Seninle enerjimiz tutuyor sanırım :) ben de yiğit ve selenayı çok severim naira nerde bakıyor ve ne baktırdın sen :)
Selana ya tarot mu baktırıyorsunuz ben ilk kez telwe den baktırıcam üye oldum anlamaya çalısıyorumKeşke olsa ama yok ki. Tellwe'den online baktırıyorum:)
Şehrazat'a ben de baktırdım. Mayıs ayından beri didem hanıma fal baktırıyorum hiç aynı gibi gelmedi bana :/ Bu arada didem hanımı çok uğraştırdım saolsun baya çekti kahrımı :) ama dün itibariyle artık dediklerini tamamen yaşadım ve olumlu sonuçlandı herşey. burdan bilgi vermek istedim..Ben kendi adıma aynı kişi olduklarına %100 eminim. Öyle bir şey söyledi ki ikisi de bunu sadece aynı kişi söyleyebilir, gercekten çok özel bir yorumdu. Tabii günahı boynuna ama ben söylediği tek bir kelimeye dahi inanmıyorum artık. en son baktığında bildigin ucuz Amerikan filmlerindeki kristal küreye bakan panayır falcilari gibi "bir saniye bir isim görüyorum, hmmm evet evet bu kişinin adı x mi" dedi, ki ismi ben daha önceki falımda söylemiştim. Yani o kadar gereksiz ve o kadar karsi tarafı aptal yerine koyan bir hareketti ki, o an bitti zaten benim icin. Benim söylediğim ismi "suda görmek" kolay da, diger isimleri de göreydi madem? Yani özetle Didem/Şehrazat gercekten fazlaca şişirilmiş buralarda.
Şehrazat'a ben de baktırdım. Mayıs ayından beri didem hanıma fal baktırıyorum hiç aynı gibi gelmedi bana :/ Bu arada didem hanımı çok uğraştırdım saolsun baya çekti kahrımı :) ama dün itibariyle artık dediklerini tamamen yaşadım ve olumlu sonuçlandı herşey. burdan bilgi vermek istedim..
Arkadaşlar tekirdag muratlida nebahat abla diye birisi varmış birde tekirdagda motor ayse lakapli biri varmis hic duydunuz mu
Canım hafta sonu gidecez de orda olur mu telefob numarasi varmi sende cumartesi günü gidicemnebahat'ı duymadım, ayşe hocaya geçen kış 3 defa gittim, depresyondaydım, intiharı düşünüyordum vs. bana çok iyi geldi, tabii bu tamamen psikolojik de olabilir, yaptığı işlemler %100 işe yarıyor diyemem ama ben inandım. Daha önce de yazmıştım buraya, ayşe hocaya ilk defa bundan 20 küsür sene önce gittim, 12-13 yaşında falandım, unuttum gitti tabii seneler içinde, sonra işte geçen kış, depresyonumun en kötü günlerinde bir sabah sıçrayarak uyandım ve ilk düşüncem 'ayşe hocaya gitmem lazım' oldu, sağ mı, hala bakıyor mu bilmeden, kar kış demeden kalktım gittim istanbul'dan sağlamtaş'a, ve olanları ayşe hocaya da anlattım, 'demek ki seni çağırmışız' dedi, ondan sonra 2 defa, yani toplamda 3 defa gittim ve dediğim gibi bana iyi geldiğini düşünüyorum.
Hafta sonları hep orda...Canım hafta sonu gidecez de orda olur mu telefob numarasi varmi sende cumartesi günü gidicem
Sarmaşık hasan a ara ara giderim an ile ilgili iyide pembe tablo çiziyor gibime geliyor.bilmiyorum karar senin genedeMerhaba arkadaşlar hazirandan beri buraya girmiyorum. Fal bakan en iyi eleman kim. En son dideme baktırdım beğendim ama çıkmadı. Hatta bi tek bişi çıktı gerisi doğrumu yanlşmı bilemedim. Bana doğru düzgn bi falcı söyleyin lütfen :)) bu arada taksim sarmaşık cafe hasan a baktıran var mı ya da falı çıkan biri.
Pembe tabloyu geçtim bana hep büyü var diyo saçma geldi ya :/ hoca numarası veriyo arıyorum açan yok. Galiba büyü yok yani ne bileyim ondan sordumSarmaşık hasan a ara ara giderim an ile ilgili iyide pembe tablo çiziyor gibime geliyor.bilmiyorum karar senin genede
Bisver o zaman cunku bende de var dedi az önce fqlsepetinden demirkan deren e fal baktırdım ayy ben cok beyendim beni bilmedigi görmediği halde tipimden tutunda karakteristik ozelliklerime kadar anlatti hic daha önce baktiran varmiPembe tabloyu geçtim bana hep büyü var diyo saçma geldi ya :/ hoca numarası veriyo arıyorum açan yok. Galiba büyü yok yani ne bileyim ondan sordum
Hahah sana da mı büyü dedi gerçekten çok komikmiş ya :/Bisver o zaman cunku bende de var dedi az önce fqlsepetinden demirkan deren e fal baktırdım ayy ben cok beyendim beni bilmedigi görmediği halde tipimden tutunda karakteristik ozelliklerime kadar anlatti hic daha önce baktiran varmi
Demirkan Deren bana beni anlattı ben falda bu olayı sevmem ben kendimi biliyorum sonuçta ha evet başta şöyle durumlar olmuş sıkıntılı bir dönem de kısadan kes. Fal boyunca şöylesiniz görüyoruz bari deme.Bisver o zaman cunku bende de var dedi az önce fqlsepetinden demirkan deren e fal baktırdım ayy ben cok beyendim beni bilmedigi görmediği halde tipimden tutunda karakteristik ozelliklerime kadar anlatti hic daha önce baktiran varmi
Motor Ayşe'ye gıtmme tavsıye etmemArkadaşlar tekirdag muratlida nebahat abla diye birisi varmış birde tekirdagda motor ayse lakapli biri varmis hic duydunuz mu
Aaa neden canım hakkında iyi şeyler okudumMotor Ayşe'ye gıtmme tavsıye etmem
KİME GİTMEDİMKİ KİME BAKDIRMADIMKİ SORUN SÖYLEYİM ANLATAYIM HEPSİ EZBERLEMİŞ İKİ SATIR CÜMLE YOK SIKINTIN VAR YOK EVRAK MAHKEME VAR YOK O OLMUŞ YOK MİDE BAŞ AGRISI KASIK KARIN ASIL FALCI TELVE KAFE İZMİR ALSANCAKDA ECEM HANIM GİTDE GÖR FALI NASIL BAKILIYOR BIRAKIN ARTIK BU GÜNDEMDEKİ EZBER BOZAN FALCILARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?