İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar merhaba ... melekler kahvesindeki emre ye falbaktıranınız varmı acaba ? ben baktırdım şimdi ki zaman ve geçmiş ile ilgili şaşırdtııcı yorumları oldu. falların gelecekten haber verdiğine pek inanmam ama yinede merak ettik.emreye fal baktırıp ilerki tarihte verdikleri çıkan oldu mu ?

evet ben isteyen herkese özelden yazıyorum ltf telefonları özelden yollayın

Ben baktırmadım ama çok metini duydum, şu an İstanbul dışında olduğum için deneme fırsatım olmadı ama genelde memnun kalınmıştı geleceği de tutturduğu söyleniyordu. Siz ne kadar sıra beklediniz? Beğendinizi anlıyorum yorumlardan:)

ya vallahi bende internetten gördüğüm yorumlara istinaden gittim durum analizini çok iyi yaptı.Geleceği falcıların bileceğine iinanmam . Ama yinede insanın kafasında acaba mı sorusu olur o yüzden merak ettim Ben çok sıra beklemedim çünkü randevu alarak gittim randevulu çalışıyorlar .Siz nereden duydunuz peki metnini:) ?

Tekrar fal ortamına geri döndüm. Buradan okuduğum kadarıyla, yeni isim olarak cafe meez Ezgi'ye gitmek istiyorum. Gidip de yorum yapmak isteyen varsa çok sevinirim. Çünkü 5-6 gibi orada oluyormuş. Ben de avrupa yakasındayım. Süper değilse hiç uğraşmayayım diyorum. Please help me!

nihayet Hande'ye gidebildim, mi Kafe'ye. Bana çok iyiydi, geçmişi ve şimdiki zaman çok çok iyiydi hatta. gelecek için de uzun vadeli ve çok iyi şeyler dedi. gidenler bir ses etse? dedikleri çıkıyor mu? çıkan oldu mu? bir de yeni önerilere açığım :))

ben gittim ve her gittiğimde güle oynaya çıkıyorum.bana göre süper çünkü yaptığı şeyin doğruluğunu yaşadım.ilk başta şüphelerim olmuştu ama bana verdiği cevaplardan birini birebir erkek arkadaşımdan duydum.bu tarz şeyleri bni çok şaşırtıyo.sen bnm kadar memnun kalmayabilirsin.ben ezginin kendisini de çok sevdim.normlde gelecekle ilgili pek bişi söylemiyor ama bana söyledi ve bunu yaşadım.sadece tavsiye edebilirim gidip gitmemek sana kalmış.iyi sabahlar dici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…