50 tl 45 dk bakıyorMerhaba Ezgi telefonda mı bakıyor?
bnm telimi de açmadıArkadaşlar Yiğit'e dünden beri bir türlü ulaşamıyorum, kendisi bana dönmüyor da. Galiba rahatsızdı dün. Bugün baktırabilen oldu mu?
telde bakıp bakmadığını bilmiyorum.kendisine sorarsanız yanıltmiim sizi. teli 05335603357
söylemene gerek yok okuma yazmam var şükür ama müneccim değilim senin unutup unutmadığını ben nerden bileyim egonu tatmin ederek ukalalık yapmanın anlamı yok hatırlamıyorum dersin bitti burası kompleksleri tatmin etme yeri değil bende onu hatırlatayımMesaj yazarken bi zahmet hangi tarihte yazıldığına da bakın. Unuttum bile ben bu mesajı.
selam canım zehra nerede bakıyor sadece telde mi öyleyse bana da verir misin numarasını?Bunca tatsızlık bir yana, çıkan fal haberiyle geldim kızlaar
Zehraya 4 gün önce tekrar baktırmıştım yamlışlıkl agzından tarih kaçtı bana bir iki gün içinde dedi ve ertesi günü dediği şey oldu. Bir önceki falında da 3 hafta içinde demişti. 3 haftaya denk geliyor olan şey. Kesinlikle tavsiye ediyorum Zehrayı. Acı tatlı ne varsa duymak isteyenler zehraya müracaat edebilir. Ama elektrik işi begenmeyenler için birşey diyemem. Yani yukarda yazılanlar gibi "begenmemek s***klk" falan yazmış arkadaşların bazıları hakaret etmiş işin özünü bilmeden suçlamalar olmuş. Yönetici engellemiş gördüğüm kadarıyla ama zehraya baktıranların yorumlarını bekliyorum. Geçen haftalarda 32 kişiye vermişim burdan nosunu özelden. Sadece 5-7 kişi civarı baktırınca döndü. Merak ediyor insan sonuç nedir begendin mi veya dedikleri çıktı mı vs vs. irtibatta kalalım baktıranlarla.
selam canım zehra nerede bakıyor sadece telde mi öyleyse bana da verir misin numarasını?
merhaba ezgi istanbulda yuzyuze bakıyor mu daha doğrusu nerede kendisi telefonda pek verim alamıyorum ben malesefbilmiyorum ben yüzyüze baktırdım.baya etkilendim.nosunu veriim bi ara istersen.05335603357
Hangi Züleyg-ha bu_??...Eskiden kafelerde bakıp sonra evinde bakan ZÜleyha mı bu??...bende bi,r telefonu vardı ama kullanım dışı olmuş..merhaba kk ankaradaki falcılar bölümünde istanbulda züleyhadan bahsetmişler bioenerjiyle bakıyormuş ve dedikleri harfi harfine çıkıyormuş züleyla ilgili bilgisi olan var mı acaba varsa iletişim bilgilerini ve yorumlarını paylaşabilir mi?
meez kafe demişti arkadaş,üsküdarda,netten bakarsan çıkıyor,yeni açılmış zaten..bende gidicem ama hala gidicemmerhaba ezgi istanbulda yuzyuze bakıyor mu daha doğrusu nerede kendisi telefonda pek verim alamıyorum ben malesef
tekrar gittinmi tatlım?bilmiyorum ben yüzyüze baktırdım.baya etkilendim.nosunu veriim bi ara istersen.05335603357
yorumlara bakarken gördüm üsküdar cafe meez de bakıyor.merhaba ezgi istanbulda yuzyuze bakıyor mu daha doğrusu nerede kendisi telefonda pek verim alamıyorum ben malesef
bu ara zor canım..bakalım gitcem bi aragittim evet.elektriğimiz çok uyuşuyo ezgiyle.çok keyif alıyorum.sen gittin mi
Hangi Züleyg-ha bu_??...Eskiden kafelerde bakıp sonra evinde bakan ZÜleyha mı bu??...bende bi,r telefonu vardı ama kullanım dışı olmuş..
Ben kendisine ulaşamadığım için ( bana verilen telefon iptal olmuş) hiç baktıramadımn..ama benim aradığım Züleyha İstanbulda Halkalıda oturuyormuş şu an...eskiden de Cafelerde bakıyormuş, ama artık öyle değil..hiç bilmiyorum hangi züleyha olduğunu buranın ankaradaki falcılar bölümünde birkaç bayan bahsetmiş çok iyiymiş şöyle böyle diye ama isminin dışında herhangi bir bilgi yok. peki siz gittiniz mi o züleyhaya ? gittiyseniz yorumunuz nedir?onunla iilgili herhangi bir bilgi var mı soyadı olabilir oturduğu yer yani ona ulaşabileceğim herhangi birşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?