İstanbul'da Fal - Falcılar

Tatlım ezgi kadim dostun falanmı? :)

Biri bana cidden çok iyi olan, kendisine gittim ve sonrada başka bir falcıya gerek duymadım dedirten birini söyleyebilirmi öyle biri yoksa sanırım çöpe para saçmak olur :/

Ben Melekler Kahvesinde hep Emre'ye baktırıyorum. Geçmişi ve şuanı çok güzel biliyor. Örneğin sevdiğin kişinin dış görünüşünü tarif ediyor bunu nasıl yapıyor ben de bilmiyorum. Gelecekle ilgili söylediği şeyler bende genelde çıktı ama çıkmayan da var. Çıkmayan da büyük ihtimalle ben kafama çok fazla takıp düşündüğüm için çıkmadı. Genel olarak iyi bakıyor bence.

Zehrann numarasini banada yollarmisiniz artk yeter deliricem:)en son ediye gittim 31agustosa kadar soyledigi seyin zamani var gerci ama ben pek umutlu degilim eger cikarsa burdan yazicam zaten..zehrann numarasini bekliyorum arkadaslarr

kızlar bildiğiniz kaybolan eşyayı görüp yerini söyleyebilen kimse var mı acaba çok önemli birşeyi kaybettim ama bulamıyorum bidiğiniz böyle biri varsa yazarmısınıız özelden

Aynen öyle cnm dış görüşününü çok yii tarif ediyor ve ismini söylüyor. Ama gelecek ile ilgili döyledikleri biraz imkansız gibi .Zaten falcıların geleceği bileceğine pek inanmam . Sana ne dedi de çıktı veya çıkmadı peki?

Bende cikan seyler aile ve askla ilgiliydi. Baya da spesifik ve o sirada nasil oyle bi durum olabilir ki dedigim seylere nokta atisi yapmis, zaman ilerledikce Emre soylemisti hakliymis diyorum. Tutturamadigi sey asil istedigim seydi, belki de cikar bilemiyorum. Cikmazsa da saglik olsun artik :)))

çıkan şeye örenk verebilir misin çok merak ettim gerçekten belkide aynı şeyleri söyledi çünjü bu forumdan bir kişi ona batırdığını söyledğinde ve konuştuğumuzda ikimizede aynı şeyleri söyledğini keşfettk de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…