İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar Yiğit'e dünden beri bir türlü ulaşamıyorum, kendisi bana dönmüyor da. Galiba rahatsızdı dün. Bugün baktırabilen oldu mu?

Bundan uc yil once bu topigin mudavimi olup o falci senin bu falci benim gezdim durdum o sira o bi sevgili vardi o da gitti bos bunlar hepsi ne dedilerse hepsi yalan cikti en kralinin bile kac tlvermedim ki. Fasafiso hepsi kaptirmayin yaziktir ruh sagliginizda gidiyor kadin benle melekler kahvesinde fal baktirdi kalkti karsida majezike orda ustune baska yerde ne bu iste bozuluyor saglik.

Mesaj yazarken bi zahmet hangi tarihte yazıldığına da bakın. Unuttum bile ben bu mesajı.
söylemene gerek yok okuma yazmam var şükür ama müneccim değilim senin unutup unutmadığını ben nerden bileyim egonu tatmin ederek ukalalık yapmanın anlamı yok hatırlamıyorum dersin bitti burası kompleksleri tatmin etme yeri değil bende onu hatırlatayım

merhaba kk ankaradaki falcılar bölümünde istanbulda züleyhadan bahsetmişler bioenerjiyle bakıyormuş ve dedikleri harfi harfine çıkıyormuş züleyla ilgili bilgisi olan var mı acaba varsa iletişim bilgilerini ve yorumlarını paylaşabilir mi?

selam canım zehra nerede bakıyor sadece telde mi öyleyse bana da verir misin numarasını?

Hangi Züleyg-ha bu_??...Eskiden kafelerde bakıp sonra evinde bakan ZÜleyha mı bu??...bende bi,r telefonu vardı ama kullanım dışı olmuş..

merhaba ezgi istanbulda yuzyuze bakıyor mu daha doğrusu nerede kendisi telefonda pek verim alamıyorum ben malesef
meez kafe demişti arkadaş,üsküdarda,netten bakarsan çıkıyor,yeni açılmış zaten..bende gidicem ama hala gidicem

Hangi Züleyg-ha bu_??...Eskiden kafelerde bakıp sonra evinde bakan ZÜleyha mı bu??...bende bi,r telefonu vardı ama kullanım dışı olmuş..

hiç bilmiyorum hangi züleyha olduğunu buranın ankaradaki falcılar bölümünde birkaç bayan bahsetmiş çok iyiymiş şöyle böyle diye ama isminin dışında herhangi bir bilgi yok. peki siz gittiniz mi o züleyhaya ? gittiyseniz yorumunuz nedir?onunla iilgili herhangi bir bilgi var mı soyadı olabilir oturduğu yer yani ona ulaşabileceğim herhangi birşey var mı?

Ben kendisine ulaşamadığım için ( bana verilen telefon iptal olmuş) hiç baktıramadımn..ama benim aradığım Züleyha İstanbulda Halkalıda oturuyormuş şu an...eskiden de Cafelerde bakıyormuş, ama artık öyle değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…