ya bana zaten kimse nokta atışı bişi tuturamıyo..ezgi nin stili merak ettiğim kişiyle konuşuyomuş gibi hissettiriyo.o yüzden her hafta gidiyorum.bi kaç tarih verdi onları bekliyorum.bakalım nolucak..buraya yiğit diye biri varmış onun nosunu alabilmek için üye oldum.üye olmadan yorum yazamadım.artık burdan falcıları takip ederimçok sık fal baktırmanı tavsiye etmem
gidişatı etkilersin :)
yiğit çok uzun bakmıyor haberin olsunya bana zaten kimse nokta atışı bişi tuturamıyo..ezgi nin stili merak ettiğim kişiyle konuşuyomuş gibi hissettiriyo.o yüzden her hafta gidiyorum.bi kaç tarih verdi onları bekliyorum.bakalım nolucak..buraya yiğit diye biri varmış onun nosunu alabilmek için üye oldum.üye olmadan yorum yazamadım.artık burdan falcıları takip ederim
yiğit'in numarasnı alabilir miyim?yiğit çok uzun bakmıyor haberin olsun
bi fikrim yok cnmüç harflilerle mi bakıyo?öyleyse hiç bi anlamı yok.geleceği bilemez onlar
ücret ne kadar arkadaşım?0533 5603357 Ezgi. Cafe Meez Üsküdar.Trans halinde istediğiniz kişiyle konuşuyor.
canım saadet hanım nerede istanbul mu? birde ücret ne kadar?arkadaşlar burdan birinden saadet hanıma randevu alıştım iki eylüle iptal olan kişinin yerine dün beri aldı.arkadaşımla birlikte.en ruhr olabileceğini konsantre olabileceğini yer dedi evimde ağırladı.sohbet mi soru cevap mi dedi.soru cevabı seçtim.onlarca öğrenmek istedin şeyleri bir kağıda yazdım ona verdim.o sordu ben cevapladim .nasıl cevapladigimi burdan yazmışım.yalnız korkak birinin yapacağı iş değil.iş bende bitiyor konsantre ildummu tamam.memnun kaldım mi sahaneydi .arkadaşımla sohbeti seçti oda memnun kaldım dedi ama ben ondan çok fazla memnun kaldım o korktugu için sohbeti seçti.gelelim asıl konuya bunu bana burdan bir arkadas bakınca yaz demişti adını unuttum.okuyunca bana sorabilirsin cnm ok.iletişim bilgilerini veremiyorum bu arada.
bildiğim kadarıyla kk dan kimseye bakmayacak ondan olabilir bi ihtimalKızlar Didem cvp vermiyor, size de mi öyle? İnsan bakmak istemiyorsa bile bunu söylemeli çok ayıp yaptığı.
50 tl cnmü
ücret ne kadar arkadaşım?
ü
ücret ne kadar arkadaşım?
Merhaba Ezgi telefonda mı bakıyor?üç harflilerle mi bakıyo?öyleyse hiç bi anlamı yok.geleceği bilemez onlar
Tatlım ben baktırdım ama henüz çıkan birşey yok
Merhaba Didem'in numarasını alabilir miyim?Valla kızlar ben dideme en zor zamanımda fal baktırdım daha bu siteye girmeden önce bir kere bile vana paranın lafını etmedi ne zaman elime para gectiyse o zaman ödedim..diğer falcılar oara yatmadan bakmazkeb dideme ben 15 gün sonra para yatırdığım oldu..hiç para lafı eden biri değil hatta yatırmayan çok kişi olmu.ama bu da önemli değil bende mesela Zehrayı beğenmedim ama bir kere buraya yazmadım hep sorana özelden yazdım cünkü onun emeği var onla para kazanıyor..birine bir sey yapıldıysa didemle halletsin bence burdan yazmak olmaz etik gelmiyor bana ..iki kişi arasında yasanan orda kalır ve didem fala iyi bakıyor bakmazsa yaz ama kavgayı yazmak sacma iyi günler
orası öyle tabi de kendi bileceği bişey bilemiyorumIyi de biz ne yaptik ki? Kk nin disinda nasil ulasabilirdik kendisine? Yanlis yapiyor
bilmiyorum ben yüzyüze baktırdım.baya etkilendim.nosunu veriim bi ara istersen.05335603357Merhaba Ezgi telefonda mı bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?