İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar merhaba,

Zehra ile ilgili biraz bilgi verebilecek birisi var mıdır acaba?
maalesef ki çok uzun zamandır o kadar fazla para döktüm ki bu fal için artık her duyduğuma direkt atlamak istemiyorum.
mevcut durumla ilgili anladığım kadarıyla gayet başarılı, tarih vermeyi pek sevmiyormuş galiba.. peki dedikleri çıkan var mı gerçekten? bu fal mevzusunun enerji işi olduğunun da farkındayım, herkesin enerjisi tutacak diye bir şey yok ama sadece mevcut durumu bilip gelecekle ilgili alakasız, imkansız, manasız vs şeyler duyup hem beklentiye girmek hem de bir sürü para dökmek istemiyorum artık..

merhaba bende denemek istiyorum sizde numarası varsa özelden yazabilir misiniz rica etsem?

teşekkürler

Ben zehraya 2 kere baktırdım 2sinden de çok memnun kaldım. Yakın zamanda tekrar baktırmak istiyorum. Buraya her falcı tecrübemi yazdım ben eskiler bilir burda baya bir geçmişimiz var. Ama şuana kadar dedikleri çıkan falcı zehra buna emin olun. Bir sürü güzel bakan oldu geçmişte baktırdığım. Emre eren zaza didem yiğit şehrazat sema ama dediği için şehrazatla zehra. Şehrazat son falında tutarsızdı. Telefonda ve evinde bakan güvenilir biri varken başka arayışa girmeyin size tecrubeli biri olarak tavsiyem budur. Dediği şeyleri üstü kapalı yazmışımdır eski sayfalarda bulup okursunuz tekrar tekrar yazmıyım ama bendrn nosunu alıp baktıracagını söyleyen 50nin üzerinde kişi oldu buradan. Gerçek hayattan da arkadaşlarım baktırdı memnun kaldılar. Tavsiye ediyorum gelip üşenmeden siz paraları etrafa saçmayın yazık olmasın diye yazıyorum. Soranlar olmuş. Burda neredeyse birçok kişi zehranın nosunu biliyor. Ben nasıl başkasından aldıysam ve isteyenlere verdiysem herkes el birliğiyle isteyenkere yardımcı olsun. Sonra tek bir kişi ilgilenince adı reklama çıkıyor. Burda geçmişte bir arkadaş vardı bi ara ona zehra reklamcısı diyorlardı. Sonra kapattı hesabını. Benim de fallarla pek işim kalamdı artık çok şükür. Tek zehraya baktırıyorum arada çünkü falcı değil hoca gibi anne gibi yeri geldiğinde. Gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Baya uzun oldu umarım açıklayıcı olmuştur çünkü artık her sorana ayrı ayrı yazmak istemiyorum. Gönlünüzce olsun..

Kızlar birşey daha ekliycem, benden no isteyipte baktırıp bana özelden çok güzeldi vs vs yazanlar oldu. Burda herkes soruyor zehra nasıl nasıl diye. Bence yorumlarınızı buraya da yazarsanız insanlara yardımcı olmuş olursunuz bana msj atanlara söylüyorum. Memnuniyetinizi burdan da yazın. Ben screenshot atmak istemiyorum elinizi korkak alıştırmayın :))
Ben yoruldum artık çünkü soru yağmurundan msjlardaki. Birbirinize de yardımcı olun.

Merhaba ben cafe meez ezgi yi denedim gerçekten farklı bi şekilde fal bakıyor ama ben onun yaptıgı şeye inandım bence fal değil bi yetenek o insanın karşısına geçip konuşuyor ve fikirlerini size söylüyor.Ben gittim memnun kaldım tatlı da bir kişi.Şimdi de Zehra ya gidicem :) bakalım

Zehra hnm ın nosunu bilen özelden atabilirse çok memnun olurum arkadaşlar:)

Biraz daha detay verir misin nasıl baktığını mrk edyrm:)

Hmmm beklemedesin....hyrkısı..eren hakkında hiç yorum duydun mu bilgidi olan var mı ..güncel olarak yorumu olan

gayet açıklayıcı oldu, teşekkür ederim vakit ayırıp paylaştığınız için..
Bu fallarla işinizin kalmamasına da ayrıca sevindim, darısı başıma diyim ne diyim!
tekrar teşekkürler..

Merhaba kızlar,

Bugün öğle arasında arkadaşımla fal baktıralım dedik (Taksim'de çalışıyoruz). Netten fikir edinelim diye bakınırken foruma denk geldik ve okumaya başladık. Neyse sonunda Melekler Kahvesi'ne gitmeye kadar verdik. 2 kişi varmış fal bakan, Gül Hanım ve Zeliş Hanım. Kısıtlı bir süremiz olduğu için arkadaşım Zeliş Hanım'a bende Gül Hanım'a baktırdım. Hatta kıyaslarız diye konuşmuştuk (arkadaşım ilk defa ücretle fal baktıracaktı).

Ben çok memnun kaldım. Zaten bana sorarsanız fal işi enerji işi biraz. Sonuçta gelecek değişken. %100 dedikleri doğru bile olsa sizin tek bi hareketinizle tüm geleceğiniz değişebilir. Neyse uzatmiyim, ben Gül Hanım'ın enerjisini sevdim. Neşeli, samimi ve öyle hemen 2 bişi söyliyim sepetliyim gibi bir tutumu asla yok. Bana söylediklerinin çoğu doğruydu. Mesela hamile kalmaya çalışıyorum hatta hamile oladabilirim (önümüzdeki ay belli olacak) bana sen 8 aya doğuruyorsun dedi ! eğer hamileysem taşınıcaz (nisan gibi diye konuşuyorduk) nisanda ev değiştirceksiniz dedi. Kayınpederimin direkt ismini söyledi size maddi yardımı olacak dedi, hakkaten eğer çocuk olursa olacak daha önce de oldu. Ve son ama beni etkileyen kısım 2zlerin olacak dedi (gecen kayınvalidem fal baktırmış Elazığ'da ona da öyle demişler).
Anlicağınız şiddetle Gül Hanım'ı tavsiye ediyorum.

Ama arkadaşım hiç beğenmemiş Zeliş Hanım'ı. Ona baktırmadığım için bir şey diyemem tabi bu arkadaşımın yorumu. Arkadaşım diyor ki ezberlemiş gibi takır takır söylüyor, samimi gelmedi. Halbuki Gül hiç öyle değildi....

See you kızlar

Zehra hanım İstanbulda mı acaba yoksa telefonda mı bakıyor bir de ücreti ne kadar

Zehra hanım İstanbulda mı acaba yoksa telefonda mı bakıyor bir de ücreti ne kadar

Telefonda bakıyordu canım. Burdan değil de iletişim bilgisi isteyenler msjdansterlerse yardımcı olabilirim anca. Tek tek burdan kim istemiş diye araştıramam kızlağğğr üzgünüm.

Biraz daha detay verir misin nasıl baktığını mrk edyrm:)
Ezgi'yi ben de merak ediyorum peki gelecekle ilgili bir şeyler söylüyor mu bir de uzun mu bakıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…