05377415291
yiğit in
İşte bende bunu diyorum.arkadaşlar numarayı ulu orta yazmışsınız ama yiğit bu durumdan çok rahatsız olmuş... lütfen bu mesajlarınızı silin.
sana özelden yazamıyorum sen bana yaz yiğitin telini vereyimvalla yiğit'i duymaktan bıktık, ben de bi numarasını alırım varsa :)
arkadaşlar merhaba ... melekler kahvesindeki emre ye falbaktıranınız varmı acaba ? ben baktırdım şimdi ki zaman ve geçmiş ile ilgili şaşırdtııcı yorumları oldu. falların gelecekten haber verdiğine pek inanmam ama yinede merak ettik.emreye fal baktırıp ilerki tarihte verdikleri çıkan oldu mu ?
nasıl ya? çok merak ettim!yiğite nasıl ulaşabilirim..yardımcı olur musun? bir de üsküdarda cafe meez ezgi yi tavsiye ederim.ilgili olduğun kişinin düşüncelerini okuyup taklidini yapıyor.tavsiye ederim.
merhababu arada ezgi cafemeez 05335603357.bana merak ettiğim her şeyi söyledi.telde bi görüş farklı bi tarzı var.iyi şanslar:)
Selma Taşpınar. Ve ÇiğdemÇiğdemMerhaba. İstanbul anadolu yakasında bildiğiniz çok iyi bir falcı var mı?
Nerede bu kişiler?Selma Taşpınar. Ve ÇiğdemÇiğdem
Bağdat caddesi Selma TaşpınarTaşpınarNerede bu kişiler?
Hayırdır inşallahAciiiiiiillllll telefonda bakan falcı önerinnn banaaa kızzlarrr
ben gittim ve her gittiğimde güle oynaya çıkıyorum.bana göre süper çünkü yaptığı şeyin doğruluğunu yaşadım.ilk başta şüphelerim olmuştu ama bana verdiği cevaplardan birini birebir erkek arkadaşımdan duydum.bu tarz şeyleri bni çok şaşırtıyo.sen bnm kadar memnun kalmayabilirsin.ben ezginin kendisini de çok sevdim.normlde gelecekle ilgili pek bişi söylemiyor ama bana söyledi ve bunu yaşadım.sadece tavsiye edebilirim gidip gitmemek sana kalmış.iyi sabahlar diciTekrar fal ortamına geri döndüm. Buradan okuduğum kadarıyla, yeni isim olarak cafe meez Ezgi'ye gitmek istiyorum. Gidip de yorum yapmak isteyen varsa çok sevinirim. Çünkü 5-6 gibi orada oluyormuş. Ben de avrupa yakasındayım. Süper değilse hiç uğraşmayayım diyorum. Please help me!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?