Evet kızlaar nihayetinde geldim. Size haberlerle geldim, dünden beri bulutların üstündeyim
Artık kendi kendimi test için kullanıp aynı zamanda hayatımdaki benim bile bilmediğim terslikleri bu saygıdeğer hocadan öğrenince size de göğsümü gere gere tavsiye etmeye hazırım.
Gittim görüştük, muhteşem bir enerjisi var ve direkt beni görür görmez "sen bir ay içinde sent değişikliği yapıyorsun ve bu sana çok iyi gelicek" dedi. Daha adımı bile bilmiyordu. Ve şok oldum çünkü bir ay sonra yurtdışına gidiyorum. Size genel örnekler vermek zorundayım çünkü diğerleri özel hayatımı ifşa etmek olur. Benim üzerimde nazar ve çocukluktan aileye yapılmış büyülerin kalıntısı olduğunu söyledi ve bakın enteresan kısım söylediği birçok şeyi daha biz bakıka başlamadan söyledi. Sonra Yıldızname ve remil baktı bana. Diğer paketteki su kahve hepsine baktı ama ben tarota inanmadıgım için gerek duymadım ki zaten soracagım şeyler için tarot kartlarına ihtiyacım yoktu karşımda kapı gibi herşeyi cevaplayan bir hoca vardı. Sordum o cevapladı. Evlilik yaşıma ve düğünüme kadar herşeyi tarif etti. İlerdeki evim işim şuanki ilişkim ve gelecekteki boyutları, ters giden şeylerin ters gitme nedenleri ve çözümleri.. burda anlatamayacağımok çaplı bir manevi ameliyat geçirdim diyebilirim size. Baya uzun sürdü saatlerce konuştuk. İsteyeni evinde kabul ediyor, isteyenle başka bir ortamda buluşup orada bakıyor ben açık havayı tercih ettim çünkü yapı gereği ilk gittiğim evlerde ve kapalı ortamlarda bogulurum hele ki böyle önemli bir görüşmede sıkıntı yaşamak istemedim. Tüm derdine çare arayanlara ve faldan kurtulmak isteyenlere çare olarak önerebşleceğim ve iyi ki buldum diye sevindiğim biri oldu. Benim hayatımı (ölüm hariç) kimle nerede ne zaman karşılaşıcam ne konuda konuşucsm herşeyi söyledi. Başka hoşlanan kişilerin oldugunu benim bunları öğrenince şok olacagımı ve bu kişilerin oturdugu semtleri okudugu okulları.. aklıma geldikçe özel olmayan şeyleri yaparım ve benim kısmet konusunda da kapanıklıgım varmış. İşlerimin tam ilerleyip sonuca bağlanamama nedeni buymuş. Şuanki ilişkinde problem yok ama önünüze çıkan engeller senden kaynaklı dedi. Kısmet kapanıklıgı sebebiyle. Nazarlar kısmetimi bağlamış.
Dışarı bundan sonra kömür sürüp çıkıcam
Şaka bir yana bunun çin birşeyler yapıcak tekrar görüşücez bu sefer ücret almıcak tabi. Aynı dertten muzdarip ve bir ilişkisi bile olmayan arkadaşlarım vardı onlara yaptıgı işlemlerle kızlardan bir haftada toparlamış. Diğeri işe girdi. İşi yoktu. Çok enteresan ya çok mutluyum dünden beri. Ve bunu söylemek aslında biraz özel hayata giriyor hem zor hem üzücü ama annemle aram bozuktu. Eve döndüğümde annem bana gülerek kapıyı açtı. Biranda hrrşey düzeldi ssnki hiçbişy olmamış gibi. Yapacagı uygulamaların ücretini paket halinde en baştan ödüyorsunuz zaten sonra tekrar tekrar ilgileniyor. Bekleyen arkadaşlara haber vereyim dedim, baya beklettim ama değmiştir inşallah. Sizi yanlış yönlendirmek istemediğim için biraz inceleme süreci uzun sürdü.
Sorularınız varsa müsait oldukça yanıtlarım.
Ne kadar sürüyor fal bakması uzun mu bakıyor kisa miYukarıda yazdıklarıma ekleme:
Gecen ekim Kadıköy'de Sevgi Hanım'a gittim. Baktirdiğim ilk fal oydu hatta. Pat diye isim söyledi, dondum kaldım. 2015 başında pes peşe iki ölüm olacak bir kadın bir erkek dedi, gercekten de Ocak 2015 bir hafta arayla iki ölüm haberi aldım. Yani güzel bakıyor ama ona fal baktırmak çok yorucu; kalkıp gidiyor, dakikalarca gelmiyor, sizi boş bos bekletiyor, daha "önemli" misafirleri ile ilgileniyor, sizinle bi noktadan sonra geyiğe bağlıyor vs. Yani modunu yakalamak gerek, yoksa gercekten cok yorucu.
Ne kadar sürüyor fal bakması uzun mu bakıyor kisa mi
Anladim canim tesekkur ederim baska bildigin bi falci var migöreceli olarak uzun sürüyor çünkü yazdığım gibi falın ortasında kalkıp gidiyor, 5-10 dk başka bir işle ilgilenip geri dönüyor falan filan. yani bence biliyor, ama genel olarak itici bulabilirsin, cünkü fala odaklanmıyor, ya da işte ancak havasında olursa kendini fala veriyor.
bukre34@hotmail.com adresine zehranın numarasını yollar mısınız lütfennBen zehraya 2 kere baktırdım 2sinden de çok memnun kaldım. Yakın zamanda tekrar baktırmak istiyorum. Buraya her falcı tecrübemi yazdım ben eskiler bilir burda baya bir geçmişimiz var. Ama şuana kadar dedikleri çıkan falcı zehra buna emin olun. Bir sürü güzel bakan oldu geçmişte baktırdığım. Emre eren zaza didem yiğit şehrazat sema ama dediği için şehrazatla zehra. Şehrazat son falında tutarsızdı. Telefonda ve evinde bakan güvenilir biri varken başka arayışa girmeyin size tecrubeli biri olarak tavsiyem budur. Dediği şeyleri üstü kapalı yazmışımdır eski sayfalarda bulup okursunuz tekrar tekrar yazmıyım ama bendrn nosunu alıp baktıracagını söyleyen 50nin üzerinde kişi oldu buradan. Gerçek hayattan da arkadaşlarım baktırdı memnun kaldılar. Tavsiye ediyorum gelip üşenmeden siz paraları etrafa saçmayın yazık olmasın diye yazıyorum. Soranlar olmuş. Burda neredeyse birçok kişi zehranın nosunu biliyor. Ben nasıl başkasından aldıysam ve isteyenlere verdiysem herkes el birliğiyle isteyenkere yardımcı olsun. Sonra tek bir kişi ilgilenince adı reklama çıkıyor. Burda geçmişte bir arkadaş vardı bi ara ona zehra reklamcısı diyorlardı. Sonra kapattı hesabını. Benim de fallarla pek işim kalamdı artık çok şükür. Tek zehraya baktırıyorum arada çünkü falcı değil hoca gibi anne gibi yeri geldiğinde. Gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Baya uzun oldu umarım açıklayıcı olmuştur çünkü artık her sorana ayrı ayrı yazmak istemiyorum. Gönlünüzce olsun..
Mail adresini bukre34@hotmail.com adresine atar mısınızMerhaba kızlar. En ünlü ve super falcı biliyorum. Kendisi rus. Her ay İstanbula geliyor. Mükemmel bakıyor. Ve özel Tibet usulu ile insanın hayatını değiştiriyor. Ben kaç senedi hanile kalamıyırdum... Kısır olduğumu doktorlar söyledi. 7 kere seans yaptı... 7 seans sonra hamile kaldım!!! İki ay sonra bebek sahibi olucam. Eşiminde işinde büyük sorunları vardı... Şirketimiz kaybetdik. Buyuk borclar altında kaldık. Kadın eşimi temizledi,talisman yaptı. bir kaç hafta sonra yurtdişindan teklif geldi, ve iş yaptığımız insanlar bizi yanlarına davet etdi. Kocamı şirketin başina koydular... Kazancı daha fazla artdı... Valla Allah bin kere o kadından razı olsun!!!
Mail adresin vere bilirim. Numarasın mailden sonra veryor.
bukre34@hotmail.com adresine zehranın numarasını yollar mısınız lütfenn
Edirnedekini özelden mesaj atabilir misinEdirnede olsa biliyorum da İstanbulda bilmiyorum malesef bana da lazım
Tamam burdan da mesaj yoluyla yollarsan çok memnun olurumBurdan msj yoluyla yollayabilirim canım mail adresimi veremem üzgünüm.
Anladim canim tesekkur ederim baska bildigin bi falci var mi
kimki o?msj yazarmisin bilgilerini.benim bildiğim bi hoca var istanbulda
Canım bukre34@hotmail.com adresine bu hocanın iletişim bilgilerinin atar mısın ya da özelden yazar mısın teşekkür ediyorum şimdidenEvet kızlaar nihayetinde geldim. Size haberlerle geldim, dünden beri bulutların üstündeyim
Artık kendi kendimi test için kullanıp aynı zamanda hayatımdaki benim bile bilmediğim terslikleri bu saygıdeğer hocadan öğrenince size de göğsümü gere gere tavsiye etmeye hazırım.
Gittim görüştük, muhteşem bir enerjisi var ve direkt beni görür görmez "sen bir ay içinde sent değişikliği yapıyorsun ve bu sana çok iyi gelicek" dedi. Daha adımı bile bilmiyordu. Ve şok oldum çünkü bir ay sonra yurtdışına gidiyorum. Size genel örnekler vermek zorundayım çünkü diğerleri özel hayatımı ifşa etmek olur. Benim üzerimde nazar ve çocukluktan aileye yapılmış büyülerin kalıntısı olduğunu söyledi ve bakın enteresan kısım söylediği birçok şeyi daha biz bakıka başlamadan söyledi. Sonra Yıldızname ve remil baktı bana. Diğer paketteki su kahve hepsine baktı ama ben tarota inanmadıgım için gerek duymadım ki zaten soracagım şeyler için tarot kartlarına ihtiyacım yoktu karşımda kapı gibi herşeyi cevaplayan bir hoca vardı. Sordum o cevapladı. Evlilik yaşıma ve düğünüme kadar herşeyi tarif etti. İlerdeki evim işim şuanki ilişkim ve gelecekteki boyutları, ters giden şeylerin ters gitme nedenleri ve çözümleri.. burda anlatamayacağımok çaplı bir manevi ameliyat geçirdim diyebilirim size. Baya uzun sürdü saatlerce konuştuk. İsteyeni evinde kabul ediyor, isteyenle başka bir ortamda buluşup orada bakıyor ben açık havayı tercih ettim çünkü yapı gereği ilk gittiğim evlerde ve kapalı ortamlarda bogulurum hele ki böyle önemli bir görüşmede sıkıntı yaşamak istemedim. Tüm derdine çare arayanlara ve faldan kurtulmak isteyenlere çare olarak önerebşleceğim ve iyi ki buldum diye sevindiğim biri oldu. Benim hayatımı (ölüm hariç) kimle nerede ne zaman karşılaşıcam ne konuda konuşucsm herşeyi söyledi. Başka hoşlanan kişilerin oldugunu benim bunları öğrenince şok olacagımı ve bu kişilerin oturdugu semtleri okudugu okulları.. aklıma geldikçe özel olmayan şeyleri yaparım ve benim kısmet konusunda da kapanıklıgım varmış. İşlerimin tam ilerleyip sonuca bağlanamama nedeni buymuş. Şuanki ilişkinde problem yok ama önünüze çıkan engeller senden kaynaklı dedi. Kısmet kapanıklıgı sebebiyle. Nazarlar kısmetimi bağlamış.
Dışarı bundan sonra kömür sürüp çıkıcam
Şaka bir yana bunun çin birşeyler yapıcak tekrar görüşücez bu sefer ücret almıcak tabi. Aynı dertten muzdarip ve bir ilişkisi bile olmayan arkadaşlarım vardı onlara yaptıgı işlemlerle kızlardan bir haftada toparlamış. Diğeri işe girdi. İşi yoktu. Çok enteresan ya çok mutluyum dünden beri. Ve bunu söylemek aslında biraz özel hayata giriyor hem zor hem üzücü ama annemle aram bozuktu. Eve döndüğümde annem bana gülerek kapıyı açtı. Biranda hrrşey düzeldi ssnki hiçbişy olmamış gibi. Yapacagı uygulamaların ücretini paket halinde en baştan ödüyorsunuz zaten sonra tekrar tekrar ilgileniyor. Bekleyen arkadaşlara haber vereyim dedim, baya beklettim ama değmiştir inşallah. Sizi yanlış yönlendirmek istemediğim için biraz inceleme süreci uzun sürdü.
Sorularınız varsa müsait oldukça yanıtlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?