- 26 Ağustos 2015
- 1
- 2
- 36
- 37
Yeri nerede acaba ne kadara bakıyorMerhaba kızlar. En ünlü ve super falcı biliyorum. Kendisi rus. Her ay İstanbula geliyor. Mükemmel bakıyor. Ve özel Tibet usulu ile insanın hayatını değiştiriyor. Ben kaç senedi hanile kalamıyırdum... Kısır olduğumu doktorlar söyledi. 7 kere seans yaptı... 7 seans sonra hamile kaldım!!! İki ay sonra bebek sahibi olucam. Eşiminde işinde büyük sorunları vardı... Şirketimiz kaybetdik. Buyuk borclar altında kaldık. Kadın eşimi temizledi,talisman yaptı. bir kaç hafta sonra yurtdişindan teklif geldi, ve iş yaptığımız insanlar bizi yanlarına davet etdi. Kocamı şirketin başina koydular... Kazancı daha fazla artdı... Valla Allah bin kere o kadından razı olsun!!!
Mail adresin vere bilirim. Numarasın mailden sonra veryor.
fiyat ne kadar acaba malum ögrenciyim de boşuna heveslenmek istemem ne kadar iyi okursa olsun pahalıysa baktıramamBirkaç gün yazmadık heryer yine fake kaynamış
Ezgiye ben de gidicem zehra zaten favorim bir de şu sıralar kızlar bir medyum/hoca buldum belki okumuşsunuzdur ben baya insan dolaştım çok falcı / hoca vs tanıdım ama bu kişiyle ilgili muhtşem haberlerle gelicem size öyle ümit ediyorum. Şimdiden heyecanlandırıp yönlendirmek istemem, önce bir sonucunu göreyim size yazıcam. Nice ünlüler bu kişide buluyormuş çareyi, paket halinde çalışıyormuş. Paketin içinde; Kahve, tarot, yıldızname, su falı, evlilik yaşına kadar herşeyi önüne döküyor ayrıca bir de bakım yapıp üzerinde kısmet bagı, büyü vs varsa bildiriyor açıyormuş. Gidenler hayranlıkla yanından ayrılıyormuş falan hepsini size yazıcam sonucunda benden önce giden arkadaşlarım oldu. Onlar bayılmış çok begenmişler. Test etmeden size önermiycem şuana kadar çünkü burda memnun kalmadan başka kimseleri paylaşıp yönlendirmedim, yazık harcanan zamanlara ve paralara. Haber bekleyin iyi geceler.
Slm cnm ben 3 hafta önce gıttım is için fakat bana bır kaç kağıt yazdı musak verdı bana hıc ıyı gelmedıgı gıbı yıldızımı düşürdü daha çok olan iliskimde bozuldu eskıden yapıyormuş ama suan gıdenlerdede tanıştım kımse fayda görmememiş fakat o koyde başka hocalarda var karafatma var kıtap acıyorMerhabalar motor ayşe hoca varmış numarasını bilen arkadaşlar yıllarda çok sevinirim
Kara fatma nın nosu varmı ücret ne kadar alıyorSlm cnm ben 3 hafta önce gıttım is için fakat bana bır kaç kağıt yazdı musak verdı bana hıc ıyı gelmedıgı gıbı yıldızımı düşürdü daha çok olan iliskimde bozuldu eskıden yapıyormuş ama suan gıdenlerdede tanıştım kımse fayda görmememiş fakat o koyde başka hocalarda var karafatma var kıtap acıyor
Edirnede olsa biliyorum da İstanbulda bilmiyorum malesef bana da lazımMerhaba bayanlar benim de cok cok uzun zamandir kismetim kapali her beni taniyan bu konuyu hic normal karsilamiyor ilgilenen insanlar oluyor ama cook degisik bir sekilde devami gelmior yakinlarim kismetimin kapatildigi yorumunu yapiyor en boyle seylere inanmayan kisiler bile:) bu konuda bildiginiz bi hoca - falci var mi iyi niyetli olan tabii gercekten cok bunaldim bu konuda ve saskinlik icindeyim artik bi uumut yani yardimci olursaniz sevinirim cokk
Valla edirne de bn cok duydum acikcasi da giderim yani guvenilirse eger hep bir edirne duyuyorum cunku ulasabilir miyiz siz gittiniz mi daha once ?Edirnede olsa biliyorum da İstanbulda bilmiyorum malesef bana da lazım
Valla edirne de bn cok duydum acikcasi da giderim yani guvenilirse eger hep bir edirne duyuyorum cunku ulasabilir miyiz siz gittiniz mi daha once ?
Evet iki kere gittim tanıdıklarımdan da var giden ben edirneliyim zaten valla teli yok evini biliyorumValla edirne de bn cok duydum acikcasi da giderim yani guvenilirse eger hep bir edirne duyuyorum cunku ulasabilir miyiz siz gittiniz mi daha once ?
Siz de mi ayni konuyla alakali gittiniz nedir yontemi ne yapiyor mesela bi de ucreti falan nasilEvet iki kere gittim tanıdıklarımdan da var giden ben edirneliyim zaten
Benimki bir genel diğeri de gönül işiydi ama ne varsa görüp söylüyor zaten falcı melahat çok ünlüdür yıllardır bakar mesela siz inanmadan gidin kovar sizi o derece paragöz değildi ben en son 2012de gittim 20tlydi kahveyle suyu karıştırıp bakıyor bir şey içmiyorsunuz kurandan ayet falan veriyor sahtekar değil yani yardımcı oluyor dinliyor roman mahallesinde oturuyor. Şu an edirnede degilim olsam ona gidicem zaten ben deSiz de mi ayni konuyla alakali gittiniz nedir yontemi ne yapiyor mesela bi de ucreti falan nasil
Merhaba bayanlar benim de cok cok uzun zamandir kismetim kapali her beni taniyan bu konuyu hic normal karsilamiyor ilgilenen insanlar oluyor ama cook degisik bir sekilde devami gelmior yakinlarim kismetimin kapatildigi yorumunu yapiyor en boyle seylere inanmayan kisiler bile:) bu konuda bildiginiz bi hoca - falci var mi iyi niyetli olan tabii gercekten cok bunaldim bu konuda ve saskinlik icindeyim artik bi uumut yani yardimci olursaniz sevinirim cokk
Bnde bekliyorum umarım iyi çıkar çok lazım işin ehli biriBirkaç gün yazmadık heryer yine fake kaynamış
Ezgiye ben de gidicem zehra zaten favorim bir de şu sıralar kızlar bir medyum/hoca buldum belki okumuşsunuzdur ben baya insan dolaştım çok falcı / hoca vs tanıdım ama bu kişiyle ilgili muhtşem haberlerle gelicem size öyle ümit ediyorum. Şimdiden heyecanlandırıp yönlendirmek istemem, önce bir sonucunu göreyim size yazıcam. Nice ünlüler bu kişide buluyormuş çareyi, paket halinde çalışıyormuş. Paketin içinde; Kahve, tarot, yıldızname, su falı, evlilik yaşına kadar herşeyi önüne döküyor ayrıca bir de bakım yapıp üzerinde kısmet bagı, büyü vs varsa bildiriyor açıyormuş. Gidenler hayranlıkla yanından ayrılıyormuş falan hepsini size yazıcam sonucunda benden önce giden arkadaşlarım oldu. Onlar bayılmış çok begenmişler. Test etmeden size önermiycem şuana kadar çünkü burda memnun kalmadan başka kimseleri paylaşıp yönlendirmedim, yazık harcanan zamanlara ve paralara. Haber bekleyin iyi geceler.
Benden haber bekle canım bugün o zaman
Yazıcam buraya herşeyi.
pofu D delicezeytin79
Tamam kızlar en geç gece veya yarın yazarım. Bir hafta öncesinde gidip bana tavsiye eden arkadaşımla görüştüm, inanılmaz değişim var hayatımda dedi. Şoklardayım herşey o kadar yoluna girdi ki daha ilk haftadan bile dedi. Ve fallarda söylediği şeyleri de yaşamaya başladım dedi. Ailemle aram düzeldi, teklifler almaya başladım dedi. Ben şuan daha da bir istekle gidicem çok mutlu oldum bu haberlerle bile kızlar. Size yazarım. Baktırdıktan sonra süreci de yazarım zateb hoca 1 gün sonra herşeyi gözlerinle görürsün demiş. Bir de dediklerinin çıkması geleceğe dair beni en çok etkileyen kısım oldu. Neyse haber bekleyin iyi haberlerle gek ins.benimde biyle birine cok ihtiyacim var cunku. bakalım neler olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?