İstanbul'da Fal - Falcılar

Siz kahve mi tarot mu baktırdınız acaba bir de uzun mu bakıyor olumlu yorum da var olumsuz da bilemedim ne yapacağımı
Ben beğenmedim ben cok kisa bakti arkdasima da bakti o beğendi ona uzun bakmış ama benimle enerjisi tutmadı galiba ondan olabilir sadece fikrini soyledim canim karar senin yine bak bi duruma gore git derim

Ben beğenmedim ben cok kisa bakti arkdasima da bakti o beğendi ona uzun bakmış ama benimle enerjisi tutmadı galiba ondan olabilir sadece fikrini soyledim canim karar senin yine bak bi duruma gore git derim
anladım çok teşekkür ederim peki kahve mi tarot mu baktırdınız arkadaşınız ve siz

Buraya her baktiran sonuclar bekledikleri oldu mu olmadi mi yazsa ne sahane olur :))
Ben de meez ezgi denicem bi ara ama ne kadara bakiyor bilen var mi?

Arkadaslar ben okana gitnekten vazgectim reklam gibi geldi bana biktmda zaten simdi ay sonuna kadar bekkedigim sey var tutarsa yazicam evet bide binnaz ablada bennaya baktrmstm onunkide tutmus olcak gerci o tarihi birazdaha uzatti gorusmek uzere

Yanlış hatırlamıyorsam 50 tl yazmışlardı
Evet canim ben de bakindim 50ymis. Insan ister istemez supheyle yaklasiyor ama bu 'trans fal' olayina. Olamaz ya diyosun yani. O yuzden baktrip da 'oha ayni sevdgm kisinin cumleleri' diyebilen olduysa burdan yazip biraz detaylandirirsa cok sevinirim. Biliyorum ozel hayat tabi ama biz de meraktayiz nasi olabilirrr

Kızlar daha fazla dayanamadım böyle sorup duracağıma en iyisi gidip denemek. Randevu falan da almadım. Şu an hazırlanıyorum öyle doğaçlama gideceğim şansım varsa baktırırım. Akşama yazarım burdan size sevgiler :)

Canim merakla bekliyorum yorumlarini

Kızlar şu an yoldayım dönüyorum. Trafiğin ve yanlış yol tariflerinin gazabına uğradım. Bir de bu akşam maç varmış bilmiyordum aceleye mi geldi bilemedim. Kahve ve tarotta çok kararsızdım okan da tarot bakalım dedi. Su falı diye tutturdu da kalsın dedim 200 veremezdim şu an. Valla çooook abartılacak kadar değil ama benim sorunumu bir bir bildi geleceğe yönelik de bayağı konuştu. Çıkarken sen su falına gel isimlerinizi yazıcam geleceğiniz bir bir dökülecek dedi tamam dedim de hiç veremem şu an 200

Okan in gelecekle ilgili soyledikleri yakn gelecekmi canm ve gitmeye degermi diyosun yani

Okan in gelecekle ilgili soyledikleri yakn gelecekmi canm ve gitmeye degermi diyosun yani
Canım valla etkilemek istemem benim bir şeyler duymaya ihtiyacım vardı duramadım evde gittim zaten akşam vakti millet maça gelmiş ben fala. Şöyle izah edeyim ben erkek arkadaşımla ayrıyım asıl mesele o zaten leyla emreden sonra verdikleri tarihleri beklemeyip okana gittim işte. Gelecek derken mesela 3 ay dedi 8 ay dedi ama 3 ay derken 3 ay içinde dedi yarın da olabilir dedi evlilik yaşımı falan söyledi kartı açar açmaz pat pat şu olmuş falan dedi ama ben ayyyy hadi gidin aman gidin demem yani tarihler uzak olunca isteksiz kaldım da duyduğum şeyleri anlattı hep çok baktırdığım için ama bu durum sonuç olarak bildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…