- 9 Eylül 2015
- 200
- 135
- 103
- 42
Çok saol bilgiler için o zaman ben iyi bir falcı araştırmaya devam edim.hayır cnm kıtap acıyor oyle seyler yapmıyor karı koca arasını yapabılır ama kaderınle alakalı seyler yapmaz
ben yenı gıdenlerdenım ve yapılanlar ıyı gelmedı dedım savunma boyutuna gectın gıdenlerıde bılıyorum sıfa olanlarıda fal ıcın gkarafatma kıtap acıp olanı bıtenı soyledı zaten ayse hoca bana ınandırıcı gelmedı eskıden ıyı olmus olabılır ama sımdı oyle degıl gıdenı ger getıremıyorsa arkadasım 1 senedır umut etmıs ona gıtmıs kocası ıcın parayı alırken ben yapamam dememıs
Ben tarot baktırdım ama çok sırası var ve bu sıradan dolayı sanırım sallamaya başladı. Nerdeyse 1 hafta bekledim falını ama çok çok kısa ve benimle çok alakasız bir fal göndermiş. Kısa kesmiş ve soru sorabilirsin diye bitirmiş. Açıkçası çok hayal kırıklığı oldu benim için. Daha önce baktığıyla da hiç alakası yoktu. Belki çok yoğunluktan enerjisi bitmiştir ama ben bir daha baktırmam kendisine. Ama burada çok beğenen vardır, gerçi ben de öyleydim.Selana ya tarot mu baktırıyorsunuz ben ilk kez telwe den baktırıcam üye oldum anlamaya çalısıyorum
Melahat tam bir efsane.....ulaşılmaz bir kadın anladığım kadarı ile ....ama eski yorumlarda olumsuz şeyler de yazıyor onunla ilgili....bir okumanızı tavsiye ederimo degil de, hala melahat'ın izine ulaşan, bakıyor mu bakmıyor mu bilen çıkmadı mı?
Bu melahat telefondan mi bakiyorMelahat tam bir efsane.....ulaşılmaz bir kadın anladığım kadarı ile ....ama eski yorumlarda olumsuz şeyler de yazıyor onunla ilgili....bir okumanızı tavsiye ederim
Melahat tam bir efsane.....ulaşılmaz bir kadın anladığım kadarı ile ....ama eski yorumlarda olumsuz şeyler de yazıyor onunla ilgili....bir okumanızı tavsiye ederim
Bu melahat telefondan mi bakiyor
herkese harika bir salı sabahından selamlar:)
fal konuşuyordunuz kızlar araya girmek istedim. burada bundan bikaç ay evel büyü yaptırmak günah mıdır tutar mı nasıl olur nasıl eder demiştim. ozan diye birini önermiştiniz. Allah bin kere razı olsun yazandan. yaklaşık 1.5 aydır yönergelerini takip ettim , işlemlerini yaptım ve eski sevgilim inadından dönüp tekrar ellerini ellerimle birleştirdi. üstelik ben hiçbir msj , arama , mektup , vs yapmadan kendiliğinden geri geldi ve benim için ailesini karşısına aldı. o kadar mutluyum ki bana ozanı önereni sevgilerle selamlıyorum:) herkesin mutluluğuna kavuşmasını diliyorum.
ÇOOOOOK MUTLU OLUN İNŞALLAH:)
herkese harika bir salı sabahından selamlar:)
fal konuşuyordunuz kızlar araya girmek istedim. burada bundan bikaç ay evel büyü yaptırmak günah mıdır tutar mı nasıl olur nasıl eder demiştim. ozan diye birini önermiştiniz. Allah bin kere razı olsun yazandan. yaklaşık 1.5 aydır yönergelerini takip ettim , işlemlerini yaptım ve eski sevgilim inadından dönüp tekrar ellerini ellerimle birleştirdi. üstelik ben hiçbir msj , arama , mektup , vs yapmadan kendiliğinden geri geldi ve benim için ailesini karşısına aldı. o kadar mutluyum ki bana ozanı önereni sevgilerle selamlıyorum:) herkesin mutluluğuna kavuşmasını diliyorum.
ÇOOOOOK MUTLU OLUN İNŞALLAH:)
Hıı canım okkNısan tasını bılmem ama sıze tavsıye edıcem falcı olabılır ben grıs medyum okan dıye bırıne fal baktırdım adam super baktı herseyımı bıldı bakırkoy ıstanbul caddesın fısıltım cafe dıye bıryerde baktı dehset super baktı
Kizlar yigit didem zehra disinda telefonda bakan iyi bir falci var mi onerebilceginiz ?
Sevim hanıma baktirdin mi canım?
Hayir canim baktirmadim ona , nasil biraz anlatir misin ? Su fali bakiyor heralde degil miSevim hanıma baktirdin mi canım?
Kurtuluş ve Burak var.Kizlar yigit didem zehra disinda telefonda bakan iyi bir falci var mi onerebilceginiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?