İstanbul'da Fal - Falcılar

Anladım canım gerçekten iyi bir falcı bende beğenmiştim bekliyorum tarihleri bende.

Ben angels cafe cengiz den memnun kaldım bahsettiği şeylerin % 80 ni yaşandı özellikle mahkeme meselesi:))burda övgü ile anılan arkadaşlarada bi ara baktırmak isterim ben bi kere gittim cengiz beye anlattığı hususlarda netlik var bide mekan çok güzel huzurlu bi yer bu hafta tekrar gidicem neticeleri burdan size paylaşırım...

Zehra Hanım'a ben de baktirdim
ama gelecek hakkında hic net bisey söylemedi tahminde bile bulunma sadece suanı bildi malesef hayal kırıklığı ve bosa para harcadım ben

İYİ birşey yapmaya çalışan insanlara, şu sıkıcı forma, hep aynı isimlerin döndüğü şu forma katkı yapan insanlara köstek olmaya ne meraklısınız anlamadım...bu sizin düşünceniz....neyin reklam neyin reklam olmadığını zaten anlayabilecek güçteyiz.....şurda gerçek anşlamda katkı yapan bir-iki kişi var zaten onları da bezdirmeyin ya

Ayrıca sen kendin muhtemelen kurumsal bir yapısın ama hadi neyse ...daha fazla yazmayacağım zira ceza almak istemiyorum

Yukarıda yazdıklarıma ekleme:

Gecen ekim Kadıköy'de Sevgi Hanım'a gittim. Baktirdiğim ilk fal oydu hatta. Pat diye isim söyledi, dondum kaldım. 2015 başında pes peşe iki ölüm olacak bir kadın bir erkek dedi, gercekten de Ocak 2015 bir hafta arayla iki ölüm haberi aldım. Yani güzel bakıyor ama ona fal baktırmak çok yorucu; kalkıp gidiyor, dakikalarca gelmiyor, sizi boş bos bekletiyor, daha "önemli" misafirleri ile ilgileniyor, sizinle bi noktadan sonra geyiğe bağlıyor vs. Yani modunu yakalamak gerek, yoksa gercekten cok yorucu.

Kadıköy'de nerde bakıyor? bi de fiyatı?

eddie Rexx'in karşı sokağında, mosquito cafenin hemen karşısında sevgi cafe, randevulu gidiliyor, hep dolu. Gecmis zaman da tarot 40 olması lazım, zam yaptıysa bilemem.

Son düzenleme:
Hala bekliyorum:)

Evet kızlaar nihayetinde geldim. Size haberlerle geldim, dünden beri bulutların üstündeyim
Artık kendi kendimi test için kullanıp aynı zamanda hayatımdaki benim bile bilmediğim terslikleri bu saygıdeğer hocadan öğrenince size de göğsümü gere gere tavsiye etmeye hazırım.
Gittim görüştük, muhteşem bir enerjisi var ve direkt beni görür görmez "sen bir ay içinde sent değiş
ikliği yapıyorsun ve bu sana çok iyi gelicek" dedi. Daha adımı bile bilmiyordu. Ve şok oldum çünkü bir ay sonra yurtdışına gidiyorum. Size genel örnekler vermek zorundayım çünkü diğerleri özel hayatımı ifşa etmek olur. Benim üzerimde nazar ve çocukluktan aileye yapılmış büyülerin kalıntısı olduğunu söyledi ve bakın enteresan kısım söylediği birçok şeyi daha biz bakıka başlamadan söyledi. Sonra Yıldızname ve remil baktı bana. Diğer paketteki su kahve hepsine baktı ama ben tarota inanmadıgım için gerek duymadım ki zaten soracagım şeyler için tarot kartlarına ihtiyacım yoktu karşımda kapı gibi herşeyi cevaplayan bir hoca vardı. Sordum o cevapladı. Evlilik yaşıma ve düğünüme kadar herşeyi tarif etti. İlerdeki evim işim şuanki ilişkim ve gelecekteki boyutları, ters giden şeylerin ters gitme nedenleri ve çözümleri.. burda anlatamayacağımok çaplı bir manevi ameliyat geçirdim diyebilirim size. Baya uzun sürdü saatlerce konuştuk. İsteyeni evinde kabul ediyor, isteyenle başka bir ortamda buluşup orada bakıyor ben açık havayı tercih ettim çünkü yapı gereği ilk gittiğim evlerde ve kapalı ortamlarda bogulurum hele ki böyle önemli bir görüşmede sıkıntı yaşamak istemedim. Tüm derdine çare arayanlara ve faldan kurtulmak isteyenlere çare olarak önerebşleceğim ve iyi ki buldum diye sevindiğim biri oldu. Benim hayatımı (ölüm hariç) kimle nerede ne zaman karşılaşıcam ne konuda konuşucsm herşeyi söyledi. Başka hoşlanan kişilerin oldugunu benim bunları öğrenince şok olacagımı ve bu kişilerin oturdugu semtleri okudugu okulları.. aklıma geldikçe özel olmayan şeyleri yaparım ve benim kısmet konusunda da kapanıklıgım varmış. İşlerimin tam ilerleyip sonuca bağlanamama nedeni buymuş. Şuanki ilişkinde problem yok ama önünüze çıkan engeller senden kaynaklı dedi. Kısmet kapanıklıgı sebebiyle. Nazarlar kısmetimi bağlamış.
Dışarı bundan sonra kömür sürüp çıkıcam
Şaka bir yana bunun çin birşeyler yapıcak tekrar görüşücez bu sefer ücret almıcak tabi. Aynı dertten muzdarip ve bir ilişkisi bile olmayan arkadaşlarım vardı onlara yaptıgı işlemlerle kızlardan bir haftada toparlamış. Diğeri işe girdi. İşi yoktu. Çok enteresan ya çok mutluyum dünden beri. Ve bunu söylemek aslında biraz özel hayata giriyor hem zor hem üzücü ama annemle aram bozuktu. Eve döndüğümde annem bana gülerek kapıyı açtı. Biranda hrrşey düzeldi ssnki hiçbişy olmamış gibi. Yapacagı uygulamaların ücretini paket halinde en baştan ödüyorsunuz zaten sonra tekrar tekrar ilgileniyor. Bekleyen arkadaşlara haber vereyim dedim, baya beklettim ama değmiştir inşallah. Sizi yanlış yönlendirmek istemediğim için biraz inceleme süreci uzun sürdü.
Sorularınız varsa müsait oldukça yanıtlarım.

Sonunda :))
Peki nerde bu hoca?kadın mı erkek mi?özellikle fiyatı nedir?

Bana da böylesi lazım çok sevindim gözün aydın canım darısı başıma inşallah :))

Canimcim bende cok sevdindim guzel haberlerine bana da lutfen detayli bilgiyi ve numarasini ozelden atar misin ?
Cabuk ulasilinio mu peki tamamen dua araciligi ve kuran ile yapiyor degil mi ?

Evet canım remil ve yıldıznameyi de bana kurandan baktı arapçası farsçası müthiş iyi. Maşallah ♡

Canım ya benimde böyle bir hocaya çok ihtiyacım var.senin adına gerçekten çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah:))rica etsem banada numarasını yollar mısın bide ücretini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…