Melahat efsaneymis ya, hani hala baktığını bilsem hic üşenmem giderim Edirne'ye. Olumsuz düşünceye gelince; evet bu aralar butun umudumu, inancımı yitirdim :/
Ya eğer öyleyse ben bulgaristana gidicem. Öncesinde edirnede baktırır geçerim. Keşke bakıyo olsa.
Kızlar dün yiğite baktırdım. Yiğite baktıranlardan yorum bekliyorum. Selenayla aynı şeyleri söyledi. Ben beğendim güzel nokta atışları yaptı. Süpersiniz diye diye bi kaldım adama. Ama bakalım çıkıcak mı? Bilmiyorum yiğitin dediklerini yaşayan oldu mu? Baktıranlardan yorum bekliyorum.
Yaa bende bıraktı bu isleri diye biliyordum.ama bi arkadasim birisi ile tanışmış daha gecen gun baktirdim felan demisBen baktirmadim ama Halil ve Andaç'i cok övüyorlar, Melahat bakıyor mu ben de merak ediyorum, senelerdir gitmek istiyorum ona bir türlü kısmet olmadı. Sonra da bırakmış diye duydum. Bakıp bakmadığını öğrenebilirsen bana da haber eder misin :)
Yaa bende bıraktı bu isleri diye biliyordum.ama bi arkadasim birisi ile tanışmış daha gecen gun baktirdim felan demis
Eski yazılarda kadının haftanın bazı günleri edirnede olduğu yazılıydı...bir de sanırım telefon kullanmıyormuş..yani adres gerekya o arkadaşından iletişim bilgilerine vs ulaşabilir miyiz, kesin/teyitli bilgi alabilir miyiz acaba? kalkıp edirneye gitmek, eli boş dönmek var :)))
Merhaba selena nında telefonunu özelden alabilir miyim bu aralar fal kolik oldum bakalım hangısı ıyı yorumları yazıcamWalla halen 16. sıradayım, bekliyorumm... Ne demişler Selena'ya fal at; sıra gelirse senindir, gelmezse zaten enerjin uymamıştır:)))))))
Keşke olsa ama yok ki. Tellwe'den online baktırıyorum:)Merhaba selena nında telefonunu özelden alabilir miyim bu aralar fal kolik oldum bakalım hangısı ıyı yorumları yazıcam
Ne oldu ki bu kadar? Hepsi mi olumluyducıkmayan fal haberlerı
yıgıt;senı sevıyor barısacaksınız arıyacak
telwe medyum selena ,kıraze12,bınnaz ,asmara ,hepsı patladı
mandal cafe ayten murat
hemen hemen hepsımı bılemez bır kırklarellıde bır bayana gıttım koyde o resmını gounce saydı doktu okadar daha falcılara para harcamam bırde perılenıp kısmetımız kapanıyor
cıkmayan fal haberlerı
mandal cafe ayten murat
hemen hemen hepsımı bılemez bır kırklarellıde bır bayana gıttım koyde o resmını gounce saydı doktu okadar daha falcılara para harcamam bırde perılenıp kısmetımız kapanıyor
selena bendede patladı burda yazanlarıı söylüyo diyolar dikkat etmek lazım günah almiyimde kaç kişi yazmış estetik konusundaki ameliyatını yazmış birii beni engelledi demiş gece cevapta engel yemişsin demiş telveden herşey beklenirrcıkmayan fal haberlerı
mandal cafe ayten murat
Patlamış olabilir. Emin olmadan konuşmayalım lütfen. Buraya yazmadan önceki fallarımda da selena çok önemli ayrıntıları bilmiştir. Fallara da çok bel bağlamamak lazım hayat bu her şey olabilir. Bu kadar basit.selena bendede patladı burda yazanlarıı söylüyo diyolar dikkat etmek lazım günah almiyimde kaç kişi yazmış estetik konusundaki ameliyatını yazmış birii beni engelledi demiş gece cevapta engel yemişsin demiş telveden herşey beklenirr
selena bendede patladı burda yazanlarıı söylüyo diyolar dikkat etmek lazım günah almiyimde kaç kişi yazmış estetik konusundaki ameliyatını yazmış birii beni engelledi demiş gece cevapta engel yemişsin demiş telveden herşey beklenirr
ben burada kendimle ilgili hiçbir detay vermediğim halde Selena bana iki defa gayet tutarlı fal baktı. Gelecekle ilgili söyledikleri ne derece çıkar bilemem, geleceği Rabbim bilir, ama Selena'nın fallarını beğeniyorum ben.
Hep diyorum çıkar ya da çıkmaz önemli değil ama enerjisini çok sevdiğim online falcılardan Nesibe ve Naira var, ki Naira'nın söylediklerini de üzerinden 3-4 saat geçmeden yaşamaya başladım, yani çıkan fal haberi istiyorsanız Naira derim, nokta atışları ile de yok artık dedirten Selena var. Kesinlikle özel bir yeteneği var o kadının, buralara bakmasına falan hiç ihtiyacı yok bence. sesli fal bakıyor olsa açık ara favorim o olurdu, yazılı olunca biraz kısa geliyor gibi sanki yorumları, ama kesinlikle dolu dolu, hiçbir cümlesi boş değil bence. telefonda da favorim net Yiğit. Aslında kesinlikle çok uzun bir süre fal baktırmaya niyetim yokken (Selena'ya günler öncesinden atmıştım, onun yorumu da dün geldi, aklım daha da çok karıştı, kötü bir fal değildi kesinlikle, isabetli nokta atışları var, sadece bir konuda aklımı karıştırdı) Yigit'i aradım, çok da uzun sürmedi falım 10 dakika falan, ama o 10 dakikada bana o kadar iyi geldi ki, ona da söyledim, ben falı geçtim seni artık terapi olsun diye arıyorum dedim. Bazı insanların iyi gelen bir tarafı vardır, yigit tanımadığım halde benim için öyle bir insan. Dün beni ondan başka hiçkimse güldüremezdi, onun bi lafına kahkaha attım vs. yani falı çıksın çıkmasın Yigit'in yeri ayrıdır.
Selena nerde bakıyorNaira'ya hiç baktırmadım daha baktırcak param kalmadı zaten batmış durumdayım. Zehra da benim için öyle. Açık ara nokta atışlarıyla şok eder. Yiğiti de beğendim ama fazla olumluydu, inş dedikleri çıkar. Nesibe mi selena mı dersen ben selena derim. Nesibe çok genel konuşuyor, selena süper ayrıntılar veriyor. Artık fal işi bitti benim için şimdilik..
Seninle enerjimiz tutuyor sanırım :) ben de yiğit ve selenayı çok severim naira nerde bakıyor ve ne baktırdın sen :)ben burada kendimle ilgili hiçbir detay vermediğim halde Selena bana iki defa gayet tutarlı fal baktı. Gelecekle ilgili söyledikleri ne derece çıkar bilemem, geleceği Rabbim bilir, ama Selena'nın fallarını beğeniyorum ben.
Hep diyorum çıkar ya da çıkmaz önemli değil ama enerjisini çok sevdiğim online falcılardan Nesibe ve Naira var, ki Naira'nın söylediklerini de üzerinden 3-4 saat geçmeden yaşamaya başladım, yani çıkan fal haberi istiyorsanız Naira derim, nokta atışları ile de yok artık dedirten Selena var. Kesinlikle özel bir yeteneği var o kadının, buralara bakmasına falan hiç ihtiyacı yok bence. sesli fal bakıyor olsa açık ara favorim o olurdu, yazılı olunca biraz kısa geliyor gibi sanki yorumları, ama kesinlikle dolu dolu, hiçbir cümlesi boş değil bence. telefonda da favorim net Yiğit. Aslında kesinlikle çok uzun bir süre fal baktırmaya niyetim yokken (Selena'ya günler öncesinden atmıştım, onun yorumu da dün geldi, aklım daha da çok karıştı, kötü bir fal değildi kesinlikle, isabetli nokta atışları var, sadece bir konuda aklımı karıştırdı) Yigit'i aradım, çok da uzun sürmedi falım 10 dakika falan, ama o 10 dakikada bana o kadar iyi geldi ki, ona da söyledim, ben falı geçtim seni artık terapi olsun diye arıyorum dedim. Bazı insanların iyi gelen bir tarafı vardır, yigit tanımadığım halde benim için öyle bir insan. Dün beni ondan başka hiçkimse güldüremezdi, onun bi lafına kahkaha attım vs. yani falı çıksın çıkmasın Yigit'in yeri ayrıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?