- 21 Ağustos 2015
- 9
- 7
- 1
- 39
Her falcı herkeste iyi olmayabiliyo maalesef canımslm arkadaşlar . bu formu uzun sure takip ettikten sonra didem ile zehraya fal baktırmaya karar verdim ancak dideme hiçbir şekilde ulaşamadım. defalarca müsait olunca dönücem demesine rağmen yaklasik 2 ay kadar beni surundurdu. yok annem hastanede yok özel sebepler diye diye boşuna bekletti. tamam olabilir insanlık hali tabi ama o kadar msj atıyrm, whats app tan yazıyrm insan bir cvp verir .cok saygısız bir insan bir daha zaten asla aramam.
zehraya gelince ise maalesef evli oldugumdan tutunda cocugum olduguna kadar hiç bir şeyi bilemedi. tam bir fiyaskoydu yani. ne anı ne geleceği bildi zaten toplasan 10 dakikalık kıytırık bir faldı b irkaç dakikadan sonra aradığıma muthiş pişman oldum.ve o konuşurken ben giden paracıklarımı düşünüyordum
baktırdıgım en kotu fallardan biriydi gerçi ben zaten surekli fal baktıran biri deilim ama..
yani siz bilirsiniz kızlar ben sadece paylasmak ıstedim belki ıyı bir anını yakalayamamışımdır ama o kadar övulmüştüki sitede bende büyük bir heyecan ve hevesle aradım ama fosss
Arkadaşım zehraya baktırmış. Oda giden parasına üzülmüş. Hiçbişey bilememiş. Çok sıradan bi fal bakmış.. Elçiye zeval olmaz iletiyim dedim.slm arkadaşlar . bu formu uzun sure takip ettikten sonra didem ile zehraya fal baktırmaya karar verdim ancak dideme hiçbir şekilde ulaşamadım. defalarca müsait olunca dönücem demesine rağmen yaklasik 2 ay kadar beni surundurdu. yok annem hastanede yok özel sebepler diye diye boşuna bekletti. tamam olabilir insanlık hali tabi ama o kadar msj atıyrm, whats app tan yazıyrm insan bir cvp verir .cok saygısız bir insan bir daha zaten asla aramam.
zehraya gelince ise maalesef evli oldugumdan tutunda cocugum olduguna kadar hiç bir şeyi bilemedi. tam bir fiyaskoydu yani. ne anı ne geleceği bildi zaten toplasan 10 dakikalık kıytırık bir faldı b irkaç dakikadan sonra aradığıma muthiş pişman oldum.ve o konuşurken ben giden paracıklarımı düşünüyordum
baktırdıgım en kotu fallardan biriydi gerçi ben zaten surekli fal baktıran biri deilim ama..
yani siz bilirsiniz kızlar ben sadece paylasmak ıstedim belki ıyı bir anını yakalayamamışımdır ama o kadar övulmüştüki sitede bende büyük bir heyecan ve hevesle aradım ama fosss
Arkadaşlar ben dün Zehraya baktırdım tekrar....Hiçbirşey bilemedi çok ileri bir laf, çünkü o anki mevcut durumu, olayları özellikle duygusal kısımları çok güzel söylüyor...ama şöyle bir sıkıntı var bence insanları karıştırabiliyor...yani söylediklerini sizin bağlantı kurmanız gerekiyor....gelecek konusunda söyledikleri bana çok tutarlı mesela....olayların duygusal tarafları konusunda çok başarılı bence ...yani haksızlık etmeyelim arkadaşlar benceArkadaşım zehraya baktırmış. Oda giden parasına üzülmüş. Hiçbişey bilememiş. Çok sıradan bi fal bakmış.. Elçiye zeval olmaz iletiyim dedim.
Haksızlık mı? :)Arkadaşlar ben dün Zehraya baktırdım tekrar....Hiçbirşey bilemedi çok ileri bir laf, çünkü o anki mevcut durumu, olayları özellikle duygusal kısımları çok güzel söylüyor...ama şöyle bir sıkıntı var bence insanları karıştırabiliyor...yani söylediklerini sizin bağlantı kurmanız gerekiyor....gelecek konusunda söyledikleri bana çok tutarlı mesela....olayların duygusal tarafları konusunda çok başarılı bence ...yani haksızlık etmeyelim arkadaşlar bence
Belki aldığı paranın tam karşılığı olmayabilir baktığı fal...benim için de süper bir fal olmadı ama hiçbirşey bilmiyor demek çok acımasız geldi bana sadece....eğer söylediği şeyleri anlamlandıramadıysa o yüzden oyle düşünmüştür arkadaşın sanırım....direkt isim sorup karşılığını alamıyorsun Zehrada.... onun söylediklerini dinleyip taşları yerine senin oturtman gerekiyor...bazen senin sorduğun ile onun söylediği farklı olabiliyor...Haksızlık mı? :)
Ben arkadaşımın bana söylediğini iletiyorum. Ve adım kadar eminim arkadaşım boşyere konuşmaz. içim acıdı verdiğim paraya dedi. Öyle diyorsa eminim öyledir.. Zehrayla bir husumetide yok ayrıca.. Neden savunma gereği hissettin anlamadım.. Sen beğenmiş olabilirsin ama o beğenmemiş. tutturamamş..
Valla ben baktırmadım bilmiyorum.. baktırmayı da düşünmüyorum. Şöyle söyleyeyim sana arkadaşım evli ve ona ilişkn var gibi konuşmuş.. Yani evli olduğunu bile bilememiş..Belki aldığı paranın tam karşılığı olmaybeğaktığı fal...benim için de süper bir fal olmadı ama hiçbirşey bilmiyor demek çok acımasız geldi bana sadece....eğer söylediği şeyleri anlamlandıramadıysa o yüzden oyle düşünmüştür arkadaşın sanırım....direkt isim sorup karşılığını alamıyorsun Zehrada.... onun söylediklerini dinleyip taşları yerine senin oturtman gerekiyor...bazen senin sorduğun ile onun söylediği farklı olabiliyor...
İşte biraz enerji meselesi biraz da kendini açabilmene bakıyor olay ,bnde baktırcam ilk defa kendisine ama yorumları okuyunca vaz mı geçsem diye bi düşünmedim değil haniSlm arkadaşlar tam da konunun üzerne geldim.zehra hanımla uzun bir seans yaptık az önce ve ben çok memnun kaldım.bir kere çok tatlı ve samimi bir bayan ve duymak istediklernizi değil hissettiklerini söylüyor ki bu da çok önemli.benim yaklaşık iki yıl önce yaşadığım bir buhran vardı ve bi çok kişiye fal baktırdım.yiğit,didem...burda çok adı geçenlerden evet ikisnden de memnundum ama gelecek ben de çıkmadı.uzun bir aradan sonra kadınlar kulübüne girdm ve zehrayı burda duyup numarasını alıp aradım ve verdiğim paranın kuruşuna kadar hakkını verdi.allaha şükür eski buhranım olmadığı için fal baktırma bağımlılığına yeniden başlamayacağım. Yaklaşık 1 yıldır bu ilk falımdı ve telle baktırdığım en isabetli faldı.kişilik analizleri süperdi.sevdğim adamı harfi harfine analiz etti ve yanlş dediğim hiçbir cümlesi yoktu.ben bayıldım....tavsiye ederim
Slm arkadaşlar tam da konunun üzerne geldim.zehra hanımla uzun bir seans yaptık az önce ve ben çok memnun kaldım.bir kere çok tatlı ve samimi bir bayan ve duymak istediklernizi değil hissettiklerini söylüyor ki bu da çok önemli.benim yaklaşık iki yıl önce yaşadığım bir buhran vardı ve bi çok kişiye fal baktırdım.yiğit,didem...burda çok adı geçenlerden evet ikisnden de memnundum ama gelecek ben de çıkmadı.uzun bir aradan sonra kadınlar kulübüne girdm ve zehrayı burda duyup numarasını alıp aradım ve verdiğim paranın kuruşuna kadar hakkını verdi.allaha şükür eski buhranım olmadığı için fal baktırma bağımlılığına yeniden başlamayacağım. Yaklaşık 1 yıldır bu ilk falımdı ve telle baktırdığım en isabetli faldı.kişilik analizleri süperdi.sevdğim adamı harfi harfine analiz etti ve yanlş dediğim hiçbir cümlesi yoktu.ben bayıldım....tavsiye ederim
eddie Rexx'in karşı sokağında, mosquito cafenin hemen karşısında sevgi cafe, randevulu gidiliyor, hep dolu. Gecmis zaman da tarot 40 olması lazım, zam yaptıysa bilemem.
vetÇok sevindim canım.Bu tarz şeyler tartışmaya gelmez.
Ben de art niyetim olmadan tavsiye üzerine aradım ve iyi ki de aramışım. Temiz kalpli bir insan. Cümlelerinden dökülenleri daha o söylerken yaşayacağını hissediyorsun zaten. Ben de hiçbir falcı bu etkiyi bırakmadı ve baktırmadıgım falcı kalmamış biriyim. Kimilerinin yıldızı uymaz enerjisi tutmaz ama bazı insanların hiçkimseyle mi enerjisi tutmaz. Birkaç kişi biliyorum mesela bütün falcılara tü kaka yapıyolar. Böyle bir durumda kişinin sorunu kendinde araması gerekir belki yıldızı düşmüştür o yüzden manevi iletişim kopuklugu olabiliyodur.Belki kalbi kararmıştır vs vs misaller bitmez. Memnun kalan arkadaşların haberleri beni çok mutlu ediyor. Önerince meyvesini görmek cidden çok huzur verici
Bana da lütfennYaaaarkadaslar biri lutfen zehranin numarasini msj atsin bana yaaa
bukre34@hotmail.com adresimzehra nin nosunu isteyen arkadaslar msj yazin vereyim noyu.bana yazilmadan msj yazamiyorum bu tlfdan.
Canim bana da ozelden yazar misin su edirnedekini ?Edirnedekini özelden mesaj atabilir misin
Zehra mı.. Yok artık !!
Beş para etmez.
telefonda 75 tl?yazık...Yani ben de hic begenmedim soyledim de zaten 75liram bosa gitti die ama tercih meselesi tabi baktirip gorsunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?