farklı..ben çok etkilendim.çünkü karşındaki kişiye sorup cevabını alamadığın her şeyi cevaplıyor.gelecekle ilgili fazla konuşmuyor.sadece kişinin düşüncelerini ve bakış açısını anlatıyor.beni şaşırtan kullandığı kelimeler merak ettiğim insanın kullandığı kelimeler le aynı olmasıydı. tavsiye ederim.
Tatlım ben baktırdım ama henüz çıkan birşey yokBunca tatsızlık bir yana, çıkan fal haberiyle geldim kızlaar
Zehraya 4 gün önce tekrar baktırmıştım yamlışlıkl agzından tarih kaçtı bana bir iki gün içinde dedi ve ertesi günü dediği şey oldu. Bir önceki falında da 3 hafta içinde demişti. 3 haftaya denk geliyor olan şey. Kesinlikle tavsiye ediyorum Zehrayı. Acı tatlı ne varsa duymak isteyenler zehraya müracaat edebilir. Ama elektrik işi begenmeyenler için birşey diyemem. Yani yukarda yazılanlar gibi "begenmemek s***klk" falan yazmış arkadaşların bazıları hakaret etmiş işin özünü bilmeden suçlamalar olmuş. Yönetici engellemiş gördüğüm kadarıyla ama zehraya baktıranların yorumlarını bekliyorum. Geçen haftalarda 32 kişiye vermişim burdan nosunu özelden. Sadece 5-7 kişi civarı baktırınca döndü. Merak ediyor insan sonuç nedir begendin mi veya dedikleri çıktı mı vs vs. irtibatta kalalım baktıranlarla.
Kadın çok uzun vadeli şeyler söylüyor zaten...söyledikleri hemen olmaz kanımcaTatlım ben baktırdım ama henüz çıkan birşey yok
Zehra Ankara'daki mi cnm ??Bunca tatsızlık bir yana, çıkan fal haberiyle geldim kızlaar
Zehraya 4 gün önce tekrar baktırmıştım yamlışlıkl agzından tarih kaçtı bana bir iki gün içinde dedi ve ertesi günü dediği şey oldu. Bir önceki falında da 3 hafta içinde demişti. 3 haftaya denk geliyor olan şey. Kesinlikle tavsiye ediyorum Zehrayı. Acı tatlı ne varsa duymak isteyenler zehraya müracaat edebilir. Ama elektrik işi begenmeyenler için birşey diyemem. Yani yukarda yazılanlar gibi "begenmemek s***klk" falan yazmış arkadaşların bazıları hakaret etmiş işin özünü bilmeden suçlamalar olmuş. Yönetici engellemiş gördüğüm kadarıyla ama zehraya baktıranların yorumlarını bekliyorum. Geçen haftalarda 32 kişiye vermişim burdan nosunu özelden. Sadece 5-7 kişi civarı baktırınca döndü. Merak ediyor insan sonuç nedir begendin mi veya dedikleri çıktı mı vs vs. irtibatta kalalım baktıranlarla.
Zehra Ankara'daki mi cnm ??
Nasil yani?0533 5603357 Ezgi. Cafe Meez Üsküdar.Trans halinde istediğiniz kişiyle konuşuyor.
Nasil yani?
Arafa baktirma bence , ben baktirdim pek memnun kalmadim, sehrazati tavsiye ederimOlumsuz derken istemedigim seyleri duydum aslnda mantikli seylerdi amaaann ne biliyim bi sure baktirmammk canm arafida online bulamadm biturlu:)
deniycem kısa zamanda :) sırf mrkımdan...0533 5603357 Ezgi. Cafe Meez Üsküdar.Trans halinde istediğiniz kişiyle konuşuyor.
çok sık fal baktırmanı tavsiye etmemben bu hafta tekrar gidicem.belki karşılaşırız.fal baktırmaya bayılıyorummmmbir de yiğit e baktırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?