Anladım canım gerçekten iyi bir falcı bende beğenmiştim bekliyorum tarihleri bende.Daha önce yazmıştım onunla ilgili. Çok nazik, enerjisi çok guzel vs ama verdigi tarihler patladı, gerci o kadar kısa vadeli tarihler söylemişti ki, olması imkansizdi zaten. Tarihler dışında söyledikleri (anla ilgili) gayet tutarlı. Bir daha da baktiramadim. O yüzden çok net bi fikrim yok hakkında.
İYİ birşey yapmaya çalışan insanlara, şu sıkıcı forma, hep aynı isimlerin döndüğü şu forma katkı yapan insanlara köstek olmaya ne meraklısınız anlamadım...bu sizin düşünceniz....neyin reklam neyin reklam olmadığını zaten anlayabilecek güçteyiz.....şurda gerçek anşlamda katkı yapan bir-iki kişi var zaten onları da bezdirmeyin yaanaksarete adlı arkadaş "x falcı inanılmaz iyi her şeyi biliyor" adı altında kurumsallaşmaya gidiyor ve karşılığını iyi alıyor belli. bir süredir burayı sadece okuyarak takip ediyorum ve her şeyi o kadar net görüyorum ki. bu zat reklamını yapılması istenilen falcı,hoca vs reklamını yapıyor, beyin yıkıyor resmen. ilk zehraydı, herhalde iyi para aktı zehraya sular duruldu, şimdi de hoca çıktı başımıza... insanların zor durumunu nasıl da güzel kullanıyorsun sen.
Ayrıca sen kendin muhtemelen kurumsal bir yapısın ama hadi neyse ...daha fazla yazmayacağım zira ceza almak istemiyorumanaksarete adlı arkadaş "x falcı inanılmaz iyi her şeyi biliyor" adı altında kurumsallaşmaya gidiyor ve karşılığını iyi alıyor belli. bir süredir burayı sadece okuyarak takip ediyorum ve her şeyi o kadar net görüyorum ki. bu zat reklamını yapılması istenilen falcı,hoca vs reklamını yapıyor, beyin yıkıyor resmen. ilk zehraydı, herhalde iyi para aktı zehraya sular duruldu, şimdi de hoca çıktı başımıza... insanların zor durumunu nasıl da güzel kullanıyorsun sen.
Ben daha önce de yazdım; burada kimseyi tanımam, 1-2 ay önce içinde bulunduğum durum sonuçu geldim, 3 falcının telefon numarasını aldım, üçüne de baktırdım. buna tabii yine buradan haberdar olduğum 3-4 online falcı da eklendi. durumumla ilgili hepsinin söylediği şey ağız birliği yapmışcasına aynı, o yüzden beklemedeyim. Yani özellikle reklamını yaptığım, şişirdiğim birileri yok, falcıları da tanımam zaten :)
Didem'e bir defa baktırabildim, sonra ulaşamadım bir daha, ben de peşini bıraktım açıkçası.
Yiğit: ben 2 defa baktırdım + 2 arkadaşıma tavsiye ettim, onlar da benim yanımda baktırdılar. Seviyorum bu çocuğun enerjisini, dedikleri çıkar, çıkmaz o ayrı, ama insana kendini o an iyi hissettiriyor. Ayrıca duruyor duruyor çok alakasız bir anda bir isim söylüyor, öylece donup kalıyorsun. Ara ara yine baktırırım ona. Şeytan tüyü dedikleri şey kesinlikle o çocukta var.
Zehra: bir defa baktırdım, o gün bana sanki çok aklı karışık gibi geldi, ha sevdim, enerjisi hoşuma gitti, ama neden bilmiyorum tam tatmin olmamıştım ki, söyledikleri daha o akşam çıkmaya başladı. aile ile ilgili söyledikleri, hastalık haberleri vs.vs. hepsi çıkıyor şu an. Örnek vermek gerekirse; Zehra bana 'ailede kim kanser?' diye sordu, hiç kimse dedim, 'olacak, haberi gelecek, ama uzaktan, üzülmeyeksin' dedi, gerçekten de akrabalardan birinin kanser haberini aldım 3 gün önce. Yani çıkan fal haberi istiyorsanız kesinlikle Zehra derim. ama özel durumum ile ilgili henüz bir gelişme yok, beklemedeyim. Gerçi Zehra da bu konuda diğerlerinden farklı bir şey söylememişti, yani çıkarsa hepsinin falı çıkacak :))
Şehrazat: güzel, yazdıkları tutarlı, diğerlerinden farklı bir şey söylemedi, bekliyorum.
Selena: aynı şekilde onun da yazdıkları tutarlı, nokta atışları var, beğendim falını, gayet gerçekçi şeyler yazmış, söylediklerinin zamanı var.
Nesibe: sesli kayıt olduğu için daha çok sevdim galiba, onun analizlerini daha çok beğendim, daha kişisel şeyler söyledi, daha çok tavsiyelerde bulunmuş. diğerlerine kıyasla daha uzun bir süre verdi, bakalım artık.
Bilgehatun: söyledikleri diğerlerinden çok farklı değil, ama okurken resmen enerjim düştü, depresyona girdim. yani onunla enerjimiz uyuşmadı, bir daha baktırmam.
bunların dışında buralarda geçen gün Ayşe hocayı da soran olmuş, ona da gittim.
Ayşe hocaya ilk gidişim bundan 20 sene öncesine falan denk gelir herhalde. o zamanlar daha yeni yeni adı duyuluyordu. Ben de daha 13-14 yaşındaydım ve çok ciddi ruhsal bunalımlarım vardı. Neyse gittik, büyü falan filan, dediklerini tam uyguladık mı bilmiyorum bile, geçmiş zaman. Sonra geçen kış bir sabah yataktan panikle uyandım ve 'Ayşe hoca'ya gitmem lazım' dedim, aradan 20 sene geçmiş, kadın hala sağ mı bilmiyorum bile, sadece köyünün adını biliyorum. Kar kış demeden kalktım istanbuldan sağlamtaş'a gittim otobüslerle, dolmuşlarla. Ayşe hoca gayet sağlıklı duruyordu yerinde :))) Bana çok iyi geldi, 3 defa gelmen lazım dedi, 3 ay üst üstüne gittim o yolları üşenmeden. Belki psikolojiktir bilemem, ama geçen kış içinde bulunduğum ağır depresyondan onun sayesinde çıktığıma inanıyorum. Ha özel durumumla ilgili ilk 'bekle' diyen o oldu da, o konuda bir şey yapmadı, bekliyorum işte hala :) Bu yaz tekirdağ'a gittiğimde yine gitmek istedim yanına fakat ulaşamadım, telefonlara çıkmadı vs. muhtemelen o da tatil yapıyordur :)) ha bu arada belli bir ücreti yok, 'gönlünden ne koparsa', ama genelde bu işin standartı 50 civarı oluyor. ben en azından o kadar veriyordum her gittiğimde.
Ayşe hocayı yerinde bulamayınca tekirdağ'da başka bir hoca tavsiye ettiler, adını unuttum, ya da hiç söylemedi, bilmiyorum. Orta yaşlı çok sempatik bi hanım, o da 50 liraya bakıyor, kitap açıyor, onun da söyledikleri diğer falcılardan farklı değildi, yıldızın düşük dedi, ki bunu da biliyorum, ayşe hoca güya o konuda bir şeyler yapmıştı ama, bu hoca 'biz ayşe hocayı da iyi biliriz, bizim işimiz kuranla, duayla, onun gibi cinlerle değil, karalama yapmıyor, ayet yazıyorum' falan dedi, ezdi geçti yani. Demek hocalar arası da kuaförler arasında olduğu gibi bir rekabet var, kuaför kuaförü, hoca hocayı beğenmiyor :)))) O da bekle dedi, aynı zaman aralığını verdi, yani bana yine beklemek düştü :))
Ha bir de 3-4 ay önce Günnur Meriçboyu'na gittim. En pahalısı oydu, söylediklerine hiç inanasım gelmemişti, çünkü o dönemler çok daha umutsuzdu durumum, ama sonuçta tüm bu falcıların dediklerini bana zaten aylar önce Günnur söylemişti. Enerjisini sevmeyebilirsiniz, pek inandırıcı bir havası yok, sanki her şeyi biraz fazla tozpembe anlatıyor gibi, ama sonuçta dediğim gibi tüm bu falcıların söylediklerini o zaten çok önceden söyledi bana.
Bitti mi? Tabii ki hayır :)) Burada sormuştum Göztepe'de Cavidan diye bir falcı varmış, giden oldu mu diye? cevap alamadım, merakımı da yenemedim, ben gittim. Öncelikle gitmeye niyet eden varsa, yalnız gitmeyin. Ben gerçekten bu yaşıma kadar (ki yaşım var bayaa :)) ) bu kadar tedirgin olduğumu hatırlamam. Rahatsız edici bir ortam, rahatsız edici bir ev. Cavidan hanım yatalak, yaşlı, kahve falı bakıyor, ama bizim enerjimiz uyuşmadı. Bildiği şeyler de oldu, bana çok aşırı sallamasyon gelen şeyler de, ne alaka dediğim şeyler de. Gidip de ağzı açık kalanlar varmış, ben onlardan değilim. O da 50 liraya bakıyor, hani merak edip gitmek isteyen olursa diye.
Hoca ve Falcı maceralarım şimdilik bu kadar, devamı gelir mi bilemem :)))
Yukarıda yazdıklarıma ekleme:
Gecen ekim Kadıköy'de Sevgi Hanım'a gittim. Baktirdiğim ilk fal oydu hatta. Pat diye isim söyledi, dondum kaldım. 2015 başında pes peşe iki ölüm olacak bir kadın bir erkek dedi, gercekten de Ocak 2015 bir hafta arayla iki ölüm haberi aldım. Yani güzel bakıyor ama ona fal baktırmak çok yorucu; kalkıp gidiyor, dakikalarca gelmiyor, sizi boş bos bekletiyor, daha "önemli" misafirleri ile ilgileniyor, sizinle bi noktadan sonra geyiğe bağlıyor vs. Yani modunu yakalamak gerek, yoksa gercekten cok yorucu.
Hala bekliyorum:)pofu @dennizkizi
Ve bekleyen diğer arkadaşlar, hepinize cevap yazıcam şuan öyle yoğunum ki. Başım çok kalabalık. Haberlerim var size. Uzun uzun yazıcam ama yarın yazabilirim, kafanızdaki soru tüm işaretlerine cevap vericem nasipse. Kendinize iyi bakın şimdilik tekrar kusura bakmayın.
Kadıköy'de nerde bakıyor? bi de fiyatı?
Sonunda :))Evet kızlaar nihayetinde geldim. Size haberlerle geldim, dünden beri bulutların üstündeyim
Artık kendi kendimi test için kullanıp aynı zamanda hayatımdaki benim bile bilmediğim terslikleri bu saygıdeğer hocadan öğrenince size de göğsümü gere gere tavsiye etmeye hazırım.
Gittim görüştük, muhteşem bir enerjisi var ve direkt beni görür görmez "sen bir ay içinde sent değişikliği yapıyorsun ve bu sana çok iyi gelicek" dedi. Daha adımı bile bilmiyordu. Ve şok oldum çünkü bir ay sonra yurtdışına gidiyorum. Size genel örnekler vermek zorundayım çünkü diğerleri özel hayatımı ifşa etmek olur. Benim üzerimde nazar ve çocukluktan aileye yapılmış büyülerin kalıntısı olduğunu söyledi ve bakın enteresan kısım söylediği birçok şeyi daha biz bakıka başlamadan söyledi. Sonra Yıldızname ve remil baktı bana. Diğer paketteki su kahve hepsine baktı ama ben tarota inanmadıgım için gerek duymadım ki zaten soracagım şeyler için tarot kartlarına ihtiyacım yoktu karşımda kapı gibi herşeyi cevaplayan bir hoca vardı. Sordum o cevapladı. Evlilik yaşıma ve düğünüme kadar herşeyi tarif etti. İlerdeki evim işim şuanki ilişkim ve gelecekteki boyutları, ters giden şeylerin ters gitme nedenleri ve çözümleri.. burda anlatamayacağımok çaplı bir manevi ameliyat geçirdim diyebilirim size. Baya uzun sürdü saatlerce konuştuk. İsteyeni evinde kabul ediyor, isteyenle başka bir ortamda buluşup orada bakıyor ben açık havayı tercih ettim çünkü yapı gereği ilk gittiğim evlerde ve kapalı ortamlarda bogulurum hele ki böyle önemli bir görüşmede sıkıntı yaşamak istemedim. Tüm derdine çare arayanlara ve faldan kurtulmak isteyenlere çare olarak önerebşleceğim ve iyi ki buldum diye sevindiğim biri oldu. Benim hayatımı (ölüm hariç) kimle nerede ne zaman karşılaşıcam ne konuda konuşucsm herşeyi söyledi. Başka hoşlanan kişilerin oldugunu benim bunları öğrenince şok olacagımı ve bu kişilerin oturdugu semtleri okudugu okulları.. aklıma geldikçe özel olmayan şeyleri yaparım ve benim kısmet konusunda da kapanıklıgım varmış. İşlerimin tam ilerleyip sonuca bağlanamama nedeni buymuş. Şuanki ilişkinde problem yok ama önünüze çıkan engeller senden kaynaklı dedi. Kısmet kapanıklıgı sebebiyle. Nazarlar kısmetimi bağlamış.
Dışarı bundan sonra kömür sürüp çıkıcam
Şaka bir yana bunun çin birşeyler yapıcak tekrar görüşücez bu sefer ücret almıcak tabi. Aynı dertten muzdarip ve bir ilişkisi bile olmayan arkadaşlarım vardı onlara yaptıgı işlemlerle kızlardan bir haftada toparlamış. Diğeri işe girdi. İşi yoktu. Çok enteresan ya çok mutluyum dünden beri. Ve bunu söylemek aslında biraz özel hayata giriyor hem zor hem üzücü ama annemle aram bozuktu. Eve döndüğümde annem bana gülerek kapıyı açtı. Biranda hrrşey düzeldi ssnki hiçbişy olmamış gibi. Yapacagı uygulamaların ücretini paket halinde en baştan ödüyorsunuz zaten sonra tekrar tekrar ilgileniyor. Bekleyen arkadaşlara haber vereyim dedim, baya beklettim ama değmiştir inşallah. Sizi yanlış yönlendirmek istemediğim için biraz inceleme süreci uzun sürdü.
Sorularınız varsa müsait oldukça yanıtlarım.
Sonunda :))
Peki nerde bu hoca?kadın mı erkek mi?özellikle fiyatı nedir?
Bana da böylesi lazım çok sevindim gözün aydın canım darısı başıma inşallah :))Evet kızlaar nihayetinde geldim. Size haberlerle geldim, dünden beri bulutların üstündeyim
Artık kendi kendimi test için kullanıp aynı zamanda hayatımdaki benim bile bilmediğim terslikleri bu saygıdeğer hocadan öğrenince size de göğsümü gere gere tavsiye etmeye hazırım.
Gittim görüştük, muhteşem bir enerjisi var ve direkt beni görür görmez "sen bir ay içinde sent değişikliği yapıyorsun ve bu sana çok iyi gelicek" dedi. Daha adımı bile bilmiyordu. Ve şok oldum çünkü bir ay sonra yurtdışına gidiyorum. Size genel örnekler vermek zorundayım çünkü diğerleri özel hayatımı ifşa etmek olur. Benim üzerimde nazar ve çocukluktan aileye yapılmış büyülerin kalıntısı olduğunu söyledi ve bakın enteresan kısım söylediği birçok şeyi daha biz bakıka başlamadan söyledi. Sonra Yıldızname ve remil baktı bana. Diğer paketteki su kahve hepsine baktı ama ben tarota inanmadıgım için gerek duymadım ki zaten soracagım şeyler için tarot kartlarına ihtiyacım yoktu karşımda kapı gibi herşeyi cevaplayan bir hoca vardı. Sordum o cevapladı. Evlilik yaşıma ve düğünüme kadar herşeyi tarif etti. İlerdeki evim işim şuanki ilişkim ve gelecekteki boyutları, ters giden şeylerin ters gitme nedenleri ve çözümleri.. burda anlatamayacağımok çaplı bir manevi ameliyat geçirdim diyebilirim size. Baya uzun sürdü saatlerce konuştuk. İsteyeni evinde kabul ediyor, isteyenle başka bir ortamda buluşup orada bakıyor ben açık havayı tercih ettim çünkü yapı gereği ilk gittiğim evlerde ve kapalı ortamlarda bogulurum hele ki böyle önemli bir görüşmede sıkıntı yaşamak istemedim. Tüm derdine çare arayanlara ve faldan kurtulmak isteyenlere çare olarak önerebşleceğim ve iyi ki buldum diye sevindiğim biri oldu. Benim hayatımı (ölüm hariç) kimle nerede ne zaman karşılaşıcam ne konuda konuşucsm herşeyi söyledi. Başka hoşlanan kişilerin oldugunu benim bunları öğrenince şok olacagımı ve bu kişilerin oturdugu semtleri okudugu okulları.. aklıma geldikçe özel olmayan şeyleri yaparım ve benim kısmet konusunda da kapanıklıgım varmış. İşlerimin tam ilerleyip sonuca bağlanamama nedeni buymuş. Şuanki ilişkinde problem yok ama önünüze çıkan engeller senden kaynaklı dedi. Kısmet kapanıklıgı sebebiyle. Nazarlar kısmetimi bağlamış.
Dışarı bundan sonra kömür sürüp çıkıcam
Şaka bir yana bunun çin birşeyler yapıcak tekrar görüşücez bu sefer ücret almıcak tabi. Aynı dertten muzdarip ve bir ilişkisi bile olmayan arkadaşlarım vardı onlara yaptıgı işlemlerle kızlardan bir haftada toparlamış. Diğeri işe girdi. İşi yoktu. Çok enteresan ya çok mutluyum dünden beri. Ve bunu söylemek aslında biraz özel hayata giriyor hem zor hem üzücü ama annemle aram bozuktu. Eve döndüğümde annem bana gülerek kapıyı açtı. Biranda hrrşey düzeldi ssnki hiçbişy olmamış gibi. Yapacagı uygulamaların ücretini paket halinde en baştan ödüyorsunuz zaten sonra tekrar tekrar ilgileniyor. Bekleyen arkadaşlara haber vereyim dedim, baya beklettim ama değmiştir inşallah. Sizi yanlış yönlendirmek istemediğim için biraz inceleme süreci uzun sürdü.
Sorularınız varsa müsait oldukça yanıtlarım.
Tmm tatlım varsa nosunuda yazar mısınİstanbul avrupa yakasında canım :)
Fiyatı özelden yazayım. Aynen sonunda
Çok şükür dertler tasalar arkada kaldı artık.
Bana da böylesi lazım çok sevindim gözün aydın canım darısı başıma inşallah :))
AmiinnnnSaolasın canım hepiniz çok mutlu olun inşallah
Canimcim bende cok sevdindim guzel haberlerine bana da lutfen detayli bilgiyi ve numarasini ozelden atar misin ?Saolasın canım hepiniz çok mutlu olun inşallah
Canimcim bende cok sevdindim guzel haberlerine bana da lutfen detayli bilgiyi ve numarasini ozelden atar misin ?
Cabuk ulasilinio mu peki tamamen dua araciligi ve kuran ile yapiyor degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?