İstanbul'da Fal - Falcılar

ha bu arada para konusunda hakkını yemeyeyim bugun musait deilim yatıramam isterseniz ben havale yaptıktan sonra sizi arayayım o zaman bakın dedim. o da yok hiç önemli deil sorun olmaz bakayım sonra da yatırabilirsin dedi. ben baktırdıktan sonra gonderdım yani parayı. soran arkadaşlara duyurulur..

Her falcı herkeste iyi olmayabiliyo maalesef canım

Arkadaşım zehraya baktırmış. Oda giden parasına üzülmüş. Hiçbişey bilememiş. Çok sıradan bi fal bakmış.. Elçiye zeval olmaz iletiyim dedim.

Arkadaşım zehraya baktırmış. Oda giden parasına üzülmüş. Hiçbişey bilememiş. Çok sıradan bi fal bakmış.. Elçiye zeval olmaz iletiyim dedim.
Arkadaşlar ben dün Zehraya baktırdım tekrar....Hiçbirşey bilemedi çok ileri bir laf, çünkü o anki mevcut durumu, olayları özellikle duygusal kısımları çok güzel söylüyor...ama şöyle bir sıkıntı var bence insanları karıştırabiliyor...yani söylediklerini sizin bağlantı kurmanız gerekiyor....gelecek konusunda söyledikleri bana çok tutarlı mesela....olayların duygusal tarafları konusunda çok başarılı bence ...yani haksızlık etmeyelim arkadaşlar bence

Haksızlık mı? :)
Ben arkadaşımın bana söylediğini iletiyorum. Ve adım kadar eminim arkadaşım boşyere konuşmaz. içim acıdı verdiğim paraya dedi. Öyle diyorsa eminim öyledir.. Zehrayla bir husumetide yok ayrıca.. Neden savunma gereği hissettin anlamadım.. Sen beğenmiş olabilirsin ama o beğenmemiş. tutturamamş..

Belki aldığı paranın tam karşılığı olmayabilir baktığı fal...benim için de süper bir fal olmadı ama hiçbirşey bilmiyor demek çok acımasız geldi bana sadece....eğer söylediği şeyleri anlamlandıramadıysa o yüzden oyle düşünmüştür arkadaşın sanırım....direkt isim sorup karşılığını alamıyorsun Zehrada.... onun söylediklerini dinleyip taşları yerine senin oturtman gerekiyor...bazen senin sorduğun ile onun söylediği farklı olabiliyor...

Valla ben baktırmadım bilmiyorum.. baktırmayı da düşünmüyorum. Şöyle söyleyeyim sana arkadaşım evli ve ona ilişkn var gibi konuşmuş.. Yani evli olduğunu bile bilememiş..

zehra bende gayet iyidi kizlar.ani ve gecmisi iyi ozetledi.soyledikleri cikarmi onu bilemem.didem den cok memnun kalanlar var mesela.bende fostu maalesef.soylediklerinin tersini yasadim.enerji meselesi yada onlarda insan saatinemi denk gelmiyo nedir.

Slm arkadaşlar tam da konunun üzerne geldim.zehra hanımla uzun bir seans yaptık az önce ve ben çok memnun kaldım.bir kere çok tatlı ve samimi bir bayan ve duymak istediklernizi değil hissettiklerini söylüyor ki bu da çok önemli.benim yaklaşık iki yıl önce yaşadığım bir buhran vardı ve bi çok kişiye fal baktırdım.yiğit,didem...burda çok adı geçenlerden evet ikisnden de memnundum ama gelecek ben de çıkmadı.uzun bir aradan sonra kadınlar kulübüne girdm ve zehrayı burda duyup numarasını alıp aradım ve verdiğim paranın kuruşuna kadar hakkını verdi.allaha şükür eski buhranım olmadığı için fal baktırma bağımlılığına yeniden başlamayacağım. Yaklaşık 1 yıldır bu ilk falımdı ve telle baktırdığım en isabetli faldı.kişilik analizleri süperdi.sevdğim adamı harfi harfine analiz etti ve yanlş dediğim hiçbir cümlesi yoktu.ben bayıldım....tavsiye ederim

İşte biraz enerji meselesi biraz da kendini açabilmene bakıyor olay ,bnde baktırcam ilk defa kendisine ama yorumları okuyunca vaz mı geçsem diye bi düşünmedim değil hani

Çok sevindim canım. Bu tarz şeyler tartışmaya gelmez.
Ben de art niyetim olmadan tavsiye üzerine aradım ve iyi ki de aramışım. Temiz kalpli bir insan. Cümlelerinden dökülenleri daha o söylerken yaşayacağını hissediyorsun zaten. Ben de hiçbir falcı bu etkiyi bırakmadı ve baktırmadıgım falcı kalmamış biriyim. Kimilerinin yıldızı uymaz enerjisi tutmaz ama bazı insanların hiçkimseyle mi enerjisi tutmaz. Birkaç kişi biliyorum mesela bütün falcılara tü kaka yapıyolar. Böyle bir durumda kişinin sorunu kendinde araması gerekir belki yıldızı düşmüştür o yüzden manevi iletişim kopuklugu olabiliyodur. Belki kalbi kararmıştır vs vs misaller bitmez. Memnun kalan arkadaşların haberleri beni çok mutlu ediyor. Önerince meyvesini görmek cidden çok huzur verici

Evet tatlım,tavsiyenle baktırdım.teli kapatalı belki 1 saat oldu ama etkisinden kurtulamadım.dobra dobra hissettiklerini söyleyen bir bayan.dediğim gibi karakter analizleri on numara.özellikle eski erkek arkadaşımı dakikalarca anlattı.geleceği kimsenin bileceğine inanmıyorum açıkçası ama anı bu kadar iyi bilenine denk gelmedim...sana teşekkğrederim tekrardan canım.ama burdaki herkese tavsiyem fallardan mümkün mertebe uzak kalın.paranıza yazık.dua edin,allaha sığının herşey olacağına varıyor.siz istediğiniz kadar fal baktırın (bu kısmı özellikle kendim için söylyrm baktırdğm yüzlerce faldan sonra)herşey olacağına varıyor.ve her yarım kalan işte bi hayır vardır bayanlar.rabbim bizim için iyi olanı bilir...sevgiler
vet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…