Tatlım ezgi kadim dostun falanmı? :)ya bana zaten kimse nokta atışı bişi tuturamıyo..ezgi nin stili merak ettiğim kişiyle konuşuyomuş gibi hissettiriyo.o yüzden her hafta gidiyorum.bi kaç tarih verdi onları bekliyorum.bakalım nolucak..buraya yiğit diye biri varmış onun nosunu alabilmek için üye oldum.üye olmadan yorum yazamadım.artık burdan falcıları takip ederim
Zehra'nın numarasını alabilir miyim? TeşekkürlerMsjdan yolluyorum.
Zehra'nın numarasını alabilir miyim? Teşekkürler
yeni uyeyim de mesaj atamiyorum. bana da yollayabilir misiniz Ezgi hanim numarasini ve forumda cok bahsedilen Yigit nasil bakiyor? begendiniz miTabi canım gönderiyorum.
Zehra hanim demek istedim pardon.yeni uyeyim de mesaj atamiyorum. bana da yollayabilir misiniz Ezgi hanim numarasini ve forumda cok bahsedilen Yigit nasil bakiyor? begendiniz mi?
arkadaşlar merhaba ... melekler kahvesindeki emre ye falbaktıranınız varmı acaba ? ben baktırdım şimdi ki zaman ve geçmiş ile ilgili şaşırdtııcı yorumları oldu. falların gelecekten haber verdiğine pek inanmam ama yinede merak ettik.emreye fal baktırıp ilerki tarihte verdikleri çıkan oldu mu ?
Zehranın numarasını bana da gönderir misinizMsjdan gönderiyorum canım.
Ben Melekler Kahvesinde hep Emre'ye baktırıyorum. Geçmişi ve şuanı çok güzel biliyor. Örneğin sevdiğin kişinin dış görünüşünü tarif ediyor bunu nasıl yapıyor ben de bilmiyorum. Gelecekle ilgili söylediği şeyler bende genelde çıktı ama çıkmayan da var. Çıkmayan da büyük ihtimalle ben kafama çok fazla takıp düşündüğüm için çıkmadı. Genel olarak iyi bakıyor bence.
Aynen öyle cnm dış görüşününü çok yii tarif ediyor ve ismini söylüyor. Ama gelecek ile ilgili döyledikleri biraz imkansız gibi .Zaten falcıların geleceği bileceğine pek inanmam . Sana ne dedi de çıktı veya çıkmadı peki?
Bende cikan seyler aile ve askla ilgiliydi. Baya da spesifik ve o sirada nasil oyle bi durum olabilir ki dedigim seylere nokta atisi yapmis, zaman ilerledikce Emre soylemisti hakliymis diyorum. Tutturamadigi sey asil istedigim seydi, belki de cikar bilemiyorum. Cikmazsa da saglik olsun artik :)))
valla bu gidişle olucakTatlım ezgi kadim dostun falanmı? :)
öyle bişi yok ya..kinse Allah değil.herkes enerjisinin uyuştuğu kişiye baktırmalıBiri bana cidden çok iyi olan, kendisine gittim ve sonrada başka bir falcıya gerek duymadım dedirten birini söyleyebilirmi öyle biri yoksa sanırım çöpe para saçmak olur :/
varmış ben çok duydumYiğit'in çıkan falı var mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?