r numraNerede bu kişiler?
merhaba?Bağdat caddesi Selma TaşpınarTaşpınar
çok fazla değilmerhaba
geleceğe yönelik konuşuomu ezgi
valla ben gittim handeye.bi kere çok pozitif bi iki şey çıktı dediği onca şeyin içinden.10 dkka bakıyo sadece bana süre kısa gelmişti onun dışında iyi bncenihayet Hande'ye gidebildim, mi Kafe'ye. Bana çok iyiydi, geçmişi ve şimdiki zaman çok çok iyiydi hatta. gelecek için de uzun vadeli ve çok iyi şeyler dedi. gidenler bir ses etse? dedikleri çıkıyor mu? çıkan oldu mu? bir de yeni önerilere açığım :))
ya ezgide Allah vergisi bi yetenek varseansa girdiğimizde erkk arkımın resmini gösterdim.sonra gözlerini kapadı..bana ne sormak istiyosun ona diye girdi olaya.sonra bn sormaya başladım.bi süre sonra karşımda erkk arkım varmış gibi hissetmeye başladım.çok ilginç bir yeteneği var.içinden gelirse mimik bile yapıyo.birebir kurduğu cümleler de var tabi..randevu alıp gidiliyo.yeri üsküdardanasıl ya? çok merak ettim!
aminKızlar ben yine çıkan fal haberiyle geldim. ZEHRA bana söylediği 3 şeyi yaşadım buraya da yazdım hatırlarsanız. Bana başka şeyler de söylemişti ve çok şükür onları da yaşadım birkaç gündür. Buraya artık girmiycektim aslında çünkü çok şükür artık fallara ihtiyacım kalmadı ama sırf ihtiyacı olan kişiler falcı arayışına girmesin doğru kişiye gitsinler umutları boşa gitmesin diye yazayım dedim. Ayrıntı veremiycem çünkü özel hayat. Ama ne sorduysam ve zehra da ne dediyse çıktı şuana kadar birtane aaa bu dediği çıkmadı dediğim birşey olmadı kızlar. Vaatler ümitlerdense bence gerçeklere hazır olmak lazım. Ben de öyle yaptım. Bu kaçıncı bilmiyorum ama tekrardan tavsiye ediyoeum hiç sorun yaşamadıgım ve saatlerce fal harici abla gibi anne gibi tavsiye veren bir kadın ZEHRA. Lütfen artık paralarınızı umutlarınızı ortalığa saçmayın. Umarım gönlü iyi olan içinde kötülük olmayan herkes istediği saadeti elde eder..
kizlar zehra nin nosunu banada verirmisiniz.kaca bakiyor?
Antalyada cnm Ama kisin istanbulda olacakmis eylul sonundan itibaren ama tum randevulRi dolu.zten ucreti de 500 olmus.canım saadet hanım nerede istanbul mu? birde ücret ne kadar?
Burdan cogu kisiyi Geri cevirmis ozelden yazdilar hep.ulasmakta randevu almakta cok zorcanım saadet hanım nerede istanbul mu? birde ücret ne kadar?
Maltepe cnm. Çiğdem Anadolu yakasında fakat yüzyüze baktırmadım tel ile. Kadıköy sanırımmerhabala
r numra
merhaba?
bağdat caddesinde nerde acaba ?
çiğdem nerde ?
yardımlarınız için teşekkürler.
Maltepe cnm. Çiğdem Anadolu yakasında fakat yüzyüze baktırmadım tel ile. Kadıköy sanırım
uskudarın neresınde cnm tlf kafenın ısmı varmıya ezgide Allah vergisi bi yetenek varseansa girdiğimizde erkk arkımın resmini gösterdim.sonra gözlerini kapadı..bana ne sormak istiyosun ona diye girdi olaya.sonra bn sormaya başladım.bi süre sonra karşımda erkk arkım varmış gibi hissetmeye başladım.çok ilginç bir yeteneği var.içinden gelirse mimik bile yapıyo.birebir kurduğu cümleler de var tabi..randevu alıp gidiliyo.yeri üsküdarda
merhaba bana da zehra nın numarasını atar mısınız?Msjdan gönderiyorum canım.
merhaba bana da zehra nın numarasını atar mısınız?
canım zehranın numarasını özelden atabilir misin teşekkür ederim :)Kızlar ben yine çıkan fal haberiyle geldim. ZEHRA bana söylediği 3 şeyi yaşadım buraya da yazdım hatırlarsanız. Bana başka şeyler de söylemişti ve çok şükür onları da yaşadım birkaç gündür. Buraya artık girmiycektim aslında çünkü çok şükür artık fallara ihtiyacım kalmadı ama sırf ihtiyacı olan kişiler falcı arayışına girmesin doğru kişiye gitsinler umutları boşa gitmesin diye yazayım dedim. Ayrıntı veremiycem çünkü özel hayat. Ama ne sorduysam ve zehra da ne dediyse çıktı şuana kadar birtane aaa bu dediği çıkmadı dediğim birşey olmadı kızlar. Vaatler ümitlerdense bence gerçeklere hazır olmak lazım. Ben de öyle yaptım. Bu kaçıncı bilmiyorum ama tekrardan tavsiye ediyoeum hiç sorun yaşamadıgım ve saatlerce fal harici abla gibi anne gibi tavsiye veren bir kadın ZEHRA. Lütfen artık paralarınızı umutlarınızı ortalığa saçmayın. Umarım gönlü iyi olan içinde kötülük olmayan herkes istediği saadeti elde eder..
canım zehranın numarasını özelden atabilir misin teşekkür ederim :)
slm rica etsem zehra hanımın numarasını bana da gonderirmisiniz?Atarım canım tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?