İstanbul'da Fal - Falcılar

kadın babamın kızı değil, neden savunmaya geçeyim? ben sadece bana iyi geldiğini ve tam olarak ne yapıp ne yapmadığını söylüyorum ve evet kimisine de yaramamış olabilir, sonuçta karalama yapıyor, cinlerden yardım alıyor falan filan
yani öyle dualı, ayetli bir hoca değil, bunu da herkes biliyor zaten. çok eskiden bakarken transa geçiyor, duvara bakıyordu, artık millet ürkmesin diye önüne bakıyor :)) yoksa ayşe hocadan bi çıkarım da yok, bi samimiyetim de. burada uzun uzun anlattım ona nasıl/neden vs. gittiğimi. bu tıpkı falcılardaki gibi, kimi beğenir dedikleri çıkıyor der, kimi ay o tamamen sallıyor bende hiçbir şeyi tutturamadı der. ortada çok büyük paralar da dönmüyor, bi yerde (belki de burada, hatırlamıyorum) aynı gün o köydeki 3 hocaya giden birinin yazısını okumuştum. sonucta hepsi 20-30 liraya bakıyor. isteyen öyle bir şey de yapar, hangisi aklına yatarsa onunla devam eder :)

Selana ya tarot mu baktırıyorsunuz ben ilk kez telwe den baktırıcam üye oldum anlamaya çalısıyorum
Ben tarot baktırdım ama çok sırası var ve bu sıradan dolayı sanırım sallamaya başladı. Nerdeyse 1 hafta bekledim falını ama çok çok kısa ve benimle çok alakasız bir fal göndermiş. Kısa kesmiş ve soru sorabilirsin diye bitirmiş. Açıkçası çok hayal kırıklığı oldu benim için. Daha önce baktığıyla da hiç alakası yoktu. Belki çok yoğunluktan enerjisi bitmiştir ama ben bir daha baktırmam kendisine. Ama burada çok beğenen vardır, gerçi ben de öyleydim.

o degil de, hala melahat'ın izine ulaşan, bakıyor mu bakmıyor mu bilen çıkmadı mı?
Melahat tam bir efsane.....ulaşılmaz bir kadın anladığım kadarı ile ....ama eski yorumlarda olumsuz şeyler de yazıyor onunla ilgili....bir okumanızı tavsiye ederim

Melahat tam bir efsane.....ulaşılmaz bir kadın anladığım kadarı ile ....ama eski yorumlarda olumsuz şeyler de yazıyor onunla ilgili....bir okumanızı tavsiye ederim

işte kimileri falı bıraktı diyor, hala bakıyor diyenler de var, emin olamadan kalkıp edirneye gitmek istemiyorum. gerçi yerinde yoksa da bi edirneyi gezmiş olurum :)))

Bu melahat telefondan mi bakiyor

hayır canım, edirne'de bakıyor(muş) da hala bakıp bakmadığı bile bilinmiyor :/

BAKIRKÖYDE EN HARİKA FALCILAR HADİ KIZLAR :) merhaba arkadaşlar ben falı seven biri olarak bakırköy civarında gezmediğim falcı kalmadı öncelikle şöyle başlıyım bakırköy de dejavu cafeye gittim çok met etmişlerdi gerçekten faldan anladığını düşünmüyorum bi çok şey söledi iki kelime tuttu yada tutmadı diyebilirim cok memnun kalmadım eh işte.. sonraları arzuhal cafeyi duydum ve oraya gittim çok övmüşlerdi başını anlattı sonra istediğim soruların cevaplarını alamadım memnun kalmadım. sütlü cafeye gittim oranında güzel falı oldugunu sölemişlerdi ancak orasıda beni tatmim etmedi :) mandal ada cafeye gitmiştim bi keresinde de cok umutlandırdı beni ama gene memnun kalamadım klasik cümleler kurdu mutlu girdim suratım asık bi şekilde çıktım bakırköyde gene bir arkadaşımın bana tavsiyesi ile bakırköy istanbul caddesinde morsümbül sokakta bulunan FISILTIM CAFE ye gittim fal istiyorum dedim yukarı çıktığımda baya bi yoğunluk vardı fal la alakalı bi anda şaşırdım sıra bana geldi CRIS MEDYUM OKAN die bi falcı isim soyad aldı adam öle bi fal baktı ki gerçekten ben nereye geldim diye düşündüm şaşırdım tüylerim ürperdi adam herşeyimi tek tek bildi saydı hemen telefonuma sarıldım tavsiye eden arkadaşımı aradım neden daha önce beni bu cafeye yönlendirmedin die bozuk bile attım adam başka bişeylere karışmış bu adam normal değil harika fal bakıyor diyebilirim herkese tavsiye ederim crıs medyum okan ı .. SÜPERRR :)

Nişantaşı symbol meryem nasıl arkadaslar baktiranlar biseyler söyleyebilir mi

Nısan tasını bılmem ama sıze tavsıye edıcem falcı olabılır ben grıs medyum okan dıye bırıne fal baktırdım adam super baktı herseyımı bıldı bakırkoy ıstanbul caddesın fısıltım cafe dıye bıryerde baktı dehset super baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…