İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar ya su hoca isini bi cozemedik ya anakasetere nin soyledigi hoca da fiyat bakimindan baya yuksek yani 1500-750 gibi bir ucret istiyormus acaba daha hayirina bu kadar ticari olmayan biri var mi acaba bildiginiz onerebileceginiz?

Kızlarrr bilirsiniz benim enerjim DİDEM le tutuyor ve hep ona baktırıyorum dediği bir şey daha çıktı hemde gecikmeden bu sefer daha önce 1 hafta sarkarsı ama şimdi tam tuttu ve ben hiç yanıldığını görmedim arkadaşımda baktırdı onada dedikleri çıkmış tabi yine siz bilirsiniz enerji meselesi

Bu arada didem ameliyat oldu belinden o yüzden bakamıyordu pzts den sonra bakacak

Tüm Yorumları, gidenleri gelenleri okumadım ama, bana tüm bu yazılanlar sallama gibi geldi..
Bi anda her şeyin Kiraz Mevsimi, Çilek Kokusu havasına dönmesi, ne biliim.. Ne mübarekmiş meğersem..

Bu kadar pahalı olması, paragöz olduğunu gösteriyor bence.
Seni de öncesinden biraz buradan tanımasam, bu kadarda olmaz diyecem ama. Kendimi de alamıyorum diyorum açıkçası..

Bize Somut şeyler gerek..

Uslubuna dikkat et ne sallamasyonu? Yalan mı söylüyorum ben burda? Günlerce burda soranlara baktırmadan, sonucu görmeden yazmadım. Ben silah mı dayadım kafana, sallamasyon geldiyse baktırmazsın olur biter banane yani yaşa derdinle. Özelden de yazmışsın şimdi bide burdan yazıyosun sana özelden cvp verdiğim halde. Hiç samimi değilsin, tavrını bi düzelt. Benim gibi derdi olanlara yardımdı benim amacım, SADECE "haber bekliyoruz" diyenler için yazdım foruma da.

İnsanlara yazarken bi uslubunuzu kontrol edin ya bu ne saldırganlık..

Son düzenleme:
Uslubuma her zaman dikkat ederim!
Bence senin bu kadar saldirgan olmana bakilir ise inanmamamizda fayda var..
Didem'e yaptiklarini soylediklerini herkes biliyor. Simdi de Zehraya ovguler..

Ayrica silah dayadigini da kimse soylemedi zaten. Hemen çemkirme halinde oldugun icin.. Hakli oldugunu ya da dogru oldugunu bu sekilde inandiramazsin..

Ben baktirmiyorum. Kimsede baktirmasin o kadar para verip. Iyice Ticarete dokulmus!

Bir de sana bir sey soyleyeyim mi. Bu kadar hircin olmazsan hayatin zaten yoluna girer. Unutma. Hadi eyvallah!

Kızlar merak ettim hiç baktıran oldu mu benden sonra hocaya ulaşabildiniz mi?
Memnun kaldıysanız yazın ben de meraktayım. Siz benden haber beklediniz şimdi sıra bende. Ben sizden haber bekliyorum

bu sabah çok ilginç bi tecrübe daha edindim ezgiyle ilgili.erkek arkadaşım aradı ve bana geçen haftalarda seansta ezginin söylediği cümlenin birebir aynısını söyledi.şaka gibi gerçekten..harbiden ilginç..

Memnun kaldıysanız yazın ben de meraktayım. Siz benden haber beklediniz şimdi sıra bende. Ben sizden haber bekliyorum
o hoca isi iyice ticarete dokmus.tlfnu acmadi msjlasiyo.direkt banka hesap no verip 750 tl yatir bakayim dedi.kabul etmedim bende.baskasini buldum burda bi arkadas sayesinde.bakalim ins olur.

o hoca isi iyice ticarete dokmus.tlfnu acmadi msjlasiyo.direkt banka hesap no verip 750 tl yatir bakayim dedi.kabul etmedim bende.baskasini buldum burda bi arkadas sayesinde.bakalim ins olur.
750 TL mi biraz daha istese asgari ücreti bir günde alacak yazık ya insanların durumundan faydalanmaya çalışan ne uyaniklar çıkmış...

Anaksarete'ye kesinlikle bi ithamda bulunmuyorum ama o hoca işi bana da çok şüpheli geldi. 1500'den 1000'e, sonra 750'ye inmek falan. Hem bunlar çok buyuk paralar, hem de benim bildigim "iyiye" yönelik uğrasan hocaların (yapılan kötülükleri bozmak gibi) fiyat biçmediği, hadi bir meblağ söylese bile bu kadar büyuk paralar istemediği. Kötüyle, şerle, büyüyle de benim işim olmaz. Hepimizin olmasını istediğimiz bir dileği, bir muradı var, Allah hepimiz icin hayırlısını versin. hic kimseye ona gitme de demem, kimsenin ekmegi ile de oynamam. Adamın alıcısı var ki, bu rakamları isteyebiliyor. Benim şahsen o kadar param yok.

Bildiginiz, tavsiye edebileceğiniz, böyle uçuk rakamlar istemeyen bir hoca varsa bi haber edin kızlar :)

Benim gittiğim bu hoca bahsettiğim iki arkadaşımın birinden 4bin lira istemiş. Benim işlemim basit olduğu için benden 750 aldığını söyledi. Bilmiyorum ben işinde ehil olduğu için ve dertlerden kurtulmak için gittim çok da memnun kaldım. Aşırı meşgul bir insan sanırım. Ben de mesaj yoluyla iletişime geçebilmiştim sadece ilk başta. Sizi bekletme nedenim de oydu. Bir türlü ulaşamama!!
Bu tarz hocalar hep böyle oluyor. Çok fazla müşterisi var ben çok hoca gördüm daha böylesini görmedim. Kendinden emin olmasından kaynaklıdır belki fiyatı ama daha yüksek istediği arkadaşları duyunca ben 750 lira verdiğim için şükrettim.
Bu tarz şeylerde her hocaya güven olmaz açıcam deyip bağlayanı, kendine aşık edeni her türlü pislik var bazı hocalarda.
Eğer biryerden daha ucuz ve ehil bir hocaya giden arkadaşımı duyarsam memnuniyet derecesini ölçüp size yazarım dediğiniz gibi kızlar. Ama şuanda böyle bir bilgim yok malesef. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Aynen bnm de hoşuma gitmedi tavrı hemen hesap no verdi,bnden 1000 istedi

Bana cevap bile vermedi aradım açmadı kimsin diye msj attı cvp attım bir şey yazmadı birincisi üslubunu hiç sevmedim kimsin yazılmaz kimsiniz denir yüz göz olunmaz ikincisi sanki bedava yapıyor bu nasıl insan önemsememek muhtaç olmasak niye arayalım bütün hevesim kırıldı bi daha da ne ararım ne yazarım Allah büyük elbet çözüm verir napalım başka denizlere yelken açarız

Hatunlar benden tavsiye beklediniz verdim. Bu tarz insanlardan tatlı dil ilgi alaka beklemeyin. Hatta ne kadar ehil olurlarsa o kadar ilgisiz ve minnetsiz oluyorlar. Ama karşısına geçip bakıma başladıgınızda yanınızda telefonunu bile açmaz sessize alır. Büyük bir saygı ve ehemmiyetle bana anlattı hayatımı. Ne bileyim ilgi ve alaka & saygı vs. beklemektense işimize bakmak kendi, kârımızı düşünmek en mantıklısı bence. Telefonda msjda anlaşılmaz hiçbişey ama yazılan bu kadar gergin msjlardan benim anladıgım fiyat çok gelmiş. Baktırayız olur biter bence. Açıkçası daha tanımadan bu kadar yazılıp çizildi, biraz da fazla önyargılıyız gibi geldi bana. Sizce de öyle değil mi? Tavsiye ettiğime de biraz pişman oldum açıkçası. Ben size en başta duyumlarımla da tavsiye edebilirdim bunu ama bizzat test etmeden hiçbirinize adından bile bahsetmedim. Hakaret gibi eleştirdiğinizde üstüme alındım az da olsa empati kurarsanız anlarsınız. Ben iyi niyetle önerdim, lütfrn daha tanımadan onun da adını çıkarmayalım. Kendime bir saygım var ve memnun kalıp tavsiye ettiğim şeyin daha test edilmeden böyle eleştirilmesi gücüme gitti anlayacağınızı umuyorum. Eleştirmek için beklemeyelim hazırda n'olur.
Bencillik edip söylemesek bir dert, paylaşıp iyilik etsek başka bir dert. Burda elmakurdumusun diye bir üye vardı zamanında. O da bir kişiyi böyle tavsiye etmişti ama deneyip test edicdm öyle gelicem demişti. İnsanlar bekledi büyük bir tatlı dille ayy canım beklemedeyiz merak ediyoruz vs. Sonrasında kadını tavsiye etti. kadına ulaşılamayınca herkes veryansın etti aynı bu şekilde. Tavsiye edene de bir saygı lütfen, umut taciri mi denmedi, sahtekar kaba düzenbaz mı? Bunlar ne kadar doğru sizce? Adamın prensibi bu. Pahalı demek ki. Bana normal geldi bir başkasına uçuk gelmiştir de bunun için ver yansın etmek gerilmek ve burda hakaret etmek ihtiyacı olup baktırmak isteyen birini olumsuz etkilenez mi? Burda durduk yere bu olumsuzlukları yazanlar da sorumlu olmaz mı sıkıntısı olan kişileri olumsuz etkilemekten?
Test edersiniz begenmezsiniz sizi dolandırır o zaman gelir yazarsınız. Ben burda kimler hakkında ne olumsuzluklar yazdım geçmişte. Çünkü test ettim defalarca baktırdım tanımaya çalıştım ondan sonra konuştum. Lütfen bu yazdıklarımı içinizden sert bir uslubla okumayın, empati kurarak okursanız hak verirsiniz.

Tekrar söylüyorum ihtiyacı olup gücü yeten arkadaşlar için çaplı bir çözüm yolu arıyorsanız bu hoca kızlar. Şunu da söyliyim, benim annemin gittiği fal vs büyü vs yapmayan çok büyük yaşlı bir hoca teyze vardı. Şehir dışından otobüslerle kadından çare aramaya gidiyorlardı birsürü insan. Büyü varda bozar tertemiz temizler, nazarı kısmet kapalılıgını temizler ama fal falan bakmaz kesinliklr haram der böyle imanı yüksek bir kadın. Annemin üzerinde yapılmış olan büyüyü çözmüş nazarını temizlemişti. Annemin işleri yoluna girdi ve 300-400 lira bişey ödemişlerdi. Hala görüşür bir ihtşyacı oldugunda o teyzeye okutur annem kendisini. Ki annem hayatında fal baktırmamıştır kesinlikle onun hayatında bu tarz şeylere yer yoktur. Bu ücreti de geçimini sağlamak için alırdı. Medyuma, sıradan bir hocaya götüremeyiz biz annemi falan. Ama ben geleceğimi de öğrenmek istediğim için paket halinde birşey bana daha cazip geldi. Başkası sadece üstündekinden kurtulmak ister, kısmetini açtırmak ister, o zaman bu hoca teyze çaresi olur mesela. Hem de fazlasıyla. Benim derdim geleceğimi de öğrenmekti ondan biraz daha yüklü bir miktar bana hesaplı oldu. Benim gibi hem üstündekinden kurtuşup hem yıldızname remil öğreneyim derseniz bu hoca. Biraz keseyi açmak lazım. Ama sadece derdimi atayım derseniz ben o hoca teyzeyi de önerebilirim. Ama numarasını annemden bulmam gerek önce. Annem de yanımda yok tatilde şuan. Diyeceğim o ki aman birşeyi test etmeden ortalıkta yaygara yapıp kimseyi daha tanımadan yere batırmayalım. Maddi durumu olmayan da buraya dolandırıcılık yazıp kendisine saygısını yitirmesin. Çok ayıp birşey, aman derim.

destan yazmayın, asıl söylemek istediğiniz her neyse kalabalığın içinde özünü kaybediyor. burası fal topiği ayrıca bildiğim kadarıyla hoca tavsiyesi de yasak.

arkadasim lafim sana degil zaten.sen memnun kalip tavsiye ettin.saol.ama daha hic bi seyimi bilmeden ki belki bi sey yok bende.bi sey yapmasi gerekmicek yani.dierekt kimsin h.no bu yatir parayi fln.bu tavrindan hoslanmadim ben.senlik bi durum yok yani yalnis anlama.adamin uslubundan sen sorumlu degilsin sonucta:)))

ben anlamıyorum bukadar kolaymı hemen 1000tl 750 tl cope atmak adam kım neyın nesı hesap noyu verıcek ve sen para yatıracaksın burda bır cok kısı dolandırıldı bu yontemle ınsanlar paraları copten toplamıyor eger bır ıslem olucaksa bence ılk yuzyuze konusulur daha ıslem ortada yok 1000 tl ınsanlar bukadar enayımı goruluyor bu ısı yapan gercek hocalar var ve az para alırlar zaten ısı tıcarete dokmezler bu tavırda cok yanlıs bence ıslem yaptırdıktan sonrada bukadar cırkın tavırdamı bu ısı yapıcak pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…