İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar merhaba..Ben İstanbulda yaşıyorum ve sayfaya bu gün üy oldum. Aşkla ilgili çok karmaşık bir durumun ortasındayım ve canım çok yanıyor. Yiğit ve zehra ile ilgili bana iletişim bilgilerini özelden ulaştırabilecek birileri varsa çok sevinirim ya da başka tavsiyesi olan.

Merhaba züleyhayı buldunuz mu eğer bulduysanız iletişim numarasını benimlede paylaşır mısınız
Merhabalar bana da özel mesaj ile züleyha zehra ya da yiğitin telini gönderir msnz rica etsem? İnanın çok ihtiyacım var.
Bu arada ben de Elmiraya fal baktırdm.anda ve yakın gelecekte (1hafta) gibi çok iyi.hatta bnm ikinci falımda çok alakasız bir konu hakkında fal baktırmak isterken bana esas konu hakkında inanılmaz detaylar vermişti ve çok şaşırtmıştı.ancak uzun gelecek ile çok başarılı değil snrm.bir-iki dediği olmadı.şimdi yinenbşr tarih verdi 1-2 ay gibi bakalım beklemedeyim. O yüzden başka birine de baktırmak istiyorum . Bilen varsa gönderirsençok sevinirm.

ezgi cafe meez 05335603357

Merhaba arkadaşlar daha önce çok fal baktırdım bugün angels cafe diye bi yerde cengiz adında bi çocuğa fal baktırdım kadıköyde bi yerdi herşeyi bildi gelecek hakkında söyledikleri şeyler için heyecanlandım daha önce baktıran varmı söyledikleri cıkıyormu?

nerde yyeri

Kadıköy metrosunun karşı sokağından girmiştim yakın bi yerdi google'dan bak istersen cafenın adını yazıp ben gezmek için gittim tesadüf olarak gördüm mekanı geçmişi ve anı çok iyi bildi anlattı etkilendim gelecek için bekliyorum

aynen ya geçmişi anı bilen ve beni etkileyen çok falcı oldu.mesele gelecek tabi.ben de sana değişik tarzda birini tavsiye ediim.ben artık kızın müdavimi oldum.üsküdarda cafesinde merak ettiğin kişinin resmini gösteriyosun onu anlatmaya başlıyo sana.meraklıysan bnm gibi sen de onu dene.05335603357 adı ezgi.ben de dediğin kişiye baktıriim yazarım buraya baktırdıktan sonra bn de

yiğit açtı mı telefonunu?

Bende hiçbirinin telini bilniyorum züleyhanın telefonunu arıyorum

merhaba. Bakırköy sentinus cafedeki Zekiye abla sentinustan ayrılmış. Nereye gittigini bilen var mı acaba?

Arkadaslar o telefon numaralarını özelden yazsanız olmuyor mu ? Fala bakan ben olsam hoşlanmazdım. Baktıran olarak da hoş bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…