Benimde daha Bugün kafama dank etti onlarca falcıya baktırdım ama Didem'le Şehrazat hep aynı Konuşuyo Olabilir mi acaba böyle bişey dedim bi kere midem bulandı çok çirkin Şeyler yazık günah yani hepimiz burda bi umut bekliyoruz bir Sürü para döküyoruz aynı kişiler başka isimlerle insanları suistimal ediyo Allah Görüyo çok birşey demeye gerek yok,peki canım seni uyaran kişi de mi bu şeklde anlamış yani aynı Cümleleri görerek mi
Ben kendi adıma aynı kişi olduklarına %100 eminim. Öyle bir şey söyledi ki ikisi de bunu sadece aynı kişi söyleyebilir, gercekten çok özel bir yorumdu. Tabii günahı boynuna ama ben söylediği tek bir kelimeye dahi inanmıyorum artık. en son baktığında bildigin ucuz Amerikan filmlerindeki kristal küreye bakan panayır falcilari gibi "bir saniye bir isim görüyorum, hmmm evet evet bu kişinin adı x mi" dedi, ki ismi ben daha önceki falımda söylemiştim. Yani o kadar gereksiz ve o kadar karsi tarafı aptal yerine koyan bir hareketti ki, o an bitti zaten benim icin. Benim söylediğim ismi "suda görmek" kolay da, diger isimleri de göreydi madem? Yani özetle Didem/Şehrazat gercekten fazlaca şişirilmiş buralarda.
Sen o ismi onceki falinda dideme mi soyledin yoksa sehrazata mi ?Ben kendi adıma aynı kişi olduklarına %100 eminim. Öyle bir şey söyledi ki ikisi de bunu sadece aynı kişi söyleyebilir, gercekten çok özel bir yorumdu. Tabii günahı boynuna ama ben söylediği tek bir kelimeye dahi inanmıyorum artık. en son baktığında bildigin ucuz Amerikan filmlerindeki kristal küreye bakan panayır falcilari gibi "bir saniye bir isim görüyorum, hmmm evet evet bu kişinin adı x mi" dedi, ki ismi ben daha önceki falımda söylemiştim. Yani o kadar gereksiz ve o kadar karsi tarafı aptal yerine koyan bir hareketti ki, o an bitti zaten benim icin. Benim söylediğim ismi "suda görmek" kolay da, diger isimleri de göreydi madem? Yani özetle Didem/Şehrazat gercekten fazlaca şişirilmiş buralarda.
Sen o ismi onceki falinda dideme mi soyledin yoksa sehrazata mi ?
Her falci gibi didem de notlarindan bakiyordur zaten ama boyle bisey yapmasi da hos degil ...
Bende bu saatten sonra her ikisine de fal baktirmam zaten dideme haftalardir fal baktirmadim, sehrazata arada fal atiyordum.. Guvenim kalmadi malesef artik.
Harf soylese tamam dicem de direkt isim soylemesi olmamis:) burdan cikaracagimiz sonuc her ikisine de bir daha fal baktirmamak gerektigi..Ikisine de söyledim ve Didem bana fal bakarken "notlarımı çok aradım ama bulamadım, sana baştan bakicam" dedi, sonra da pat diye isim gördü :))) oradan anlamadım ama, ilk falımı Didem'e baktirdim, dedigim gibi bana dair çok özel bir şey söyledi, bir iki hafta sonra şehrazat'a ilk defa fal attım, aynı cümleyi yazdı ve ben bunu hatta soru kısmında dile getirdim, tabii ki hic orali olmadı. Aradan 4-5 hafta gecti yine Didem'e baktirdim ve ustune Şehrazat'in yazdıklarını tekrar okudum ve yine aynı/örtüşün cümleler.
Hem didemin hem de sehrazatin 14 yildir fal bakiyor olmasi da ayri bir tesaduf
Şu ana kadar "dönmeyecek" diyen falcı görmedim ben.. Dönecek diyenler de çıkmadı açıkçası.. En son Gülsüm'e baktırdım, ve konuyu kapattım, çünkü hep aynı şey deniyor bana istikrarlı fallar çıkması güzel evet ama sonuca döküldüğü yok. Boş boş umutlanıyorum. Dönecek sana düşkün durumda falan dendi daha dün gördüm eski sevgilisyle barışmış..
Aynı şekilde.. O hayatına çatır çatır devam ediyor.. Olan aptal gibi gözü telefonda bekleyenlere oluyor hep.. Dönmeyeceklerini kabullenmek lazım..Bana da hepsi dönecek diyor, kimsenin döndüğü falan yok ama, o hayatına gayet güzel devam ediyor, olan bana oluyor.. Beklemekten de umut etmekten de yoruldum artık, bekledikce canım daha fazla acıyor.. Ondan da fallardan da vazgeçtim artık..
Merhaba zehra nede bakıyor çok övüldü tlf yollayabilir misnizSare geri dönüş yapmadı.
Ne zaman geri dönüş yapar bilmiyorum .
Çok fazla beklemek istemediğim için zehrada hemen cevap verince bende tamam dedim.
Eger zehrayı beğenmezsem sare yi ararım.
Ama zehra aklımdakı soruları cevaplarsa sareyı arayıp da aklımı karıştırmak istemiyorum. Aklım karışırsa zehra böylr dedi sare söyle dedi acaba başkası ne der diye arayışlarımı artırırım gibime geliyor.
O zaman da gece gündüz falcı aramak zorunda kalırım. Hayatımı falcılar yönlendirir. Mantıklı değil falcı yorum yapsın kararı genede ben vereyim istiyorum. Sadece 2 soru var aklımda gelecekle ilgili bilgiye de gerek yok
Merhaba lütfen bana da tlf ve nerde baktığı bilgisini atabilir misnizanaksarete bende merak ettim sareyi denemek istiyorum telefonunu bana da atar mısın lütfen bir de ne kadara baktırdın acaba?
Arkadaslar merhaba uzun süredir giremiyordum =) ne oldu ne bitti haberim yok dün bir arkadaşım Bakırköy laf cafede halil den bahsetti gaymis sarisin ince uzunmus ona fal baktiran var mi varsa iyimi kötü mü birde edirnedeki melahat hala fal bakiyormus sanırım ben töbe etti diye duymustum bilgisi olan cevap verebilir mi
Kızlar dün yiğite baktırdım. Yiğite baktıranlardan yorum bekliyorum. Selenayla aynı şeyleri söyledi. Ben beğendim güzel nokta atışları yaptı. Süpersiniz diye diye bi kaldım adama. Ama bakalım çıkıcak mı? Bilmiyorum yiğitin dediklerini yaşayan oldu mu? Baktıranlardan yorum bekliyorum.
Yiğit bende de iyiydi bakalım Ekim'e kadar dedi çıkarsa yazırımKızlar dün yiğite baktırdım. Yiğite baktıranlardan yorum bekliyorum. Selenayla aynı şeyleri söyledi. Ben beğendim güzel nokta atışları yaptı. Süpersiniz diye diye bi kaldım adama. Ama bakalım çıkıcak mı? Bilmiyorum yiğitin dediklerini yaşayan oldu mu? Baktıranlardan yorum bekliyorum.
Ben henüz yaşamadım, dedikleri cikar mi bilmiyorum ama hep diyorum ya cok seviyorum o cocugu, terapi niyetine fal baktırıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum, gercekten çok sempatik ve insana iyi gelen bi tarafı var.
Melahatı ben de merak ettim bak şimdi. Artık yeni bi isim duymak istemiyorum ya
Terapi derken canım hiç çıktığını duyan olmadı mı ya? sen baya olumsuz düşünmeye başlamışsın yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?