İstanbul'da Fal - Falcılar

O açıklama yazmamış, sadece "böyle birşey oldugundan haberin var dimi canım dikkatli ol " yazmış. Sorma ya birsürü yeni üyelikler bilmem neler.. Artık burdan tavsiye edilen birine baktırmıcam.
Yiğite az önce baktırdım bu arada. Beğendim ben. Eskiden olumsuz yorum yapanları okuyunca açıkçası korkmuştum. Çok olumlu konuştu acaba baktıranlara da mı çok olumlu konuşmuştu? İnşallah dedikleri çıkar. Çok iyi niyetli, kibar, sevecen biri gibi geldi bana.
Nesibeye de baktırıp artık buraki yeni kişilerin ve eski reklamların tarafına bakmıcam.

Üşenmesem şehrazatın ismini buraya ilk yazan kişiye bakmak isterdim eski sayfalara doğru. Kim bunu duyurdu. Tahmin ettiğim üyeyse direkt admine yazıp reklamdan sebep kapattıralım hesabını da nasibi kadar ekmek yesin, burdan reklam yapmadan!! Yani didem ve şehrazat aynı kişi ana tanıtımını yapan kişileri hatırlıyor gibiyim. Geçmiş sayfalara bakıp çıkartalım bakalım ilk kim yazmış..
Artık expert olduk kendi kendimize falcı imha silahı üretcez

Sen o ismi onceki falinda dideme mi soyledin yoksa sehrazata mi ?
Her falci gibi didem de notlarindan bakiyordur zaten ama boyle bisey yapmasi da hos degil ...
Bende bu saatten sonra her ikisine de fal baktirmam zaten dideme haftalardir fal baktirmadim, sehrazata arada fal atiyordum.. Guvenim kalmadi malesef artik.

Ikisine de söyledim ve Didem bana fal bakarken "notlarımı çok aradım ama bulamadım, sana baştan bakicam" dedi, sonra da pat diye isim gördü :))) oradan anlamadım ama, ilk falımı Didem'e baktirdim, dedigim gibi bana dair çok özel bir şey söyledi, bir iki hafta sonra şehrazat'a ilk defa fal attım, aynı cümleyi yazdı ve ben bunu hatta soru kısmında dile getirdim, tabii ki hic orali olmadı. Aradan 4-5 hafta gecti yine Didem'e baktirdim ve ustune Şehrazat'in yazdıklarını tekrar okudum ve yine aynı/örtüşün cümleler.

Harf soylese tamam dicem de direkt isim soylemesi olmamis:) burdan cikaracagimiz sonuc her ikisine de bir daha fal baktirmamak gerektigi..

Bende onu diyorum işte sadece ikisi aynı şeyleri söyleyenler hayır aynı şeyleri diyebilirler ama çok ama çok Özel bi konuda ikisininde tek tip konuşması yuhh ama artık,yine de çok net Didem'le Şehrazat aynı diyemiyorum kimsenin günahını alamam ama hislerim o yönde eğer cidden öyleyse Allah'a havale etmek en iyisi,ikisi de hem insan hem de falcı olarak Sınıfta kaldı ztn Dideminde hiçbir dediği çıkmadı şehrazatında

Hem didemin hem de sehrazatin 14 yildir fal bakiyor olmasi da ayri bir tesaduf

Şu ana kadar "dönmeyecek" diyen falcı görmedim ben.. Dönecek diyenler de çıkmadı açıkçası.. En son Gülsüm'e baktırdım, ve konuyu kapattım, çünkü hep aynı şey deniyor bana istikrarlı fallar çıkması güzel evet ama sonuca döküldüğü yok. Boş boş umutlanıyorum. Dönecek sana düşkün durumda falan dendi daha dün gördüm eski sevgilisyle barışmış..

Bana da hepsi dönecek diyor, kimsenin döndüğü falan yok ama, o hayatına gayet güzel devam ediyor, olan bana oluyor.. Beklemekten de umut etmekten de yoruldum artık, bekledikce canım daha fazla acıyor.. Ondan da fallardan da vazgeçtim artık..

Aynı şekilde.. O hayatına çatır çatır devam ediyor.. Olan aptal gibi gözü telefonda bekleyenlere oluyor hep.. Dönmeyeceklerini kabullenmek lazım..

Arkadaslar merhaba uzun süredir giremiyordum =) ne oldu ne bitti haberim yok dün bir arkadaşım Bakırköy laf cafede halil den bahsetti gaymis sarisin ince uzunmus ona fal baktiran var mi varsa iyimi kötü mü birde edirnedeki melahat hala fal bakiyormus sanırım ben töbe etti diye duymustum bilgisi olan cevap verebilir mi

Merhaba zehra nede bakıyor çok övüldü tlf yollayabilir misniz

Kızlar dün yiğite baktırdım. Yiğite baktıranlardan yorum bekliyorum. Selenayla aynı şeyleri söyledi. Ben beğendim güzel nokta atışları yaptı. Süpersiniz diye diye bi kaldım adama. Ama bakalım çıkıcak mı? Bilmiyorum yiğitin dediklerini yaşayan oldu mu? Baktıranlardan yorum bekliyorum.

Ben baktirmadim ama Halil ve Andaç'i cok övüyorlar, Melahat bakıyor mu ben de merak ediyorum, senelerdir gitmek istiyorum ona bir türlü kısmet olmadı. Sonra da bırakmış diye duydum. Bakıp bakmadığını öğrenebilirsen bana da haber eder misin :)

Ben henüz yaşamadım, dedikleri cikar mi bilmiyorum ama hep diyorum ya cok seviyorum o cocugu, terapi niyetine fal baktırıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum, gercekten çok sempatik ve insana iyi gelen bi tarafı var.

Yiğit bende de iyiydi bakalım Ekim'e kadar dedi çıkarsa yazırım

Ben henüz yaşamadım, dedikleri cikar mi bilmiyorum ama hep diyorum ya cok seviyorum o cocugu, terapi niyetine fal baktırıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum, gercekten çok sempatik ve insana iyi gelen bi tarafı var.

Melahatı ben de merak ettim bak şimdi. Artık yeni bi isim duymak istemiyorum ya
Terapi derken canım hiç çıktığını duyan olmadı mı ya? sen baya olumsuz düşünmeye başlamışsın yavrum

Melahatı ben de merak ettim bak şimdi. Artık yeni bi isim duymak istemiyorum ya
Terapi derken canım hiç çıktığını duyan olmadı mı ya? sen baya olumsuz düşünmeye başlamışsın yavrum

Melahat efsaneymis ya, hani hala baktığını bilsem hic üşenmem giderim Edirne'ye. Olumsuz düşünceye gelince; evet bu aralar butun umudumu, inancımı yitirdim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…