- 24 Ağustos 2015
- 141
- 57
- 28
Kusura bakmayın telefondan giriyorum da tutukluk yaptı iki defa yazılmış aynı mesaj silemedim de özelden yazdım size teşekkür ederim.Telefonda bakıyordu canım. Burdan değil de iletişim bilgisi isteyenler msjdansterlerse yardımcı olabilirim anca. Tek tek burdan kim istemiş diye araştıramam kızlağğğr üzgünüm.
Merhaba kızlar. En ünlü ve super falcı biliyorum. Kendisi rus. Her ay İstanbula geliyor. Mükemmel bakıyor. Ve özel Tibet usulu ile insanın hayatını değiştiriyor. Ben kaç senedi hanile kalamıyırdum... Kısır olduğumu doktorlar söyledi. 7 kere seans yaptı... 7 seans sonra hamile kaldım!!! İki ay sonra bebek sahibi olucam. Eşiminde işinde büyük sorunları vardı... Şirketimiz kaybetdik. Buyuk borclar altında kaldık. Kadın eşimi temizledi,talisman yaptı. bir kaç hafta sonra yurtdişindan teklif geldi, ve iş yaptığımız insanlar bizi yanlarına davet etdi. Kocamı şirketin başina koydular... Kazancı daha fazla artdı... Valla Allah bin kere o kadından razı olsun!!!
Mail adresin vere bilirim. Numarasın mailden sonra veryor.
Tabi canım viktoriya.lisova7@yandex.ruMail adresini alabilir miyim canım?
Mrkla yorumunu bekliyorumKızlar battı balık yan gider dayanamadım Ezgi hanımdan randevu aldım akşama gideceğim yazarım buraya yine. Sevgiler :)
zehranının numarasını bende rica edebilir miyim??Zehra'nın numarasını alabilir miyim? Teşekkürler
bana da numarasını yollar mısını zehranınMsjdan yolluyorum.
05335603357uskudarın neresınde cnm tlf kafenın ısmı varmı
05335603357 üsküdar doğancılar yokuşuna çıkarkenuskudarın neresınde cnm tlf kafenın ısmı varmı
o nasıl sorusunun cevabı yok işte.hastayım o kıza.Allah vergisi bi yereneği var.elektrik tuttumu oha oluyor insan.tarif edersem özel hayatımı anlatmış olurum.bence gidin deneyin fal değil yaptığı zatenEzgi hanma gidenler gelecekle ilgili en azindan yakn gelecekle ilgili bilgi veriyormu??birde cok tuhaf ya nasl birinin kimligine burunebiliyor en kisa zamanda bende gitcem bakalm ama on bilgiyi giden arkadaslar birazdaha acabilirmi kafanizdaki kisinin mi dusuncelerini iletiyo ve siz bunu nerden biliyorsunuz ve zehraninda numarasini lutfenn banada yazarmisiniz tesekkurlerrr
ayyyy eveeettttKızlar bu akşam Ezgi'ye gittim ve anlatılanların eksiği var fazlası yok. Karşımda erkek arkadaşım oturuyordu bildiğiniz merak edenlere tavsiye ederim.
Üsküdar iskele meydandan ya da marmaraydan gidecek arkadaşlar yürüyerek de gidiliyor ama karıştırırım diyorsanız kadıköy dolmuşlarına binin doğancılar pizza pizzanın önünde inin pizza pizzaya sırtınızı verince hemen karşı sokağında yeşil tenteli kafe görülüyor zaten. İlk kez gittiğim için bana öyle tarif ettiler. Ama dönüşte yürüdüm yakın yani.05335603357 üsküdar doğancılar yokuşuna çıkarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?