İstanbul'da Fal - Falcılar

Ne kadar sürüyor fal bakması uzun mu bakıyor kisa mi

Ne kadar sürüyor fal bakması uzun mu bakıyor kisa mi

göreceli olarak uzun sürüyor çünkü yazdığım gibi falın ortasında kalkıp gidiyor, 5-10 dk başka bir işle ilgilenip geri dönüyor falan filan. yani bence biliyor, ama genel olarak itici bulabilirsin, cünkü fala odaklanmıyor, ya da işte ancak havasında olursa kendini fala veriyor.

Anladim canim tesekkur ederim baska bildigin bi falci var mi

bukre34@hotmail.com adresine zehranın numarasını yollar mısınız lütfenn

Mail adresini bukre34@hotmail.com adresine atar mısınız

Canım bukre34@hotmail.com adresine bu hocanın iletişim bilgilerinin atar mısın ya da özelden yazar mısın teşekkür ediyorum şimdiden

bana yazan arkadas kusura bakma saadet 500 degil 250 imis.cok fazka arayan oldugu icin nosunu degistircekmis ok kib

Arkadaslar bunu kinayeli yada dlga gecmek icn sormuyorum ama sevdigim kisi donecek mi? Dediginde 'donmucek' dien falci varmi? Suana kdr hepsi doncek dedi agustosta fln qma hala bisi oldugu yok acaba kotu yorumlamamak icn donmuo olsa bile donuo diebilirlermi?

Bi de zehraya parayi nasi yatirioruz once para mi oluyo falmi bende baktirmayidusunuorum

slm arkadaşlar . bu formu uzun sure takip ettikten sonra didem ile zehraya fal baktırmaya karar verdim ancak dideme hiçbir şekilde ulaşamadım. defalarca müsait olunca dönücem demesine rağmen yaklasik 2 ay kadar beni surundurdu. yok annem hastanede yok özel sebepler diye diye boşuna bekletti. tamam olabilir insanlık hali tabi ama o kadar msj atıyrm, whats app tan yazıyrm insan bir cvp verir .cok saygısız bir insan bir daha zaten asla aramam.
zehraya gelince ise maalesef evli oldugumdan tutunda cocugum olduguna kadar hiç bir şeyi bilemedi. tam bir fiyaskoydu yani. ne anı ne geleceği bildi zaten toplasan 10 dakikalık kıytırık bir faldı b irkaç dakikadan sonra aradığıma muthiş pişman oldum.ve o konuşurken ben giden paracıklarımı düşünüyordum

baktırdıgım en kotu fallardan biriydi gerçi ben zaten surekli fal baktıran biri deilim ama..
yani siz bilirsiniz kızlar ben sadece paylasmak ıstedim belki ıyı bir anını yakalayamamışımdır ama o kadar övulmüştüki sitede bende büyük bir heyecan ve hevesle aradım ama fosss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…