İstanbul'da Fal - Falcılar

Su fal sitelerinde gercektenn iyi fal bakan biri varmi onerebileceginiz cldirmak uzereyim gercekten iyi olsn ama

Canım bir yolun varda araf binnazda melek yıldız ikisine tarot baktırdım ikiside iyiydi geçmişi ve şu anki durumları iyi bilmişti ben memnun kalmıştım .Özellikle arafın falı uzundu detaylıydı.İki cümle söyleyip kesip atmadı.

Yani binnaz ablada araf ismindemi??melek yildiza sanki baktrmstm gibi bana aslnda gecmis deglde gelecekle ilgili iyi tahmin ve hislere sahip biri lazm

Ben daha bugn bir yolun varda sema ya baktrdim ve moralim cok bozuldu varmi baktiran kafaya takmaya degermi kotuyse hic takmiyimmm

Ben arafı beğenmiştim burda baktıran bir iki arkadaşta beğenmişti ama sen istersen farklı birine baktır.

yiğite nasıl ulaşabilirim..yardımcı olur musun? bir de üsküdarda cafe meez ezgi yi tavsiye ederim.ilgili olduğun kişinin düşüncelerini okuyup taklidini yapıyor.tavsiye ederim.

yiğitin telefonunu alabilir miyim sizden? ben de size çok marjinal bir falcı önerebilirim.iyi günlee..

Bunca tatsızlık bir yana, çıkan fal haberiyle geldim kızlaar
Zehraya 4 gün önce tekrar baktırmıştım yamlışlıkl agzından tarih kaçtı bana bir iki gün içinde dedi ve ertesi günü dediği şey oldu. Bir önceki falında da 3 hafta içinde demişti. 3 haftaya denk geliyor olan şey. Kesinlikle tavsiye ediyorum Zehrayı. Acı tatlı ne varsa duymak isteyenler zehraya müracaat edebilir. Ama elektrik işi begenmeyenler için birşey diyemem. Yani yukarda yazılanlar gibi "begenmemek s***klk" falan yazmış arkadaşların bazıları hakaret etmiş işin özünü bilmeden suçlamalar olmuş. Yönetici engellemiş gördüğüm kadarıyla ama zehraya baktıranların yorumlarını bekliyorum. Geçen haftalarda 32 kişiye vermişim burdan nosunu özelden. Sadece 5-7 kişi civarı baktırınca döndü. Merak ediyor insan sonuç nedir begendin mi veya dedikleri çıktı mı vs vs. irtibatta kalalım baktıranlarla.

kzılar slm.selena telvede bakan kaç güne bakıor allah aşkına? 11. sıradayım da bide beklemeye değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…