İstanbul'da Fal - Falcılar

Istanbul'da ozellikle Avrupa yakasinda onerebileceginiz cok iyi bir falci var mi? Gercekten dediklerini yasadiginiz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de baktırmıştım, hala bekliyorum. Çıkarsa yazarım size. Zehra'yla aynı şeyi söylediler ama Zehra güzel olmayacağını, söyledi karamsardı. Umutlanma dedi. Yiğit olumluydu. Bilmiyourm aslında ikisine de pek inanmıyorum ama Yiğit'i daha çok sevdim ben. Zehra beni pek bilemedi, Yiğit bilmişti.

Yaa bende bıraktı bu isleri diye biliyordum.ama bi arkadasim birisi ile tanışmış daha gecen gun baktirdim felan demis

ya o arkadaşından iletişim bilgilerine vs ulaşabilir miyiz, kesin/teyitli bilgi alabilir miyiz acaba? kalkıp edirneye gitmek, eli boş dönmek var :)))
Eski yazılarda kadının haftanın bazı günleri edirnede olduğu yazılıydı...bir de sanırım telefon kullanmıyormuş..yani adres gerek

Walla halen 16. sıradayım, bekliyorumm... Ne demişler Selena'ya fal at; sıra gelirse senindir, gelmezse zaten enerjin uymamıştır:)))))))
Merhaba selena nında telefonunu özelden alabilir miyim bu aralar fal kolik oldum bakalım hangısı ıyı yorumları yazıcam

cıkmayan fal haberlerı
yıgıt;senı sevıyor barısacaksınız arıyacak
telwe medyum selena ,kıraze12,bınnaz ,asmara ,hepsı patladı
mandal cafe ayten murat
hemen hemen hepsımı bılemez bır kırklarellıde bır bayana gıttım koyde o resmını gounce saydı doktu okadar daha falcılara para harcamam bırde perılenıp kısmetımız kapanıyor

Ne oldu ki bu kadar? Hepsi mi olumluydu

Yanii ne oldu başka biri mi varmış?

gorustugum cocuk hıc anlatıldıgı gıbı ılerlemedı ılıskımız cıcekler bocekler bır anda bıttı egosu yuksek benı asaglamaya calısan asaglık komplekslerı olan bır cocuga donustu maddı anlamda benden dusuk durumda olan aılesının yardımlarıyla ayakta duruyormus hatta benden once bır kızla tanısmıs kızın parasını yemıs kız ıstanbulu terketmıs bunu ogrendım fakat ınanmamıstım sonra tum falcılar cok guzel olucak ılıskınız guzel gıdıcek tavırlarını bırakıcak dedıler zaten boyle bırı benım hayatımda olmaması cok hayırlı olmus falcı kadına resmını gosterınce dırek bu acın tekı dedı guldumm eee anlat dedım bu senın ayarın bıle degıl dedı teyzelerını tarıf ettı bıre bır aılesıde bozuk dedı bırde bukadar fal baktırmak perılerı ustunuze topluyormus zaten benım onceden varken dıgerlerınıde eklemıs olmusum ne ıs ne para kısmetım oldu bu falcılardan artık gırgırına oda cok nadır baktırırım fal olayımı bıtırdım

Kizlar bugun aksam 9 gibi sevim diye bir bayana baktirdik annemle birlikte cok memnun kaldim tavsiye edebilirim yeni bir isim arayanlara... :)

selena bendede patladı burda yazanlarıı söylüyo diyolar dikkat etmek lazım günah almiyimde kaç kişi yazmış estetik konusundaki ameliyatını yazmış birii beni engelledi demiş gece cevapta engel yemişsin demiş telveden herşey beklenirr

Patlamış olabilir. Emin olmadan konuşmayalım lütfen. Buraya yazmadan önceki fallarımda da selena çok önemli ayrıntıları bilmiştir. Fallara da çok bel bağlamamak lazım hayat bu her şey olabilir. Bu kadar basit.

ben burada kendimle ilgili hiçbir detay vermediğim halde Selena bana iki defa gayet tutarlı fal baktı. Gelecekle ilgili söyledikleri ne derece çıkar bilemem, geleceği Rabbim bilir, ama Selena'nın fallarını beğeniyorum ben.

Hep diyorum çıkar ya da çıkmaz önemli değil ama enerjisini çok sevdiğim online falcılardan Nesibe ve Naira var, ki Naira'nın söylediklerini de üzerinden 3-4 saat geçmeden yaşamaya başladım, yani çıkan fal haberi istiyorsanız Naira derim, nokta atışları ile de yok artık dedirten Selena var. Kesinlikle özel bir yeteneği var o kadının, buralara bakmasına falan hiç ihtiyacı yok bence. sesli fal bakıyor olsa açık ara favorim o olurdu, yazılı olunca biraz kısa geliyor gibi sanki yorumları, ama kesinlikle dolu dolu, hiçbir cümlesi boş değil bence. telefonda da favorim net Yiğit. Aslında kesinlikle çok uzun bir süre fal baktırmaya niyetim yokken (Selena'ya günler öncesinden atmıştım, onun yorumu da dün geldi, aklım daha da çok karıştı, kötü bir fal değildi kesinlikle, isabetli nokta atışları var, sadece bir konuda aklımı karıştırdı) Yigit'i aradım, çok da uzun sürmedi falım 10 dakika falan, ama o 10 dakikada bana o kadar iyi geldi ki, ona da söyledim, ben falı geçtim seni artık terapi olsun diye arıyorum dedim. Bazı insanların iyi gelen bir tarafı vardır, yigit tanımadığım halde benim için öyle bir insan. Dün beni ondan başka hiçkimse güldüremezdi, onun bi lafına kahkaha attım vs. yani falı çıksın çıkmasın Yigit'in yeri ayrıdır.

Naira'ya hiç baktırmadım daha baktırcak param kalmadı zaten batmış durumdayım. Zehra da benim için öyle. Açık ara nokta atışlarıyla şok eder. Yiğiti de beğendim ama fazla olumluydu, inş dedikleri çıkar. Nesibe mi selena mı dersen ben selena derim. Nesibe çok genel konuşuyor, selena süper ayrıntılar veriyor. Artık fal işi bitti benim için şimdilik..

Selena nerde bakıyor

Seninle enerjimiz tutuyor sanırım :) ben de yiğit ve selenayı çok severim naira nerde bakıyor ve ne baktırdın sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…