İstanbul'da Fal - Falcılar

Telefonda bakıyordu canım. Burdan değil de iletişim bilgisi isteyenler msjdansterlerse yardımcı olabilirim anca. Tek tek burdan kim istemiş diye araştıramam kızlağğğr üzgünüm.
Kusura bakmayın telefondan giriyorum da tutukluk yaptı iki defa yazılmış aynı mesaj silemedim de özelden yazdım size teşekkür ederim.

Merhaba kızlar. En ünlü ve super falcı biliyorum. Kendisi rus. Her ay İstanbula geliyor. Mükemmel bakıyor. Ve özel Tibet usulu ile insanın hayatını değiştiriyor. Ben kaç senedi hanile kalamıyırdum... Kısır olduğumu doktorlar söyledi. 7 kere seans yaptı... 7 seans sonra hamile kaldım!!! İki ay sonra bebek sahibi olucam. Eşiminde işinde büyük sorunları vardı... Şirketimiz kaybetdik. Buyuk borclar altında kaldık. Kadın eşimi temizledi,talisman yaptı. bir kaç hafta sonra yurtdişindan teklif geldi, ve iş yaptığımız insanlar bizi yanlarına davet etdi. Kocamı şirketin başina koydular... Kazancı daha fazla artdı... Valla Allah bin kere o kadından razı olsun!!!
Mail adresin vere bilirim. Numarasın mailden sonra veryor.

Mail adresini alabilir miyim canım?

Kızlar battı balık yan gider dayanamadım Ezgi hanımdan randevu aldım akşama gideceğim yazarım buraya yine. Sevgiler :)

Ezgi hanma gidenler gelecekle ilgili en azindan yakn gelecekle ilgili bilgi veriyormu??birde cok tuhaf ya nasl birinin kimligine burunebiliyor en kisa zamanda bende gitcem bakalm ama on bilgiyi giden arkadaslar birazdaha acabilirmi kafanizdaki kisinin mi dusuncelerini iletiyo ve siz bunu nerden biliyorsunuz ve zehraninda numarasini lutfenn banada yazarmisiniz tesekkurlerrr

Kızlar bu akşam Ezgi'ye gittim ve anlatılanların eksiği var fazlası yok. Karşımda erkek arkadaşım oturuyordu bildiğiniz merak edenlere tavsiye ederim.

Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. Nitekim Kur'an-ı Kerim'de; “Göklerde ve yerde gaybı Allah'tan başka bilen yoktur” buyrulmaktadır. Rasulullah (s.a.v) Efendimiz de; “Kahin ve falcıya (yani gaibten haber verdiğini iddia eden kişiye) inanan kimsenin 40 gün namazı kabul olmaz”, “Ona inanan kişi, bana indirileni (kitab ve vahyi) inkar etmiş olur” buyurmuştur.Bu itibarla yıldızname ve benzeri fal kitaplarına itibar edilmesi ve bu tür şeylere inanılması câiz değildir. İnsanların maddi ve manevi ilerlemesine engel olan bu tür inançlar, ilk çağ müşrik toplumlarından zamanımıza intikal etmiştir.

o nasıl sorusunun cevabı yok işte.hastayım o kıza.Allah vergisi bi yereneği var.elektrik tuttumu oha oluyor insan.tarif edersem özel hayatımı anlatmış olurum.bence gidin deneyin fal değil yaptığı zaten

05335603357 üsküdar doğancılar yokuşuna çıkarken
Üsküdar iskele meydandan ya da marmaraydan gidecek arkadaşlar yürüyerek de gidiliyor ama karıştırırım diyorsanız kadıköy dolmuşlarına binin doğancılar pizza pizzanın önünde inin pizza pizzaya sırtınızı verince hemen karşı sokağında yeşil tenteli kafe görülüyor zaten. İlk kez gittiğim için bana öyle tarif ettiler. Ama dönüşte yürüdüm yakın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…